סנופקין, התכנית הכללית היא כזאת -
סוף הלימודים (תחילת יולי) טס לאנגליה. מבקר את דודי ומשפחתו, נשאר שם בסביבות ב-10 ימים עד שבועיים. לאחר מכן לוקח את הדברים שלי ונוסע לפריז. שם אחותי תגור, לבלות איתה באיזור השבוע ומשהו (אולי יותר) בפריז.
משם אני והיא נוסעים לאמסטרדם. אני חושב שנישן בהוסטלים, או אכנסייה פושטתית כלשהי. מבלים שם גם באיזור השבוע- 10 ימים. זה גומר לי חודש של סיבובי משפחה. יש אפשרות של לסוע למרסיי לבן דודי, אבל האופציה הזאת נשמעת פחות מעניינת כרגע אז אני שם את זה בצד.
מכאן הכל פתוח, והרעיון הוא - בשלב זה מצטרף אלי/חבר/חברה/מטייל מלווה שאני מכיר כלשהו. בכל אופן לא משפחה. כלומר אפשר להתפרע הדברים הלא - נחוצים שלי אני משאיר בפריז אצל אחותי. לוקח תיק עם רק הדברים הנחוצים - שקשים (אולי גם אוהל), טכנולוגיה (פלאפון, מצלמה) , בגדים, ארנק, כרטיסים כו. עושה כרטיס חופשי - חודשי לרכבת האירופאית, כלומר שהדרך שלי לעבור בין ארצות היא ברכבת בלבד פחות או יותר. אני אבדוק גם אם יש איזושהי עסקה שכוללת גם אוטובוסים ורכבת תחתית בכל הערים, אני לא יודע אם יש כזאת. לרכבת האירופאית אני יודע שיש. בשלב הזה אני מתחיל לזוז ממקום למקום, כאשר התקציב שלי הוא הוצאות של בין 25 ל - 50 יורו ביום. מנסים להתרסק עם שק"ש והאוהל בכל מקום אפשרי - בתי עסק, couch surfing אצל אנשים שפוגשים בדרך, אולי אפילו פארקים במקומות שזה בטוח - ובמקרה הגרוע ביותר מגיעים להוסטל או אכסניית נוער כלשהי. אוכל קונים במרוכז כמה שיותר זול ושכמה שיותר מחזיק לאורך זמן (כיכרות לחם גדולים לדוגמה מצוין בשביל זה).
בכל מקום שמבקרים, עם הכסף שמנסים לחסוך מחפשים אטרקציות (למרות שזה משהו שאני מתחיל לחפש כבר עכשיו, בעת תכנון המקומות. אגב, פה אני אשמח גם לעצות, מאנשים שהיו באירופה, כל מקום כרגע, כל האופציות פתוחות), בנוסף לדברים של הרגע, כמו מסיבות, פאבים וכאלה. אבל המטרה הראשית היא להמשיך לזוז ולהתחבר לחוויה. כלומר לצורך העניין עם עברנו בעיר מסוימת וכל מה שעשינו זה טיילנו וראינו את היופי שלה זה בסדר גמור.
טרקים זה אופציה, אבל הרעיון המרכזי כרגע בוא העיקר לכסות שטח, ולהמשיך לזוז בערים עצמן. ולחפש שם "הרפתקאות" למיניהם

. וגם טרק זה מאמץ בפני עצמו, בנוסף להשרדות הבסיסית.
אבל שוב, זה כל העניין, אם ההזדמנות תראה את עצמה לפנינו והכל יסתדר אז נלך על זה בכל הכוח.
וככה מעבירים חודשיים פחות או יותר.
אני צריך עזרה בהמלצה למקומות לביקור, אטרקציות שם, ובכללי כל טיפ שנראה לכם שיכול לעזור באיזשהי צורה - אני משתוקק לו.
בינתיים נראה שהבעיה הכי גדולה תהיה למצוא משהו/ מישהי שירצו לעשות איתי את הטירוף הזה.