תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 13:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 594 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האיש שלא היה שם
הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
http://www.globes.co.il/news/article.as ... rstarticle

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 15:42 
חשוב לעבור שוב ושוב על התוכן של המאמר שערן צירף.
בקצב הזה לא כל כך בטוח שהקבוצה מסוגלת לפתוח את העונה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
אגב, לא שאפשר להיות מרוצה ממשהו, אבל לפחות השבוע האחרון חושף בצורה הברורה ביותר את כל הבלוף הזה של "קבוצת אוהדים".
שנים התווכחתי פה עם כל מיני אידיאליסטים שהיו מוכנים ליצור תקדימים על הגב של המועדון שלנו, רק כדי שיהיה אפשר להכריז "הפועל שלנו ולא של אף אחד אחר". בעוד שחלקם טען בפירוש שכל עוד האידיאל יוגשם לא אכפת להם מה יהא מבחינה מקצועית-תחרותית, אחרים טענו בעזות מצח או מתוך הזיה ש"בליגה המצחיקה הזו" אפשר "לחיות מהכנסות", "להתנהל בצניעות", "לא להשתגע" ועדיין לזכות בתארים.
אז הנה אנחנו מגיעים לקו פרשת מים. במיקרו יש לנו מקרה כמו ערן זהבי, במאקרו יש לנו משבר כלכלי במועדון שייאלץ לקושש נדבות ולהיפטר מנכסים בכל קיץ וינואר.
בשביל שהפועל תמשיך להיות אימפריה ולא מועדון בינוני, היא צריכה כסף. המון כסף.
לזה יש רק פיתרון אחד. לא, לא קבוצת אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 16:37 
ערן, השאלה היא כזאת - האם אתה מסכים שצריך שיהיה לאוהדים Say לגבי מה שקורה במועדון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אגב, לא שאפשר להיות מרוצה ממשהו, אבל לפחות השבוע האחרון חושף בצורה הברורה ביותר את כל הבלוף הזה של "קבוצת אוהדים".
שנים התווכחתי פה עם כל מיני אידיאליסטים שהיו מוכנים ליצור תקדימים על הגב של המועדון שלנו, רק כדי שיהיה אפשר להכריז "הפועל שלנו ולא של אף אחד אחר". בעוד שחלקם טען בפירוש שכל עוד האידיאל יוגשם לא אכפת להם מה יהא מבחינה מקצועית-תחרותית, אחרים טענו בעזות מצח או מתוך הזיה ש"בליגה המצחיקה הזו" אפשר "לחיות מהכנסות", "להתנהל בצניעות", "לא להשתגע" ועדיין לזכות בתארים.
אז הנה אנחנו מגיעים לקו פרשת מים. במיקרו יש לנו מקרה כמו ערן זהבי, במאקרו יש לנו משבר כלכלי במועדון שייאלץ לקושש נדבות ולהיפטר מנכסים בכל קיץ וינואר.

הכל נכון, אבל מי או מה בדיוק מונע מאוליגרך כזה או אחר לרכוש את הפועל כרגע?
נציג עמותה בדירקטוריון? העבר עם טביב? בחייך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
ערן, השאלה היא כזאת - האם אתה מסכים שצריך שיהיה לאוהדים Say לגבי מה שקורה במועדון?
כן. על נושאי ליבה מצומצמים בלבד (סמל, צבע, מגרש או על נושא גדול אחר). בטח לא - כמו שהספקתי לקרוא פה השבוע - על הארכת חוזה או פיטורי מאמן, החלטות רכש, שינויי סגל, תקנון משמעת ומינוי אנשי מקצוע ומנהלה. מה שבקושי עובד לקבוצת כדורסל בענף הלא קיים, בטח לא יעבוד פה.

Eros Ramazzotti כתב:
אתה צודק, והתייחסתי לזה במעלה האשכול. אין לי ספק שחיים רמון היה שמח למצוא אחד. אני לא מאשים אותו בכלום. הוא הציל אותנו מהתרסקות. אני פשוט מסתכל קדימה ומקווה שההבנה לגבי מה צריך להיות עתיד הבעלות הקבוצה משתרשת בכולם לאט לאט (או מהר מהר, אחרי אירועי הימים האחרונים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 16:49 
מסכים איתך אבל אני חושב שהדבר העיקרי בכל הנושא הוא בדיוק מה ש-Eros Ramazzotti כתב -
עמותת האוהדים לא מונעת כרגע מאף אחד לרכוש את הפועל ת''א ולהשאיר לה את האחוזים שלה בלבד ואני מאמין שכך יהיה גם בעתיד.
המכשול העתידי מעבר ללמצוא רוכש יהיה שהוא יצטרך להיכנס למו"מ עם כל אחד מבעלי האחוזים, פזרנות האחוזים הזאת בעייתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 17:49 
צור ש. כתב:
מסכים איתך אבל אני חושב שהדבר העיקרי בכל הנושא הוא בדיוק מה ש-Eros Ramazzotti כתב -
עמותת האוהדים לא מונעת כרגע מאף אחד לרכוש את הפועל ת''א ולהשאיר לה את האחוזים שלה בלבד ואני מאמין שכך יהיה גם בעתיד.
המכשול העתידי מעבר ללמצוא רוכש יהיה שהוא יצטרך להיכנס למו"מ עם כל אחד מבעלי האחוזים, פזרנות האחוזים הזאת בעייתית.

לא בטוח שזה נכון. אם אני זוכר נכון , במידה ובא מישהו שרוצה לקנות את מירב האחוזים בקבוצה אז כל בעלי האחוזים מחוייבים למכור לו במחיר שבו הם קנו. אם זה נכון אז בשורה התחתונה מי שרוצה לקנות את הפועל תל אביב צריך לשלם 9 מיליון שקל. לא סכום בשמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 19:15 
אני פשוט חייב להגיד משהו על כלל האוהדים שחושבים ככה (גם אני אחד מהם) - הפועל של השנה זה לא הפועל של השנים האחרונות.
תשכחו מלדרוס את הליגה.
מלזיין את מכבי בדרבים.
מלסיים כל עונה בצמרת ולקנח באיזה עוד גביע לארון.

הפועל של השנה זאת הפועל חדשה. זאת הפועל ענייה. זאת הפועל בבניה.
זאת הפועל שאף אחד לא יודע מה יהיה העתיד - כי כמו משפחה עניה, כל מה שמעניין אותה זה הפת לחם שיהיה לארוחת ערב, או סנדוויץ' לילד לבית הספר.

ערן כתב:
במיקרו הכל נכון: אבוקסיס, ואנטבי, וחוטבא, וטועמה, ואלרואי, ופטקוביץ', ותבריזי, וגרינפלד, וקינן, ומשיח, ובן ציון סלמן, וערוץ הספורט, ואני יכול להמשיך.

אבל זה לא משנה. הפועל לא תיקח אליפות העונה, ולא בעונה הבאה, ולא בזו שאחריה לא בגלל האנשים הנ"ל - שחקנים גרועים ומאמן גרוע ושופטים זונות תמיד יהיו. הפועל לא תיקח אליפות בגלל האיש שאין לה. זה שלא היה לה בקיץ האחרון כדי שירים את המועדון. אין לה בעל בית. הפועל זה מועדון רקוב. זה מועדון בלי כסף. זה מועדון בלי תלבושות לקבוצות הילדים והנוער שלה. זה מועדון שמקושש תרומות מאוהדים. זה מועדון שמוכר שברירי אחוזים למי שרק מוכן לזרוק פנימה כמה שקלים. זה מועדון שהביא מגן ימני דרך הפייסבוק. זה מועדון שמתחם האימונים שלו הפך לשכונה שבה אוהדים מסתובבים ומרגישים בוסים (ומי יעיף אותם משם - מורדי? שהם אלו שהחזירו אותו לתפקיד?). זה מועדון שעוטף כישלון ברומנטיקה (הגענו ל-20% שליטה! ישששש!). ומי שמעדיף רומנטיקה, שלא יתפלא שנשבר לו הלב.

והכי גרוע, שאין את מי להאשים. אני מאמין שאם מחר מגיע מישהו ורוצה לקנות את הפועל, מוכרים לו בשמחה. כי אני לא מאמין שיש מישהו שמרוצה מהמצב הזה. מקסימום יש כמה אנשים ששבויים באשליה שככה אפשר להצליח. אולי הם יתעוררו בינואר, או במאי. כל השאר יודעים שלפני כל חור שיגאל אנטבי עושה באגף, יש חור גדול אחר במועדון הזה. לא יבוא בעלים - נמשיך לבנות ציפיות, עד שגם כסף שמספיק לציפיות לא יהיה.

אז לא ניקח אליפות. מהאליפות הקודמת לאליפות שאחרי זה עברו 10 שנים שבמהלכן כמעט ירדנו ליגה, שיחקנו כדורגל מזעזע אבל הבלוף של המועדון הגדול תמיד נשאר בגלל הגביע או בגלל שהליגה כל כך חלשה ואפשרה לנו "להתחרות" עם מכבי חיפה. גם דאבל לקחנו כי הליגה הייתה מעפנה, בואו נודה באמת.
אין בעלים? כואב הלב. אין כסף? כואב הלב. אל תגידו מה יש, מה אין או מה צריך - מי שהיום מנהל את המועדון מנסה לעשות את זה הכי טוב שאפשר, ואני אומר לכם את זה כי אני מכיר חלק מהנפשות הפועלות. הם אוהדי הפועל אחד אחד, הם לא באו בשביל לעשות כסף או לזכות בפרסום, הם פה כי אכפת להם.
אז השנה תהיה שנה דפוקה. ברור, מישהו ציפה למשהו אחר? כשבונים סגל במחזור 4, אל תבנה על כדורגל גדול. כשמחליפים מאמן באמצע הסיבוב הראשון אז ברור שיהיה קשה.
השאלה היא מה צופן העתיד - ולדעתי הכנה - אור ותקווה.

היום הכל ורוד במכבי, וכשמיץ' יעזוב?
היום אתם רואים שחור בהפועל - אבל מהקרשים אפשר רק לעלות.

אני גאה לאהוד הפועל.
אני אוהב את הפועל יותר מכל דבר אחר.

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 19:24 
שער 7 הוא אדום כתב:
להגיד שלא רוצים אותנו כי אנחנו חארות מסיבה כזאת או אחרת,זאת שטות מוחלטת.
אין הרבה הרבה משוגעים שמוכנים לרוף את כספם על כדורגל,ועוד בליגה הישראלית.
בתכלס,מכבי מגיעים לכל הביליונרים האלה,רק בגלל המותג של מכבי בעולם,יחד עם השם החזק שיש למכבי כדורסל.
המכבייה וכל מרכז מכבי שמפוזר בעולם,גורמים לכך שהם יהיו במרכז הבמה והם נמצאים בנישה הזאת בלי שום קשר להצלחה של המועדון שלהם,ומכאן שכל אותם בעלי ממון מתחברים אליה.
את חיפה לקח יעקב שחר כבר לפני עשרים ומשהו שנה בתור פרוייקט,עוד לפני שבכלל חשבו על בעלויות פרטיות על מועדונים,לכן הם גם מחוץ למשווה.
ואת בית"ר לקחו בעלי אינטרסים סטייל גד זאבי וגאיידמק שהיו צריכים לקנות את דרכם אל לב הציבור,והבינו שהדרך הטובה ביותר לעשות את זה דרך בית"ר והעיר ירושלים שהם סוג של "הקבוצה של המדינה".
להפועל פרט לשם שלה בתור הבייבי של התקשורת לשעבר,ובתור הקבוצה של האליטה אין שום דבר למכור כרגע,ולכן אין שום בעל אינטרס שיכול למצוא בה כרגע משהו שיירצה לגרום לו להשקיע בה.
וגם אם חשבנו שזה ייקרה וייתרחש הנס,המתכון שבה מוכרים את אחוזי הבעלות לרגע,הם אסון לדורות שלידו עניין האחוזים של רפי עגיב בקבוצה,ייראה כמו הדבר הכי טוב שקרה למועדון שלנו אי פעם.

הרבה אנשים לא רוצים להשקיע בהפועל או לקנות את הפועל בגלל הקהל.
אף בן אדם, לא משנה כמה עשיר או כמה אוהד, לא רוצה שיפגינו לו מחוץ לבית או יקללו אותו כל שבוע.
אגייאר וגאידמק באו לפה בגלל הפרסום, למה שמישהו יבוא להפועל בשביל לקבל פרסום שלילי? בשביל לקבל איומים? תן לי בן אדם אחד שיהיה מספיק טיפש.

אם אתה כל כך מתכחש לזה אז בוא תגיד לי למה אף אחד לא רוצה לקנות? למה אף אחד לא רוצה להשקיע? למה שאתה קיבלת תרומות לאורך השנים כמעט תמיד זה בעילום שם? למה חיים רמון לא אומר מאיפה הכסף של הקבוצה? אנשים לא רוצים להיות קשורים לזה כדי שיעזבו אותם בשקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 19:35 
Hell כתב:
אני פשוט חייב להגיד משהו על כלל האוהדים שחושבים ככה (גם אני אחד מהם) - הפועל של השנה זה לא הפועל של השנים האחרונות.
תשכחו מלדרוס את הליגה.
מלזיין את מכבי בדרבים.
מלסיים כל עונה בצמרת ולקנח באיזה עוד גביע לארון.

הפועל של השנה זאת הפועל חדשה. זאת הפועל ענייה. זאת הפועל בבניה.
זאת הפועל שאף אחד לא יודע מה יהיה העתיד - כי כמו משפחה עניה, כל מה שמעניין אותה זה הפת לחם שיהיה לארוחת ערב, או סנדוויץ' לילד לבית הספר.

ערן כתב:
במיקרו הכל נכון: אבוקסיס, ואנטבי, וחוטבא, וטועמה, ואלרואי, ופטקוביץ', ותבריזי, וגרינפלד, וקינן, ומשיח, ובן ציון סלמן, וערוץ הספורט, ואני יכול להמשיך.

אבל זה לא משנה. הפועל לא תיקח אליפות העונה, ולא בעונה הבאה, ולא בזו שאחריה לא בגלל האנשים הנ"ל - שחקנים גרועים ומאמן גרוע ושופטים זונות תמיד יהיו. הפועל לא תיקח אליפות בגלל האיש שאין לה. זה שלא היה לה בקיץ האחרון כדי שירים את המועדון. אין לה בעל בית. הפועל זה מועדון רקוב. זה מועדון בלי כסף. זה מועדון בלי תלבושות לקבוצות הילדים והנוער שלה. זה מועדון שמקושש תרומות מאוהדים. זה מועדון שמוכר שברירי אחוזים למי שרק מוכן לזרוק פנימה כמה שקלים. זה מועדון שהביא מגן ימני דרך הפייסבוק. זה מועדון שמתחם האימונים שלו הפך לשכונה שבה אוהדים מסתובבים ומרגישים בוסים (ומי יעיף אותם משם - מורדי? שהם אלו שהחזירו אותו לתפקיד?). זה מועדון שעוטף כישלון ברומנטיקה (הגענו ל-20% שליטה! ישששש!). ומי שמעדיף רומנטיקה, שלא יתפלא שנשבר לו הלב.

והכי גרוע, שאין את מי להאשים. אני מאמין שאם מחר מגיע מישהו ורוצה לקנות את הפועל, מוכרים לו בשמחה. כי אני לא מאמין שיש מישהו שמרוצה מהמצב הזה. מקסימום יש כמה אנשים ששבויים באשליה שככה אפשר להצליח. אולי הם יתעוררו בינואר, או במאי. כל השאר יודעים שלפני כל חור שיגאל אנטבי עושה באגף, יש חור גדול אחר במועדון הזה. לא יבוא בעלים - נמשיך לבנות ציפיות, עד שגם כסף שמספיק לציפיות לא יהיה.

אז לא ניקח אליפות. מהאליפות הקודמת לאליפות שאחרי זה עברו 10 שנים שבמהלכן כמעט ירדנו ליגה, שיחקנו כדורגל מזעזע אבל הבלוף של המועדון הגדול תמיד נשאר בגלל הגביע או בגלל שהליגה כל כך חלשה ואפשרה לנו "להתחרות" עם מכבי חיפה. גם דאבל לקחנו כי הליגה הייתה מעפנה, בואו נודה באמת.
אין בעלים? כואב הלב. אין כסף? כואב הלב. אל תגידו מה יש, מה אין או מה צריך - מי שהיום מנהל את המועדון מנסה לעשות את זה הכי טוב שאפשר, ואני אומר לכם את זה כי אני מכיר חלק מהנפשות הפועלות. הם אוהדי הפועל אחד אחד, הם לא באו בשביל לעשות כסף או לזכות בפרסום, הם פה כי אכפת להם.
אז השנה תהיה שנה דפוקה. ברור, מישהו ציפה למשהו אחר? כשבונים סגל במחזור 4, אל תבנה על כדורגל גדול. כשמחליפים מאמן באמצע הסיבוב הראשון אז ברור שיהיה קשה.

היום הכל ורוד במכבי, וכשמיץ' יעזוב?
היום אתם רואים שחור בהפועל - אבל מהקרשים אפשר רק לעלות.

אני גאה לאהוד הפועל.
אני אוהב את הפועל יותר מכל דבר אחר.

:hapoel:

הפסקתי לעיין בהודעתך כאשר כתבת שהפועל תל אביב זו קבוצה בבנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
Hell כתב:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 19:51 
HELL הפועל מ97 עד היום היא הקבוצה הכי טובה בארץ אחרי מכבי חיפה
עם הסגל הכי טוב בארץ(חוץ מהשנתיים של גאידמק)
מאמן בכיר
ישראלים בכירים
גם עכשיו ד"א
אז לא צריך לעוות את המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 22:04 
ערן כתב:
צור ש. כתב:
כן. על נושאי ליבה מצומצמים בלבד (סמל, צבע, מגרש או על נושא גדול אחר). בטח לא - כמו שהספקתי לקרוא פה השבוע - על הארכת חוזה או פיטורי מאמן, החלטות רכש, שינויי סגל, תקנון משמעת ומינוי אנשי מקצוע ומנהלה. מה שבקושי עובד לקבוצת כדורסל בענף הלא קיים, בטח לא יעבוד פה.

Eros Ramazzotti כתב:
אתה צודק, והתייחסתי לזה במעלה האשכול. אין לי ספק שחיים רמון היה שמח למצוא אחד. אני לא מאשים אותו בכלום. הוא הציל אותנו מהתרסקות. אני פשוט מסתכל קדימה ומקווה שההבנה לגבי מה צריך להיות עתיד הבעלות הקבוצה משתרשת בכולם לאט לאט (או מהר מהר, אחרי אירועי הימים האחרונים).

כתבתי את זה קודם בדיון, אנסה לנסח את זה ברור יותר עכשיו. הפועל חשובה לי, ההצלחה שלה חשובה לי. אבל הפועל מבחינתי זו לא רק הקבוצה שהתחלתי לאהוד בגלל אח שלי לפני 20 שנה, שרציתי שתנצח כי הפועל טובים ומכבי רעים.
אני רוצה להיות חלק מקהילה עם ערכים משותפים שהאנשים שחברים בה חולקים עוד משהו חוץ מהרצון שקבוצת הכדורגל שהם מסתכלים עליה תנצח. אין דרך יותר טובה להגיע לזה מעמותת אוהדים שתקח חלק בבעלות.
ערכים משותפים זה לא רק שלהפועל יהיה את הסגל הכי טוב ושתנצח בדרבי, זה הרבה יותר מזה, ובשביל שזה יהיה לא מספיק רק בעלים עם המון כסף, צריך גוף שייצג את האוהדים.
אני רוצה להרגיש שייך למשהו אמיתי, לא רק לקבוצה שנבחרה שרירותית על ידי מישהו אחר בשבילי. ועל זה כל הויכוח, נדמה לי.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

ערן, אתה צריך לבצע את ההפרדה כמו שביצעת בתחילת האשכול.
1. גב כלכלי לביצוע מהלכים חריגים (למשל מקרה זהבי עכשיו ורמוט בתחילת השנה וכו')
2. התנהלות תקינה של ראש ברור במעלה הפרמידה.

בנוגע ל 1, ברור שגב כלכלי מוצק יעזור לנו, רק שכרגע כלל הבעלים שהיו לנו לא באמת יכלו להתמודד עם שיגעון המזומנים של השיח הקנדי. כמו שלא יכלו להתמודד
עם שיגעון המזומנים של גידמאק בזמנו (עונת לוזון). זה בגדול מתכון לנפילה ונכון שיותר נוח לקחת הימורים כאשר יש לך מי שישלם אבל לאורך זמן זה לא באמת ישנה,
כי שני למכבי כרגע / לעמיד תקציב ברמה של חיפה +- אתה אמור להיות מסוגל בכל מקרה אן תמשיך להופיע באירופה ואין סיבה שלא תכנס בדרך קבע למקומות 2-4
בליגה הזאת.

בנוגע ל2, ברור לכולנו שרמון / ליובין הם לא המנהלים הנכונים לעמוד בראש הפרמידה וזאת בעצם הבעיה, לא "רק" האיש שלא שם אלא גם "זהות" האיש הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
Hell כתב:

תמונה

רק משחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2013, 00:49 
ערן כתב:

שכחת את ה10 אלף אוהדים שכל שנה יישלמו אלף שקל בנוסף למנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2013, 20:34 
לא ממש רציתי להגיב אבל....
אני מקבל את מה שערן כותב, קראתי אותו ואת תגובותיו ואני באמת מקבל את מה שהוא אומר, אך לא מסכים...
אני לא מסכים כי ערן מאשים בעיקר אנשים (למרות שהוא מסיים את המונולוג שלו בהכי עצוב זה שאין את מי להאשים).
אני לא מסכים כי אין אף אחד שבאמת רוצה לקנות את הפועל ת"א.
אני לא מסכים כי אני מעדיף את הפועל ת"א כמו שהיא נראת היום מאשר כמו שהיא הייתה אמורה להיראות
אני לא מסכים כי ערן מעלה תלונות אחת אחרי השניה, אבל לא שמעתי או קראתי הצעה אחת לפתרון.
אני לא מסכים כי ההיסטוריה של הפועל ת"א מוכיחה שחייבים שיהיה ייצוג של אוהדים בהנהלה, מי שחשוב שהקבוצה יכולה להיות ב - 100 אחוז בבעלות אוהדים טועה ומטעה, אך כן (לדעתי בלבד) צריך להיות ייצוג של אוהדים בהנהלת המועדון.
אני לא מסכים כי עמותת האדומים קמה בערך לפני 5 חודשים במטרה להוביל סוג של שינוי בניהול הפועל ת"א... שינויים הם דברים שלוקחים זמן, שינוי לא יכול להתבצע ביום אחד....עדיין לא נקבע ועד מנהל ורק בסוף החודש הזה תתקיים אסיפה ראשונה, אני חושב שאפשר לתת לאנשים קצת יותר זמן.
אני לא מסכים כי אנשים השקיעו משאבים חומריים ונפשיים לטובת הפרוייקט הזה שנקרא הפועל תל אביב....

בראייה שלי לפחות, האוהדים לא אמורים לתפעל את הקבוצה ברמה יומית, לא אמורים להתערב ומקצועית ובעצם אמורים להיות אחראים על ה"חזון" של המועדון ועל מחלקת הנוער....אני מקווה שמי שלא יבחר לועד המנהל של העמותה יפעל בכיוון הזה....

סליחה על החפירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2013, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
במקום לכתוב ש"אני מאשים אנשים", בוא תפרט בבקשה את מי אני מאשים. תביא שמות. פה. עכשיו. את מי האשמתי באשכול הזה.

יאללה.

או שתתנצל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2013, 20:54 
האשמת את האוהדים והאשמת את הצוות הניהולי, האשמת את רמון שהוא מוכר אחוזים בודדים לאוהדים.

זה מועדון שמקושש תרומות מאוהדים. זה מועדון שמוכר שברירי אחוזים למי שרק מוכן לזרוק פנימה כמה שקלים. זה מועדון שהביא מגן ימני דרך הפייסבוק. זה מועדון שמתחם האימונים שלו הפך לשכונה שבה אוהדים מסתובבים ומרגישים בוסים (ומי יעיף אותם משם - מורדי? שהם אלו שהחזירו אותו לתפקיד?). זה מועדון שעוטף כישלון ברומנטיקה (הגענו ל-20% שליטה! ישששש!). ומי שמעדיף רומנטיקה, שלא יתפלא שנשבר לו הלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2013, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
מצטער, פשוט לא הבנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2013, 20:56 
ואני לא רוצה להיכנס איתך לויכוח של ראש בראש....זה לא יתן כלום, אני מכבד את דעתך...
אני שואל 2 שאלות...
1. האם בגלל שאין לנו בעל בית עשיר לא ניצחנו בחודש האחרון 4 משחקים שעל הנייר היינו אמורים לנצח.
2. אם היינו מנצחים את המשחקים הללו, עדיין היית כותב את הפוסט הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2013, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
מולי הולצמן כתב:
אני לא מסכים כי ערן מאשים בעיקר אנשים (למרות שהוא מסיים את המונולוג שלו בהכי עצוב זה שאין את מי להאשים).
כבר כתבתי, לא נכון.
מולי הולצמן כתב:
אני לא מסכים כי אין אף אחד שבאמת רוצה לקנות את הפועל ת"א.
גם אני כתבתי את זה, אולי לא קראת.
מולי הולצמן כתב:
אני לא מסכים כי אני מעדיף את הפועל ת"א כמו שהיא נראת היום מאשר כמו שהיא הייתה אמורה להיראות
אם אתה מתכוון למצב הנוכחי או להפועל של טביב, ברור שכולנו מעדיפים את המצב הנוכחי. אבל לחלק מאיתנו יש את ההבנה והכנות לטעון שזה לא המצב האופטימלי, רחוק מכך.
מולי הולצמן כתב:
אני לא מסכים כי ערן מעלה תלונות אחת אחרי השניה, אבל לא שמעתי או קראתי הצעה אחת לפתרון.
אם היה לי פיתרון, הייתי מציע. הודיתי שאין לי. זה לא אומר שאני לא יכול לנצח את המצב כפי שהוא.
מולי הולצמן כתב:
אני לא מסכים כי ההיסטוריה של הפועל ת"א מוכיחה שחייבים שיהיה ייצוג של אוהדים בהנהלה, מי שחשוב שהקבוצה יכולה להיות ב - 100 אחוז בבעלות אוהדים טועה ומטעה, אך כן (לדעתי בלבד) צריך להיות ייצוג של אוהדים בהנהלת המועדון.
כתבתי בעמוד הקודם שצריכה להיות מעורבות מסוימת של אוהדים, אז אני לא מבין על מה אתה מוכיח אותי פה.
מולי הולצמן כתב:
אני לא מסכים כי אנשים השקיעו משאבים חומריים ונפשיים לטובת הפרוייקט הזה שנקרא הפועל תל אביב....
נו, אז? הפועל היא של כל מי שאוהד אותה, מגיע למשחקים ואכפת לו ממנה. זה לא אומר שהפרויקט הזה מצליח או מבטיח לנו את העתיד הכלכלי של המועדון. די בטוח שלא.
מולי הולצמן כתב:
האוהדים לא אמורים לתפעל את הקבוצה ברמה יומית, לא אמורים להתערב ומקצועית ובעצם אמורים להיות אחראים על ה"חזון" של המועדון ועל מחלקת הנוער
חס וחלילה. אין מקום להתערבות אוהדים בנושאים מקצועיים, בכלל. אפילו לא בקטנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2013, 21:09 
אני אנסה להיות ברור...
ברגע שאתה כותב בציניות יש הגענו ל-20 אחוז שליטה!!! אתה מטיל ספק בכמה שאתה באמת רוצה לראות ייצוג של אוהדים בהנהלה,
ברגע שאתה כותב מועדון שמקושש תרומות אתה ממעיט מערך הפרוייקט (ושוב זאת זכותך לא להאמין וזה בסדר אם אתה לא מאמין בפרוייקט).

והכי חשוב, ברגע שאתה מעלה בעיה כדאי גם לעלות פתרון....אמרת פה משהו שכולנו יודעים, אין להפועל קונה....וזאת הסיבה שהקבוצה עובדת במתכונת הזאת.... וכמו שאתה אמרת...כן היא הרבה יותר טובה ממה שהיא הייתה אמורה להיות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2013, 21:35 
סמל אישי של המשתמש
אפשר להיות מיוצגים בהנהלה גם בלי 20 אחוזים. ברור לכולם שכמות האחוזים הזו נועדה פשוט לגייס כמה שיותר כסף כדי לסלק את טביב (שזה בסדר), כי לבעלים הנוכחיים אין מספיק משלו.

אם נראה לך שלמכור פה 4 אחוזים, שם 8 אחוזים, זה רציני - אין לנו על מה לדבר בכלל. זו לא צורה של מועדון כדורגל מודרני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2013, 21:41 
סוונסי סיטי (אחד המועדונים היחדים שמסיימים כל עונה בצד של + בפריימירליג האנגלית) מחזיקים 4 אנשים ועמותת אוהדים
כל אחד מהאנשים מחזיק עד 20 אחוז.
רשמתי גם מקודם, שינויים לא קוראים מהיום להרגע, הסיכוי שיבוא בן אדם לעמותה ויתן מעצמו והידע שלו בשביל לקדם העמותה גדול יותר כרגע מאשר הסיכוי שיבוא בן אדם ויקנה את הפועל וישקיע בה סכומי כסף בלתי מוגבלים...
לכן אני מעדיף להתרכז במה שיש ולא להתסכל על מה שאין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2013, 21:56 
מולי הולצמן כתב:
סוונסי סיטי (אחד המועדונים היחדים שמסיימים כל עונה בצד של + בפריימירליג האנגלית) מחזיקים 4 אנשים ועמותת אוהדים
כל אחד מהאנשים מחזיק עד 20 אחוז.
רשמתי גם מקודם, שינויים לא קוראים מהיום להרגע, הסיכוי שיבוא בן אדם לעמותה ויתן מעצמו והידע שלו בשביל לקדם העמותה גדול יותר כרגע מאשר הסיכוי שיבוא בן אדם ויקנה את הפועל וישקיע בה סכומי כסף בלתי מוגבלים...
לכן אני מעדיף להתרכז במה שיש ולא להתסכל על מה שאין...

השאלה היא למה לא רוצים לקנות את הפועל?
והשאלה השניה היא האם סוונסי סיטי (קבוצת תחתית?) היא אמורה להיות המודל שלנו?
האם מה שמצליח באנגליה יכול להצליח בישראל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2013, 22:08 
סוונזי היא קבוצת תחתית כרגע אבל....מדובר בקבוצה שהייתה לפני כמה שנים בפירוק כלכלי, מקצועי וניהולי....
התקציב של סוונזי היום הוא סביר להניח גבוהה יותר מאשר התקציב של הפועל.
בנוגע למה לא קונים את הפועל? אני חושב שאנשים לא ממהרים להיכנס לכדורגל הישראלי,בגלל שהמותג כדורגל ישראלי הוא מותג שנמצא בשיא השפל שלו....את אותה שאלה אפשר להפנות לבית"ר,נתניה ובני יהודה...
אני חושב שהעמותה כן אמורה בסופו של דבר לעודד משקיעים להיכנס לקבוצה כי מדובר בפרוייקט שהוא חברתי ופתוח

האם כל מה שיכול להצליח באנגליה יכול להצליח בישראל?
התשובה הכי קלה תמיד היא לא....נראה לי יותר נכון לבדוק ולראות לפני שאומרים בצורה חד צדדית "דברים שקוראים באנגליה לא יכולים להצליח בישראל"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2013, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
שוב אשליית סוונזי? מרגיש לי הכי יוני 2012...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2013, 22:16 
ערן...
בוא תפרוס בפניי את הפתרון שלך...מה אתה חושב שנכון לעשות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 594 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: