pogi כתב:
עבד 14 כתב:
pogi כתב:
יובל כתב:
ההשוואות בין ההנהלה הנוכחית לטביב מרתיחות.
ההנהלה הנוכחית מתנהלת במציאות שבה צריך לאסוף שקל לשקל כדי לחזק את הקבוצה. טביב התנהל במציאות שבה היו לקבוצה עשרות מיליוני שקלים עודפים שאותם הוא גנב והשקיע בקמצנות גרושים מתוך ההון שהיה במועדון.
ולגבי התהייה מה קורה עם הכסף הגנוב והבדיקה לגבי זה, כבר שמעתי סברה שלפיה יעלימו עין מהגניבות על חשבון התשלומים העתידיים עבור רכישת המועדון. נשמע לי די הגיוני.
ההנהלה הנוכחית עשתה שטויות כמו לממן לבת"ר את החוזה של בן יוסף ולהפקיד את העתיד המקצועי של המועדון בידיים של אבוקסיס את שירזי
לא חכמה לבזבז כסף תוך כדי ניהול רשלני ואז להגיד שאוספים שקלים
וזה ללא שום קשר לטביב
כן, ההנהלה פנתה לביתר ושאלה אותם איך אפשר לעזור לכם אז אמרו להם קחו את בן יוסף, הבאת בן יוסף נעשתה תחת לחץ וזה הכל!!
כאילו שהפקידו את המועדון בידי אנשים שבאו מעולם הכדוריד מעניין אם זאת היתה העמדה שלך על ניצן אחרי פתיחת העונה המושלמת(3 ניצחונות )
מעניין מה אמרתה על אבוקסיס אחרי ששניצחנו דרבי ואת חיפה ואת קרית שמונה ואשדוד בחוץ
אז בוא אני אסביר לך ילד
הכסף לא גדל על העצים , כנראה בניגוד למה שאתה חושב
וזה לא משנה אם פעלו תחת לחץ או לא , בפועל החתימו שחקנים גמורים שאינם בכושר ובזבזו עליהם מאוד אלפי דולרים (בן יוסף, פנסטיל, חיימוביץ, קוטניו , פטקוביץ , דג'מבה ) כאשר האיש שנתנו לו להוביל ולבנות את הסגל הוא מאמן כושל ששנה שעברה כמעט והוריד את הפועל חיפה ליגה (עד שפוטר).
אלה בהחלט טעויות שמתאמות להנהלה שבאה מהכדוריד . ולבוא ולומר אחרי זה שאין כסף זה קל מאוד .
על טעויות משלמים גם אם נעשו מתוך לחץ ועל הטעויות האלה כולנו כנראה מתחילים לשלם כבר בינואר הנוכחי .
ודרך אגב , פתיחת העונה המושלמת של שירזי שכללה ניצחון מפנדל על הפועל ר"ג וסדרת הפוקסים של אבוקסיס ממש לא הרשימו אותי . אם אתה ממש רוצה אתה מוזמן לראות מה כתבתי על אבוקסיס בימיו הראשונים כמאמן הפועל .
ילד תקרא לעצמך בוא לא נרד לרמה הזו.
ניצן שירזי זכה בגביע ובמקום השני למרות כל הבלאגן שהיה.
יוסי עשה עונה גדולה עם בני יהודה.
יכול להיות שאתה לא החזקתה משניהים מהרגע הראשון אבל עובדתית הם שני מאמנים שהוכיחו את עצמם, כך שהבחירה בשניהים היתה נכונה זה שהשנה אנחנו לא ראינו שיטה ולא ראינו את ההשפעה שלהם על הקבוצה זו כבר בעיה אחרת.
ההנהלה עשתה טעויות שנבעו מלחץ וגם לי יש ביקורת על ההנהלה בנושאים אחרים אבל יש לי הרגשה שאוהדים מחפשים אותם ו ברגע שמתחילים את ההשוואות עם טביב אז אי אפשר
לקרוא לזה ביקורת .
ומה אתה אומר על זה שבסופו של דבר העמידו סגל שרחוק בינתיים 4 נקודות מהמקום הראשון עם אפס תקציב?
מה אתה אומר על בן חיים, ורמוט, ממן?
כדוריד הא?