תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 10:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1237 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 42  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ערן זהבי-עכשיו זה סופי? [ידיעות אחרונות: זהבי סיכם במחלה]
הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 17:20 
אנטיגונה כתב:
בינמן כתב:
אנטיגונה כתב:
כל ההתעסקות עם שבירת הלב לא מדברת אליי.
אני שונא שחקני כדורגל, קצת פחות רק מזמרים מזרחיים, בלי הבדל דת, מין וקבוצה בה גדלו.
רובם הגדול הם חומר אנושי די מבחיל ודוחה, ואין אחד מהם שיכול לשבור לי את הלב.
חבורה של כלומניקים שבזכות מטומטמים כמונו הם מצליחים להרוויח סכומים שגדולים על התפוקה והמקצוענות שלהם פי עשר לפחות, ושבזכות מטומטמים כמונו הם מצליחים להיות סלב ולהשיג את הפרחולות המגעילות שלהם.

אפשר וצריך להתעצבן שהיריבה התחזקה בשחקן ישראלי בכיר ולא אנחנו, ושזה סימן נוסף לתהליך המתרחש לנגד עיניינו, שיימשך באותה מגמה כל עוד יש קבוצה עם בעלים שמביא כסף לעומת קבוצה חסרת אמצעים ושמנוהלת בצורה בלתי ברורה.

הפועל בשבילי זה הכי אמוציונלי.
נחמד לנתח דברים באופן אובייקטיבי ומושכל, אבל זה רחוק מהמציאות.
שחקני כדורגל שלובשים את הסמל של הפועל מבחינתי כאילו אימצתי למשפחה שלי. על אחת כמה וכמה שחקני בית. אם זו פציעה יכאב לי. אם זו עזיבה לחו"ל להתקדם - אעודד ואתמוך ואחכה בחודורוב כשהם יגיעו מדי פעם להתאמן עם הפועל. אם בגידה - אני אהיה הכי אמוציונלי כלפי זה, לטוב ולרע.
אני מקנא במי שיכול להפריד את האמוציות והשכל במקרים האלו. באמת.

בכל פרוייקט האהדה כולנו מזיזים קצת את השכל הצידה, אבל יש גבול כמה אפשר להזיז אותו ולהתעלם ממה שקורה פה באמת.
מבחינתי כבר לפני 10 שנים כל הדיונים האלה על שחקני בית וסמלים היו פתאטיים, וגם כתבתי פה ושם על זה.
אם אתם לא מבינים איך אפשר להיות רציונלי, אני לא מבין איך אפשר להיות כל כך עיוור למציאות של השחקנים, ואיך בכלל עדיין יש את הכמיהה הזאת של הצורך באהבה לשחקנים, סמלים וכל הקשקוש הזה, שאני יכול להבין עד גיל מסויים.
אני יודע מי הם, מה הם שווים, ובעיקר לא שווים.
הם מרתיחים אותי לא על כך שהם גרועים. אלא על כך שהם לא עושים עשירית עבודה על מנת להצדיק את המשכורות שלהם, שהם חושבים את עצמם ורק על עצמם, ושבאופן כללי אני סולד מהטיפוסים האלה.
מי הם בכלל שיהיה אכפת לי מהם, במציאות המוכרת והידועה של הכדורגלן הישראלי?
אז בגלל שהאהדה היא אמוציונלית, אני צריך, כמו שהחלטתי לשמוח בגולים של קבוצה מסויימת ועצוב שהיא סופגת, ולבוא למשחקים בכדי לראות את אותה קבוצה מנצחת ומגיעה להישגים, גם לפתח רגשות כלפי השחקנים, לחיות באשליה שיש סמלים, שהם שווים משהו, שהם צריכים לעניין אותי בכלל?

חותם על כל מילה ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ערן זהבי-עכשיו זה סופי? [כל האתרים: זהבי מרחק חתימה ממכבי]
הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 18:07 
נאמר עכשיו ב 103 שמכבי תשלם לערן זהבי עוד 2 מליון יורו !!!! :SHOCK3: :SHOCK: :LOL2: בסוף החוזה ואלו למעשה כספים נוספים שזהבי היה אמור לקבל בפלארמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
אי אפשר להילחם בכסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
דרך :HEART2:
ניהול שפוי :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 18:18 
אדום נחמד כתב:

מילא לנו הייתה דרך או ניהול שפוי...
אז (נניח) שגם להם אין, לפחות יש להם את הלוקסוס לזרוק את הכסף.
אנחנו על כל שטות מקבלים פחות זר לעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 18:26 
סימרוטיץ כתב:
נאמר עכשיו ב 103 שמכבי תשלם לערן זהבי עוד 2 מליון יורו !!!! :SHOCK3: :SHOCK: :LOL2: בסוף החוזה ואלו למעשה כספים נוספים שזהבי היה אמור לקבל בפלארמו

לא נכון. הם אמרו שזהבי יחתום ל4 וחצי שנים, שזה שנה יותר מהחוזה שלו בפלרמו ובסיום התקופה הוא ירוויח את מה שהיה אמור להרוויח בפלרמו (כלומר הוא לא יפסיד כסף, מצד שני החוזה שלו התארך בשנה אז הוא כן יפסיד שנה אחת של שכר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 18:50 
עדיין לגיטימי לצפות ביוטיוב של שער האליפות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 19:12 
אדום נחמד כתב:

אתה היית מתנגד לבעל בית ששופך מיליונים על צוות מקצועי, שחקנים, נוער? באמת נוראי ופאתטי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 19:17 
ההפסד יהיה כולו שלו בטווח הארוך. מי שמזמין את המחלה לעצמו שיילך אליהם וייחנק שם. אנחנו זה הפועל. האוהדים. ואת זה שום כסף בעולם לא יוכל לשנות. צוחק מי שצוחק אחרון ואני עוד אצטט את ההודעה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
גילי ורמוט :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 19:32 
גם אם זהבי היה חותם אצלנו הייתי כותב אותם הדברים.
השחקנים הישראלים, הרוב, הנם מפונקים ונטולי כח התמדה ורצון להתאמץ כדי להצליח. מחברים עונה אחת או שתיין טובות ומחפשים מעבר לחו"ל. אחרי כמה קשיים שמקום עבודה רציני מציג, מחפשים איך לשוב לארץ לפנסיה מוקדמת. אני חייב לציין שחשבתי שזהבי לא שייך לאותו זן של מפונקים נובורישים. בחור שהתחשל ברמת השרון וכמעט בכח רכש לעצמו מקום בהרכב הפותח של הפועל תל אביב. קיבל הזדמנות פז להתברג בליגה בכירה אירופאית. אפילו לא ניסה לחפש תחנות מעבר אחרות באירופה או באיטליה עצמה. הספיקה לו החוייה של פלרמו. החזרה לארץ היתה פתוחה לפניו כל הזמן. מה היה קורה לו היה ממשיך להתאמץ ומנסה להשתלב בקבוצה אחרת באירופה? מקסימום היה מרים ידיים ושב לארץ אחרי שהבין שזה לא בשבילו.
איך רוצים שיצמחו כאן שחקנים מוכשרים כאשר המודל לחיקוי זה שחקנים שמטיילים באירופה ושבים לחממה החמה של ליגת העל ? מדיי שנה מאות שחקנים דרום אמריקאים או אפריקאים עוזבים את מולדתם כדי לנסות לכבוש אתה עולם. שבים לארצם רק כאשר כלו כל הקיצין.
לעומת זהבי בולטים שחקנים כמו נאתכו, כיאל, ברדה, אהואט, חמד,רפאלוב.
עוד דוגמה למופת של הכדורגל בכפכפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 19:34 
גם אני ניסיתי לנחם את עצמי שהוא אפס שגומר כמו יצחקי, אבל הוא אפס עם המון כסף בבנק, וכמו אקי אבני שחזר, תמיד יהיה לו פה עבודה ותהילת הביצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 19:37 
chimpfive כתב:
גם אני ניסיתי לנחם את עצמי שהוא אפס שגומר כמו יצחקי, אבל הוא אפס עם המון כסף בבנק, וכמו אקי אבני שחזר, תמיד יהיה לו פה עבודה ותהילת הביצה.

גם אם היה נשאר בפלרמו היה עם כסף רב בחשבון הבנק. היה תחת חוזה בתוקף. אני חושב שהעניין עם שחקנים כמו זהבי הוא מעבר לנושא הכסף. העדיפות שלהם זה כסף טוב עם מאמץ אפסי מול כסף טוב מאד עם מאמץ גדול מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ערן זהבי-עכשיו זה סופי? [ידיעות אחרונות: זהבי סיכם במחלה]
הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 19:43 
אנטיגונה כתב:
בינמן כתב:
אנטיגונה כתב:
כל ההתעסקות עם שבירת הלב לא מדברת אליי.
אני שונא שחקני כדורגל, קצת פחות רק מזמרים מזרחיים, בלי הבדל דת, מין וקבוצה בה גדלו.
רובם הגדול הם חומר אנושי די מבחיל ודוחה, ואין אחד מהם שיכול לשבור לי את הלב.
חבורה של כלומניקים שבזכות מטומטמים כמונו הם מצליחים להרוויח סכומים שגדולים על התפוקה והמקצוענות שלהם פי עשר לפחות, ושבזכות מטומטמים כמונו הם מצליחים להיות סלב ולהשיג את הפרחולות המגעילות שלהם.

אפשר וצריך להתעצבן שהיריבה התחזקה בשחקן ישראלי בכיר ולא אנחנו, ושזה סימן נוסף לתהליך המתרחש לנגד עיניינו, שיימשך באותה מגמה כל עוד יש קבוצה עם בעלים שמביא כסף לעומת קבוצה חסרת אמצעים ושמנוהלת בצורה בלתי ברורה.

הפועל בשבילי זה הכי אמוציונלי.
נחמד לנתח דברים באופן אובייקטיבי ומושכל, אבל זה רחוק מהמציאות.
שחקני כדורגל שלובשים את הסמל של הפועל מבחינתי כאילו אימצתי למשפחה שלי. על אחת כמה וכמה שחקני בית. אם זו פציעה יכאב לי. אם זו עזיבה לחו"ל להתקדם - אעודד ואתמוך ואחכה בחודורוב כשהם יגיעו מדי פעם להתאמן עם הפועל. אם בגידה - אני אהיה הכי אמוציונלי כלפי זה, לטוב ולרע.
אני מקנא במי שיכול להפריד את האמוציות והשכל במקרים האלו. באמת.

בכל פרוייקט האהדה כולנו מזיזים קצת את השכל הצידה, אבל יש גבול כמה אפשר להזיז אותו ולהתעלם ממה שקורה פה באמת.
מבחינתי כבר לפני 10 שנים כל הדיונים האלה על שחקני בית וסמלים היו פתאטיים, וגם כתבתי פה ושם על זה.
אם אתם לא מבינים איך אפשר להיות רציונלי, אני לא מבין איך אפשר להיות כל כך עיוור למציאות של השחקנים, ואיך בכלל עדיין יש את הכמיהה הזאת של הצורך באהבה לשחקנים, סמלים וכל הקשקוש הזה, שאני יכול להבין עד גיל מסויים.
אני יודע מי הם, מה הם שווים, ובעיקר לא שווים.
הם מרתיחים אותי לא על כך שהם גרועים. אלא על כך שהם לא עושים עשירית עבודה על מנת להצדיק את המשכורות שלהם, שהם חושבים את עצמם ורק על עצמם, ושבאופן כללי אני סולד מהטיפוסים האלה.
מי הם בכלל שיהיה אכפת לי מהם, במציאות המוכרת והידועה של הכדורגלן הישראלי?
אז בגלל שהאהדה היא אמוציונלית, אני צריך, כמו שהחלטתי לשמוח בגולים של קבוצה מסויימת ועצוב שהיא סופגת, ולבוא למשחקים בכדי לראות את אותה קבוצה מנצחת ומגיעה להישגים, גם לפתח רגשות כלפי השחקנים, לחיות באשליה שיש סמלים, שהם שווים משהו, שהם צריכים לעניין אותי בכלל?

חותם על כל מילה
(ובכל זאת זה מבאס )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 19:47 
moshiko כתב:
גם אם זהבי היה חותם אצלנו הייתי כותב אותם הדברים.
השחקנים הישראלים, הרוב, הנם מפונקים ונטולי כח התמדה ורצון להתאמץ כדי להצליח. מחברים עונה אחת או שתיין טובות ומחפשים מעבר לחו"ל. אחרי כמה קשיים שמקום עבודה רציני מציג, מחפשים איך לשוב לארץ לפנסיה מוקדמת. אני חייב לציין שחשבתי שזהבי לא שייך לאותו זן של מפונקים נובורישים. בחור שהתחשל ברמת השרון וכמעט בכח רכש לעצמו מקום בהרכב הפותח של הפועל תל אביב. קיבל הזדמנות פז להתברג בליגה בכירה אירופאית. אפילו לא ניסה לחפש תחנות מעבר אחרות באירופה או באיטליה עצמה. הספיקה לו החוייה של פלרמו. החזרה לארץ היתה פתוחה לפניו כל הזמן. מה היה קורה לו היה ממשיך להתאמץ ומנסה להשתלב בקבוצה אחרת באירופה? מקסימום היה מרים ידיים ושב לארץ אחרי שהבין שזה לא בשבילו.
איך רוצים שיצמחו כאן שחקנים מוכשרים כאשר המודל לחיקוי זה שחקנים שמטיילים באירופה ושבים לחממה החמה של ליגת העל ? מדיי שנה מאות שחקנים דרום אמריקאים או אפריקאים עוזבים את מולדתם כדי לנסות לכבוש אתה עולם. שבים לארצם רק כאשר כלו כל הקיצין.
לעומת זהבי בולטים שחקנים כמו נאתכו, כיאל, ברדה, אהואט, חמד,רפאלוב.
עוד דוגמה למופת של הכדורגל בכפכפים.

"השחקנים מופנקים" זו המצאה של מאמנים ישראלים,
אין דבר כזה שחקן מפונק יש מסגרת "ישראלית" ולא מקצועית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 20:19 
moshiko כתב:
chimpfive כתב:

גם אם היה נשאר בפלרמו היה עם כסף רב בחשבון הבנק. היה תחת חוזה בתוקף. אני חושב שהעניין עם שחקנים כמו זהבי הוא מעבר לנושא הכסף. העדיפות שלהם זה כסף טוב עם מאמץ אפסי מול כסף טוב מאד עם מאמץ גדול מאד.

אבל באיטליה אין את האוכל של אמא וגם מתאמנים כל הזמן, אז עכשיו הוא יקבל את אותו הכסף ופחות יעבוד, זה מה שכולנו חולמים לעבוד כמה שפחות להרוויח כמה שיותר, ועוד יש לו את הקהל הנעים של הפועל שלא יעשה לו יותר מדי בעיות, בקיצור מבחינת ערן זהבי הוא לא יכל לקבל משהו יותר טוב, שחקן ברמות הגבוהות הוא לעולם לא יהיה וכנראה שזה גם לא מעניין אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 21:16 
chimpfive כתב:
moshiko כתב:
chimpfive כתב:

אבל באיטליה אין את האוכל של אמא וגם מתאמנים כל הזמן, אז עכשיו הוא יקבל את אותו הכסף ופחות יעבוד, זה מה שכולנו חולמים לעבוד כמה שפחות להרוויח כמה שיותר, ועוד יש לו את הקהל הנעים של הפועל שלא יעשה לו יותר מדי בעיות, בקיצור מבחינת ערן זהבי הוא לא יכל לקבל משהו יותר טוב, שחקן ברמות הגבוהות הוא לעולם לא יהיה וכנראה שזה גם לא מעניין אותו.

בגלל מה שאתה כתבת אני כל יום מעריך יותר את ביברס (שחקן שלא חשבתי שיחזיק מעמד בליגה הרוסית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 22:21 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 35167.html

שנתחיל לדון בזה עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 22:25 
הפועל הפשוט כתב:

שנתחיל לדון בזה עכשיו?

חלאס נו.. סתם בשביל לרכך את הקרקע שהוא יחתום במכבי ויהיה יכול תמיד להגיד "אבל רציתי הפועל"

אי אפשר להתחרות בכסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
נמאס כבר
שיחתום שם ונוכל לנעול את האשכול הזה.
הרי זה לא משנה באמת איפה הוא יחתום, הוא כבר סגר שם. גם פרטים טכניים לא יסתירו את הבגידה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
נמאס כבר
שיחתום שם ונוכל לנעול את האשכול הזה.
הרי זה לא משנה באמת איפה הוא יחתום, הוא כבר סגר שם. גם פרטים טכניים לא יסתירו את הבגידה שלו.

עזוב, אם הוא חותם בהפועל בסוף 99% מהקהל ישכח מהפלירטוט עם מכבי ויסלח לו. שנינו יודעים את זה.
מישהו בקהל שרואה ביוסי "סמל" שוכח שהוא חתם במכבי ת"א ורק בלגאן של הקהל הירושלמי (כולל מטורף שהציע למכור כליה) גרם ליוסי להתחרט ולדדש לשלם פיצוי ללוני? וזה בלי ה"בריחה" לאשדוד והחזרה להפועל כשהפרוייקט של ג'קי קרס, ובלי השנים "היפות" בבית'ר....
אבל יוסי הוא סמל, לא?! אז בעיני רוב הקהל ערן היה ויישאר סמל אם רק יחתום בוולפסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
הפועל הפשוט כתב:

שנתחיל לדון בזה עכשיו?

אין מה לדון, להפועל אולי יש את הזכות.
הבעיה היא שאת הכסף לשלם את המשכורת של זהבי אין, וזהבי מבקש 400 אלף לשנה, כאשר חצי מזה כבד עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
מצטער, זהו כסף שהפועל יכולה לארגן. 650 א' יורו בשביל זהבי זה כלום. כלום.

שיקפיאו את אלרואי. שיכנסו לחובות, שיבנו על מכירה של טוטו, שחיימק'ה יחפש בבויידם של שלו ושל החברים שלו ואני מוכן להיות הראשון ששם 500 שקל.

לא רק שזה יכול להיות מהלך שייצב לנו את הקישור לשנים, זה יכול להיות מהלך שיציל את העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 22:40 
אפשר לקנות אותו ולמכור לפחות 1000 חולצות שלו במחירים סבירים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 22:41 
ירדן כתב:

שיקפיאו את אלרואי. שיכנסו לחובות, שיבנו על מכירה של טוטו, שחיימק'ה יחפש בבויידם של שלו ושל החברים שלו ואני מוכן להיות הראשון ששם 500 שקל.

לא רק שזה יכול להיות מהלך שייצב לנו את הקישור לשנים, זה יכול להיות מהלך שיציל את העונה.

איך חישבת 650 אלף אירו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
ירדן כתב:

איך חישבת 650 אלף אירו ?

250 א' שחרור + 400 א' שכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
סימרוטיץ כתב:
ירדן כתב:

איך חישבת 650 אלף אירו ?

גם אם יבוא מולטי מליארדר, אוי לנו ואבוי לנו אם נשלם 400 אלף יורו לשנה, עבור שחקן עם רזומה כמו ערן. עם כל האהבה. עוד לא נחת בארץ זר ששווה סכום כזה (למרות שיש והיו כאלה שקיבלו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 22:45 
ירדן כתב:
סימרוטיץ כתב:
ירדן כתב:

איך חישבת 650 אלף אירו ?

אז תכפיל בחמש עונות ומיסים זה בערך מליון יורו השנה ו600 אלף יורו כל שנה אחר כך בהערכה גסה .
וזהבי לא שווה אפילו שכר של 200 אלף יורו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 22:48 
גורמים בהפועל תל אביב אומרים: "למיטב ידיעתנו זהבי כבר סגור במכבי תל אביב". בסביבת המועדון היו נחרצים הרבה יותר: "מדובר בתרגיל שנודע לנקות את זהבי מול אוהדי הפועל תל אביב, מתוך ידיעה שהפועל לא תוכל להשוות את ההצעה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:

ילד,
אתה חי בסרט
ושזהבי יזדיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1237 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: