joshsoos כתב:
amirgk כתב:
joshsoos כתב:
amirgk כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
כבר יש אישור לקלל?
תחילת שנה אזרחית נפלאה..."שחקן שגדל במחלקת הנוער" "שחקן בית" "גדל בשער 5"
זונה של כסף בלי ערכים, מאחל לו

כן, כי הרבה שחקני כדורגל הם בעלי ערכים שלא יילכו לקבוצה אחרת כי הציעו להם הרבה כסף ( והפועל לא הציעה לו כלום אבל לא שזה חשוב ). פאתטי.
החוזה המקורי שלו באיטליה גבוהה ממה שיקבל במחלה. זהבי בחר במחלה, הוא מוותר על הרבה כסף כדי לשחק במחלה, זהבי רוצה (!!!) לשחק במחלה, זהבי אפילו לא עשה נסיונות לחפש מועדון אחר מחוץ לישראל. הקשר לכסף פה הוא משני. שהתכוונתי זונה של כסף הכוונה הייתה שכן היה ניסיון להביא אותו להפועל, ולא זה לא צלח כי האדון רצה סכומים מפגרים לליגה הישראלית, וזה היה ניסיון שמועד לכישלון, כי הבחור סיכם במחלה הרבה לפני שהגיע לארץ (סוכנו סיכם ליתר דיוק). הפגישה עם הפועל הייתה כדי שיוכל להגיד "ישבתי קודם עם הפועל, אבל לא היה להם את הכסף לשלם לפאלרמו". פאתטי זה אוהד כמוך שמקבל בהבנה בחירה של שחקן שגדל בתוכנו לשחק בקבוצה שהיא מייצגת כל דבר שהוא לא אנחנו.
מאיפה אתה יודע שהוא לא עשה מאמצים לשחק בחו"ל? הפועל לא הציעה לו כלום.
אני לא מקבל בהבנה כלום, אני פשוט לא חי בלה לה לנד לחשוב שיש לשחקנים ערכים, או שגילי ורמוט בחר בהפועל בגלל ערכים ולא בגלל הנוחות האישית שלו ( והיה הולך למכבי בפגרה הזו בדיוק כמו זהבי ). זה פשוט מגוחך לחשוב בצורה הזו, ילדותי להחריד.
money talks and bullshit walks
אני אומר לך מידיעה ועומד מאחוריה שלא נעשה (נכון לשבוע שעבר) שום ניסיון של זהבי להמשיך בחו"ל. זהבי בחר במחלה לפני מספר שבועות וחשב שאולי הפועל תשתגע ותשים את הסכומים שהוא דורש, אבל זה לא היה הכיוון בכלל. אני לא מצפה מאף שחקן לכלום, אבל תוך כדי דיון איתך אני כן חושב וגם יעשה הכל כדי לנסות להעביר את הלאה, ששחקני בית או כל שחקן שיוצא לחו"ל מהפועל יהיה לו סעיף חזרה רק להפועל, מי שלא רוצה שלא יחתום, הרי כל מי שמגיע כמו זהבי, נאתכו, ידין, דאגלס וכו הם שחקנים או אלמוניים או טובים במקרה הטוב, אנחנו, המועדון עושים אותם מי שהם ולא להיפך. אם לוזון עשה את זה עם עומר גולן ועידן טל, גם אנחנו יכולים, מי שרוצה שנבנה אותו, וניתן לו במה, חייב להבין שיש לזה מחיר, אחרת חנן ממן בעוד 3 שנים, כשיחזור מאיזו קבוצת פיקציה באירופה יחתום גם הוא במחלה.