תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 14:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שני 31/12
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 16:55 
סומך כתב:
Red Nightmare כתב:
chimpfive כתב:
יאלה יאלה אתם וה״למנוע התרסקות, לייצב״

תתחיל להרגיע אורנג אוטן מי אתה שתתחיל לקטול אנשיםפה?
אפס

ניכר שאתה וamirgk חברים ושיש לכם מין הסכם של אחים על מלא שאתם שומרים אחד לשני על הגב ומפרגנים אחד לשני על תגובות.
אבל את משחקי החברות שלכם, ניבולי הפה ותפיסת התחת נא לצמצם ל'קנסו'

גילוי נאות, אני לא מכיר אותו. אבל בכל מקרה הפורום קיים כדי להביע דעה, אתה לא מסכים, תעבור להודעה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 31/12
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 16:57 
גבעתיים כתב:
amirgk כתב:
ההחתמה של יוסי נועדה למנוע איבוד כיוון והתרסקות. יש בה מן ההצהרה לשחקנים שמי שלא יתאמץ לא ישאר בשנה הבאה, ושיוסי פה למרות התלונות עליו, משמע, על השחקנים ליישר קו ולא להיפך. הרי ברור לכם שאם העונה תסתיים בכישלון צורב יוסי יפנה את מקומו למרות הארכת החוזה. זהו צעד נבון שישרה שקט גם ליוסי, שלא יהיה בפאניקה להוכיח כל פעם שהוא ראוי לאמן את הפועל וגם למערכת.

לגבי שנות ה 90, זה לא יקרה. מכבי בשנים ההם גם הייתה תוהו וואו מבחינה ניהולית עם 10 בעלים, מנהלים ופונקציונרים. זו תקופה אחרת. אנשים פה שכחו שגם כשהם הביאו את ברקוביץ', רוסו, נמני ועוד כוכבים כתבו את אותו הדבר שהם מחזירים אותנו לשנות ה 90. שניים שלושה נצחונות ואיבוד נקודות שלהם ושוב נחזור לחייך. לא כל מה שנראה שחור היום יראה גם ככה בעוד חודש.

זה שיקול רלבנטי גם אם לא מכריע.
ובכל זאת, ברור שמדובר בפוליטיקאי ששיכנע פוליטיקאי. מהדורה משופרת לעומת ניצן שהוא רק פוליטיקאי. אבל יוסי רחוק מלהיות רק פוליטיקאי כאשר אחת מנקודות האור הוא התשוקה המיוחדת של יוסי להצליח ורמת האנרגיות שלו (שמן הסתם תתאזן כבר בשנה הבאה).

מועד המינוי חיובי כי עכשיו אפשר יהיה להתחיל בתכנון השנה הבאה. אמנם יש סימני שאלה בנוגע לתקציב אבל בכל מקרה עדיף להתחיל כבר בחורף. לדוגמא להציע חוזה לכל מיני "ממן"-ים ולהחתים בזמן את בוריס.

אין משמעות להחתמת מאמן גם ל 5 שנים, הרי תמיד אפשר לשבת ולהיפרד. יש פה אקט ניהולי נטו, להשרות שקט. אם זה יעזור, זה כבר שאלה אחרת.
ולגבי בחירת שחקנים, רק לידיעה, יוסי הוא זה שבחר בקנדה, להלה ורבים אחרים בקבוצת הדאבל, כדורגל הוא מבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 17:01 
סמל אישי של המשתמש
אורנג אוטן :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 17:03 
עזרא כתב:
אורנג אוטן :HEART2:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 17:09 
Charlie כתב:
אם אכן יוסי רוצה את אבידור, זה כנראה מעיד על כך שבמועדון סבורים שטוטו עוזב בינואר.
זה לא שאבידור נכנס לנעליו. הם הרי שונים בתכלית. יוסי פשוט ישנה את תבנית המשחק שיתבסס על 2 חלוצים סופר מהירים - דמארי ואבידור.
קשה לי להאמין שאבידור הובא כדי לשבת על הספסל, להפועל את הכסף והלוקסוס להביא רכש לספסל, אנחנו לא מכבי.
טרייד של חיימוביץ' ומרעי תמורת אבידור סוגר את עניין החלוץ. אני הייתי הולך על טרייד של אלרואי ודנין תמורת דודזאדה מבא"ש.
ככה הייתי משאיר כמה גרושים להביא מגן ימני זר ובכסף ממכירת טוטו מכסה את הגירעון ואולי מצליח להחתים קשר אחורי נוסף.

להזכירכם גוטמן רצה את אבידור בהפועל אבל הבחור הלך למכבי וגוטמן נאלץ "להתפשר" על שכטר (כמו שגוטמן רצה את שריקי אבל טביב החתים לו על הראש את טוטו). שכטר הצליח ויצא לאירופה. אבידור נכשל והתדרדר עד יואב כץ. עכשיו יש מצב שהוא עושה "תיקון".

לאבידור היתה עונה טובה עונה קודמת, ברמה האישית הוא חווה טרגדיה שכנראה השפיעה עליו, אולי עם אוירה שונה הוא יכול לתת תפוקה סבירה, יכול להיות שזו תוספת טובה, כמובן שזה לא תחליף לטוטו תמוז והייתי מעדיף לקדם את שרם במקומו. אם אין תקציב לרכש אנחנו בבעיה ואני מניח שמכאן באים האילתורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 17:12 
NARKOTIKA כתב:
להבהיר לאלרואי שהוא לא בתוכניות,
פשוט מחרפן אותי שהוא מה שעוצר עסקה שתביא את גבאי להפועל.

לקריית שמונה הוא לא ילך גם בגלל שירצקי וגם בגלל שאין לו שום רצון לחזור לצפון.
שימכרו אותו למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 17:16 
מתי יפרסמו את התוכנית המקצועית ארוכת טווח שמיישמים כעת?

NRG

"ההחלטה להאריך את חוזהו של אבוקסיס היא חלק מיישום התוכניות העתידיות של הצוות המקצועי וההנהלה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 17:20 
גבעתיים כתב:
amirgk כתב:
ההחתמה של יוסי נועדה למנוע איבוד כיוון והתרסקות. יש בה מן ההצהרה לשחקנים שמי שלא יתאמץ לא ישאר בשנה הבאה, ושיוסי פה למרות התלונות עליו, משמע, על השחקנים ליישר קו ולא להיפך. הרי ברור לכם שאם העונה תסתיים בכישלון צורב יוסי יפנה את מקומו למרות הארכת החוזה. זהו צעד נבון שישרה שקט גם ליוסי, שלא יהיה בפאניקה להוכיח כל פעם שהוא ראוי לאמן את הפועל וגם למערכת.

לגבי שנות ה 90, זה לא יקרה. מכבי בשנים ההם גם הייתה תוהו וואו מבחינה ניהולית עם 10 בעלים, מנהלים ופונקציונרים. זו תקופה אחרת. אנשים פה שכחו שגם כשהם הביאו את ברקוביץ', רוסו, נמני ועוד כוכבים כתבו את אותו הדבר שהם מחזירים אותנו לשנות ה 90. שניים שלושה נצחונות ואיבוד נקודות שלהם ושוב נחזור לחייך. לא כל מה שנראה שחור היום יראה גם ככה בעוד חודש.

זה שיקול רלבנטי גם אם לא מכריע.
ובכל זאת, ברור שמדובר בפוליטיקאי ששיכנע פוליטיקאי. מהדורה משופרת לעומת ניצן שהוא רק פוליטיקאי. אבל יוסי רחוק מלהיות רק פוליטיקאי כאשר אחת מנקודות האור הוא התשוקה המיוחדת של יוסי להצליח ורמת האנרגיות שלו (שמן הסתם תתאזן כבר בשנה הבאה).

מועד המינוי חיובי כי עכשיו אפשר יהיה להתחיל בתכנון השנה הבאה. אמנם יש סימני שאלה בנוגע לתקציב אבל בכל מקרה עדיף להתחיל כבר בחורף. לדוגמא להציע חוזה לכל מיני "ממן"-ים ולהחתים בזמן את בוריס.

מעבר לאנרגיות ותשוקה לכדורגל (שאני מוכרח לציין שגם לי יש) צריך שתהיה למאמן כדורגל, ועוד של קבוצה גדולה, גם יכולת ניהול ,יכולת תכנון, אחריות וניסיון, הרבה ניסיון
אולי ליוסי יש את זה, אולי אין לו
אנחנו את ההימור לקחנו , שיהיה לנו בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 17:32 
amirgk כתב:
ההחתמה של יוסי נועדה למנוע איבוד כיוון והתרסקות. יש בה מן ההצהרה לשחקנים שמי שלא יתאמץ לא ישאר בשנה הבאה, ושיוסי פה למרות התלונות עליו, משמע, על השחקנים ליישר קו ולא להיפך. הרי ברור לכם שאם העונה תסתיים בכישלון צורב יוסי יפנה את מקומו למרות הארכת החוזה . זהו צעד נבון שישרה שקט גם ליוסי, שלא יהיה בפאניקה להוכיח כל פעם שהוא ראוי לאמן את הפועל וגם למערכת.

ומי בדיוק ישלם את החוזה של יוסי לעונה הבאה (ואת של עוזרו??)? אחר כך מספרים שהמאזן השתנה כי נוספה משכורת לשלם.

אגב, אם כבר אתה מדברר את החלטות ההנהלה, האם הוצב ליוסי אולטימטום לגבי המשך העבודה בנבחרת או שהבית זונות הזה בו הוא נוסע לטייל בכל מיני מדינות באירופה בשבוע שלפני הדרבי יימשך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
זכותו של חיים להחליט לבד ולא ליידע את חברי ההנהלה בגלל ההדלפות
אבל, שיקח בחשבון שמהלך של החלטות לבד (ולא משנה מאיזו סיבה, ולא משנה אם הוא צודק) -
לא יקל עליו למצוא חברים חדשים שיקנו ממנו אחוזי שליטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 17:41 
שחר כתב:
amirgk כתב:
ההחתמה של יוסי נועדה למנוע איבוד כיוון והתרסקות. יש בה מן ההצהרה לשחקנים שמי שלא יתאמץ לא ישאר בשנה הבאה, ושיוסי פה למרות התלונות עליו, משמע, על השחקנים ליישר קו ולא להיפך. הרי ברור לכם שאם העונה תסתיים בכישלון צורב יוסי יפנה את מקומו למרות הארכת החוזה . זהו צעד נבון שישרה שקט גם ליוסי, שלא יהיה בפאניקה להוכיח כל פעם שהוא ראוי לאמן את הפועל וגם למערכת.

ומי בדיוק ישלם את החוזה של יוסי לעונה הבאה (ואת של עוזרו??)? אחר כך מספרים שהמאזן השתנה כי נוספה משכורת לשלם.

אגב, אם כבר אתה מדברר את החלטות ההנהלה, האם הוצב ליוסי אולטימטום לגבי המשך העבודה בנבחרת או שהבית זונות הזה בו הוא נוסע לטייל בכל מיני מדינות באירופה בשבוע שלפני הדרבי יימשך?

אין לי תשובות לתת לך, אבל כמו שרשמתי אמש באחד האשכולות, המשמעות התקציבית של מאמן, עוזר וכל הצוות המקצועי ביחד לא מגיע לעלות קוטיניו אחד...מאמין שאם יוסי לא יביא אליפות או לפחות אירופה וגביע אין לו מה לחפש בשנה הבאה. בנוסף אני מאמין גדול בעבודה שעושים בחודשיים האחרונים הן לנקות אורוות והן להתחזק איפה שאפשר, כדי שבסיכומו של תהליך תהיה קבוצה יותר בריאה מבחינה אנושית. אפשר להגיד על יוסי הרבה דברים, אבל הוא באמת עובד ומנסה לשנות, להבדיל מאחרים שהיו משדרים עסקים כרגיל ונותנים לעונה לגווע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 17:59 
amirgk כתב:
שחר כתב:
amirgk כתב:

אין לי תשובות לתת לך, אבל כמו שרשמתי אמש באחד האשכולות, המשמעות התקציבית של מאמן, עוזר וכל הצוות המקצועי ביחד לא מגיע לעלות קוטיניו אחד...מאמין שאם יוסי לא יביא אליפות או לפחות אירופה וגביע אין לו מה לחפש בשנה הבאה. בנוסף אני מאמין גדול בעבודה שעושים בחודשיים האחרונים הן לנקות אורוות והן להתחזק איפה שאפשר, כדי שבסיכומו של תהליך תהיה קבוצה יותר בריאה מבחינה אנושית. אפשר להגיד על יוסי הרבה דברים, אבל הוא באמת עובד ומנסה לשנות, להבדיל מאחרים שהיו משדרים עסקים כרגיל ונותנים לעונה לגווע.

מה הסיבה לקבוע כבר עתה שיוסי ממשיך? המשכיות, רוגע במערכת? לשירזי יש חוזה גם לעונה הבאה, כעת גם ליוסי. אם יוסי מרסק את הקבוצה עד סוף העונה , אין מצב שיפטרו אותו בגלל אילוצים כלכלים כי אז יצטרכו לשלם לשלשה מאמנים שכר בעונהה קרובה (שירזי, יוסי והמאמן החדש).

דובר המועדון טוען שהמינוי כעת משתלב עם תוכנית מקצועית עתידית. אפשר בבקשה לפרסם אותה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 18:03 
סמל אישי של המשתמש
שיהיה ליוסי בהצלחה , אני מאוד מקווה שהבהירו לו שביום החתימה שלו על החוזה לעונה הבאה הוא צריך להתפטר מהמשרה בנבחרת.
שיהיה בהצלחה לקלינגר כעוזרו החדש של גוטמן. אולי הוא יביא זווית ראיה שונה לנבחרת וכך נצליח לנצח את פורטוגל בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 18:06 
למה במועדון הזה עושים צעד קדימה ו2 אחורה.
להחתים את יוסי זה צעד טוב שיביא קצת שקט עכשיו ויבהיר לשחקנים שיוסי לא על זמן שאול פה והם צריכים להתחיל לשחק.
אבל למה הגועל נפש הזה של לעשות משהו,ואז ישר לרוץ לתקשורת שכל חברי ההנהלה עדיין לא יודעים? משהו רקוב פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
שיהיה ליוסי בהצלחה , אני מאוד מקווה שהבהירו לו שביום החתימה שלו על החוזה לעונה הבאה הוא צריך להתפטר מהמשרה בנבחרת.
שיהיה בהצלחה ל קלינגר כעוזרו החדש של גוטמן. אולי הוא יביא זווית ראיה שונה לנבחרת וכך נצליח לנצח את פורטוגל בארץ.

עם העין השמאלית שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 18:23 
Yalla Hapoel כתב:
למה במועדון הזה עושים צעד קדימה ו2 אחורה.
להחתים את יוסי זה צעד טוב שיביא קצת שקט עכשיו ויבהיר לשחקנים שיוסי לא על זמן שאול פה והם צריכים להתחיל לשחק.
אבל למה הגועל נפש הזה של לעשות משהו,ואז ישר לרוץ לתקשורת שכל חברי ההנהלה עדיין לא יודעים? משהו רקוב פה.

אם היו מיידעים את חברי ההנהלה, אזי היית שומע החל ממוצאי שבת כותרות בעד ונגד בכל עיתון אפשרי ואז היו רושמים פה "איזו התנהלות שוק" וכו כו, צריך להפנים שהפועל כרגע נמצאת ב"ממשלת מעבר" או "ממשלת חרום", ודברים אף פעם לא יראו מקצועיים או מספקים. בעלי המניות, אני מאמין שרובם לא מונעים מאגו, וכמו שכבר אמרו יותר מפעם אחת הם כאן כדי לעזור, אבל חיים רמון הוא המחליט, וטוב שכך, אחר היה באמת בלאגן אם כל בעל אחיזה מסויימת היה מושך לכיוון שלו, מזה בידיוק חששו פה רוב חברי הפורום בתחילה. רמון טעה, יטעה וסביר להניח שגם יעשה דברים מדהימים, עצם האחריות שהוא לקח על עצמו בגלגול המהלך מלכתחילה, וכמות האחוזים שהוא מחזיק (והאחריות הכלכלית) מבחינתי נותנת לו את המנדט לקחת החלטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 18:26 
יואב כץ אמר עכשיו ב103FM שאין סיכוי שיובל אבידור יעזוב בינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 18:29 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

או שזה רק התנהלות של מו"מ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 18:29 
סמל אישי של המשתמש
אבידור זה השחקן הכי חסר טכניקה שאני מכיר, וזה מאוד מעיב על שאר היכולות הטובו שלו.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 18:35 
nirog כתב:
לירון האדום כתב:

או שזה רק התנהלות של מו"מ

שמע, שמעתי את הראיון עם יואב, לא נשמע שזה משחק של מו"מ (אולי אני טועה).
על קלינגר הוא לא הסכים לדבר ולהגיד מה יהיה איתו, על חיזוק הוא אמר שהוא יביא, על אבידור הוא אמר בנחרצות שאין סיכוי שהוא יעזוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 18:38 
מתי בוחרים נציגים לעמותה ? הייתי יותר משמח אם כמה אנשים שאני מעריך היו נכנסים כבר עכשיו לענייניים כדי להחזיר את המערכת למסלול, או שימנו כבר את תקווה למנהל מקצועי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
החבר החדש של האולטראס(מכבי) ביציע - http://www.maccabifanatics.com/

מכבי פאנאטיקס עלאק חחחחחחחחחחח

ודרך אגב לחובבי הז'אנר(סוייר זה בשבילך) אני מנחש שבגלל שזה פורום חדש אז ההרשמה זמנית היא פתוחה לכולם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 18:40 
מי שלא הבין בשבועות האחרונים שטוטו יימכר בפגרה, כבר לא יבין כנראה. כשכל הצדדים מעוניינים, עסקה נחתמת.
חיים רמון הציל אותנו מטביב ותודה לו. כאן היה אמור להסתיים תפקידו, עם בעלים אמיתיים שייכנסו. מרגע שזה לא קרה, היה ברור שזה מה שיקרה ואני לא הייתי היחיד כאן שחזה את המצב. האיש לא היה ולא יהיה מנהל דגול, והגרורות שאיתו, תאומים ולובין ושאר המזנדבים, גרועים אף יותר. כל עוד אלה יהיו המושכים בחוטים, הפועל תמשיך להתנהל כמו שוק ומועדון חברים. דירקטוריון עלק, איזו ליצנות, כל דאלים גבר. אני רוצה להאמין שהוא עדיין מחפש איש עסקים שיקנה את 50% הנותרים, יעיף את כל ההנהלה הנוכחית וישים במקום אנשים רציניים, במקום אנשים שיתרמו כסף כדי לקושש רכש בחלון ההעברות. עד אז עדיף להיכנס לתרדמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
מתי בוחרים נציגים לעמותה ? הייתי יותר משמח אם כמה אנשים שאני מעריך היו נכנסים כבר עכשיו לענייניים כדי להחזיר את המערכת למסלול, או שימנו כבר את תקווה למנהל מקצועי

מה לעזאזל עשה שלום תקווה שמגיע לו לנהל את המערכת המקצועית של הפועל? אני שואל כי פעמיים בשבוע קופץ מישהו עם ההצעה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
סימרוטיץ כתב:

מה לעזאזל עשה שלום תקווה שמגיע לו לנהל את המערכת המקצועית של הפועל? אני שואל כי פעמיים בשבוע קופץ מישהו עם ההצעה הזו.

מספיק מבחינתי שיש לו חוכמה,יושרה ויחסי אנוש והוא גם השאיר אותנו בליגה.לא שייע.
הוא אישיות ויודע הרבה כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 19:15 
סמל אישי של המשתמש
מצטער, לא מספק אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
הרומנטיקה והגאווה עיוורה אתכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 19:18 
ערן כתב:
סימרוטיץ כתב:

בטח לא עשה מספיק כמו אבוקסיס שזכה לתפקיד ביושר נוכח עברו המפואר כמאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 19:22 
ערן כתב:
סימרוטיץ כתב:

נראה לי שזה אני גם בפעם הראשונה (אם שמעת על זה כאן) .
שלום תקווה הוא דמות מקצועית שאני משאר שיהיה יותר קל להכניס למערכת , הוא איש עקרונות שזוכה להערכה עמוקה מכל הכיוונים .
אני לא יודע אם הוא יהיה בדיוק מה שאני רוצה שיהיה כמנהל מקצועי אך הוא נראה ובעיקר נשמע כמי שמבין עניין ואחד כזה שיכול מצד אחד להרגיע את המערכת ומצד שני לקבל ריספקט במועדון .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 19:25 
סמל אישי של המשתמש
כבר עכשיו נראה לי שהשחקנים לא משחקים בשביל אבוקסיס,בשל שורת התבטאויות שלו.
מזכיר קצת את מה שקרה בחיפה עם עטר ומה שקורה עם בנין בנתניה.
מאמן צריך להיות כזה שהשחקנים יכבדו אותו והוא אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: