תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 16:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 31/12
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
גם אני מה?

שוקע לתהומות הטימטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 14:29 
Lior כתב:
גם אני לא מתלהב מאבוקסיס, אבל ראבק אנחנו עם הרבעיה האחורית כנראה הכי גרועה בהיסטוריה של הפועל ובכל זאת רחוקים רק 4 נקודות מהמקום הראשון.
קשה לי להאמין שמאמנים אחרים היו מגיעים עם הסגל הזה למקום טוב יותר עד ינואר.

הירושה הקשה ביותר היא שיוסי קיבל קבוצה ללא כושר וללא הנעת כדור. השאלה היא האם בזמן שהיה לו היה יכול לשדרג אותם יותר ממה שעשה תוך כדי העונה.

בגדול, אפשר לחשוב על מאמנים אחרים ועדין המינוי ראוי.
הצד החיובי - ליוסי יש אנרגיות ורצון להצליח יותר מכל מאמן בליגה. הוא אינטליגנטי ועם מחשבה גמישה (כן, למרות אנטבי). בטוח שהאימון כעוזר של גוטמן יסיע לו בעתיד.
בצד השלילי - המבחנים שלו יהיו איזון הוצאת האמוציות והאנרגיות שלו, ובנית הנעת כדור. כושר גופני ברמה גבוהה יהיה (בעונה הבאה אלה מתיחס המינוי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
דבר ראשון, זה כנראה אומר שחשבת שאני לא מטומטם לפניכן, שמאדם כמוך זאת מחמאה גדולה ואני מודה לך.

שנית - האמת שכן זאת הייתה הודעה בלי הרבה משמעות או חוכמה אבל לא הצלחתי להתאפק להציק לג'וסוס..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 14:31 
ירדן כתב:
joshsoos כתב:
אם זה היה טביב שעושה דבר כזה...

אתה לא זה שטען באופן אובססיבי שאבידור שחקן בעוד שכטר בדיחה?

אבוקסיס ממשיך ואבידור מחליף לטוטו :SHOCK:

שבוע אחד הגרועים בתור אוהד הפועל.

תקשיב טמבל, זו פעם שניה תוך יומיים שאתה כותב על דברים שאין לך מושג עליהם. לא רק שלא הבנת למה התגובה שלי כיוונה, אין לך מושג מה כתבתי ומה לא כתבתי ( רמז- זה לא מה שכתבתי ). אז אני מבין שגדלת קצת וצברת בטחון, אבל אני לא חבר שלך ואל תפנה אלי, יש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
דבר ראשון, זה כנראה אומר שחשבת שאני לא מטומטם לפניכן, שמאדם כמוך זאת מחמאה גדולה ואני מודה לך.

שנית - האמת שכן זאת הייתה הודעה בלי הרבה משמעות או חוכמה אבל לא הצלחתי להתאפק להציק לג'וסוס..

בוא נגיד ככה, אתה לא הדלקת אצלי את אזעקת המטומטם עדיין.

אוקיי, זה יותר מובן,
עדיין, להגיד למישהו שני דברים, ששניהם לא קשורים למציאות, זאת לא הצקה, אלא יותר טרוליזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 14:35 
כמה שערים יש ליובל אבידור העונה בליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
ירדן כתב:
joshsoos כתב:

תקשיב טמבל, זו פעם שניה תוך יומיים שאתה כותב על דברים שאין לך מושג עליהם. לא רק שלא הבנת למה התגובה שלי כיוונה, אין לך מושג מה כתבתי ומה לא כתבתי ( רמז- זה לא מה שכתבתי ). אז אני מבין שגדלת קצת וצברת בטחון, אבל אני לא חבר שלך ואל תפנה אלי, יש?

ידידי לקחת את זה קשה מדי. זה מה שהיה זכור לי, ואני מצטער אם טעיתי, ואני גם מודה שזה היה בסך הכל הקנטה קטנה (ובגלל זה אין המון קונטקסט למה שאמרת) ולא הכי במקום.

לגבי רולניק מותר לי לחלוק עליך .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 14:38 
הנהלת הפועל עושה נכון. צר לי , אני מראשון מבקריו אבל מבין את המציאות -
להפועל כרגע אין תקציב לרכש, לא בינואר ולא בקיץ. החתמתו של אבוקסיס (אני משער) לא תהיה יקרה ותתן לו את האופציה להתחיל לעצב את הקבוצה לפי דרכו (לא יודע לאן נגיע, אבל...)

העלאת שחקנים מהנוער, רכש מינימלי והקניית שיטה.

נ.ב
אני לא מאמין שאני מצדד במהלך שמשאיר אותו כמאמן - אבל כנראה שאין מנוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
כשניצן חלה, תמכתי במינויו של יוסי.
בעיני, אז כמו היום, לא היה מינוי טוב יותר ונכון יותר מיוסי אבוקסיס.
כשאתה מביא מאמן אחרי תחילת העונה, רצוי שהחיבור יהיה מיידי.
יש רק 3 מאמנים שיכולים היו לבוא להפועל "בטבעיות" - קשטן, גוטמן ואבוקסיס. שלושתם אימנו בהפועל בשנים האחרונות ומכירים את מרבית שחקני הסגל הנוכחיים ואת המערכת. השניים הראשונים קשורים בחוזה. יוסי היה היחידי שאפשר היה להביאו.

אבל!

מכאן ועד להתחייב שיוסי יאמן גם בעונה הבאה הדרך עוד ארוכה. לא דין מאמן שמגיע באמצע העונה כדין מאמן שמגיע בפגרת הקיץ.
יוסי עוד לא הוכיח שהוא ראוי לאמן את הפועל ולבנות סגל בקיץ. היה עדיף לחכות למארס-אפריל ולראות כיצד דברים מתנהלים אחרי החיזוק של ינואר.
אגב, אם כסף זה שיקול, אזי אף אחד מה"אלי כהנים" לא ידרוש חוזה גבוה, אולי אפילו נמוך מיוסי, ולפחות לגבי השריף, הוא הוכיח שהוא יודע לבנות קבוצה גם מאפס.
אם זה נכון, זה קצת נמהר ובעיקר, מיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
joshsoos כתב:

הוא התכוון להארכת חוזה של אבוקסיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
אשמח אם אבידור יגיע אלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
להבהיר לאלרואי שהוא לא בתוכניות,
פשוט מחרפן אותי שהוא מה שעוצר עסקה שתביא את גבאי להפועל.

לא מתאים לך לאכול לוקש כזה.
שירצקי סתם לא רוצה לשחרר שחקנים להפועל (אלא אם כן מדובר באולטרה-פלופ כמו אלרואי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
בשביל מה העפנו את טביב?
לקבל את ההחתמה הפרועה הזו?
אני לא מבין מה הולך פה!?
על מה מחתימים אותו ?
על המאזן המזעזע שלו?

מתחיל לצערי להאמין שיש פה מועדון חברים כמו שאופטימי טען פה אתמול.

אם טביבי היה הבעלים של הפועל עכשיו , היו פה יוצאים עליו בחמת זעם.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
שנה שעברה כשהיינו באותו מצב עם קשטן אז פיטרו אותו, נבדוק מה קורה כשמאריכים חוזה במקום.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 15:14 
כל כך פחדתי שרמון יחזיר אותנו לשנות ה90
בדיוק כמו שעשה עם סיני , אחד לאחד
לקחת שחקן עבר שמקצוע האימון זר לו ולתת לו את המפתחות רק מפני שהיה שחקן טוב
מה שכן אני יכול להבין את האדישות של האנשים פה , אני מאמין שהרוב יתפכחו רק אחרי שיראו את אתניקס שרים בכיכר בסוף השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 15:18 
אם אבידור מגיע אלינו אני כבר מדמיין את הדיונים- "צריך מאמן שיאמין בו" , "צריך לשחק באגף", "צריך לשחק מאחורי\מתחת\מעל\בתוך לחלוץ"... "הקהל הורג אותו"...וכו' וכו'....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 35035.html

ציטוט:
האדומים הודיעו שחוזהו של המאמן יוארך בשנה, אלא שמסתבר שהדבר לא עבר דרך כל הדרגים המנהלים במועדון. בדירקטוריון כעסו: "אנחנו לא מתנגדים לכך, אבל נודע לנו על המינוי רק דרך התקשורת. דרך קבלת ההחלטות פה לא נכונה"
הפועל תל אביב עדיין לא זכתה בתואר העונה וגם לא נראית כל כך טוב, אבל זה לא ממש מפריע לראשיה להמשיך ולתת אמון במאמן. הנהלת האדומים הודיעה היום (שני) כי חוזהו של יוסי אבוקסיס יוארך בעונה נוספת.
כחלק מיישום התכניות העתידיות של המועדון, הצוות המקצועי וההנהלה, הגיעו בהפועל כאמור להחלטה הזו. כזכור, עוזר מאמן נבחרת ישראל הגיע במהלך העונה הנוכחית, עם היוודע העובדה שניצן שירזי אינו יכול להמשיך ולאמן בשל מצבו הרפואי.

בתוך כך, דווקא חברי דירקטוריון הפועל תל אביב ממש לא היו מרוצים מהדרך בה התקבלה ההחלטה להאריך את חוזהו של המאמן. מחזיקי המניות השונים כלל לא היו שותפים בקבלת ההחלטה, אלא עודכנו רק בדיעבד דרך התקשורת וטענו זאת הייתה החלטה של ההנהלה בראשות חיים רמון בלבד.

בסביבת מחזיקי המניות אמרו: "אין בעיה עם המינוי. לא היינו מתנגדים להארכת החוזה של אבוקסיס, אבל תהליך קבלת ההחלטה הוא לא בסדר. אנחנו לא משותפים למרות שאנחנו מחזיקים בחלק גדול ממניות הקבוצה".
כזכור, בישיבת הדריקטוריון האחרונה בשבוע שעבר רמון אמר למחזיקי המניות כי בשל ההדלפות הרבות מתוך המועדון הוא אינו מתכוון לספר להם על החלטות רבות שיתקבלו בהנהלת הקבוצה.

נחזור לאבוקסיס עצמו. עוזר מאמן הנבחרת הוביל את הקבוצה לקמפיין לא טוב בליגה האירופית וסיים אחרון בבית שכלל את אתלטיקו מדריד, ויקטוריה פלזן ואקדמיקה. בליגת העל, מדורגת כרגע הפועל במקום השני, במרחק של 4 נקודות מהמוליכה מכבי תל אביב.

מאז הצטרף אבוקסיס להפועל, במחזור החמישי, מאזנו עומד על ארבעה ניצחונות, ארבעה הפסדים ושלוש תוצאות תיקו. כמו כן, בשל התקופה הבינונית שעוברת הפועל, התזמון של ההודעה תמוה - שכן בארבעת המשחקים האחרונים היא לא יצאה עם נקודות מלאות.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 15:25 
ציטוט:
Palermo: Zahavi returns home

http://translate.google.co.il/translate ... d%3D131926

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
ציטוט:
Palermo: Zahavi returns home

http://translate.google.co.il/translate ... d%3D131926

Eran Zahavi, the Israeli playmaker in force at Palermo, leaving the team Rosanero in January. The player is in contact with Maccabi Tel Aviv, the team that launched him on the big stage in Europe and had just sold to Palermo in 2011. The agreement with the player is near, while there is still the one with the leaders Rosanero.

אי דיוקים שם אבל חפיף

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 15:28 
ציטוט:
Eran Zahavi, the Israeli playmaker in force at Palermo, leaving the team Rosanero in January. The player is in contact with Maccabi Tel Aviv, the team that launched him on the big stage in Europe and had just sold to Palermo in 2011. The agreement with the player is near, while there is still the one with the leaders Rosanero.

Source: Itasportpress.it

ת'אכלס, אין משהו חדש מעבר למה שפורסם פה, חוץ מזה שהם נשמעים קצת יותר החלטיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
הפועל מכבי
טומייטו טומאטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
שנות ה-90 all over again...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
Satlanel כתב:
שנות ה-90 all over again...

לפי מה שקורה עם ההנהלה הלא קיימת שלנו, ריבוי הבעלים, ועם מה שקורה עם מכבי, זה ממש ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 16:41 
ההחתמה של יוסי נועדה למנוע איבוד כיוון והתרסקות. יש בה מן ההצהרה לשחקנים שמי שלא יתאמץ לא ישאר בשנה הבאה, ושיוסי פה למרות התלונות עליו, משמע, על השחקנים ליישר קו ולא להיפך. הרי ברור לכם שאם העונה תסתיים בכישלון צורב יוסי יפנה את מקומו למרות הארכת החוזה. זהו צעד נבון שישרה שקט גם ליוסי, שלא יהיה בפאניקה להוכיח כל פעם שהוא ראוי לאמן את הפועל וגם למערכת.

לגבי שנות ה 90, זה לא יקרה. מכבי בשנים ההם גם הייתה תוהו וואו מבחינה ניהולית עם 10 בעלים, מנהלים ופונקציונרים. זו תקופה אחרת. אנשים פה שכחו שגם כשהם הביאו את ברקוביץ', רוסו, נמני ועוד כוכבים כתבו את אותו הדבר שהם מחזירים אותנו לשנות ה 90. שניים שלושה נצחונות ואיבוד נקודות שלהם ושוב נחזור לחייך. לא כל מה שנראה שחור היום יראה גם ככה בעוד חודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 16:43 
יאלה יאלה אתם וה״למנוע התרסקות, לייצב״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שני 31/12
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 16:47 
chimpfive כתב:

תתחיל להרגיע אורנג אוטן מי אתה שתתחיל לקטול אנשיםפה?
אפס

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 16:47 
chimpfive כתב:

מי זה אתם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 16:49 
amirgk כתב:
ההחתמה של יוסי נועדה למנוע איבוד כיוון והתרסקות. יש בה מן ההצהרה לשחקנים שמי שלא יתאמץ לא ישאר בשנה הבאה, ושיוסי פה למרות התלונות עליו, משמע, על השחקנים ליישר קו ולא להיפך. הרי ברור לכם שאם העונה תסתיים בכישלון צורב יוסי יפנה את מקומו למרות הארכת החוזה. זהו צעד נבון שישרה שקט גם ליוסי, שלא יהיה בפאניקה להוכיח כל פעם שהוא ראוי לאמן את הפועל וגם למערכת.

לגבי שנות ה 90, זה לא יקרה. מכבי בשנים ההם גם הייתה תוהו וואו מבחינה ניהולית עם 10 בעלים, מנהלים ופונקציונרים. זו תקופה אחרת. אנשים פה שכחו שגם כשהם הביאו את ברקוביץ', רוסו, נמני ועוד כוכבים כתבו את אותו הדבר שהם מחזירים אותנו לשנות ה 90. שניים שלושה נצחונות ואיבוד נקודות שלהם ושוב נחזור לחייך. לא כל מה שנראה שחור היום יראה גם ככה בעוד חודש.

זה שיקול רלבנטי גם אם לא מכריע.
ובכל זאת, ברור שמדובר בפוליטיקאי ששיכנע פוליטיקאי. מהדורה משופרת לעומת ניצן שהוא רק פוליטיקאי. אבל יוסי רחוק מלהיות רק פוליטיקאי כאשר אחת מנקודות האור הוא התשוקה המיוחדת של יוסי להצליח ורמת האנרגיות שלו (שמן הסתם תתאזן כבר בשנה הבאה).

מועד המינוי חיובי כי עכשיו אפשר יהיה להתחיל בתכנון השנה הבאה. אמנם יש סימני שאלה בנוגע לתקציב אבל בכל מקרה עדיף להתחיל כבר בחורף. לדוגמא להציע חוזה לכל מיני "ממן"-ים ולהחתים בזמן את בוריס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שני 31/12
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
Red Nightmare כתב:
chimpfive כתב:

תתחיל להרגיע אורנג אוטן מי אתה שתתחיל לקטול אנשיםפה?
אפס

ניכר שאתה וamirgk חברים ושיש לכם מין הסכם של אחים על מלא שאתם שומרים אחד לשני על הגב ומפרגנים אחד לשני על תגובות.
אבל את משחקי החברות שלכם, ניבולי הפה ותפיסת התחת נא לצמצם ל'קנסו'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
אם אכן יוסי רוצה את אבידור, זה כנראה מעיד על כך שבמועדון סבורים שטוטו עוזב בינואר.
זה לא שאבידור נכנס לנעליו. הם הרי שונים בתכלית. יוסי פשוט ישנה את תבנית המשחק שיתבסס על 2 חלוצים סופר מהירים - דמארי ואבידור.
קשה לי להאמין שאבידור הובא כדי לשבת על הספסל, להפועל את הכסף והלוקסוס להביא רכש לספסל, אנחנו לא מכבי.
טרייד של חיימוביץ' ומרעי תמורת אבידור סוגר את עניין החלוץ. אני הייתי הולך על טרייד של אלרואי ודנין תמורת דודזאדה מבא"ש.
ככה הייתי משאיר כמה גרושים להביא מגן ימני זר ובכסף ממכירת טוטו מכסה את הגירעון ואולי מצליח להחתים קשר אחורי נוסף.

להזכירכם גוטמן רצה את אבידור בהפועל אבל הבחור הלך למכבי וגוטמן נאלץ "להתפשר" על שכטר (כמו שגוטמן רצה את שריקי אבל טביב החתים לו על הראש את טוטו). שכטר הצליח ויצא לאירופה. אבידור נכשל והתדרדר עד יואב כץ. עכשיו יש מצב שהוא עושה "תיקון".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: