ארדיטי כתב:
KingAlpaca כתב:
מי שילדותי זה אתה,
מה לא נכון בהשוואה שלי? (רציונאלית, הרי זה מה שאתה אוהב)
זה אפילו לא מקביל מבחינה אחת או שתיים, אלא מכל בחינה אפשרית.
אני לא חושב שהשופטים נגדנו (למען האמת אני בטוח לחלוטין שהם לא ומי שחושב אחרת הוזה), אני לא חושב שבית הדין של האיגוד נגדנו (שוב מדובר באנשים מתחום המשפט ולא הכדורסל).
אני חושב שגישת הדופקים אותנו היא בזויה. מאידך אני חושב שדון שימון יעשה הכל כדי לפגוע בנו, אנחנו מקבלים יחס שונה בהעמדות לדין (שנובע בעיקרו מלחץ של התקשורת ומהעניין הציבורי, כמו גם מהלחץ של מזרחי).
אנחנו לא אישה מוכה ואיש לא מכה בנו, עד היום גם לא נעשנו והיה ברור שבהנתן כתב התביעה והעונשים על תנאי זה העונש שנקבל (לא כי בית הדין נגדנו אלא כי מילה שלך נגד מילה של השופטים והמשקיף מן הסתם אתה תפסיד ואם יש עונש על תנאי אז ישתמשו בו).
במי בכלל את נלחם פה? באיגוד? ביועמ"ש? בבית הדין? במנהלת? בכולם ביחד?
אף אחד מהקרבות האלה לא תנצח, אין לך שום סיכוי לצאת ראש בראש מול המוסדות האלה ולנצח ואז נשאר לשאול...
אז אני שואל אותך מה אתה מציע שנעשה? נפרוש? נרד ליגה? לא נעלה לשחק?
אני מעדיף שנתמקד בקבוצה שלנו, באיך מתחזקים ואיך משיגים כסף.
עם כסף יגיעו הצלחות, עם הצלחות יגיע קהל ודעת קהל ציבורית ואיתן יגיע כוח.
יש לי חדשות בשבילך. זה שאתה פאראנואיד לא אומר שלא רודפים אחריך.
והשופטים בהחלט נגדנו. וגם היועץ המשפטי נגדנו. וכן - צריך להלחם גם באיגוד וגם ביועמ"ש המושחת שנמצא שם שנים בלי מכרז, וגם במנהלת. בכולם יחד.
וצריך ללכת מולם בכל דרך אפשרית. להתחיל במלחמה על דעת הקהל שתתחיל מזה שנפסיק להיות רופסים ומתגוננים ונתחיל לתקוף. וזה ימשיך בהפסקה מוחלטת של שיתוף פעולה עם כל מי שמסית נגדנו.
וזה ימשיך גם בהגשת תביעת לשון הרע נגד כל המסיתים שמפרסמים נגדנו שקרים בתקשורת.
וזה ימשיך גם בהתמודדות בשדה המשפטי מול האיגוד וכל עושי דברו של שימון מזרחי שהאכיפה הסלקטיבית שלהם היא בזיון שלא צריך להמשיך להכנע לו.
וכל זה לא אומר שאין לנו מה לעשות בתוך הקבוצה שלנו. אבל אין שום סיבה לוותר על המלחמה במישור הציבורי והמשפטי.