תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 13:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הפועל והקשר ההיסטורי לקיבוצים (כמובן שזה רלוונטי גם לכדורגל)
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 00:36 
סמל אישי של המשתמש
זה לא מקרה שהספונסר שלנו הוא "מצרפלס" מקיבוץ מצר,הרווי באוהדים של הפועל,מה שהוביל לשיתוף הפעולה המבורך הזה.
מצר הוא קיבוץ במצב כלכלי טוב מתוך היכרות איתו,אבל הוא עדיין לא בליגה של כמה קיבוצים מאוד עשירים בדרום ובצפון,שגם הם מלאים באוהדי הפועל שרופים.
בפורום גם גולשים שני אחים יקרים ששניהם מאוד דומיננטים ודעתנים פה,וגם הם כמו אביהם היקר ז"ל הם אוהדי הפועל שרופים ביותר ששייכים לאחד הקיבוצים הרלבנטיים.
זו רק דוגמא,אני לא בא ואומר להם לרתום את הקיבוץ שלהם לעניין,אבל הפועל והתנועה הקיבוצית זה קשר ארוך וחזק (גם אם בקיבוץ שלי רחמנא ליצלן יש לא מעט טינופות צהובות) שנמשך אי שם מאז שאני זוכר את עצמי כאוהד הפועל בתחילת שנות ה-80.הפועל היו שולחים לקיבוצים כרטיסים חינם למשחקים,ואתם גם מכירים מן הסתם את ינון אשכנזי.
המון שיתוף פעולה בין שני הגופים האלה בשנות ה-80 וה-90.
אז מה אני בא ואומר? יש כל מיני קיבוצים ממש מיליונרים.לא פחות,עם מלא אוהדי הפועל.
האם אפשר למנות למחלקת הכדורסל ואולי גם הכדורגל,איש קשר דומיננטי וכריזמטי שיקשר בין האגודה לכל מיני קיבוצים,והתנועה הקיבוצית בכלל?
עכשיו לדוגמא כשהפועל מסתבכת במאבקים נגד הירידה ונותר סיבוב אחד ארוך,מי יודע אם לא נדרש סכום יחסית צנוע של 50-70 אלף דולר כדי להנחית פה זר איכותי,ואולי להגדיל את הסיכוי להנצל.
את הסכום הזה אפשר לגייס אולי בקרב כמה מהקיבוצים האמידים שמזוהים מאוד עם המועדון,ואולי חלק צמאותם אוהדים הם גם דמויות מפתח באותם קיבוצים עשירים.
אתן דוגמאות לכמה כאלה: בארי וחצרים מהדרום,שאני יודע שיש שם המון אוהדי הפועל שרופים.
מהצפון: עמיר,שמיר,לוחמי הגטאות,סאסא,אולי מעגן מיכאל ודליה שאני פחות מכיר.

למה לא לפנות אל הקיבוצים האלה ואחרים שבהם אוהדי הפועל שרופים כאמור,ולבקש עזרה ברגעים אלה שהקבוצה ממש במצוקת ומשוועת לזר שיעזור לה להשרד בליגת העל?
ובכלל,האם ניתן ליצור מחדש והפעם ביתר שאת,את הברית ההיסטורית והקשר המיוחד בין התנועה הקיבוצית להפועל? אני לא מדבר על זה שהקיבוצים יחזיקו אותנו כלכלית (למרות שתאורטית גם זה יכול להיות.אם מחברים איזה 10 קיבוצים עשירים שכל אחד מהם נותן תרומה משמעותית כל שנה,בשקט אנחנו יכולים להלחם במיץ'....) אלא יותר על זה שבמקרה כזה שהפועל ממש בסכנת ירידה,שכמה קיבוצים עשירים ישימו יד ויתנו תרומה של 70 אלף דולר כדי להביא לפה זר מצוין שיכול לעזור לנו להנצל,כי ככל שעובר עוד ועוד מחזור אנחנו הולכים ומתגלים כקבוצה הגרועה בליגה.
באופן אישי אם כבר מישהו הכין את השאלה מוכנה בקנה: לצערי כפר עזה קיבוץ שמוצף בטינופות מזן צהוב,ואני ממש אחד האוהדים היחידים שבאמת שרופים.בנוסף,כפר עזה לרוב היה קיבוץ במצב כלכלי סביר ומבוסס,לא יותר,ובשנים האחרונות גם הוא עבר מספר משברים.
אז האם יש סיכוי שמישהו ירים את הכפפה הזו,ולו בשביל תרומה צנועה של זר לכדורסל? לא אומר לגייס אותם כדי להביא את ערן זהבי.....

*אגב,הניסוח הוא שלי,אבל מי שמגיע לו הקרדיט על הרעיון הזה של לגייס קיבוצים עשירים זה אייל זיידמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל והקשר ההיסטורי לקיבוצים (כמובן שזה רלוונטי גם לכדורגל)
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 00:45 
הלואי. השאלה אם אנחנו יודעים איך יוצרים את הקשר הזה?

אמנם אני בטוח שניסינו בערך כל מפעל וכל אוהד הפועל עם כסף, אבל אם יש פה אנשים שיכולים לקשר אותנו עם אדם ספציפי, אז זו יכולה להיות התחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 00:56 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
הלואי. השאלה אם אנחנו יודעים איך יוצרים את הקשר הזה?

אמנם אני בטוח שניסינו בערך כל מפעל וכל אוהד הפועל עם כסף, אבל אם יש פה אנשים שיכולים לקשר אותנו עם אדם ספציפי, אז זו יכולה להיות התחלה.

אפשר להתחיל מלנסות לעניין בזה את ינון אשכנזי שאני מכיר טוב,אני יכול לגשש בבארי למרות שאני סקפטי כי הם סגרו את קבוצת הכדורסל שלהם.
לגבי צפון הארץ,אני לא מכיר איש מהקיבוצים שציינתי,למעט שני האחים הללו והמשתמש האגדי-עומי קיבוץ שגם שייך לאחד מהקיבוצים הללו.
אם אתאמץ בוודאי אזכר בעוד כמה וכמה כאלה בצפון,כמו חברתו של פירסטנברג האדום (אין לי מושג מה המצב של הקיבוץ שלה) וכמובן שאני מכיר את האוהד המרגש משער 7 עם השפם והמשאית מבית השיטה.
מי שבוודאי אמור להכיר כמויות של אנשים כאלה זה אבא שלי,וזה באמת רעיון שאנסה לדבר איתו על העניין אבל הוא קצת עסוק בבחירות,למרות שהסיכוי הפעם....אתם יודעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 01:08 
אני אתחיל לחשוב על לבקש ממישהו ממצרפלס לעשות נסיונות שכנוע על המפעל של הקיבוץ שלי.
בכל זאת, שכנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 01:29 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
אני אתחיל לחשוב על לבקש ממישהו ממצרפלס לעשות נסיונות שכנוע על המפעל של הקיבוץ שלי.
בכל זאת, שכנים.

בחייאת צור: 7 או 8 קיבוצים עשירים ששורצים אוהדי הפועל לא יכולים לממן זר ב-70 אלף דולר כדי להציל את הקבוצה מירידה? זה פינאטס בשבילם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 06:34 
סמל אישי של המשתמש
נתחיל בעובדה שתדאג שיפסיקו לחלק חולצות של המחלה בנופש של הקיבוץ שלך.
לפני מספר שנים ניסיתי להרים חוגי בית בקיבוצים אך ללא הצלחה.
מה שצריך לעדות זה פשוט לעבור על רשימת חברי העמותה ולראות האם מישהו מהם מתגורר באחד הקיבוצים שדיברת עליהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 07:26 
סמל אישי של המשתמש
אורית נוקד אוטוטו מובטלת. זה יכול להיות חלק מבקשת הסליחה שלה מעם ישראל...

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 08:15 
סמל אישי של המשתמש
* ויותם שורן מהקיבוץ של נוקד

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 10:18 
רק תיקון קטן, קיבוץ עמיר כבר מזמן לא מבוסס.
ועוד דבר, כל הכבוד למי שירים את הכפפה וינסה להשיג כספים מקיבוצים, אבל אני מתקשה להאמין שזה יעבוד.
כל הוצאה כזאת (של כמה עשרות אלפי שקלים, צריכה לעבור אישורים של אנשים שחושבים עסקית, ולאו דווקא ישמחו לזרוק כסף על זר להפועל תל אביב, עם כל הצער שבדבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: