קודם כול לגבי השטויות במיץ עגבניות של "אני האוהד המושלם ואתם אפסים" נורא מכעיסות אותי
אתם אוהדים בדיוק כמוני,אני לא משהו יוצא דופן.אתם יודעים לשיר ולעודד ותמיד עשיתם את זה.
אני לא פונה לאף אחד באופן סציפי,ואומר שבאופן כללי העידוד נחלש.דווקא כשהתחילו האכזבות
עכשיו תקשרו את זה.
אני בסך הכול מעודד את הקבוצה שלי-אוהד נורמטיבי לחלוטין.
איליץ' כתב:
אם לא היית נעול כל כך על פוזת האוהד המסור שאין בלתו ושמחזיק את הקבוצה על כתפיו הצנומות, אולי היית שם לב שבשער 7 היתה כמות גדולה מאוד של ילדים קטנים (לפחות באזור שאני הייתי בו), ואני לא מתכוון לילדים בני 10-15, אלא הרבה פחות. שילוב של מזג אויר נוח, שעה מאוד נוחה (במיוחד לילדים שצריכים להיות במיטה עד 20:00), משחק חוץ שאפשר להשיג אליו כרטיס במחיר נוח בקלות ומשחק עם פוטנציאל אלימות נמוך יחסית.
לא שאני שולל את המגמה הכללית של העידוד בשער 7 בשנים האחרונות אבל להתעצבן מהמשחק של אתמול זה קצת מיותר.
גם אני הבאתי אתמול את הבן שלי (בן קצת יותר מ 3 וחצי) למשחק הראשון שלו וכן - גם אני נלחמתי באנשים באזור שלי שישבו ולא יעמדו לידנו (באותו חירוף נפש בו אני נלחם במשחקים אחרים באנשים שדורשים ממני לשבת) וקצת קיללתי פחות וקפצתי פחות. חבל לי קצת שאני לא עומד בסטנדרטים שלך. אשתדל לתקן במשחקים הבאים ולקבל את האישור שלך.
וכן:
ציטוט:
אתה האוהד המושלם. כולנו עפר לרגליך.
פיהוק.
איך אני אוהב אנשים כמוך
אתה מביא לי מקרה בודד של בנאדם שבחיים לא הייתי אומר לו משהו
תעשה לי טובה,ישבתי בשער 7 ולמרות שאולי היו טיפה יותר ילדים מהרגיל,לא היה משהו יוצא דופן בצורה כה קיצונית
אני לא ביקרתי אף אחד ספציפית
אמרתי שבצורה כללית,ולא רק במשחק הזה ספציפית,העידוד בשער 7 מאוד נפגע
יש משחקים שאם הפועל לא כובשת תוך 20 דקות פתאום כולם מתיישבים.מה תגיד נניח על זה?
ציטוט:
יום נוראי שלי אני מודה.
הגעתי עם מתיחה בהאמסטרינג וכל השבוע הזנחתי את זה כי חשבתי שבמשחק זה יעבור.
מודה, בדקה ה10 התיישבתי בגלל הרגישות בשריר ולא קמתי כל המשחק.
שחקנים יקרים,יוסי,הנהלה, לוקח את ההפסד עליי.
עוד אחד
אני פניתי ספציפית אלייך בפתיחת האשכול,ידעתי שמתחת את ההאמסטרינג,והאשמתי אותך בהפסד
אתם מקשיבים לעצמכם ?