IdanTheLittle כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
IdanTheLittle כתב:
מגיע לך פוליצר על התגובה הזאת.
אלפקה יש רק אחד, לך אסור לענות תשובות קצרות .
אוף, צריך לפרט.....
נתחיל מהנתונים השגויים, בונדר למשל לא עלה לקבוצה הבוגרת בגיל 17, אלא בגיל 20 (בגיל 17 ערך הופעת בכורה). כל השחקנים שציינת מלבד דור חמו עשו את הופעת הבכורה שלהם לפני שנתיים נגד בני סכנין בגביע הטוטו,בעודם בני 17.5
חוץ מזה הבאת דוגמאות רק לשחקנים שעלו בגיל מוקדם, מה עם ערן זהבי שעלה לבוגרים בגיל 21?
ולבד אלו, ממה שאני יודע (אני בתקופה הזו הייתי בן 4 ככה שדעה מקצועית ממקור ראשון אני לא ממש יכול לתת), בתקופה שעלו 4 "תינוקות קשטן", הקבוצה הייתה אחרי כמה שנים בלי אליפות, בלי ציפיות אלא רק עם אפשרות להפתיע, זה מצב הרבה יותר נוח להעלאת שחקנים לקבוצה הבוגרת.
אז נתחיל מהתיקונים השגויים:
בונדר בגיל 20 כבר היה שחקן הרכב. בגיל 19 וחצי (כמו דור חמו היום) הוא החליף בהדרגה את תומר חליבה.
העונה שני המגנים הימנים הם לא מי יודע מה, ואחד מהם שיחררו. במצב הזה בונדר כבר נכנס להרכב, אבל כיום מחפשים רכש.
בהנחה שהרכש שיגיע ישאר יותר מחצי עונה, מתי דור אמור להשתלב בדיוק?
כנ"ל לגבי העמדות האחרות.
אני לא קראתי פעם אחת שמדברים על לשלב מישהו מהנוער, אלא מחפשים חיזוק מבחוץ.
גם המעשים בפועל מראים שאין יותר מדי אמון בנוער, מה צריך יותר מזה?
והגבתי לגבי זהבי מעל ההודעה שלך.
הוא לא עלה לבוגרים בגיל 21, אלא צבר ניסיון בבוגרים של רמת השרון עונה וחצי, ואז הגיע אלינו בשל יותר, כמו גורדנה, שהוא בוגר מחלקת הנוער האחרון שלנו שמשחק בקבוצה בקביעות.
דור אמור להשתלב כמחליף, כמו היום ונגד הפועל חיפה, אני ראיתי שנגד הפועל חיפה הוא עלה כמחליף למרות שיוסי יכל לאלתר את מור שושן שם.
וזה שאין אמונה בנוער (למרות שלטעמי היום יש הרבה יותר אמונה בנוער, וכמעט כל משחק משותף שחקן נוער ולו רק לכמה דקות), זה לא אומר שהדור הזה אבוד.
כמו שזהבי הושאל (בגיל 20, אגב), וגורדנה הושאל (בגיל 21 אם אני לא טועה), וכמו שארתור מושאל עכשיו (גיל 21) לרמת גן ופותח בכל המשחקים האחרונים.
אני לא הייתי מוותר כבר על דור, כפיר, עדן וניר. לכולם יש צ'אנס להוכיח את עצמם, כולם יכולים להיות מושאלים לקבוצות התחתית ולחזור מחושלים, וחלקם אף אולי ישתלבו בלי השלב הזה (עדן אני מאמין שיכול להחליף את וויקטור כבר היום, ולא רק בגלל שוויקטור לא כזה שחקן טוב (ויסלח לי אדום נחמד)), כפיר אני חושב שיכול להיות מושאל לקבוצת ליגת העל כבר מהעונה הבאה, גם דור.