תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 20:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1237 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 42  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ערן זהבי-עכשיו זה סופי? [ידיעה בספורט5 על מעבר למחלה]
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2012, 19:15 
לירון האדום כתב:
מולי לוי כתב:
יש לי שאלה ואני רציני.
זאת הבגידה הכי גדולה בכדורגל הישראלי?
יותר גדולה משמעון?

לא !
הבגידה של גרשון היתה גדולה יותר משתי סיבות עיקריות:
1. שמעון גרשון היה קפטן הפועל ת"א.
2. הוא עזב ישירות לבית"ר בלי תחנה בדרך (כמו זהבי).

אבל אחרי גרשון זאת בגידה מאד כואבת מהסיבה היחידה שהוא כבש את שער האליפות...

"הבגידה" של גרשון היתה הכי כואבת כי הייתה הראשנה (לפחות בשנים האחרונות וביוזמת השחקן להבדיל מעזיבתו של פילקס חלפון). כנראה שאז משהו נשבר אצלנו וכל מעבר נוסף מקבל מימד יותר מתון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ערן זהבי-עכשיו זה סופי? [ידיעות אחרונות: זהבי סיכם במחלה]
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2012, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
עצם זה שאתם עדיין קוראים לדברים כאלה בגידה,
עדיין מראה שאתם עדיין בכלל לא בתחום המתון-לא מתון,
אלא בתחום מחלות הנפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2012, 19:38 
KingAlpaca כתב:
עצם זה שאתם עדיין קוראים לדברים כאלה בגידה,
עדיין מראה שאתם עדיין בכלל לא בתחום המתון-לא מתון,
אלא בתחום מחלות הנפש.

יש משהו פסול בלהיות חולה נפש?

נערך לאחרונה על ידי moshiko בתאריך 28 דצמבר 2012, 19:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ערן זהבי-עכשיו זה סופי? [ידיעות אחרונות: זהבי סיכם במחלה]
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2012, 19:49 
מולי לוי כתב:
עזרא כתב:
מולי לוי כתב:
מעניין אם המשפחה שלו תבוא מחר למשחק

הם באים למשחקים של הפועל?
וקוביקו,ממה בדיוק אתה בהלם?!

כל המשפחה שלו אוהדי הפועל.הם יושבים בשער 5.

אז עכשיו הם יאהדו את מכבי וישבו בשער 11.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2012, 19:51 
הראשונה?
ביוזמת מי ישראל כהן("הנשמה") עשה אותו דבר כמה שנים לפניו?
ודוד אמסלם(אף שאיש לא זוכר לו זאת,וגם לא שונא אותו)?
וגבי לסרי,אם נלך שנים אחורה,ביוזמת מי חצה את הכביש?
ובגידות יותר קטנות,כמו של סיני לכתומים,או ארז מסיקה למכבי דרך חיפה,או סלים ללוזונים... זה גם היה לפני גרשון.
וכל אלה רק בשליפה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2012, 20:00 
המעבר של בנאדו לבית"ר.
ועכשיו הוא המאמן שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2012, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
המעבר של ג׳ימי טורק למגדל ימק״א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2012, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
זהבי שחקן שהתמזל מזלו וזכה להבקיע את השער הזה.
לדעתי בכל מקרה הכדור היה נכנס באותו משחק.
גם אם מרעי או ורוצ'ינה היו מבקיעים את זה הייתם כל כך קנאים כלפיהם?
שילך להזדיין שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2012, 20:16 
עזרא כתב:
המעבר של ג׳ימי טורק למגדל ימק״א.

ענק :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2012, 20:16 
ערן זהבי ,בחור צעיר עם יכולת מוכחת שאני בטוח במיליון אחוז,
שהיו לו מספיק הצעות לשחק באירופה,
ערן כנראה נמצא בדילמה אישית ומקצועית והעדיף את האישית,והיא לחזור לארץ
בדילמה הזו הוא בוחר את השנואה שבשנואות עלינו,
אם זה יקרה בשבילי(כן החולה נפש ) זו תהיה מכה חזקה מאד בבטן,
השחקן שיש לו חלק ענק בדאבל,חלק בעונה מדהימה במגרש וביציע,הוא חתום על שער האליפות,
כמה שמענו בהילוכים חוזרים את "ערן זהבי שם את הכדור בפנים ...
אנשים שמו צילצולים בנייד את השער הזה ,
היה זה לילה ענק ומרגש ,דמעות של אושר זלגו מעיננו,
עברנו כל כך הרבה ימים של להיות בעננים עד שחזרנו לשגרת היום,
שמחנו שהבחור קיבל הצעה להתקדם ואיחלנו לו מכל הלב בהצלחה,
והנה עברה שנה ועוד קצת,
ומה הבחור עושה בא לנו לארץ בכל מיני ראיונות עיתונאים ומספר לנו סיפורים,זורע ערפל ,כאילו שאנחנו טמבלים,
אני כמעט משוכנע שהוא סגור במכבי ,
כאוהד הדבר גורם לי להרבה כאב,כאב לב ועצבות,
אך יחד עם זאת שיילך לאן שהוא רוצה ,
ואם יילך למכבי אז שיילך לעזאזאל לכל הרוחות
ואני מקווה שההחלטה שהוא קיבל שהוא על פרשת דרכים מקצועית /אישית בחייו תתברר מבחינתו כשגוייה,
ותהיה כתם בל ימחה .
אנו כאוהדים נעשה הכל להזכיר לו מה אנו חושבים על בחירתו,
ורק נאחל לו כישלון ושרגליו והקריירה שלו יתרסקו אם אכן הדבר יקרה,
אני מקווה שאני טועה והלוואי ואדרש למחוק/לערוך את ההודעה כאילו הדבר לא קרה.
נמתין ונחכה,
בכל מקרה הפועל ת"א הוא מועדון ענק עם היסטוריה ומסורת , ועם כל הכאב והדבר הפועל היתה לפני ערן זהבי ותהיה לאחריו
:hapoel: :COMMY:

favourite tootbal team

Eric Cantona

נערך לאחרונה על ידי tadmored בתאריך 28 דצמבר 2012, 22:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2012, 21:17 
סמל אישי של המשתמש
כיפה אדומה כתב:
זהבי שחקן שהתמזל מזלו וזכה להבקיע את השער הזה.
לדעתי בכל מקרה הכדור היה נכנס באותו משחק.
גם אם מרעי או ורוצ'ינה היו מבקיעים את זה הייתם כל כך קנאים כלפיהם?
שילך להזדיין שם

אם מרעי היה כובש את השער הזה הייתי מת במקום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ערן זהבי-עכשיו זה סופי? [ידיעות אחרונות: זהבי סיכם במחלה]
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2012, 21:25 
במקרה של ערן זהבי ושחקנים אחרים, טביב צדק, הם חארות שצריך להתנהג אליהם כמו לחארות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2012, 22:00 
אלפקה- אתה חתיכת ייצור ...

אם זהבי אכן יחתום אצל מכבי, בדרבי הבא חייבים לעשות לו את המוות בדומה לתפאורה שעשו לגרשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2012, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
בגלל זה אני אומר גם בהקשר של זהבי וגם בהקשר של אשכול הסרטים (80 אחוז לא ראויים עלק,אומר על כמה מסרטי המופת של כל הזמנים) שאלפקה הופך אט אט מדמות חריגה,רגזנית,רוטנת,חסרת סבלנות ומרגשת (אפרופו ראשי התיבות ג״ן שוש״י) לטרול בהתהוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2012, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
לבן מרסר
שמעון גרשון
ערן זהבי
מרדכי וענונו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 00:07 
joshsoos כתב:
כן כן, בפעם האלף ואחד, אצל גרשון הבגידה הייתה של שחר בן עמי ומוני בו- הם שלחו אותו לידי בית"ר כדי לקדם את שובו של הלקוח הנאמן של בן עמי, אדון מתקרב מתרחק סלים טועמה. לא הייתה כאן בגידה אלא טמטום מצידו של גרשון הפוליטיקאי המלוקק, שניסה להסוות את זה במקום לספר את האמת כנראה כי היה מספיק מטומטם לחשוב שעוד תהיה לו דרך חזרה להפועל.
לא מאמין שלזהבי אין בכלל הצעות מאירופה, גילי ושכטר מצאו קבוצות בהולנד ואנגליה אחרי עונה הרבה פחות טובה מזו שהייתה לו, אלא שבגלל המצב של האשה הוא מעדיף לחזור כרגע, הוא צעיר ולצאת שוב הוא יוכל. מכירה של תמוז במיליון יורו, אם אכן קיימת הצעה כזו, יכולה לממן גם את זהבי בהשאלה+ דודו ביטון שכזה ואפילו להשאיר עודף, אבל אם האיטלקים רוצים למכור ברור שרק אנקל מיץ' במשחק, שייחנק עם הכסף שלו.

זה לא שהוא היה חתום בבית"ר כבר ממרץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
נו, אז בידיעות אחרונות חזרו על הידיעה של פרימו עם תוספת של פגישה עם קרויף.
הרי לפי התקשורת ומכבי סיכום יש כבר יותר מחודש אז מה חדש?

לחתימה או אי חתימה לא יחכו פה כי גם ככה הוא חתום בסתר במכבי כבר מאוקטובר והם רק מחכים 3 חודשים בשביל לחשוף את החוזה אז שחקן שגם אוהד הקבוצה ונכנס לפורום לעתים וקורא את זה מה יחשוב? אם אשתי לוחצת לחזור לארץ לקראת הלידה והאופציות שלי הן אדום או צהוב אז בכל מקרה שתי האופציות שלי הן מכבי אז לפחות אני אחתום במכבי שבה אני אקבל יותר כסף.

שיהיה לו בהצלחה ולהם בכשלון.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 00:17 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:

לחתימה או אי חתימה לא יחכו פה כי גם ככה הוא חתום בסתר במכבי כבר מאוקטובר והם רק מחכים 3 חודשים בשביל לחשוף את החוזה אז שחקן שגם אוהד הקבוצה ונכנס לפורום לעתים וקורא את זה מה יחשוב? אם אשתי לוחצת לחזור לארץ לקראת הלידה והאופציות שלי הן אדום או צהוב אז בכל מקרה שתי האופציות שלי הן מכבי אז לפחות אני אחתום במכבי שבה אני אקבל יותר כסף.

!!!!!

אני עדיין חושב שאתם חורצים גורלות מוקדם מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 00:18 
שיהיה למי בהצלחה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 00:29 
nati כתב:
joshsoos כתב:
כן כן, בפעם האלף ואחד, אצל גרשון הבגידה הייתה של שחר בן עמי ומוני בו- הם שלחו אותו לידי בית"ר כדי לקדם את שובו של הלקוח הנאמן של בן עמי, אדון מתקרב מתרחק סלים טועמה. לא הייתה כאן בגידה אלא טמטום מצידו של גרשון הפוליטיקאי המלוקק, שניסה להסוות את זה במקום לספר את האמת כנראה כי היה מספיק מטומטם לחשוב שעוד תהיה לו דרך חזרה להפועל.
לא מאמין שלזהבי אין בכלל הצעות מאירופה, גילי ושכטר מצאו קבוצות בהולנד ואנגליה אחרי עונה הרבה פחות טובה מזו שהייתה לו, אלא שבגלל המצב של האשה הוא מעדיף לחזור כרגע, הוא צעיר ולצאת שוב הוא יוכל. מכירה של תמוז במיליון יורו, אם אכן קיימת הצעה כזו, יכולה לממן גם את זהבי בהשאלה+ דודו ביטון שכזה ואפילו להשאיר עודף, אבל אם האיטלקים רוצים למכור ברור שרק אנקל מיץ' במשחק, שייחנק עם הכסף שלו.

אתה לא תקלוט, אה? לא הציעו לו חוזה, רמזו לו שיילך. רק בדיעבד הוא הבין שזה בשביל שהיה צריך את הכסף כדי לשלם ללוזונות על הלקוח של בן עמי. רק שגרשון היה מספיק מטומטם ולא שיחק את המשחק המלוכלך של מוני את בן עמי והם ניצלו את זה לשסות בו את הקהל, שגם ככה היה מחומם. אבל אצלך תמיד ההנהלות הן בסדר. גם זו של היום, זו שהולכת לעשות מערן זהבי שמעון גרשון 2, ועוד פעם לא יספרו את הסיפור האמיתי. אז עכשיו אפשר לעשות את זה עוד לפני שזה קורה: ברור לכל מי שעיניים בראשו שטוטו הולך להימכר בפגרה. שיחררו שחקנים וישחררו עוד. כך שכסף לא אמור להיות הבעיה של הפועל, אלא ההתנהלות. ימכרו את תמוז באמצע ינואר ואז יגלו למרב התדהמה שנשארו ללא שחקנים וצריך להחתים כאלה! תסריט שלא שמענו עליו אף פעם, נכון?
ערן זהבי למכבי או להפועל, זה כמו הסיטואציה של הגעת קאנטונה ליוניטד. תזוזה טקטונית שמשנה עולמות. השחקן הנכון במקום הנכון. הם גם ככה הולכים להביא חצי ק"ש לפי בקשת המאמן הבא, ויהיו עוד להיטים בוודאי, אבל זהבי הוא החוליה המקשרת, הוא זה שיכול לעשות מהם אלופים. זהבי בהפועל זה גם שחקן שיעשה הבדל והוא גם לא יהיה במכבי, רווח כפול. אנשים אשכרה לא קלטו גם אחרי 10/11 למה הוא הפך, וממשיכים לדבר על פוקסים ועל בינוניות. ועם כל הקללות כלפיו- הוא רוצה את הפועל כי זה הבית, אבל כמו עם גרשון, הפועל לא רוצה אותו כי אין כסף. תזכרו את זה כשנתעורר עוד מעט איתו במכבי ואז יודיעו שמוכרים את טוטו ויילכו לחפש ורוצ'ינות בכסף הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 00:32 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:

אותי כמעט שחטו כשכתבתי שאני לא מאחל כשלון לויני.

:ROSE:

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 00:46 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
אז עכשיו אפשר לעשות את זה עוד לפני שזה קורה: ברור לכל מי שעיניים בראשו שטוטו הולך להימכר בפגרה. שיחררו שחקנים וישחררו עוד. כך שכסף לא אמור להיות הבעיה של הפועל, אלא ההתנהלות. ימכרו את תמוז באמצע ינואר ואז יגלו למרב התדהמה שנשארו ללא שחקנים וצריך להחתים כאלה! תסריט שלא שמענו עליו אף פעם, נכון?
ערן זהבי למכבי או להפועל, זה כמו הסיטואציה של הגעת קאנטונה ליוניטד. תזוזה טקטונית שמשנה עולמות. השחקן הנכון במקום הנכון. הם גם ככה הולכים להביא חצי ק"ש לפי בקשת המאמן הבא, ויהיו עוד להיטים בוודאי, אבל זהבי הוא החוליה המקשרת, הוא זה שיכול לעשות מהם אלופים. זהבי בהפועל זה גם שחקן שיעשה הבדל והוא גם לא יהיה במכבי, רווח כפול. אנשים אשכרה לא קלטו גם אחרי 10/11 למה הוא הפך, וממשיכים לדבר על פוקסים ועל בינוניות. ועם כל הקללות כלפיו- הוא רוצה את הפועל כי זה הבית, אבל כמו עם גרשון, הפועל לא רוצה אותו כי אין כסף. תזכרו את זה כשנתעורר עוד מעט איתו במכבי ואז יודיעו שמוכרים את טוטו ויילכו לחפש ורוצ'ינות בכסף הזה.

ItaiH6 כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 00:52 
ItaiH6 כתב:

איך זה עובד? הם יהיו בפיגור 3 ואתה תשמח כשהוא יבקיע את השער המצמק? אתה מקווה שהוא יבשל כמה שיותר?
כל שחקן שמשחק במכבי הוא בן של זונה, ללא הבדל צבע, דת או קבוצה קודמת. וצריך שייכשל כמה שיותר בזמן שהוא שם.

ברגע שהוא חותם שם הוא מחוק. כמו השוער הסמרטוט שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 01:08 
בואו נעשה לכם קצת סדר .
לפי מה שידוע לי זהבי חתום במכבי מצד שני לא ידוע לי כלום .
בזה מסתכם האשכול .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 01:19 
חתום הוא לא יכול להיות, כי אין סיכום עם האיטלקים. נניח שהוא סגר עקרונית ( וגם זה רק אחרי שהפועל אמרה שאין לה כסף ), אז? מספיק שחקנים סגרו כאן עקרונית וחתמו במקום אחר כמו שכולנו יודעים. יורדים להטעין פלאפון, והופ! במטה קסם השחקן חתום במקום אחר. התסריט של ינואר הולך לחזור על עצמו בפעם המי יודע כמה, שלא תגידו, אבל מה אכפת לנו, אנחנו נהיה עסוקים בלקלל את זהבי ונרגיש טוב עם עצמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 01:25 
joshsoos כתב:
nati כתב:
joshsoos כתב:

אתה לא תקלוט, אה? לא הציעו לו חוזה, רמזו לו שיילך. רק בדיעבד הוא הבין שזה בשביל שהיה צריך את הכסף כדי לשלם ללוזונות על הלקוח של בן עמי. רק שגרשון היה מספיק מטומטם ולא שיחק את המשחק המלוכלך של מוני את בן עמי והם ניצלו את זה לשסות בו את הקהל, שגם ככה היה מחומם. אבל אצלך תמיד ההנהלות הן בסדר. גם זו של היום, זו שהולכת לעשות מערן זהבי שמעון גרשון 2, ועוד פעם לא יספרו את הסיפור האמיתי. אז עכשיו אפשר לעשות את זה עוד לפני שזה קורה: ברור לכל מי שעיניים בראשו שטוטו הולך להימכר בפגרה. שיחררו שחקנים וישחררו עוד. כך שכסף לא אמור להיות הבעיה של הפועל, אלא ההתנהלות. ימכרו את תמוז באמצע ינואר ואז יגלו למרב התדהמה שנשארו ללא שחקנים וצריך להחתים כאלה! תסריט שלא שמענו עליו אף פעם, נכון?

איפה ראית שפעם אחת כתבתי שההנהלה הזאת טובה.להפך,יותר מפעם אחת כתבתי שלמרות הרצון הטוב שלהם,הם כל כך שלומיאלים.
על הפסקה השניה(זהבי וטוטו)אני מסכים איתך ב100 אחוז.
בקשר לגרשון,מצטער,אבל כל מה שההנהלה הייתה עושה לא היה עוזר לה.גרשון כבר חתם במרץ בבית"ר.היו"ר הרוסי שלהם הצהיר את זה כל כך הרבה פעמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 01:27 
רצון טוב, לובין? פחחחח. רמון בהחלט, אבל מה לו ולעניינים האלה?
ההמשך כבר היה מכוון כללית, לא אליך ספציפית, סליחה אם התפרש אחרת.
ואתה אכן יכול להצטער בקשר לגרשון, להצטער שאתה לא מבין שהוא הלך לבית"ר רק אחרי שהפועל לא הציעה לו כלום. ממש כמו זהבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 01:30 
אין בעיה של כסף וזה כי אתה בונה על מכירה של טוטו בכמה? מיליון יורו? בינואר שהוא בסוף העונה שחקן חופשי. ועל זה אמור הכל ללכת על זהבי, כן? לא צריך עוד חיזוק. זו העובדה שאתה כל כך נחרץ עליה? זה גם יכסה משכורת של 400 אלף לשלוש שנים לא כולל הקנייה שלו מפלרמו שהוא לא יוותר על שקל ממנה כדי להגיע להפועל שהוא כל כך עורג אליה. ומה אני אמור לזכור ביום שהוא שם גול נגדינו בדרבי? שהוא בן אדם חופשי עם בחירות, שלא היו לו אלטרנטיבות ולכן אוהדי הפועל צריכים לשמור את הקללות, כן? אז אני בוחר לפרשן את התאוריה החביבה שלך כניחום עצמי קלאסי תוך היתלות באשמה על המערכת ולא השחקן, אבל זו סך הכל פרשנות המציאות הדמיונית שלך. וערן זהבי אני אזכור שהוא בן זונה ביום שהוא יבחר לשחק במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 01:33 
chimpfive כתב:
אין בעיה של כסף וזה כי אתה בונה על מכירה של טוטו בכמה? מיליון יורו? בינואר שהוא בסוף העונה שחקן חופשי. ועל זה אמור הכל ללכת על זהבי, כן? לא צריך עוד חיזוק. זו העובדה שאתה כל כך נחרץ עליה? זה גם יכסה משכורת של 400 אלף לשלוש שנים לא כולל הקנייה שלו מפלרמו שהוא לא יוותר על שקל ממנה כדי להגיע להפועל שהוא כל כך עורג אליה. ומה אני אמור לזכור ביום שהוא שם גול נגדינו בדרבי? שהוא בן אדם חופשי עם בחירות, שלא היו לו אלטרנטיבות ולכן אוהדי הפועל צריכים לשמור את הקללות, כן? אז אני בוחר לפרשן את התאוריה החביבה שלך כניחום עצמי קלאסי תוך היתלות באשמה על המערכת ולא השחקן, אבל זו סך הכל פרשנות המציאות הדמיונית שלך. וערן זהבי אני יזכור שהוא בן זונה ביום שהוא יבחר לשחק במכבי.

בדיוק
ו400,000 זה נטו
למעביד זה כפול בערך.

זכותו לשחק איפה שהוא רוצה, לא בא אליו בטענות, יש לו 10 שנים לסדר לעצמו את החיים. לגיטימי.
הצד השני של המשוואה זה שהוא הופך לשחקן שנוא. יזיז לו? לא יזיז לו? לא כזה משנה.
אלה חוקי המשחק, הוא יודע את זה, אני יודע את זה, הבחירה בידיים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 01:38 
joshsoos כתב:
רצון טוב, לובין? פחחחח. רמון בהחלט, אבל מה לו ולעניינים האלה?
ההמשך כבר היה מכוון כללית, לא אליך ספציפית, סליחה אם התפרש אחרת.
ואתה אכן יכול להצטער בקשר לגרשון, להצטער שאתה לא מבין שהוא הלך לבית"ר רק אחרי שהפועל לא הציעה לו כלום. ממש כמו זהבי.

לובין אוהד הפועל,ואני רוצה להאמין שהוא רוצה רק את טובתה של הפועל((בנתיים הוא לא הראה שהוא לא).הבעיה שלו כמו שכתבתי שהוא כנראה לא גאון הדור.ולנהל קבוצת כדורגל(בטח בגודל של הפועל)זה גדול עליו בכמה מספרים.
מתי כבר יבינו בהפועל(ובארץ)שלנהל קבוצת כדורגל זה מקצוע?ומתי כבר יפסיקו לקדם דובר/צלם/אפסנאי לניהול הקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1237 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: