תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 08:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 104 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מי אנחנו ולאן אנחנו הולכים
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2012, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
שוב,
אתה מדבר בדיון הזה כמו ילד קטן,
אבל אין לי בעיה להחזיר,
מי שאומר שלאחרים יש דיעה של שימון מזרחי,
הוא שימון מזרחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2012, 22:39 
בסדר, בהצלחה שיהיה עם האגו טריפ.
רלוונטי באותה מידה כמו האלה שצורחים לסגור את הכדורגל.

.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2012, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
שיהיה בהצלחה עם המהפכה.
היא ממש מעבר לפינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2012, 22:49 
ראצ'ו קבל :ROSE:
הגישה שלך כאן היא בדיוק הגישה שאני מצפה מההנהלה והמועדון

קבל חיזוק חיובי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2012, 22:54 
השנים שלנו בליגות הנמוכות היו כמו טיול למזרח/דרום אמריקה, ארזנו תיק לקחנו מצלמה, כמה בגדים ויומן לכתוב כמה אמירות יפות על החיים, טסנו למקום רחוק שבו הזמן לא חשוב, טיילנו , נשמנו אוויר נקי וטהור בעמקים ובהרים, ראינו אתרים היסטוריים שכולם כבר שכחו שקיימים, זיינו חבורה של מקומיות שלא נזכור את השם שלהן יום אחר כך, חגגנו כמו משוגעים והשתכרנו מהאושר של עצמנו, ואז חזרנו לא מגולחים ועם שיער ארוך הביתה - לארץ הזאת , שבלילות של מעבר לאופק חלמנו עליה כול לילה, על האהבה הראשונה- הרי התגעגענו, אפילו כתבו לנו שהתגעגעו אלינו, אבל אחרי חודש וחודשיים שאנחנו פה, אחרי שפירקנו את התיק, וחזרנו לחדר שלנו בשכונה הישנה, הבנו שזו אותה ארץ שעזבנו עם מלחמות ואבטלה ובכלל לא ממש חלב ודבש כמו שכתבנו ביומן שלנו, והבנו שצריך להתחיל לחיות, שהעולם לא עצר בשבילנו, שכולם מסביב פה במירוץ אחרי החיים ובתוכם ואנחנו רק היינו בהפסקה מתוך כול זה, היינו בחלום, ועכשיו שהחלום נגמר, צריך להתחיל לחיות, יום אחרי יום, בעבודה , בלימודים , בזוגיות ארוכה כזו שאוהבים את אותה בחורה גם אם לא זוכרים כבר למה, עכשיו צריך להילחם , להיאבק בציפורניים , כי אלה החיים , ובמציאות לא הכול עטוף בנייר צלופן וורוד בטעם מסטיק, וכול הדיון הזה של אם לפרק את הפועל או להיאבק בציפורניים, זה דיון של אלה שמוכנים לחיות פה ,בישראל, במציאות הזו, ולהיאבק על האהבה שלהם ובין אלה שהתאהבו בטיול בנדודים ובבחורה הברזילאית שהם לא זוכרים את שמה או איך היא נראית בבוקר שאחרי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2012, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
הודעה חריגה בכמה מובנים אבל,

:ROSE: :hapoel: :HEART2:

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2012, 23:23 
גולדה מאיר כתב:
השנים שלנו בליגות הנמוכות היו כמו טיול למזרח/דרום אמריקה, ארזנו תיק לקחנו מצלמה, כמה בגדים ויומן לכתוב כמה אמירות יפות על החיים, טסנו למקום רחוק שבו הזמן לא חשוב, טיילנו , נשמנו אוויר נקי וטהור בעמקים ובהרים, ראינו אתרים היסטוריים שכולם כבר שכחו שקיימים, זיינו חבורה של מקומיות שלא נזכור את השם שלהן יום אחר כך, חגגנו כמו משוגעים והשתכרנו מהאושר של עצמנו, ואז חזרנו לא מגולחים ועם שיער ארוך הביתה - לארץ הזאת , שבלילות של מעבר לאופק חלמנו עליה כול לילה, על האהבה הראשונה- הרי התגעגענו, אפילו כתבו לנו שהתגעגעו אלינו, אבל אחרי חודש וחודשיים שאנחנו פה, אחרי שפירקנו את התיק, וחזרנו לחדר שלנו בשכונה הישנה, הבנו שזו אותה ארץ שעזבנו עם מלחמות ואבטלה ובכלל לא ממש חלב ודבש כמו שכתבנו ביומן שלנו, והבנו שצריך להתחיל לחיות, שהעולם לא עצר בשבילנו, שכולם מסביב פה במירוץ אחרי החיים ובתוכם ואנחנו רק היינו בהפסקה מתוך כול זה, היינו בחלום, ועכשיו שהחלום נגמר, צריך להתחיל לחיות, יום אחרי יום, בעבודה , בלימודים , בזוגיות ארוכה כזו שאוהבים את אותה בחורה גם אם לא זוכרים כבר למה, עכשיו צריך להילחם , להיאבק בציפורניים , כי אלה החיים , ובמציאות לא הכול עטוף בנייר צלופן וורוד בטעם מסטיק, וכול הדיון הזה של אם לפרק את הפועל או להיאבק בציפורניים, זה דיון של אלה שמוכנים לחיות פה ,בישראל, במציאות הזו, ולהיאבק על האהבה שלהם ובין אלה שהתאהבו בטיול בנדודים ובבחורה הברזילאית שהם לא זוכרים את שמה או איך היא נראית בבוקר שאחרי..

הודעה חזקה, קודם כל אהבתי (ונהניתי).
אני אמנם חושב שהמשחקים בליגת העל הרבה יותר מהנים מהמשחקים בליגות הנמוכות (אשכרה משחקים צמודים ומעניינים שלפחות בחלקם גם יש כדורסל מדי פעם), אבל אני מבין את האנלוגיה שלך ובטח שברמה הספרותית היא יפה מאוד.
וגם המסר בול פגיעה. כרגע אנחנו חיים במציאות הזאת ועם זה צריך להתמודד.

אז גם אתה קבל :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2012, 23:45 
מה שכן, הדרך היחידה לטעמי לנצח במאבק הזה, היא להלחם ממקום של כח. וכח זה אומר יציבות כלכלית.
כי אם היה לנו היום את המשאבים של מכבי חיפה, הפועל ירושלים או הפועל גלבוע, היו מתייחסים אלינו אחרת לגמרי והיינו יכולים לקדם את המטרות שלנו בצורה הרבה יותר יעילה. היינו יכולים למצוא שותפים וללכת איתם למלחמה.
לבד ובמצב שלנו עכשיו, זה קשה עד בלתי אפשרי. ולצערי אם יגיע הסוף, הוא יגיע לא בגלל שהחלטנו שלא משחקים, אלא מכיוון שהעול הכלכלי יגמור אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2012, 23:59 
אין שום ספק בזה.

בגלל זה היחס אלינו בכורדל שונה מהיחס אלינו בכדורסל.

כי בכדורסל אף אחד לא מפחד מאתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 00:12 
כל המתגעגעים לקיבוצים שם הרומניטיקה וכי שם הם הרגישו "הפועל אמיתית", מוזמנים לאהוד את עודפים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 00:13 
גולדה מאיר כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 00:16 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
אין שום ספק בזה.

בגלל זה היחס אלינו בכדורגל שונה מהיחס אלינו בכדורסל.

במובן מסויים (מקצועי, וגם זה תלוי בעיקר בציפיות) אתה צודק ובמובן אחר אתה גם מאוד טועה:
אף אחד בכדורגל לא מפחד ממך (האוהדים) כמו שההוא מהכדורסל מפחד מאיתנו.

ואל תשכחו שיש כאן הרבה אוהדים שזו עונה ראשונה שלהם בביצה של הליגה הראשונה, ועוד הרבה יותר אוהדים שחושבים שאפשר לשנות משהו במצב העניינים הנוכחי בביצה. כל אחד מאיתנו עבר את זה (לפחות פעם אחת), הרבה עברו את זה ביומיים האחרונים, לא צריך לשלוח אותם לאהוד קבוצות אחרות.

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 00:39 
רדנקו כתב:
אין שום ספק בזה.

בגלל זה היחס אלינו בכורדל שונה מהיחס אלינו בכדורסל.

אני לא בטוח שהיחס שונה, אני חושב שיש משהו במפעל הזה שלנו שמפחיד אותם יותר, העוצמה שלנו, השייכות, הארגון המתנגח , היחיד שיש לו יכולת להחזיק אידאולוגיה נקייה, עם כסף או בלי, הקול שלנו נשמע, הוא פשוט צריך להיות ברור יותר, חכם יותר, מאוד קשה ליצור דיון וביקורת כאשר אתה נותן תירוצים להפוך אותך ללא לגיטימי, רוב הקבוצות בארץ בכדורסל שונאות את מכבי והדונים שלה הרבה יותר מאיתנו, גם הן סובלות מחוסר הספורטיביות וערך המשחק , אם נצליח להפסיק לתת תירוצים למכבי ובאי כוחה בתקשורת המוסתת , ניצור הד וכוח של כול הקבוצות הספורטיביות שמשחקות איתנו באותה ליגה. אם תיווצר קואליציה נגד מכבי, פה יסתובב הגלגל, יש לזה סיכוי, אני חושב שזה הכיוון שאנחנו וההנהלה שלנו צריכים ללכת אליו, שזה יקרה הספורט יחזור לכדורסל ואולי סוף סוף נוכל להפסיק לצעוק לשימון להתאבד- הוא יעשה את זה כבר לבד, כי הרי הדבר שהוא הכי שונא בעולם זה ספורטיביות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 01:31 
אני חושב שהקו האדום הוא אחד ויחיד, והוא אדום עד להתפקע:

אירוח הדרבי אצלנו "בבית".

לעניות דעתי, ואני מאמין שאני מדבר בשם רבים וטובים, אם יקחו לנו את הדרבי, וכך מסתמן שיקרה, אסור בשום פנים ואופן לעלות לשחק במגרש אחר, או לחילופין, לעלות עם הנוער.
יש גבול לכל תעלול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 02:37 
סמל אישי של המשתמש
גולדה מאיר כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 05:53 
גולדה מאיר כתב:

הודעה אדירה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 08:09 
סמל אישי של המשתמש
אני חייב להביא לפה מדבריו החכמים של "זקן השבט", יונתן לרנר, כפי שפירסם בפייסבוק (ואני מצטט בלי לקבל את רשותו):

יונתן לרנר כתב:
כמה מלים על ההתעסקות בהתנהגות אוהדי הפועל תל אביב (במקור כתבתי אותם לאריה מליניאק והחלטתי להעלות אותם על הקיר שלי)
כל הפתרונות המוצעים הם טכניים. הם כאלו כי הם מתייחסים לסוגיה כאילו היא בין האוהדים של הפועל לבין עצמם או כאילו התופעה מתרחשת ללא כל השפעה של כוחות חיצוניים.
אל הליגה בכדורסל צריך להתייחס בכלים אחרים, הדומים יותר להבנת תופעות חברתיות במצב של מאבק מעמדות.
מי שמכיר אותי היטב יודע שאני שוקל היטב את דבריי. אני הגעתי למסקנה הברורה שהפועל תל אביב ״העצמאית״ איננה רצויה בכדורסל הישראלי כי היא קוראת תגר על השיטה. היא איום על הסדר הקיים משום שהיא איננה מצפה לאליפות מקרית אלא לשינוי מעמיק.
ראינו סימנים לניסיונות לבלום אותנו עוד בליגה ב׳. הם רק הלכו ותכפו ככל שהתקדמנו. מהפה ולחוץ הממסד ברך על הקמתנו, וחזרתנו לליגת העל, אבל זה נכון כל עוד הקבוצה מוסיפה להכנסות הליגה. כאשר התברר שאנחנו לא מוכנים להיות תפאורה, ואנחנו רוצים ״צדק לכל״, הכלים נגדנו הופעלו.
זה סוד הענין. אנחנו נלחמים מול כוחות גדולים, בעלי ההון. כבר עכשיו ברור שהם יעשו הכל שלא נקיים את הדרבי בראשלצ. ראש המנהלת החדש, שהוא חלק מהשיטה ולא צריך להסביר למה, כבר התחיל בכך.
ולכן, שום פתרון טכני לא יעצור את תחושות הזעם, שהולכות ומצטברות, אפילו אצל אנשים כמוני, כאשר רואים כיצד רוצים להפוך אותנו לחיית מחמד. כל עוד המאמץ הזה יימשך, לא משנה כמה שורות יפנו מאחורי הסל.
לצערי, הרוב המכריע של התקשורת לא מתייחס לתופעה הזו. חלק מחוסר הבנה, חלק מרצון מובנה ללבות יצרים, וחלק בהיותם שותפים לסדר הקיים.

יונתן, אתה חסר! :ROSE:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מי אנחנו ולאן אנחנו הולכים
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 08:41 
דני גולפיטק כתב:
הפועל ת"א, זאת שזכתה ב5 אליפויות ו4 גביעים, זאת שעד ל1997 מעולם לא ירדה ליגה, היא קבוצת ספורט תחרותית ומקצוענית,
הרבה לפני שהיא פלטפורמה להגשמת חלומות רומנטיים כלשהם

לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
אני חייב להביא לפה מדבריו החכמים של "זקן השבט", יונתן לרנר, כפי שפירסם בפייסבוק (ואני מצטט בלי לקבל את רשותו):

יונתן לרנר כתב:
כמה מלים על ההתעסקות בהתנהגות אוהדי הפועל תל אביב (במקור כתבתי אותם לאריה מליניאק והחלטתי להעלות אותם על הקיר שלי)
כל הפתרונות המוצעים הם טכניים. הם כאלו כי הם מתייחסים לסוגיה כאילו היא בין האוהדים של הפועל לבין עצמם או כאילו התופעה מתרחשת ללא כל השפעה של כוחות חיצוניים.
אל הליגה בכדורסל צריך להתייחס בכלים אחרים, הדומים יותר להבנת תופעות חברתיות במצב של מאבק מעמדות.
מי שמכיר אותי היטב יודע שאני שוקל היטב את דבריי. אני הגעתי למסקנה הברורה שהפועל תל אביב ״העצמאית״ איננה רצויה בכדורסל הישראלי כי היא קוראת תגר על השיטה. היא איום על הסדר הקיים משום שהיא איננה מצפה לאליפות מקרית אלא לשינוי מעמיק.
ראינו סימנים לניסיונות לבלום אותנו עוד בליגה ב׳. הם רק הלכו ותכפו ככל שהתקדמנו. מהפה ולחוץ הממסד ברך על הקמתנו, וחזרתנו לליגת העל, אבל זה נכון כל עוד הקבוצה מוסיפה להכנסות הליגה. כאשר התברר שאנחנו לא מוכנים להיות תפאורה, ואנחנו רוצים ״צדק לכל״, הכלים נגדנו הופעלו.
זה סוד הענין. אנחנו נלחמים מול כוחות גדולים, בעלי ההון. כבר עכשיו ברור שהם יעשו הכל שלא נקיים את הדרבי בראשלצ. ראש המנהלת החדש, שהוא חלק מהשיטה ולא צריך להסביר למה, כבר התחיל בכך.
ולכן, שום פתרון טכני לא יעצור את תחושות הזעם, שהולכות ומצטברות, אפילו אצל אנשים כמוני, כאשר רואים כיצד רוצים להפוך אותנו לחיית מחמד. כל עוד המאמץ הזה יימשך, לא משנה כמה שורות יפנו מאחורי הסל.
לצערי, הרוב המכריע של התקשורת לא מתייחס לתופעה הזו. חלק מחוסר הבנה, חלק מרצון מובנה ללבות יצרים, וחלק בהיותם שותפים לסדר הקיים.

יונתן, אתה חסר! :ROSE:

תמונה

שכמה שיותר אנשים ישתפו את זה, כולנו חברים פה ברשת החברתית וזה האמצעי היעיל ביותר להעברת המסר המדיוק והחד של יונתן.
ההחלטה הבזיונית לא לאפשר לנו לארח את הדרבי בבית רק מאוששת את מה שיונתן כתב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 10:50 
KingAlpaca כתב:
כמו?

אני מאמין שהבוקר קיבלת תשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
כן. לצערי מהר מידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 12:25 
ואני אומר שכנראה אין ברירה וכמו שהוקמה הקבוצה מחדש יש עכשיו צורך להקים ליגה חדשה
ליגה ללא מכבי ושימון
ליגה עם 2 זרים מקסימום
בלי מעודדות
בלי המנון(רק למי שמתעקש)
בלי שופטים מכורים (נייבא מהבלקנית שופטים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 12:35 
אני לא מסכים לגישתך קרל,

אם הכל רקוב, הפועל תל אביב בדרכה החדשה היא טיפול שורש עמוק לכדורסל הישראלי.
אם יש דבר שאני גאה בו הוא, שלאורך שנים ידענו שיש לנו את הפוטנציאל להעביר את הליגה והאיגוד על דעתם. כשעלינו נוכחתי לדעת, שהתרסה בדמות מועדון המתנהל בצורה דמוקרטית, שיוויונית המקדש את ערכי הספורט הבסיסיים ביותר- היא כזו שהליגה לא ראתה מעודה. עצם היכולת והתעוזה שלנו לשנות את חוקי המשחק ועל הדרך את השיח סביב הכדורסל בארץ נתונה בייחוד שלנו כקהל ערכי בין קהלים שבויים. נוכל להביא להבראת הכדורסל רק אם נעמת אותו פנים אל פנים מול החולי הכבד שבו, ואת זה לא נוכל לעשות אם נשחק בליגה אחרת, מנותקת מהכדורסל הישראלי- מהחברה הישראלית.

הדרך לפרק את ההגמוניה המכביסטית בכדורסל הישראלי ובדרכו, היא להתעמת עימה בכל חזית, בכל הזדמנות, בכל משחק. וויתור ספורטיבי אינו אופציה מבחינתי.

אנחנו ננתץ את זכוכית הראווה של הליגה, יקח שנתיים, שלוש, חמש...נעשה זאת אם רק נישאר מה שאנחנו ומי שאנחנו.

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 15:37 
LeeorJuve כתב:
אני לא מסכים לגישתך קרל,

אם הכל רקוב, הפועל תל אביב בדרכה החדשה היא טיפול שורש עמוק לכדורסל הישראלי.
אם יש דבר שאני גאה בו הוא, שלאורך שנים ידענו שיש לנו את הפוטנציאל להעביר את הליגה והאיגוד על דעתם. כשעלינו נוכחתי לדעת, שהתרסה בדמות מועדון המתנהל בצורה דמוקרטית, שיוויונית המקדש את ערכי הספורט הבסיסיים ביותר- היא כזו שהליגה לא ראתה מעודה. עצם היכולת והתעוזה שלנו לשנות את חוקי המשחק ועל הדרך את השיח סביב הכדורסל בארץ נתונה בייחוד שלנו כקהל ערכי בין קהלים שבויים. נוכל להביא להבראת הכדורסל רק אם נעמת אותו פנים אל פנים מול החולי הכבד שבו, ואת זה לא נוכל לעשות אם נשחק בליגה אחרת, מנותקת מהכדורסל הישראלי- מהחברה הישראלית.

הדרך לפרק את ההגמוניה המכביסטית בכדורסל הישראלי ובדרכו, היא להתעמת עימה בכל חזית, בכל הזדמנות, בכל משחק. וויתור ספורטיבי אינו אופציה מבחינתי.

אנחנו ננתץ את זכוכית הראווה של הליגה, יקח שנתיים, שלוש, חמש...נעשה זאת אם רק נישאר מה שאנחנו ומי שאנחנו.

:hapoel:

מדוייק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
תקשיבו (לפני שאתם סוקלים באבנים)

אולי נעבור להיכל יד - ושם
ניתן להם את ליטרת הבשר הזו והם ירדו מאיתנו על עניין מאחורי הסלי
אולי גם נעשה איזו קופה בדרך אם יש מצב ל 8000 וגם נרגיע קצת את המערכת

לא יודע זה נשמע לי הגיוני בתנאי שלאוהדים שלהם אין כרטיסים גם אם יש מקומות פנוים
וזה כבר קרה

מעבר לכך המצב שלנו לא מאפשר להילחם הרבה
גם בגלל שהם חיפשו את ההזדמנות וגם בגלל שאנחנו נתנו להם
וגם בגלל שאנחנו קבוצת אוהדים והם לא יודעים איך לאכול את זה (גם אנחנו לא כל כך, מסתבר)

הכוח שלהם בכדורסל גדול בכמה רמות מהכוח שלהם בכדורגל
ובל נשכח שהם נאלצו להקריב את פניני ועל זה העוצמה של מה אנחנו מקבלים עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 18:28 
בקשתך נשקלה בחיוב ונענתה בשלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 18:34 
אין לנו מגרש בייתי אנחנו משחקים מחוץ לעיר שלנו, מבחינתי אין לי בעיה להעביר את הדרבי לרוממה, למלא אותו ב5000 אדומים (מה ההבדל בין לסוע לחיפה ולסוע לראשון? לא רציני), להעשיר את קופתנו וחשוב מכל להמחיש לציבור את הצורך האמיתי שלנו באולם משלנו שיעמוד בכל הסטנדרטים הראויים למועדון פאר.

(כל עוד המנוי שלי יהיה בתוקף גם בחיפה כמובן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 18:44 
לבוא ולהגיד אנחנו לא רוצים להשתתף בליגה כזו בגלל שלא השגנו מטרות מסוימות אחרי פחות מחצי שנה
שאנחנו שם זה מחשבה של לוזרים.
כמו שבוכמן כתב ההנהלה שלנו עשתה ואני בטוח שעושה הכל כדי לשנות דברים, אבל
מה לעשות שאנחנו לא לבד ונלחמים פה מול עסקנים ופוליטקאים לרוב.

בימים האחרונים שמעתי יותר מידי פרשנים שחושבים שהבעיה של הפועל היא שאנחנו
מנהלים את העמותה ע"י האוהדים, גם בכדורגל וגם בכדורסל. פרשנים אלו הם אנשים צרי דעת,
כאלו שלא מתעניינים בדברים מעבר למה שקרה בשבת/ראשון על המגרש ולעולם לא ביקשו
לבקר או לשבת להקשיב לאנשים מהעמותות או ללמוד על דברים דומים שקורים
בעולם.
לכן אין מה להתרגש מכל הפרשנים או הגונבי דעת בתקשורת וגם לו מאלו במנהלת או במשטרה,
צריך להיות הפועל ולהמשיך להוכיח לכולם שזאת הדרך שבסופו של דבר תצליח להוביל אותנו לצמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 18:45 
סמל אישי של המשתמש
ארדיטי כתב:
אין לנו מגרש בייתי אנחנו משחקים מחוץ לעיר שלנו, מבחינתי אין לי בעיה להעביר את הדרבי לרוממה, למלא אותו ב5000 אדומים (מה ההבדל בין לסוע לחיפה ולסוע לראשון? לא רציני), להעשיר את קופתנו וחשוב מכל להמחיש לציבור את הצורך האמיתי שלנו באולם משלנו שיעמוד בכל הסטנדרטים הראויים למועדון פאר.

(כל עוד המנוי שלי יהיה בתוקף גם בחיפה כמובן)
גם את חיפה הם לא יאשרו. הצהבת רוצה שהדרבי יהיה תמיד במגרש הביתי שלה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 18:57 
אני בעד לקיים אותו במגרש הפתוח על הירקון (יש שם סורגים), לא רחוק מאוסישקין הי"ד, ולא לגבות שקל...

מה ??? תגידו, אתם עושים צחוק, רוממה, נוקיה, על הירח...

אם אנחנו לא יכולים לארח את המשחק בראשון בטענה ש-8,000 אוהדים צפויים להגיע, אז גם שראשון לא יארחו שם את מכבי כי 16,000 צפויים להגיע.

אם המשחק לא יקויים בראשון, לא צריך לעלות לשחק, אבל אל דאגה הוא יקויים והוא יהיה בראשון, אני לגמרי סומך על ההנהלה שלנו בנושא הזה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 104 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: