תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 02:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 25/12
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2012, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/210435.html

השם הלוהט בטורקיה: מניסאספור רוצה את תמוז
אחרי בורסאספור ואקהיסאר שהוזכרו כמועמדות לרכוש את חלוץ הפועל בינואר, גם מוליכת הליגה השנייה רוצה את טוטו, כשהמטרה ברורה: לעלות ליגה

המרדף של הקבוצות הטורקיות אחרי חלוץ הפועל תל אביב, טוטו תמוז, נמשך. על פי דיווחים בטורקיה, מניסאספור מעוניינת בתמוז לקראת חודש ינואר.

הקבוצה שממוקמת בראש הטבלה בליגה השנייה בטורקיה, רוצה להתחזק בינואר כדי להבטיח עלייה ותמוז הוא אחד משני השמות שבמועדון רוצים להביא לצורך השלמת המטרה. השחקן הנוסף הוא פלורין צ'רנאט הרומני שמשחק בקראבוספור בליגה הראשונה.

כזכור, בתקופה האחרונה עלו שמותיהן של בורסאפור ואקהיסאר כמעוניינות בחלוץ האדומים, כשבורסאספור אף מוכנה להציע עבורו מיליון יורו בנוסף לשכר של 600 אלף יורו.

תמוז מסיים את חוזהו בסוף העונה והופך לשחקן חופשי, מה שאומר שאם הוא לא יימכר בינואר, המועדון לא ירוויח ממנו. תמוז כבש העונה שמונה שערי ליגה במדי הפועל ומוביל את רשימת הכובשים של הקבוצה בצוותא עם חברו לחוד, עומר דמארי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2012, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
מה יש לו לחפש בטורקיה מה הוא אידיוט

תלוי מה הוא מחפש כסףףףףף אוו כסףףףף וליגה שאפשר להשתדרג ממנה באמת (לא מזלזל בכדורגל הטורקי)

נערך לאחרונה על ידי גרזן אדום בתאריך 25 דצמבר 2012, 18:34, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2012, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
כן, ברור שישראל עדיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2012, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 34716.html

זהבי: אם קרויף או רמון יתקשרו, לא אנתק. לא בושה לחזור לארץ

צפו בראיון עם קשר פאלרמו והמלפפון הלוהט של החלון בינואר. אז מכבי, הפועל או חו"ל? "אני רוצה להישאר באירופה, אבל הכי חשוב זה לשחק. זה יותר קריטי מהכסף. אוהדי הפועל הפציצו אותי בהודעות. זה מרגש, אבל כרגע אין שום דבר"

ערן זהבי רוצה לנוח. הוא הגיע לארץ בפגרת הליגה האיטלקית כדי להיות עם המשפחה והחברים, אבל הוא יודע היטב שכל מה שמעניין את אוהדי הכדורגל בארץ, ואם להיות מדוייק יותר ועדין פחות - את אוהדי מכבי והפועל ת"א, זו התשובה לשאלה אחת פשוטה: היכן הקשר ישחק החל מינואר הקרוב והלאה

מכבי, וזה לא סוד, מאוד רוצה את אקס האדומים, שמצידם לא היו מתנגדים בלשון המעטה לקלוט אותו. לפחות על פי דברי הקשר עצמו, שום דבר עדיין לא סגור, גם לא האופציה העדיפה עליו והיא הישארות באירופה ונסיון לקנות לעצמו דקות משחק בליגה חזקה. אם לא במדי פאלרמו, אז אולי במקום אחר ביבשת.

"אם אגיד שמכבי זה לא נכון, אף אחד לא יאמין לי. אם אגיד שהפועל זה לא נכון, גם אז לא יאמינו לי", סיפר זהבי בראיון לאתר ערוץ הספורט. "איפשהו עדיף לא להגיד שום דבר ובגלל זה לא דיברתי יותר מדי. אני אומר שאין כלום. לא מוכנים לקבל את התשובה הזו, אבל אין לי תשובה אחרת".

"אף אחד לא פנה אלי אישית. אני שומע על ההתעניינויות, אבל יש סוכן שמטפל בזה", הוסיף זהבי, שזוכה לדקות מועטות בלבד בקבוצה מסיציליה. "יש לי חוזה בפאלרמו לעוד 3.5 שנים וקבוצה שעומדת מאחורי וקודם כל צריך לדבר איתה. רק אחרי זה אני אראה את האופציות שלי, אשקול ואחליט"

כשנאמר לזהבי שכל מה שמעניין את אוהדי הפועל היא האם האפשרות שילבש צהוב ריאלית, הוא עונה: "אני לא חושב על זה. אני רוצה למצות אופציות בחו"ל ולראות את כל התמונה. אם יציעו לי משהו, אשקול את זה אבל כמובן שלא אבטיח שאני בא להפועל בכל מחיר. אם הברירה האחרונה תהיה להישאר בפאלרמו מבלי לשחק ולא להיות בסגל, אז לא תהיה לי בושה לחזור. אהיה שלם עם עצמי ואעשה את זה בלי לראות אף אחד ממטר. אין לי אגו".

"לא אנתק אם קרויף יתקשר אלי, ממש לא. אני לא מנתק לאף אחד. גם אם זה היה האוייב הכי גדול שלי. בחיים לא מנתקים לאדם שמחפש אותך", המשיך זהבי. "אשמע אותו, נשב ונחליט. ואם חיים רמון יתקשר, אותו הדבר בדיוק. חשוב לי לשבת עם המשפחה ולהחליט מה הכי טוב לקריירה שלי".

"אוהדי הפועל שלחו לי מגילות "אל תעשה לנו את זה", "אתה הסמל שלנו". מזכירים לי את הגול בטדי ואת הרגעים היפים. זה מרגש כי אני מבין שאכפת לאנשים, אבל לא אני ניפחתי את הבלון. אוהדי מכבי לא שלחו לי מסרים, חוץ מהחברים הכי טובים שלי שגדלתי איתם ושאוהדים את מכבי. הם מסתלבטים עלי ואומרים לי "אתה משקר, אתה לא רוצה לספר לנו". אז מה זה חשוב מה אני אומר?"

לאחר מכן פנה זהבי לדבר על מצבו באיטליה. "אני לא מרוצה מכמות דקות המשחק בפאלרמו. לא קיבלתי הזדמנות אמיתית לשחק. מה שמרגיז זה שאנחנו לא עושים נקודות, לא מנצחים ולא במצב טוב, ועדיין אני יושב בצד. אולי אני לא בסדר, אבל בעונה הקודמת עשיתי דברים יפים אז כנראה שאני כן מתאים לליגה הזו. היו שמועות שקייבו ואטאלנטה רוצות אותי, אבל אני לא רוצה להיות חלק מטרייד בו קבוצה אחת מקבלת שחקן שלאו דווקא היא רצתה".

"עוד 20 ימים יכול להיות שפאלרמו תגיד לי שאני לא בתכניות. ואם לא יהיו לי הצעות מאירופה אצטרך לקבל החלטה. מכבי, הפועל או כל קבוצה אחרת. כי זה או לשבת בחוץ עוד חצי שנה או לחזור לשחק. לא מעניין אותי הכסף, יותר חשוב לי לשחק"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2012, 19:26 
המודעות העצמית של פטקוביץ' זה משהו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2012, 19:41 
לאחר מכן פנה זהבי לדבר על מצבו באיטליה. "אני לא מרוצה מכמות דקות המשחק בפאלרמו. לא קיבלתי הזדמנות אמיתית לשחק. מה שמרגיז זה שאנחנו לא עושים נקודות, לא מנצחים ולא במצב טוב, ועדיין אני יושב בצד. אולי אני לא בסדר, אבל בעונה הקודמת עשיתי דברים יפים אז כנראה שאני כן מתאים לליגה הזו. היו שמועות שקייבו ואטאלנטה רוצות אותי, אבל אני לא רוצה להיות חלק מטרייד בו קבוצה אחת מקבלת שחקן שלאו דווקא היא רצתה".

"עוד 20 ימים יכול להיות שפאלרמו תגיד לי שאני לא בתכניות. ואם לא יהיו לי הצעות מאירופה אצטרך לקבל החלטה. מכבי, הפועל או כל קבוצה אחרת. כי זה או לשבת בחוץ עוד חצי שנה או לחזור לשחק. לא מעניין אותי הכסף, יותר חשוב לי לשחק"

איך שחקן עם דימוי של ווינר מדבר כמו אחרון יואב זיו ושות'.
אני חושב שהוא ישחק במכבי תל אביב אבל גם אם היה נוחת אצלנו, מדובר על מקרה של שחקן מוכשר תבוסתן. נגמר לו הכח להלחם על מקומו באירופה? אוהדים שכה מהר הופכים שחקן שעושה עונה וחצי מצויינת לגיבור-סמל, כדאי להם לשמור מדליות להדמנות רואיה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2012, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
אוהדים שכה מהר הופכים שחקן שעושה עונה וחצי מצויינת לגיבור-סמל, כדאי להם לשמור מדליות להדמנות רואיה יותר.

ראה ערך גילי ורמוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2012, 19:55 
moshiko כתב:

איך שחקן עם דימוי של ווינר מדבר כמו אחרון יואב זיו ושות'.
אני חושב שהוא ישחק במכבי תל אביב אבל גם אם היה נוחת אצלנו, מדובר על מקרה של שחקן מוכשר תבוסתן. נגמר לו הכח להלחם על מקומו באירופה? אוהדים שכה מהר הופכים שחקן שעושה עונה וחצי מצויינת לגיבור-סמל, כדאי להם לשמור מדליות להדמנות רואיה יותר.

וואי איזה קשקשן, הבנו תחתום כבר במכבי רק שחרר כבר מהתסריטים השקופים האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2012, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
קשרה של פאלרמו, ערן זהבי לא פתח את העונה טוב באיטליה, כזכור בתחילת העונה נפצע הקשר סמוך למחזור הראשון, והתקשה מאז להיכנס לכושר, מה עוד שפיטורי המאמנים בקבוצה השפיעו על מצבו המקצועי.

הערב עלה זהבי לרדיו 103 וניסה לעשות סדר בכל רחש השמועות שסובבות אותו בשבועות האחרונים.

"אף אחד לא דיבר איתי, גם הסוכן שלי עלה לשידור ואמר את אותו דבר, וגם אני אומר את זה. קודם כל, אין בעיה לשחרר אותי, לא אמרו לי שאני משוחרר, אני ביקשתי לעזוב. פאלרמו אמרו לי שתבוא קבוצה למו"מ, ואחר כך אנחנו נסתדר, אם נסתדר אז הכל יהיה בסדר. אין לי הצעה קונקרטית על השולחן. כל האופציות פתוחות בפני."

זהבי המשיך ואמר: "אופציית ההשאלה קיימת. המטרה הראשונית היא למצות את האופציות בחו"ל ואחר נראה מה לעשות ונתחיל לחשוב. הכסף לא ידבר אלא ההצעות.

הקשר נשאל אם ההצעה של הפועל תהיה נמוכה יותר ממכבי מה יעשה?

"אני יהיה בבעיות טובות ואז אני אחליט. קיבלתי הרבה מאוד טלפונים, זה כיף לקבל הודעות אבל הסברתי לאנשים שזה לא פשוט, מדברים על סכומים, תראו לי את ההסכמים האלה ואז נדבר.

אף אחד לא התקשר אלי שהייתי פצוע. קיבלתי יותר טלפונים בשבוע האחרון. אני גם קורא את הפרסומים, ברור שיש עניין, אין עשן בלי אש."

כמן כן, זהבי ניסה להסביר מה מפריד בינו לבין עזיבת פאלרמו: "אי אפשר לסגור איתי מבלי לסגור עם פאלרמו. מני וויצמן לא הציע לי כלום ושום דבר, גם אני קורא על המצב הכלכלי של הפועל."

לסיום נשאל זהבי אם מוכן להתפשר על שכר וענה: "השכר שלי הוא אחד המרכיבים בכל הסיפור הזה. לי חשוב רק לשחק, אולי בליגה אחרת יהיה לי חופש פעולה אבל גם להישאר באיטליה זה חלום. נפלתי בין הכיסאות בתחילת העונה, נפצעתי והחליפו מאמן. עכשיו הקבוצה בלחץ . אנחנו במצב של ירידה."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2012, 20:11 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
אוהדים שכה מהר הופכים שחקן שעושה עונה וחצי מצויינת לגיבור-סמל, כדאי להם לשמור מדליות להדמנות רואיה יותר.

אם זהבי מחר חותם במכבי,
אומר שזה היה חלום חייו,
והפועל מגעילה לו את התחת,
הוא עדיין פאקינג אל.

פסל!
(אחרי אניימה, לפני באדיר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2012, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
moshiko כתב:

אם זהבי מחר חותם במכבי,
אומר שזה היה חלום חייו,
והפועל מגעילה לו את התחת,
הוא עדיין פאקינג אל.

פסל!
(אחרי אניימה, לפני באדיר)

אתה מעוניין להוסיף את המונח ״טרול״ לרפיוטיישן או לקורות חיים שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2012, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
אם זה נראה כמו ברווז, הולך כמו ברווז ומגעגע כמו ברווז - זה ברווז!
מחר חותם במכבי.
(אולי כבר חתם. אולי רק סיכם. אולי לא מחר. אבל זהבי יסיים את העונה כאלוף. בקרית שלום.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2012, 23:41 
גרזן אדום כתב:
מה יש לו לחפש בטורקיה מה הוא אידיוט

תלוי מה הוא מחפש כסףףףףף אוו כסףףףף וליגה שאפשר להשתדרג ממנה באמת (לא מזלזל בכדורגל הטורקי)

כן הוא אדיוט, לכן אין טעם לדבר איתו.
טורקיה מדינה די פרימיטיבית, אוהדים יצריים, מדינת איסלם, עוינות לישראל. מזרח תיכון בו הכל יכול להתהפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 01:34 
סמל אישי של המשתמש
סמל יש רק על החולצה.
נקסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 07:20 
מה אתם רוצים לעזאזאל?

אם באמת מציעים עליו מליון יורו., חצי שנה לפני סיום חוזה, זאת עסקה חלומית להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: