תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 03:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דור (חי?) חמו
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 15:06 
סמל אישי של המשתמש
זה לא אשכול על איך ששיחק, כי הוא בקושי שיחק 20 דקות שבהם לא היה לו כל כך עבודה בהגנה (בהתקפה הוא דווקא נתן וולה יפה שאם היה נכנס זה היה בערך הדבר הכי משמח שיש).

זה על העיקרון, זה הגיל, זה הזמן, זה הרגע, עכשיו הוא צריך כבר להיכלל בסגל. אני לא יודע איך הוא לעומת חוטבא, אבל אם הוא באמת מוכשר ורוצים לבנות עליו משהו, אז זה הזמן להעלות אותו לבוגרים להיות מגן מחליף, לא בגיל 23 אחרי 3 השאלות ושכבר יודעים ששחקן לא יצא ממנו, שלא יקרה לו מה שקורה לארתור (שחקן מאוד מוכשר שבילה ביציע בבוגרים שנתיים עד שהושאל העונה).

אנחנו צריכים להשקיע כמה שיותר שמה שיש לנו מהנוער (וזה לא כל כך הרבה).
יש לנו 4 שחקנים עם צ'אנס להשתלב בבוגרים, דור, כפיר, ניר ועדן.
ככל שירבו להיכלל בסגל ולשחק בבוגרים כך ייטב להם (וכשהם יכללו שזה לא יהיה לפרוטוקול (יוסי יכל להכניס את מור שושן לסגור את קו ימין ב20 דקות האחרונות כשעוד הובלנו אבל נתן לדור את המקום)).
זה לא אומר שצריך להעלות אותם בהרכב ולהלחיץ אותם סתם, אבל להתחיל לתת צ'אנסים ומהר, אסור לנו שיברחו לנו.

ודבר אחרון, מה נסגר עם השם שלו? בשידור אמרו דור חמו, בנוער אני זוכר שקראו לו דור חי חמו, מה זה החי? שם שני? חלק משם משפחה? כינוי?

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דור (חי?) חמו
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 16:55 
מסכים שבמשחקים הקרובים הוא צריך לקבל צ'אנס קודם כל כי אין לנו מגן כמו שצריך ואולי הוא יפתיע.
וחוץ מזה אני חושב שיש עוד שחקני נוער שיש להם פוטנציאל לבוגרים, למשל אמזלג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
קבוצה שרוצה לרוץ לאליפות לא צריכה לתת הזדמנויות לילדים בני 19 אלא אם כן מדובר באיזה עילוי,
בטח כשמדובר בשחקן הגנה.
שחקני התקפה אפשר להכניס פה ושם ל-15/20 דקות בהתאם לתוצאה, שחקני הגנה אתה לא מחליף באמצע משחק.
מה שכן, ונכון מה שאמרת על ארתור שביזבז איזה שנתיים מהקריירה שלו, צריך להשאיל אותם.
לא ברור לי איך כל שחקן שעולה מהנוער של חיפה ישר מושאל לקבוצה בליגת העל ואנחנו בקושי מצליחים לשלוח שחקן לנס ציונה.
יהודה חוטה יכול להיות שחקן העונה בלאומית, אבל אף אחד לא יראה אותו ואף אחד לא ידע מזה.

וקוראים לו דור חמו. חי זה שם אמצעי ואני מניח שחוץ ממסמכים רשמיים הוא לא משתמש בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
KID A כתב:
קבוצה שרוצה לרוץ לאליפות לא צריכה לתת הזדמנויות לילדים בני 19 אלא אם כן מדובר באיזה עילוי,
בטח כשמדובר בשחקן הגנה.
שחקני התקפה אפשר להכניס פה ושם ל-15/20 דקות בהתאם לתוצאה, שחקני הגנה אתה לא מחליף באמצע משחק.
מה שכן, ונכון מה שאמרת על ארתור שביזבז איזה שנתיים מהקריירה שלו, צריך להשאיל אותם.
לא ברור לי איך כל שחקן שעולה מהנוער של חיפה ישר מושאל לקבוצה בליגת העל ואנחנו בקושי מצליחים לשלוח שחקן לנס ציונה.
יהודה חוטה יכול להיות שחקן העונה בלאומית, אבל אף אחד לא יראה אותו ואף אחד לא ידע מזה.

וקוראים לו דור חמו. חי זה שם אמצעי ואני מניח שחוץ ממסמכים רשמיים הוא לא משתמש בו.

עם כל הכבוד לעובדה שאנחנו עדיין איכשהו במקום השני, אנחנו לא צריכים להתנהג כרגע כקבוצה שרצה לאליפות.
ברור לכולם שעדיין לא נמצאה הנוסחה איך להפיק את המיטב מהרכב השחקנים הזה שיש בקבוצה. נכון לעכשיו, כשפנסטיל בדרך החוצה ואלרואי הוכיח שהוא לא מסוגל לשחק מגן, האופציה הכי רצינית שיש לך בסגל זה חוטבא.
בוא נגיד שגם לילד בן 19 יש סיכוי לא רע להוכיח שהוא ראוי להיות המגן הראשון בקבוצה.
וכולם כאן מהללים בשבועות האחרונים את אלי כהן "השריף" הדגול שמוציא מים מהסלע בבית"ר עם שחקני בית אלמונים. הלוואי עלינו חצי מהרוח שיש היום בבית"ר. חוץ מגורדנה אין לנו אף שחקן בית שמשחק. אולי מה שחסר לנו אחרי הכל זה קצת רוח "הפועל" אמיתית בקבוצה ולא עוד שכיר חרב שהוא קצת יותר כישרוני...
אם אבוקסיס ידע לנצל את הילד הזה, הוא יצא גדול!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 17:37 
סמל אישי של המשתמש
אם ההנהלה מחליטה שמוותרים על מירוץ לאליפות השנה (או בכל שנה מסוימת אחרת), אז אתה צודק.
אני דיברתי על מצב שבו קבוצה רוצה להתמודד על אליפות.
עם כל הכבוד ל"רוח שיש בבית"ר", בשביל להגיע למקום 5-6 אפשר גם בלי רוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 17:45 
סמל אישי של המשתמש
צריך חוק בקבוצה ששחקן נוער בגיל הנכון מקבל X דקות בחודש נקודה ואדון אבוקוף (או כל מי שעל הקווים) שיקפוץ
לא רק דור ספציפיפית למרות שהיה לדעתי לא רע בכלל
אבל אולי התזמון וינואר והכל יחייב אותם לתת לו לשחק וזה גם טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 17:45 
KID A כתב:
אם ההנהלה מחליטה שמוותרים על מירוץ לאליפות השנה (או בכל שנה מסוימת אחרת), אז אתה צודק.

המון קבוצות בעולם מכניסות ילדים צעירים להרכב . למה שאנחנו לא נעשה את זה?
מי ישמע איזה רמה יש פה שאי אפשר לנסות לעלות עם שחקנים צעירים פה ושם. במיוחד שההגנה שלנו פח

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 18:04 
סמל אישי של המשתמש
KID A כתב:

דוגמא ממש טובה, כי מכבי חיפה ידועים בכמות ואיכות שחקני הנוער שהשתלבו אצלם בבוגרים בשנים האחרונות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 18:20 
זה מה שכתבתי לפני מס' ימים
ציטוט:
שיחק במקור בנוער שנה שעברה כקשר ימני,
והאמת קשר ימני בינוני ומטה וזו בלשון המעטה,
זה היה אחד השחקנים שלא הבנתי מה עושים בסגל.
לשמחתי השנה עבר הסבה לתפקיד המגן עקב מחסור כמגינים.
הבחור ימני ופרט למשחק אחד בהם שיחק כמגן ימני ,בכל שאר המשחקים שיחק כמגן שמאלי.
אני חושב שההחלטה הזו של מוריס זאנו יכולה להציל את הקריירה של הבחור.
הוא מפגין יכולת ממש טובה,כושר גופני ,הרבה רצון ומחוייבות.
הוא עוד צריך לשפר באופן את משחק ההגנה .
רק שיצליח ומקווה שהיכולת שלו תספיק לשלבו בבוגרים בעתיד :ROSE:

המחשבה של הסבת קשר עם יכולות מוגבלות כקשר וכשרון למגן היא מחשבה טובה, ורעיון לא רע בכלל ,כמובן שזה תלוי בעוד גורמים.לכן אחת המחשבות של הסבת אלרועי כמגן היא משהו ששוה לנסות .

אני באופן אישי וכמובן שאני "משוחד" בעד לשלב כמה שיותר שחקנים פוטנציאלים מהנוער בסגל ובהמשך כמחליפים .
כלקח צאתמול הגיע לשלב את עדן שרם כמחליף לחלוצים ובלי חשבון במקום ויקטור מרעי ,את כפיר אייזנשטיין אחרי שגורדנה הורחק (נכון שהוא פחות עילוי ,אך אני בטוח שאם היה מחליף את גורדנה אתמול הוא היה תורם הרבה יותר) וכמובן את דור חי חמו.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 18:28 
אם חיפה משלבת את איסמעיל ריאן ומכבי משלבת את גאל מרגוליס, גם הפועל תל אביב הגדולה יכולה לשלב שחקן כמו עדן שרם.
חבל מאוד שלא נכנס אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
זה מה שכתבתי לפני מס' ימים
ציטוט:
שיחק במקור בנוער שנה שעברה כקשר ימני,
והאמת קשר ימני בינוני ומטה וזו בלשון המעטה,
זה היה אחד השחקנים שלא הבנתי מה עושים בסגל.
לשמחתי השנה עבר הסבה לתפקיד המגן עקב מחסור כמגינים.
הבחור ימני ופרט למשחק אחד בהם שיחק כמגן ימני ,בכל שאר המשחקים שיחק כמגן שמאלי.
אני חושב שההחלטה הזו של מוריס זאנו יכולה להציל את הקריירה של הבחור.
הוא מפגין יכולת ממש טובה,כושר גופני ,הרבה רצון ומחוייבות.
הוא עוד צריך לשפר באופן את משחק ההגנה .
רק שיצליח ומקווה שהיכולת שלו תספיק לשלבו בבוגרים בעתיד :ROSE:

המחשבה של הסבת קשר עם יכולות מוגבלות כקשר וכשרון למגן היא מחשבה טובה, ורעיון לא רע בכלל ,כמובן שזה תלוי בעוד גורמים.לכן אחת המחשבות של הסבת אלרועי כמגן היא משהו ששוה לנסות .

אני באופן אישי וכמובן שאני "משוחד" בעד לשלב כמה שיותר שחקנים פוטנציאלים מהנוער בסגל ובהמשך כמחליפים .
כלקח צאתמול הגיע לשלב את עדן שרם כמחליף לחלוצים ובלי חשבון במקום ויקטור מרעי ,את כפיר אייזנשטיין אחרי שגורדנה הורחק (נכון שהוא פחות עילוי ,אך אני בטוח שאם היה מחליף את גורדנה אתמול הוא היה תורם הרבה יותר) וכמובן את דור חי חמו.

מסכים!
לא אומר להתחיל לתת לשחקני נוער דקות על חשבון שחקנים שאנחנו יודעים שיש להם כישרון כמו גילי, ממן, טוטו וכו' וכו'.
אבל בוא נגיד שאין שום סיבה בעולם שכפיר לא יתחיל להשתלב ברוטציה יחד עם 2 הקשרים המרכזיים המוגבלים יחסית שיש לנו. אין שום סיבה ששרם לא יקבל דקות לפני מרעי שכבר הוכיח מספיק פעמים שהוא לא שווה כלום.
אם כבר החליטו שלא בונים על פנסטיל, אז מגיע לחמו לנסות להשתלב במקום חוטבא האימתני.
לפני שמתחילים לפזול לכל מיני זרים בינוניים וישראלים שעוד לא עשו כלום בקבוצות שלהם, שווה לבדוק מה יש לנו בנוער. רע לא יצא מזה.
גם ביונייטד ובארסה אפשר לראות כל שנה צעירים משתלבים למרות שהן רצות קבוע לאליפות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 19:20 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
זה לא אשכול על איך ששיחק, כי הוא בקושי שיחק 20 דקות שבהם לא היה לו כל כך עבודה בהגנה (בהתקפה הוא דווקא נתן וולה יפה שאם היה נכנס זה היה בערך הדבר הכי משמח שיש).

זה על העיקרון, זה הגיל, זה הזמן, זה הרגע, עכשיו הוא צריך כבר להיכלל בסגל. אני לא יודע איך הוא לעומת חוטבא, אבל אם הוא באמת מוכשר ורוצים לבנות עליו משהו, אז זה הזמן להעלות אותו לבוגרים להיות מגן מחליף, לא בגיל 23 אחרי 3 השאלות ושכבר יודעים ששחקן לא יצא ממנו, שלא יקרה לו מה שקורה לארתור (שחקן מאוד מוכשר שבילה ביציע בבוגרים שנתיים עד שהושאל העונה).

אנחנו צריכים להשקיע כמה שיותר שמה שיש לנו מהנוער (וזה לא כל כך הרבה).
יש לנו 4 שחקנים עם צ'אנס להשתלב בבוגרים, דור, כפיר, ניר ועדן.
ככל שירבו להיכלל בסגל ולשחק בבוגרים כך ייטב להם (וכשהם יכללו שזה לא יהיה לפרוטוקול (יוסי יכל להכניס את מור שושן לסגור את קו ימין ב20 דקות האחרונות כשעוד הובלנו אבל נתן לדור את המקום)).
זה לא אומר שצריך להעלות אותם בהרכב ולהלחיץ אותם סתם, אבל להתחיל לתת צ'אנסים ומהר, אסור לנו שיברחו לנו.

ודבר אחרון, מה נסגר עם השם שלו? בשידור אמרו דור חמו, בנוער אני זוכר שקראו לו דור חי חמו, מה זה החי? שם שני? חלק משם משפחה? כינוי?

:ROSE:

מצטייני נוער צריכים לקבל דקות משחק.
יש כאלה שישר "עולים לבוגרים" ויש כאלה שצריכים להבשיל. את אלה שצריכים להבשיל צריך להשאיל וזהבי הוכיח שגם הלאומית טובה לכך.
בכל מקרה, גם הקבוצה זקוקה לריענון וגם סגל הנוער מכיל מספר מוכשרים שאסור שירקבו בנוער ועל הספסל. זכור המקרה של ביטון שהיה מגן ימני מבטיח עד שהוחזר לנוער ורמתו ירדה עד כדי כך שאפילו בנוער בינוני בקושי.
שמח שמוריס הגיע והוכיח את מה שבעצם היה ברור קודם - רוב המוכשרים כמו כפיר ושרם דגרו כבר יותר מדי זמן בנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
יסלח לי אדום נחמד אבל עדן שרם צריך להיות החלוץ המחליף שלנו.
עם כל האהבה לויקטור, זה לא זה.
יוסי, תן לילד לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
shaharot כתב:
KID A כתב:

מי ישמע איזה רמה יש פה שאי אפשר לנסות לעלות עם שחקנים צעירים פה ושם. במיוחד שההגנה שלנו פח

לא אמרתי שצריך לשחק רק עם קשישים בהרכב,
אבל לא יקרה לשחקן כלום אם בגיל 19 הוא יושאל לקבוצה קטנה יותר.
אם הוא יראה שיש לו את זה, בגיל 20 הוא יוכל לשחק בהפועל. אם לא, בגיל 21...
איזה קבוצה בעולם שרצה לאליפות הכניסה להרכב מגן ימני בן 19 שלא שיחק מעולם בקבוצת בוגרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 20:54 
סמל אישי של המשתמש
דור חי חמו צריך לקבל הזדמנות במקום חוטבא(במידה שרופלי יגיע)
עדן שרם צריך לקבל הזדמנות במקום מרעי שסתם זורק זין מהרגע שהוא הגיע(ואני הראשון שישמח אם הוא יצליח)

ככה גם כפיר איזנשטיין שעל העמדה שלו יש ריבוי שחקנים

בשנה הבאה כמובן שניר לקס, אמזלג ועוד כישרונות הנוער שאני לא בטוח ממש בגיל שלהם( כמו ספורי וזידאן) צריכים להשתלב בסגל הרחב של הפועל וגם אם נסבול מזה בסך הכל זה שחקני הרכב מוכשרים מהנוער לא שחקן ששיחק פעם בחודש - הם יודעים את העובדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
שון מלכה שמושאל להפועל פ"ת.
ראיתי אותו בשישי והוא שחקן מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
KID A כתב:
בטח כשמדובר בשחקן הגנה.

צודק, קבוצה שרצה לאליפות צריכה לתת הזדמנויות ליצורים מביכים כמו חוטבא, פנסטיל ואלרואי כהן ולפנסיונר אנטבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
יסלח לי אדום נחמד אבל עדן שרם צריך להיות החלוץ המחליף שלנו.
עם כל האהבה לויקטור, זה לא זה.
יוסי, תן לילד לשחק.

הלואי ושרם יהייה טוב. גם על חשבון ויקטור. אני פשוט לא חושב שקיימים יותר מדי חלוצים מחליפים שיכולים לעלות לעשר דקות מדי פעם ולעשות שינוי.
לגבי סלחנות לשחקני בית, אני לא מודאג. לקהל של הפועל אין סבלנות היום לאף שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
יכול להיות שדור שחקן מוכשר ויצא ממנו אחלה מגן,
אבל בשער השני יש לו הרבה אחריות, אם זה שכר הלימוד שצריך לשלם דיינו,
אבל שזאת תהיה מדיניות ולא כתוצאה של משחקי כבוד של יוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 22:23 
KID A כתב:
shaharot כתב:
KID A כתב:

איזה קבוצה בעולם שרצה לאליפות הכניסה להרכב מגן ימני בן 19 שלא שיחק מעולם בקבוצת בוגרים?

בונדר? טווטחה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

מאיפה הבאת את זה לעזאזל?

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 23:27 
el dudernio כתב:

מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 23:55 
סמל אישי של המשתמש
אם אני זוכר נכון, ואחרי המשחק לא ראיתי שידורים של השערים, הגול השני התחיל מאיבוד
כדור שלו כאשר חש לנו שחקן פצוע על הדשא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אם אני זוכר נכון, ואחרי המשחק לא ראיתי שידורים של השערים, הגול השני התחיל מאיבוד
כדור שלו כאשר חש לנו שחקן פצוע על הדשא.

כדור שוער של קאלה שהגיע לשחקן שעבר את אלירן דנין (או מסר לשחקן שעבר אותו, לא סגור על זה).
מומלץ לבדוק לפני שמאשימים סתם.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 01:04 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
KID A כתב:
בטח כשמדובר בשחקן הגנה.

צודק, קבוצה שרצה לאליפות צריכה לתת הזדמנויות ליצורים מביכים כמו חוטבא, פנסטיל ואלרואי כהן ולפנסיונר אנטבי.

צודק, זה בדיוק מה שאמרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 01:06 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:
KID A כתב:
shaharot כתב:
KID A כתב:

בונדר? טווטחה?

טוואטחה היה המחליף של מאסיללה שנפצע ולקח את הצ'אנס שנתנו לו בלית ברירה.
איזה אליפות בונדר לקחת בגיל 19?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 01:08 
ציטוט:

מילאן בשנה שעברה לדעתי.

מי שטוב צריך לשחק לא חשוב מה כתוב לו בתאריך הלידה.
זה שמישהו צעיר זו לא סיבה שהוא כן או לא ישחק.

לא צריך לזרוק שחקנים להרכב רק כי הם סיימו נוער לפני שנה, ולא צריך לפסול אותם מאותה הסיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 01:12 
סמל אישי של המשתמש
לא פסלתי אף אחד.
כשאמרתי "אלא אם כן הוא עילוי" התכוונתי בדיוק לזה.
אם הוא טוב הוא ישחק, זה ברור.
ואם בגיל 19 הוא מספיק טוב כדי לפתוח בהרכב של קבוצה שרצה לאליפות, הוא עילוי.
אני דיברתי בדיוק על הקטע של לזרוק שחקנים להרכב רק כי הם סיימו גיל נוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 01:47 
סמל אישי של המשתמש
קיד אי, מי דיבר על לפתוח בהרכב? זה ממש לא היה הרעיון, הרעיון הוא לתת צ'אנסים, לנסות אותם.
טוואטחה היה מחליף של מסיללה ורק כשניפצע קיבל את ההזדמנות, אם חוטבא פחות טוב ממנו (ואני לא אומר שכן), פשר לשים את דור מחליף לזר שיגיע (רופלי?), אולי הוא יעלה פעם אחת כשרולי יהיה מורחק/תשוש/פצוע, אולי הוא יעלה פעם אחת כשנוביל 4-0 דקה 60 כדי לצבור דקות משחק.
העניין זה שמהיציע אי אפשר להעלות שחקנים למגרש...

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע אם הוא עילוי או לא עילוי, אבל לפחות ביום שבת אני חושב שהוא זה שצריך לפתוח, ושאחרי שיביאו מגן ימני בינואר הוא יהיה המחליף בעמדה הזאת, פשוט כי חוטבה ופנטסיל הוכיחו בכל הזדמנות שהם א יכולים ליהיות שחקנים מספיק טובים להפועל תל אביב, אז אם כבר לשחק עם מגן שאי אפשר לסמוך עליו, אז שזה לפחות יהיה שחקן בית שעוד יכול לצאת ממנו שחקן.
כנ"ל לגבי שרם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: