תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 21:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 195  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2012, 23:43 
בקרב האפטיים יש תמיד רוב לצעירים, ובקרב הצעירים, מה לעשות, יש רוב לימין.זה מקסימום יתאזן קצת עם מיואשים מבוגרים, כך שמכאן לא תגיע ישועתך.
ההפרשים הללו יציבים כבר שנים וכדי לשבור אותם צריך משהו או מישהו. המישהו לא קיים, והמשהו- מצב כלכלי על הפנים במקרה שלנו- הולך ונעלם באופק. אני בספק אם אפילו בליץ רציני בחודש הקרוב של כל מפלגות הגוש שמנגד (לא מוצא שם אחר מתאים יותר, אבל הגיע הזמן להפסיק לקרוא לו גוש השמאל... ) יעשה את העבודה. בכל מקרה אנחנו לא רואים את הבליץ הזה אז...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 00:01 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
בקרב האפטיים יש תמיד רוב לצעירים, ובקרב הצעירים, מה לעשות, יש רוב לימין.זה מקסימום יתאזן קצת עם מיואשים מבוגרים, כך שמכאן לא תגיע ישועתך.
ההפרשים הללו יציבים כבר שנים וכדי לשבור אותם צריך משהו או מישהו. המישהו לא קיים, והמשהו- מצב כלכלי על הפנים במקרה שלנו- הולך ונעלם באופק. אני בספק אם אפילו בליץ רציני בחודש הקרוב של כל מפלגות הגוש שמנגד (לא מוצא שם אחר מתאים יותר, אבל הגיע הזמן להפסיק לקרוא לו גוש השמאל... ) יעשה את העבודה. בכל מקרה אנחנו לא רואים את הבליץ הזה אז...

הרוב לצעירים שאתה משייך אותו לימין הוא בקרב אלו שבאמת מצביעים. תסתכל על כל התוצאות שהיו במכללות ובבתי הספר, תסתכל על מה שקורה כאן בפורום, תסתכל על דו"ח העוני ועל זה שכל ילד שלישי הוא עני, תסתכל על זה שהדמוקרטיה הולכת לאיבוד להרבה אנשים שחרדים לכך.
הכי קל להרים ידיים. היו לי לא מעט הזדמנויות בחיים לעשות את זה.
יותר קשה ויותר משתלם להילחם עד הסוף כשיש עדיין על מה להילחם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 00:31 
kobster כתב:
joshsoos כתב:

הרוב לצעירים שאתה משייך אותו לימין הוא בקרב אלו שבאמת מצביעים. תסתכל על כל התוצאות שהיו במכללות ובבתי הספר, תסתכל על מה שקורה כאן בפורום, תסתכל על דו"ח העוני ועל זה שכל ילד שלישי הוא עני, תסתכל על זה שהדמוקרטיה הולכת לאיבוד להרבה אנשים שחרדים לכך.

עזוב, זה גמור.
אתה ראיון מלפני אולי 20 שנה עם אלדד אמיר, שהתראיין אחרי עוד כשלון של השייטים באולימפיאדה, כשנותרו עוד מספר שיוטים לסיום.
הוא נשאל אם יש לנו עוד סיכוי למדליה וענה-בטח שיש סיכוי, אם תהיה סערה וכולם יטבעו חוץ מאיתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 00:54 
סמל אישי של המשתמש
שום דבר לא גמור וכל מי שאומר את זה מיאוש רק מייאש את אלו שעדיין מאמינים. צאו מזה.
מדובר פה על 100 אלף איש מתוך 2 מיליון מצביעים.
ב 15.5.10 בשעה 18:00 הסיכוי שלנו לקחת אליפות היה קטן מהסיכוי שביבי לא יהיה ראש הממשלה אחרי הבחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 01:30 
סמל אישי של המשתמש
לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 01:46 
סמל אישי של המשתמש
רק בשבוע האחרון העירו לך כבר שניים-שלושה משתמשים על סגנון ההודעות של שתי מילים שלא אומרות כלום ורק נותנות לך מחשבה שאתה מגניב בעוד שלמעשה אתה פשוט לא מכבד את הצד השני.
אם אתה חולק על משהו, תסביר על מה אתה חולק ובמה אתה חושב שונה.
אחרת, עדיף שלא תגיב. סתם כבוד בסיסי בין בני אדם, אתה לא חייב לי שום דבר ולא אני לך.

רק על זה שבגללך יצאה לי הודעת פרנק/סוס/קורמן/אופטימי/מטיף מוסר כלשהו צריך להרוג אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 01:48 
סמל אישי של המשתמש
1. מה יש להסביר? אני לא חושב שאלה אותם אחוזים, לא קרוב.
2. גם אם היה צריך הסבר, עשו את זה כבר עשרות פעמים לאורך ה80 עמודים האלה (אני ואחרים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 01:49 
נו, הוא בטח מתכוון שהסיכויים לאליפות ביום הקדוש ההוא, גבוהים מהסיכוי שביביהו לא יהיה ראש ממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 02:04 
סמל אישי של המשתמש
מאחר שזה לא מדיד, לכל אחד יש את הדעה שלו.
רוח הדברים מתחברת לתגובה שלי לסוס שנלחמים כל עוד יש סיכוי להילחם.
אם כל אחד פה לא רק שילך להצביע (וכולנו מצביעים בסופו של דבר לגוש ה"נכון" לפי שני הסקרים שהלכו פה) אלא גם יקח איתו עוד מישהו, והמישהו הזה יקח איתו עוד מישהו, ואם נחפור לסביבה שלנו ששום דבר עוד לא גמור, אז יהיה סיכוי לשנות.
רוצים להרים ידיים ? סבבה. בעוד שלושה חודשים, כשחוק הנאמנות יעבור, וכשהמע"מ יעלה, וכשיאשרו הקלות בדיור לחרדים על חשבוננו, וכשליברמן יצא זכאי ויתמנה לשר ביטחון, ותיפתחו פה אשכול של עשרים עמודים על כמה המצב חרא ובלה בלה בלה, תחשבו אם עשיתם מספיק שממשלה כזו לא תקום מלכתחילה.
יש עוד בדיוק 30 יום לשנות פה משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 02:06 
סמל אישי של המשתמש
יש שתי דרכים לשנות.
אף אחת מהן לא עוברת בקלפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 02:13 
סמל אישי של המשתמש
1.
2.

השלם את החסר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 02:17 
סמל אישי של המשתמש
גם את זה רשמתי הרבה מאוד פעמים.

1. מטוס.
2. חרב.

אגב,
מעניין שעוד לא העלו את זה,
פסוט מעניין של דרוקר מלך על סנסציית הפורום החדשה:
http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=394281

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 02:30 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
גם את זה רשמתי הרבה מאוד פעמים.

1. מטוס.
2. חרב.

אגב,
מעניין שעוד לא העלו את זה,
פסוט מעניין של דרוקר מלך על סנסציית הפורום החדשה:
http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=394281

1. עובדתית זה לא נכון. ב 35 השנה האחרונות, בכל פעם שהיה חילופי שלטון (77,92,96,99) אחוז ההצבעה נשק ל 80%.
אם אחוז ההצבעה יחזור לרמות האלה ולא ישמור על קו ה 65% כמו בעשור האחרון אז זה יהיה משמעותי מאוד.

2. דרוקר צודק לגבי יכולת ההשפעה של אלדד יניב בכנסת. והיה גם אחד שאמר את זה פה ואתה חלקת עליו - http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?p=1621480#p1621480

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 02:46 
סמל אישי של המשתמש
1. לא הבנתי מה הקשר.
2. נכון. אני עדיין חולק על זה. אבל זאת דיעה מעניינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 03:40 
סמל אישי של המשתמש
ארץ חדשה קרובה בכלל לעבור את אחוז החסימה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 07:42 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
1. לא הבנתי מה הקשר.
2. נכון. אני עדיין חולק על זה. אבל זאת דיעה מעניינת.

1. אתה טענת שהליכה לקלפי לא משנה כלום. היסטורית ועובדתית אתה טועה.
2. לכולם (חוץ מלך כנראה, הרי אתה יודע יותר טוב מכולם) ברור מה יקרה אם אלדד יניב יהיה בכנסת. יהיה קשה להשתיק אותו. יהיה בלתי אפשרי להתעלם ממנו.

בלי פחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 07:48 
סמל אישי של המשתמש
1. אני לא טועה. שינוי הצבע של הקודקוד מאדום לאדם קצת יותר בהיר, לא משנה את שאר הפרמידה.
2. אני לא חושב שלכולם ברור. אני אפילו לא חושב שלו ברור מה הוא יעשה אם הוא יכנס לכנסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 07:56 
מה כבר חבר כנסת אחד או שניים יכולים לשנות?
כמובן שכלום ושום דבר
כל המערכת רקובה ומושחתת מהיסוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 08:08 
mkorman1 כתב:
מה כבר חבר כנסת אחד או שניים יכולים לשנות?
כמובן שכלום ושום דבר
כל המערכת רקובה ומושחתת מהיסוד

בצורה הכי פשוטה, וסליחה על הקלישאה אבל "גם נר בודד מאיר את החושך". בפרשנות הכי מיידית - שהמושחתים יפחדו כי יש ליידם מישהו שלא רואה בעיניים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 08:17 
סמל אישי של המשתמש
שוב, מפלגה שקורצת לצעירים מאגניבים ושרצה על טיקט אחד.

עם כל הכבוד לשחיתות השלטונית, וזו אכן רעה חולה - זו הצרה הגדולה ביותר של ישראל 2013?

בלי פחד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 08:17 
סמל אישי של המשתמש
יש סיבה שהתקשורת מתעלמת באופן מכוון מאלדד יניב והסרטונים שלו.
יכול להיות שלא מאמינים לו, יכול להיות שחושבים שהוא ממציא או מגזים ויכול להיות שמנסים להשתיק אותו בכוונה ויש יד מכוונת מלמעלה.
על דוכן הכנסת, יהיו חייבים לשדר בכל הערוצים את הדברים שלו. בועדות בכנסת יהיו חייבים לרשום את הדברים שלו בפרוטוקול הדיון. אם רבע ממה שהוא אומר נכון, זה מספיק כדי לחשוף את הפרצוף האמיתי של מי שמנהל את המדינה בשנים האחרונות ולפחות להתחיל בחקירה כנגד אותם גורמים.
הכי קל להגיד הכל פה מושחת ורקוב אבל עד שקם מישהו בניסיון לחשוף את השחיתות מבטלים אותו באחת.
הוא עצמו לא ישנה הרבה, אבל אולי הוא יתחיל להזיז את העגלה בכיוון הנכון.

אלפקה, הבחירות האלו הולכות להיות הרבה מאוד על הקודקוד. יש קודקוד אחד שלא אומר כלום ומדבר בסיסמאות שנועדו להפחיד וקודקוד שני שמציג תוכניות מפורטות ומדבר על מהלכים שיוצרים תקווה.
אתה לא מאמין ובוחר (כרגיל) להישאר בסקפטיות ובציניות - סבבה. גם ככה ויתרת ממזמן ואתה מחפש את ההזדמנות הראשונה לברוח מפה. יש כאלה שלא יכולים לברוח ודואגים לעתיד של הילדים שלהם במדינה הזו. עוד 4 שנים של ביברמן והלך עלינו כמעט סופית, כל עוד יש סיכוי שזה לא יקרה שווה להילחם בשביל זה.

לכל מי שרוצה לצאת קצת מתרבות הקליק קליק, לשמוע מה יש לנציגי העבודה להגיד וגם להשמיע את דעתו, בשבועות הקרובים יש חוג בית בביתם של הנציגים האלה. תבואו ותשלפו את החרבות שם, אולי תופתעו בסוף. רק לא להיות אדישים ולהשלים עם המצב.
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHlNYkgxVnJKQzV1ckR5YnZhMjdOSFE6MQ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 08:24 
Frank Serpico כתב:

עם כל הכבוד לשחיתות השלטונית, וזו אכן רעה חולה - זו הצרה הגדולה ביותר של ישראל 2013?

בלי פחד!

חד משמעית כן. מכאן מתחילות כל הבעיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 08:25 
Frank Serpico כתב:

בלי פחד!

השחיתות הזאת, אם אתה מאמין ליניב, נוגעת להמון תחומי חיים בישראל. מחירי המזון (ומן הסתם מחיריהם של מוצרים רבים אחרים), התקשורת הישראלית, מימון המפלגות, מערכת המשפט.
כשאתה אוסף את כל הדברים האלו יחדיו אז זה לא בלתי סביר לחשוב שכן, זאת הצרה הגדולה ביותר של ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 08:40 
סמל אישי של המשתמש
אני יכול למנות לפחות חצי תריסר בעיות דחופות יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 08:42 
וואללה? מעבר לסוגיות הבטחוניות/ מדיניות, שאפשר להתווכח כמה מהן דחופות או כאלו שלגביהן הבחירות האלו בעלות משמעות, מה עוד נכנס לרשימה שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
הסוגיה הבטחונית אל מול איראן, סוגיות חוץ וביטחון אל מול ה"אביב" הערבי, בעיות דמוגרפיות מקומיות (כן, ערביי ישראל, כן, המגזר החרדי), כמובן הסוגיה הפלסטינית וההתנחלויות, מערכת החינוך, מערכת הבריאות, והרשימה עוד ארוכה.

כמובן אפשר לטעון בצורה פשטנית (הגם שיש בזה לא מעט אמת) שה-כ-ל מושפע בסופו של דבר משחיתות שלטונית, אבל לא מספיק לנקות שחיתויות - בסופו של דבר צריכים לדאוג (=לבחור) שיהיו גם אנשים בהנהגה שיפעלו בסוגיות הללו באופן שכל אחד מאיתנו רואה לנכון. מה יעזור לבחור במפלגה שמבטיחה לפעול נגד שחיתות שלטונית, ובו בעת להזניח את הטיפול בסוגיות הבוערות והדחופות הללו בידי אנשים שאני מתנגד לעמדותיהם העקרוניות בנושאים הללו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 10:20 
בשביל הפרופורציות תקראו את קובי ניב היום בהארץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 10:52 
kobster כתב:
joshsoos כתב:

הבתי ספר האלה זה בדיוק הפורום. הם משקפים את המצב כמו שכאן משקף.
לי אתה לא צריך להסביר את המצב, לציבור אתה צריך. והציבור לא נוהה, מה לעשות. מה גם שכדי שיהיה סיכוי שאיזה מנדט וחצי ינזלו, המסר צריך להיות בראש הכותרות, ולא E1 ובנט נגד ביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 19:32 
אין לי כח לפתוח אשכול על זה
אבל אסד הפציץ עכשיו מלא אזרחים וגופות שוכבות ברחוב בכמויות....

נו נו....
איפה העולם שהטיפו לנו לא להכנס קרקעית לעזה?
איפה העולם שבכו שאנחנו יורים על ילדים כאשר ידוע שהצבא שלנו משתדל כל ירי לדייק רק לעבר מחבלים למרות שהם מסתתרים מאחורי אוכלוסיה אזרחית?

למה ראשי ממשלת טורקיה ומצרים לא הולכים להצטלם בסוריה?
איפה האו"ם?איפה חבר הכת?איפה גברת הילארי קלינטון?

צבועים,נמאסתם.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 19:33 
סמל אישי של המשתמש
בפעם הבאה שמישהו הולך לבכות על סוריה,
ולמה העולם לא מדבר,
שימו לב לכותרת עכשיו בויינט.
300 איש נטבחים ואנחנו מתעסקים עם ילד בן 12.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 195  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: