תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 07:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שלישי, 18/12
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 22:48 
אוגוסטוס היל כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
אני היחיד שחושב שגם אם ג'ורדי אלבה היה מפזז באגף השמאלי שלנו זה לא היה גורם לנו להיראות טובים יותר?
יגאל הוא אחד הבעיות של הפועל, אם כי לדעתי לא הבעיה המרכזית והסיבה למשחק הרפוי והגרוע של הפועל.

העובדה שאין לנו בכלל משחק אגפים היא לא רק בגלל יגאל. העניין הוא שבניגוד לעמדות אחרות עליהן יש לפחות דיבור, לעמדה שלו לא מחפשים.

הנקודה שלי היא שמגן כזה או אחר לא ישנה את העבודה שקבוצות תחתית עושות לך בית ספר. לפעמים זה לא השחקן, טוב או רע לכשיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי, 18/12
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
אופציה מעניינת כקשר אחורי מחליף - מרוואן קבהא שחקן הנבחרת הצעירה ומכבי פתח תקווה משתחרר מהכלא הלוזוני בעוד חצי שנה, שווה לבדוק. (וכן נזכרתי בו רק בגלל הסלאלום שהוא עשה)

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שלישי, 18/12
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 23:09 
הגלמוד מלוד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
אני היחיד שחושב שגם אם ג'ורדי אלבה היה מפזז באגף השמאלי שלנו זה לא היה גורם לנו להיראות טובים יותר?
יגאל הוא אחד הבעיות של הפועל, אם כי לדעתי לא הבעיה המרכזית והסיבה למשחק הרפוי והגרוע של הפועל.

העובדה שאין לנו בכלל משחק אגפים היא לא רק בגלל יגאל. העניין הוא שבניגוד לעמדות אחרות עליהן יש לפחות דיבור, לעמדה שלו לא מחפשים.

הנקודה שלי היא שמגן כזה או אחר לא ישנה את העבודה שקבוצות תחתית עושות לך בית ספר. לפעמים זה לא השחקן, טוב או רע לכשיהיה.

לפעמים לא, במקרה הזה כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 23:13 
Oleg Neduda כתב:
אחרי 11 וחצי שנים שיגאל לובש אדום יש פה אשכרה אנשים שמציעים לשרוק לו בוז?
יגאל :HEART2:
הוא ממש לא אשם שהמאמן שלו פוליטיקאי

דוגמה לשחקן שאיש לא יכול להסביר מבחינה מקצועית למה בדיוק התחיל לשחק אצלנו בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 23:16 
טוב, אחרי 7 עמודים אני חייב להגיד שיותר מדאיג אותי הרחש סביב טוטו מאשר הביטחון שמחתימים מגן כזה או אחר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל:
1. דנין שיחק פתח עד כה בשישה משחקים בליגה ובאירופה (בחמישה מהם השלים 90 דקות), ונכנס כמחליף בעוד שלושה בליגה ואחד בגביע הטוטו. אם ב-650 הדקות שבהן הוא שיחק העונה (כמות השקולה לקצת יותר משבעה משחקים מלאים) לא הצליח לגבש לגביו דעה, הבעיה היא אצלך. הטענה שלפיה אי אפשר לדעת על יכולתו של דנין היא גניבת דעת ודמגוגיה. אין אוהד כדורגל אחד שלא גיבש דעה מוצקה לגבי שחקן אחרי שבעה משחקים לכל היותר, שזה פחות ממה שדנין שיחק העונה בהפועל.
2. אין לי ראיות ברמה של בית משפט לכך שישנם שיקולים לא מקצועיים. אני רק יכול לעשות את החשבון שאבוקסיס מבין כדורגל וממעט מאוד לקבל החלטות הזויות במקרים אחרים + לא היו לו בעיות לבצע לא מעט שינויים פרסונליים בזמן די קצר כמאמן (רובם שינויים נכונים) + קיים הקונצנזוס הכי גדול שיכול להיות בקרב כל מי שצופה במשחקי הקבוצה שיגאל לא מתאים גם לליגה הלאומית + יש לו היכרות ארוכת שנים עם יגאל + יגאל נחשב דמות ותיקה במועדון + דנין לא שחקן של אבוקסיס. כל זה אמור להספיק לכל בר דעת להבין שההחלטה להרכיב את אנטבי בהרכב היא לא רק לא נכונה, אלא גם לא מקצועית ולא סבירה. ולכן דרושה התערבות.

הגלמוד מלוד, אתה נופל קורבן למשפט הקבוע והאהוב בפורום "הוא לא הבעיה" לגבי שחקנים שלא מספקים את הסחורה. בהרבה פעמים זה נכון ויש בעיות קשות יותר - במקרה הזה לא. שני המגנים הם הבעיה הכי קשה שלנו. גם ככה אין לנו יותר מדי שחקני אגף ראויים - טב"ח שהוא יותר שחקן מסיים ופחות יוצר, וגילי שנראה שזנח את התפקיד שחקן אגף. במקרה הזה הרבה משקל התקפי נופל על המגנים, בעיקר נגד קבוצות קטנות ובעיקר בבית. קבוצות פשוט באות לצופף את האמצע, אין לנו כלום באגפים, ונגמר המשחק. שני מגנים שמסוגלים לתרום בהתקפה ישנו את המשחק שלנו מן הקצה אל הקצה. לזה צריך להוסיף שאנטבי הוא גם חור בהגנה, אפילו יותר מפנטסיל, אז כן, הוא הבעיה מספר אחת שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 23:23 
הגול הראשון של רמת גן התחיל מהרמה כושלת של אנטבי אם אני זוכר נכון.
והוא נתן למתנגד לפחות פעמיים להרים כדור מדוייק לראש של שחקן כי הוא לא נוהג לשמור קרוב מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
יובל
אף אחד לא טוען שהמגנים שלנו מספקים את הסחורה
רק שהפועל משחקת כל כך רע ככה שכל נקודה חלשה בולטת כל כך.
קבוצות עם מגנים חלשים באותה מידה אם לא יותר יש לא מעט בליגה. כולל מכבי. ועדיין, אם הקבוצה תתפקד, אתה לא תשים לב שהמגנים שלך לא מרימים טוב, ובקושי תורמים להנעת הכדור.
זה לא נכון כי זה הפועל וכי אני רוצה להיות אופטימי, אלא כי ככה זה. לכל קבוצה יש את הנקודות החלשות שלה. הפועל לא מצליחה להתעלות מעליהן, וזו הסיבה היחידה שאנחנו נראים כמו שאנחנו נראים.

*אם בא לך, תסתכל על שני המשחקים האחרונים, ותגיד לי מי נמצא ב40 מטר רדיוס מהמגנים שלנו, כשאלה מקבלים כדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
שער 5 הוא קרנבל:
1. דנין שיחק פתח עד כה בשישה משחקים בליגה ובאירופה (בחמישה מהם השלים 90 דקות), ונכנס כמחליף בעוד שלושה בליגה ואחד בגביע הטוטו. אם ב-650 הדקות שבהן הוא שיחק העונה (כמות השקולה לקצת יותר משבעה משחקים מלאים) לא הצליח לגבש לגביו דעה, הבעיה היא אצלך. הטענה שלפיה אי אפשר לדעת על יכולתו של דנין היא גניבת דעת ודמגוגיה. אין אוהד כדורגל אחד שלא גיבש דעה מוצקה לגבי שחקן אחרי שבעה משחקים לכל היותר, שזה פחות ממה שדנין שיחק העונה בהפועל.
2. אין לי ראיות ברמה של בית משפט לכך שישנם שיקולים לא מקצועיים. אני רק יכול לעשות את החשבון שאבוקסיס מבין כדורגל וממעט מאוד לקבל החלטות הזויות במקרים אחרים + לא היו לו בעיות לבצע לא מעט שינויים פרסונליים בזמן די קצר כמאמן (רובם שינויים נכונים) + קיים הקונצנזוס הכי גדול שיכול להיות בקרב כל מי שצופה במשחקי הקבוצה שיגאל לא מתאים גם לליגה הלאומית + יש לו היכרות ארוכת שנים עם יגאל + יגאל נחשב דמות ותיקה במועדון + דנין לא שחקן של אבוקסיס. כל זה אמור להספיק לכל בר דעת להבין שההחלטה להרכיב את אנטבי בהרכב היא לא רק לא נכונה, אלא גם לא מקצועית ולא סבירה. ולכן דרושה התערבות.

הגלמוד מלוד, אתה נופל קורבן למשפט הקבוע והאהוב בפורום "הוא לא הבעיה" לגבי שחקנים שלא מספקים את הסחורה. בהרבה פעמים זה נכון ויש בעיות קשות יותר - במקרה הזה לא. שני המגנים הם הבעיה הכי קשה שלנו. גם ככה אין לנו יותר מדי שחקני אגף ראויים - טב"ח שהוא יותר שחקן מסיים ופחות יוצר, וגילי שנראה שזנח את התפקיד שחקן אגף. במקרה הזה הרבה משקל התקפי נופל על המגנים, בעיקר נגד קבוצות קטנות ובעיקר בבית. קבוצות פשוט באות לצופף את האמצע, אין לנו כלום באגפים, ונגמר המשחק. שני מגנים שמסוגלים לתרום בהתקפה ישנו את המשחק שלנו מן הקצה אל הקצה. לזה צריך להוסיף שאנטבי הוא גם חור בהגנה, אפילו יותר מפנטסיל, אז כן, הוא הבעיה מספר אחת שלנו.

1. כמה מתוך המשחקים האלו הוא שיחק כמגן (ולא במערך של 3 בלמים)?, לכולנו ברור שהחלק ההתקפי זה החלק החזק שלו, ושם הוא נראה באמת לא רע בכלל, אבל ליגאל יש יכולת הגנתית (לא טובה או מרשימה, אבל יש משהו), אולי אותו באימונים עוברים על ימין ועל שמאל?
2. ברור שזה מריח מסריח, אפילו מאוד, אבל אתה לא נמצא באימונים, אולי השחקנים שונאים אותו ולא מוסרים לו? אולי הוא מהווה גורם שלילי בחדר הלבשה? אולי הוא סוגר כמו תלמיד כיתה א'? אתה לא יכול לקבוע את זה, גם רמון לא, בגלל זה צריך מנהל מקצועי שיסתובב באימונים ויראה את זה ולפי דעתו המקצועית יקבע.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 23:32 
החסרון של מגינים משנה את כל המשחק שלנו. יש פה סוג של לופ. מגינים זוועה ומשחק אגפים לא ממש קיים-->יוסי וויתר על משחק האגפים ונותן הוראה לגילי/טב"ח או מי שלא מדחק לחתוך לאמצע כדי לנסות להניע כדור ולהתקדם---->אין הצטרפות לאגפים----> אנחנו חושבים שהבעיה היא לא בשחקנים אלא במערך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 23:40 
העמדה הזאת ש"דנין שיחק טוב רק בתור קשר שמאלי"

גם מעצבנת, כי אפשר לחשוב מזה שיגאל הוא בכלל פקטור בהגנה.
מה זה משנה כבר איך דנין בהגנה? התקפית הוא יכול לתרום יותר מיגאל? להרכב.

גם אם דנין לא היה בקבוצה הייתי אומר שצריך לתת לסלים לשחק שם. אבל זה לא המקרה, יש לנו אופציה אפילו טובה יותר. אלירן דנין אחלה שחקן, ויוסי אבוקסיס חתיכת מטומטם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 23:41 
אף אחד פה לא שונא את אנטבי.
הוא אחד האנשים שאני יותר אוהב ששיחקו בהפועל,מה לעשות שהוא גמר את הסוס מזמן,הוא נותן את מה שיש לו אבל מה לעשות שבגיל 38 זה לא מספיק.
אני באמת לא מצליח להבין,דנין עד כדיי כך גרוע?
ליאור לוי ימני ברגל,אסור להביא אותו בשום פנים ואופן.
בהפועל אין דבר כזה אגפים , כשהפועל מתקיפה ככה זה נראה לרוב.

---------פטקוביץ'------------
-------דג'מבה----------
יגאל-------ממן---------באדיר--
----------ורמוט--------פנטסיל/חוטסא
----טב"ח---------דמארי--------
----------תמוז------------------

נערך לאחרונה על ידי Yalla Hapoel בתאריך 18 דצמבר 2012, 23:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 23:43 
בס"ד

הבעיה היא במאמן.
בהתחלה חשבתי שהמאמן הצליח לגבש שיטת משחק כי נראה שיפור.
אבל כעת רואים שהכל היה אופטי ובנוסף במקום שהמאמן יתן שקט לקבוצה
הוא מכניס עוד רעש בגלל חוסר הביטחון שלו ( גם בשחקנים ).
ההתבטאות האומללה שלו שהוא לא יכול להמציא שחקנים למעשה אומרת הכל.
אם לא נצליח להביא את כל הנקודות מחיפה שהיא הקבוצה החלשה ביותר בליגה
אזי נדע שאכן המשבר עמוק ואני מאוד מקווה שזה לא המצב ( למרות שאני לא אופטימי ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
כמו שזה נראה ההגנה שלנו הולכת לעבור מהפך:
ליאור לוי - וואליד - פאביצ'ביץ' - רופלי

נקווה לטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 23:58 
אנדרסיטו כתב:
אני יודע שעכשיו בפורום זה קצת מצחיק כל הירידות על יגאל אבל בסופו של דבר במשחק בא לי לתלוש שערה שערה מהראש שלי אז נראה לי באמת שהפיתרון היחיד הוא להתחיל לשרוק כל פעם שהוא עושה טעות, זה הולך לקרות הרבה... אין מצב שיוסי משאיר אותו על המגרש

אתה ממש ממש ממש ממש טיפש
הכי טיפש שיש פה
זכית!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2012, 00:16 
RedFox כתב:

נקווה לטוב.

זה נשמע לא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי, 18/12
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2012, 01:13 
ברגר כתב:
RedFox כתב:

נקווה לטוב.

זה נשמע לא רע.

וגם קצת חסר סיכוי
קשה לי להאמין שיביאו באמת גם מגן ימני וגם שמאלי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2012, 02:36 
סמל אישי של המשתמש
apu כתב:
טוב, אחרי 7 עמודים אני חייב להגיד שיותר מדאיג אותי הרחש סביב טוטו מאשר הביטחון שמחתימים מגן כזה או אחר..

אין שום רחש, זה חד וברור - אם יצליחו למצוא קונה לטוטו, הוא יימכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2012, 02:39 
moshiko כתב:
Oleg Neduda כתב:

מה הבעיה להסביר? היה לאורך שנות ה2000 המגן השמאלי הכי טוב בארץ.נורא פשוט. אני מניח שאתה מאלה שזוכרים לו בעיקר את סוף שנות ה2000. מעונת הדאבל הראשון ועד כמה שנים אחרי הקמפיין האירופי המפואר היה מגן עצום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2012, 09:09 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:

נקווה לטוב.

יגאל בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2012, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
moshiko כתב:
Oleg Neduda כתב:

מה הבעיה להסביר? היה לאורך שנות ה2000 המגן השמאלי הכי טוב בארץ.נורא פשוט. אני מניח שאתה מאלה שזוכרים לו בעיקר את סוף שנות ה2000. מעונת הדאבל הראשון ועד כמה שנים אחרי הקמפיין האירופי המפואר היה מגן עצום

יגאל באמת מסוגל לשחק עד סוף שנות ה2000

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2012, 09:56 
אדום נחמד כתב:
יובל
קבוצות עם מגנים חלשים באותה מידה אם לא יותר יש לא מעט בליגה. כולל מכבי. ועדיין, אם הקבוצה תתפקד, אתה לא תשים לב שהמגנים שלך לא מרימים טוב, ובקושי תורמים להנעת הכדור.
זה לא נכון כי זה הפועל וכי אני רוצה להיות אופטימי, אלא כי ככה זה. לכל קבוצה יש את הנקודות החלשות שלה. הפועל לא מצליחה להתעלות מעליהן, וזו הסיבה היחידה שאנחנו נראים כמו שאנחנו נראים.

*אם בא לך, תסתכל על שני המשחקים האחרונים, ותגיד לי מי נמצא ב40 מטר רדיוס מהמגנים שלנו, כשאלה מקבלים כדור.

כדי שהקבוצה תתפקד אתה צריך מגינים טובים שיפתחו את המשחק.
המגינים שלנו לא פונקציה -> קבוצות מצופפות את האמצע -> ההתקפה שלנו לא באה לידי ביטוי

כשהיה לנו את בן דין מצד אחד וקנדה מצד שני, כל המגרש היה פתוח וורמוט/שכטר/זהבי היו יכולים לחגוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2012, 10:12 
Oleg Neduda כתב:
moshiko כתב:
Oleg Neduda כתב:

אתה קצת מגזים. עד 2003 בהחלט היה מגן עצום. מאז, שזה כבר כמעט עשור שהוא משחק אצלנו, נפילה חדה ביכולת שממנה הוא לא התאושש. זה פשוט כבר לא היה זה...אפילו לא קרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2012, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
אדום נחמד כתב:
יובל

המגינים שלנו לא פונקציה -> קבוצות מצופפות את האמצע -> ההתקפה שלנו לא באה לידי ביטוי

כשהיה לנו את בן דין מצד אחד וקנדה מצד שני, כל המגרש היה פתוח וורמוט/שכטר/זהבי היו יכולים לחגוג.

כדורגל זה לא משחק מורכב מדי.
מצד שני, הוא לא עד כדי כך טריוויאלי, שחולשת מגנים הורסת משחק של קבוצה שלמה.
הפועל ר"ג, עם מגנים חלשים כמו שלנו בדיוק, בכל זאת הצליחו לשחק טוב בשבת. הסבר יש לך?
הבעיה בהפועל היא היכולת להתמודד עם החולשה של חלק מהשחקנים שלה. הבעיה בקהל היא שאנשים חושבים שלא צריכות להיות לנו נקודות חולשה. לדעתי אתם חיים בסרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2012, 10:44 
אדום נחמד כתב:
בני12 כתב:
אדום נחמד כתב:
יובל

כדורגל זה לא משחק מורכב מדי.
מצד שני, הוא לא עד כדי כך טריוויאלי, שחולשת מגנים הורסת משחק של קבוצה שלמה.
הפועל ר"ג, עם מגנים חלשים כמו שלנו בדיוק, בכל זאת הצליחו לשחק טוב בשבת. הסבר יש לך?
הבעיה בהפועל היא היכולת להתמודד עם החולשה של חלק מהשחקנים שלה. הבעיה בקהל היא שאנשים חושבים שלא צריכות להיות לנו נקודות חולשה. לדעתי אתם חיים בסרט.

צודק ב-100% רק שמגינים טובים יכולים לטאטא עוד כמה בעיות מתחת לשטיח. אבל כמו שכבר אמרתי פה, הבעיה של הפועל היא קודם כל שיטת המשחק וחוסר אינטליגנציה במשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2012, 10:47 
הלוואי ויהיה לנו מגן כמו דדי בימי הדאבל. אסור להזניח את אגף שמאל.
כמובן שחיזוק האגף הימני מבורך מקווה לטוב

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2012, 10:54 
Red Nightmare כתב:
הלוואי ויהיה לנו מגן כמו דדי בימי הדאבל. אסור להזניח את אגף שמאל.
כמובן שחיזוק האגף הימני מבורך מקווה לטוב

דוקא יואב זיו עושה עבודה לא רעה אצלכם..לא יודע מה אתה מתלונן..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2012, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
האמת היא הבעיה העיקרית שהייתה לנו נגד הפועל רמת גן היא כן חוסר באגפים, אבל לא רק בגלל שהמגנים לא עושים כלום, גם בגלל שאבוקסיס פתח 4-4-2 כזה:
------------אדל-----------
יגאל---פטקוביץ'--באדיר--חוטבא
טב"ח--גורדנה---דג'מבה--ממן
------טוטו---דמארי-------

ממן הוא לא שחקן אגף, טב"ח הוא לא שחקן אגף של 4-4-2, הוא חלוץ צד, הוא מצטרף כל הזמן להתקפה ולא מרבה לעזור למגן שלו (אם כי הוא אכן מהווה איום מהצד).
מה שיצר שבפועל, בהתקפה שיחקנו ככה (רשמתי את 2 המגנים כשהם בהתקפה, אבל ברור שבדרך כלל רק אחד עולה):

----------אדל-----------
----פטקוביץ'-----באדיר---
----גורדנה-דג'מבה-ממן---
יגאל---------------חוטבא
---טב"ח--דמארי--טוטו---

כל מה שהפועל רמת גן היו צריכים לעשות זה לסגור לנו את האגפים ולצאת להתקפות מתפרצות מהאגף הפרוץ (הגול הראשון בה כתוצאה מזה שיגאל עלה, הרים גרוע, הכדור הגיע למנגה (שהוצב שם מראש כדי לשחק על יגאל), שמסר לזגורי (שהוצב במיוחד על חוטבא) חוטבא דווקא ניסה לסגור, ואכן זו הייתה סגירה יחסית קשה, אבל הוא נכשל ומשם הכדור רוחב לחלוץ שלהם (ושם פטקוביץ' לא גלש (מחשש לגול עצמי), ופספס את הכדור).
העניין הוא שאצלינו אף אחד לא עזר למגנים הבודדים, ממן כל הזמן הלך לאמצע, וניסה לתת כדורים ארוכים, גורדנה איבד את המשמעות בתפקיד שלו (כי ממן עשה אותו), טב"ח כל הזמן חתך לאמצע כדי לקבל כדורים ארוכים (או דווקא ניסה לקבל כדור מיגאל, ואז איבד אותו בדרך דבילית), דמארי כל הזמן ניסה לרדת כדי לעזור בהנעת הכדור שהייתה תקועה, ובכך הוא התרחק משמעותית מהאזורים שבו הוא מסוכן, וטוטו נשאר לבד מול כל העולם.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: