אחד אדום כתב:
הרמבם כתב:
שורה תחתונה, היחידה באמת שעם כל המגרעות שלה נותנת תקווה לשינוי זאת שלי.
היחידה שמנסה לאחות את השברים שנקראים החבר'ה הישראלית ומנסה לייצג קונצנזוס ולא מגזר, זאת שלי.
היחידה שפרקטית (חוץ מביבי) זאת שלי.
למה יצאנו לרחובות לפני שנה וקצת? הממשלה מתנערת מאחריות עלינו והורסת אותנו ואת הציונות.
תפסיקו להתבכיין ולדבר בסיסמאות נדושות, בפוליטיקה כמו בחיים אף פעם נקבל בחירה מושלמת.
ביבי או שלי?
נותנת תקווה לשמירה על סטטוס קוו ברוב הנושאים החשובים במדינה (חרדים,מתנחלים,פלשתינאים) ומשאירה נושא אחד רלבנטי. היא מנסה להפוך את מפלגת העבודה למפלגה חד מימדית.
אישית אני מקווה שציפי ליבני תקבל יותר מנדטים מהעבודה כדי שאם יהיה סיכוי לגוש, זה יהיה איתה ולא עם שלי
הנושא האחד הזה הוא לא חד מימדי, הוא חזות הכל ויש עליו כמעט קונצנזוס בכל קצוות האוכלוסיה.
מתנחלים הם לא הבעיה של המדינה, הם אנשים נורמאלים שפועלים ע"פ החוק והם חלק תורם מאוד בחברה שלנו.
חרדים? שלי חוזרת ואומרת שתעשה הכל כדי לשלב אותם בשוק העבודה שלה. או לשיטתך, בוא נמשיך ונהיה מלוכדים באנטישמיות של החברה החילונית שלנו כלפי הקהילה הזאת?
http://www.shelly.org.il/node/7039פלשתינאים, זה הנושא הכי חשוב בכל מערכת בחירות מאז שנולדת, האם השתנה משהו?
גישה פרגמטית זה לא סטטוס קוו, מפלגה הזויה כמו מרץ שמפזרת סיסמאות יפות מאוד, או מפלגת אגו חסרת אידאולוגיה כמו התנועה לא יקדמו ת'נושא הזה יותר מהעבודה, סמוך עליי אחי.
האם למנהיג שרואה את עצמו בתפקיד ראש ממשלה מותר לצאת נגד מגזרים?
מי שרוצה להוציא את החרדים והמתנחלים מהחברה בלי לייצר להם אלטרנטיבה, הוא מפרק את החברה כולה, מעמיק שסעים במקום לאחד וחסר מודעות עצמית.