תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 02:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 114 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל משחקת חרא
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2012, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
כתבתי את זה גם בעבר
המאמן שלנו מנסה לשחק בשיטת המשחק היחידה שהוא מכיר וזו השיטה של גוטמן, שזה אומר אפס שליטה במרכז המגרש, התגוננות מול כל יריב ללא קשר למעמדו , ויציאה למתפרצות .
רק הוא לא הפנים שהשיטה הזו מחורבנת והביאה לנו רק אליפות אחת מתוך 3 . וגם אז זה היה עם שחקנים הרבה יותר טובים ממה שיש לנו עכשיו.

לא, רגע. באמת לא הבנתי. הפועל של גוטמן לא החזיקה בכדור? התבססה על מתפרצות?
מי אתה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2012, 10:10 
oMeR1 כתב:
Yalla Hapoel כתב:
פטקוביץ' בלם סביר,הבעיה שאין לו טכניקה.
להביא את קנדה ולשחק עם דנין.

אני לא יודע מה אתה ראית, אבל אם יש לפטקוביץ' משהו זו טכניקה.

יש לו כדורגל וגם שליטה בכדור, והוא לא מעיף סתם כדורים של היריב, אני מבסוט ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2012, 10:18 
כן, בטח, יש לו כדורגל. בגלל זה כל מסירה שלו זה התקפת לב כי הרגל שלו נוטה לשלוח את המסירות למקום לא נכון, והוא חושב שהוא להיט גדול עם פריצות קדימה שאחרי שהוא מאבד את הכדור הופכות למתפרצות קלילות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2012, 10:24 
joshsoos כתב:
כן, בטח, יש לו כדורגל. בגלל זה כל מסירה שלו זה התקפת לב כי הרגל שלו נוטה לשלוח את המסירות למקום לא נכון, והוא חושב שהוא להיט גדול עם פריצות קדימה שאחרי שהוא מאבד את הכדור הופכות למתפרצות קלילות.

אפשר גם? משהו שלא קשור למשחק שראיתי אתמול, אחלה חומוס בקונגרס בזל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2012, 10:52 
האדס כתב:
pogi כתב:
כתבתי את זה גם בעבר
המאמן שלנו מנסה לשחק בשיטת המשחק היחידה שהוא מכיר וזו השיטה של גוטמן, שזה אומר אפס שליטה במרכז המגרש, התגוננות מול כל יריב ללא קשר למעמדו , ויציאה למתפרצות .
רק הוא לא הפנים שהשיטה הזו מחורבנת והביאה לנו רק אליפות אחת מתוך 3 . וגם אז זה היה עם שחקנים הרבה יותר טובים ממה שיש לנו עכשיו.

מי אתה ?

הבנת ידידי היקר הבנת
הפועל של גוטמן לא החזיקה בכדור
התבססה כמו גדולה על מתפרצות
מציע לך לצפות במשחק או שניים מהתקופה על מנת לרענן את זכרונך ולחהבין על מה אני מדבר
צר לי לאכז אותך, אבל אותה הפועל שכולם עושים ממנה ברצלונה היא הפועל שזכתה באליפות אחת שגם היא כתוצאה מקיזוז אחרי שחפיה פתחה עלינו פער דו סיפרתי
ועכשיו האדון אבוקסיס מנסה לעשות אותו דבר רק בלי הגנה , בלי קישור ועם שחקנים פחות טובים בהתקפה ממה שהיה אז...לא עובד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2012, 10:55 
pogi כתב:
האדס כתב:
pogi כתב:
כתבתי את זה גם בעבר

מי אתה ?

הבנת ידידי היקר הבנת
הפועל של גוטמן לא החזיקה בכדור
התבססה כמו גדולה על מתפרצות
מציע לך לצפות במשחק או שניים מהתקופה על מנת לרענן את זכרונך ולחהבין על מה אני מדבר
צר לי לאכז אותך, אבל אותה הפועל שכולם עושים ממנה ברצלונה היא הפועל שזכתה באליפות אחת שגם היא כתוצאה מקיזוז אחרי שחפיה פתחה עלינו פער דו סיפרתי
ועכשיו האדון אבוקסיס מנסה לעשות אותו דבר רק בלי הגנה , בלי קישור ועם שחקנים פחות טובים בהתקפה ממה שהיה אז...לא עובד

לחץ מסיבי לחטיפת כדורים על היריב בשליש האמצע של המגרש הוא ביי פאר לא כדורגל הגנתי,
שלא נדבר על כך שהיינו מחזיקים בכדור כל משחק בערך 60 אחוז מהזמן,
אני לא מתנצח איתך על האם השחקנים של אז היו יותר טובים, זה רחוק מלהיות העניין....
הפועל של אז חילצה כדורים ויצא מהר, הפועל של אתמול לא חילצה אף כדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2012, 11:11 
המשחק של אתמול הוא בדיוק כמו המשחקים של 2010-2011. הנעת כדור חסרת תכלית, חוסר תנועה ואגפים לא קיימים.
במקום יגאל ופנטסיל, היה את בונדר ושיש.
כן, וגם אז ישב על הספסל מגן הרבה יותר טוב מזה שפתח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2012, 12:03 
Roman כתב:
pogi כתב:
האדס כתב:
pogi כתב:

לחץ מסיבי לחטיפת כדורים על היריב בשליש האמצע של המגרש הוא ביי פאר לא כדורגל הגנתי,
אני לא מתנצח איתך על האם השחקנים של אז היו יותר טובים, זה רחוק מלהיות העניין....

לא אמרתי ששיחקנו הגנתי
אמרתי ששיטת המשחק שלנו היתה על מתפרצות כמו שאתה אומר - חילוץ כדור ויציאה מהירה
וזה המון פעמים לא עבד וזה למה הפסדנו שתי אליפויות
אתה לא יכול לשחק על מתפרצות נגד קבוצות תחתית כי הן באות להסתגר וזה לא יעבוד. אבוקסיס חייב להבין את זה .
שיטת המשחק חייבת להיות לחץ על כל המגרש . בפועל מה שקורה זה שהוא מזמין את היריב לשבת לנו על השער במטרה לחטוף לו את הכדור ולצאת קדימה.
זו שיטה שלא מתאימה, שלא לומר מביישת קבוצת צמרת .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2012, 12:14 
pogi כתב:
Roman כתב:
pogi כתב:
האדס כתב:
pogi כתב:

לא אמרתי ששיחקנו הגנתי
אמרתי ששיטת המשחק שלנו היתה על מתפרצות כמו שאתה אומר - חילוץ כדור ויציאה מהירה
וזה המון פעמים לא עבד וזה למה הפסדנו שתי אליפויות
אתה לא יכול לשחק על מתפרצות נגד קבוצות תחתית כי הן באות להסתגר וזה לא יעבוד. אבוקסיס חייב להבין את זה .
שיטת המשחק חייבת להיות לחץ על כל המגרש . בפועל מה שקורה זה שהוא מזמין את היריב לשבת לנו על השער במטרה לחטוף לו את הכדור ולצאת קדימה.
זו שיטה שלא מתאימה, שלא לומר מביישת קבוצת צמרת .

אתה לא מאוד מאוד טועה, רק שתבדיל. בעונת האליפות, זה נכון שהפועל לא החזיקה בכדור כמו ברצלונה, אבל היה כל כך הרבה כשרון שגרם לשני דברים:
1. קבוצות היו הולכות אחורה ולכן רב המשחק (ברב המשחקים) כן היה בשליטה של הפועל
2. הכשרון הצליח להביא לזה שלא היו צריכים לעשות גולים ממתפרצות, ובגלל שהתקיפו עם כל כך הרבה שחקנים והיו שחקנים שידעו לעשות דאבל פס על ה-16 של היריב (זהבי, ורמוט, שכטר ואפילו בן דיין באגף) , היו המון גולים קלים.

אני לא חושב שיש כזה דבר שיטה שמבוססת על מתפרצות, אבל זה נכון ששיטת המשחק של גוטמן מבוססת על הנעת כדור רוחבית במקום לעומק ולחץ בחלק המגרש של היריב היא לא חלק ממנה וזו אכן הסיבה שהפסדנו 2 אליפויות. אין דבר כזה לא לעשות לחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הפועל משחקת חרא
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 08:57 
pogi כתב:
כתבתי את זה גם בעבר

איזו ערימה של שטויות. בשיטה של גוטמן אחוזי השליטה בכדור שלנו היו יותר גבוהים מהיריב כמעט בכל משחק. הצגנו כדורגל יפה לעין בהרבה מאוד שלבים (לא מדבר על הסוף).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 19:06 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
הפועל כרגע גונבת דעת.
נקודה.
שילוב של מזל,עם הברקות אישיות מביא אותנו למצב הנוכחי.
ככה לא ניקח אליפות בחיים,ומכבי לא ימשיכו להיות כל כך פראיירים בהמשך.

!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 00:57 
מי שחושב שפתאום יקרה איזה נס בחיפה, סתם חי בסרט.
נמשיך לשחק כמו עם עכו ור"ג. אני רק מקווה שנצליח להוציא שם 3 נקודות בדרך כלשהי ונלחיץ קצת את מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 09:32 
סמל אישי של המשתמש
בעשור הקודם חיפה לקחה איזה חמש אליפויות באמצעות שילוב של "מזל והברקות אישיות", ולא נראה שזה הפריע לאף אחד אז.

כיף להיות מקום ראשון. אני באמת חושב שחיפה אתמול נראו יותר גרוע מאיך שהפועל ר"ג שיחקו נגדנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:
בעשור הקודם חיפה לקחה איזה חמש אליפויות באמצעות שילוב של "מזל והברקות אישיות", ולא נראה שזה הפריע לאף אחד אז.

כיף להיות מקום ראשון. אני באמת חושב שחיפה אתמול נראו יותר גרוע מאיך שהפועל ר"ג שיחקו נגדנו.

אין מה להשוות בין היכולת ההיא של חיפה " הבינונית" ליכולת המבישה שלנו. הם לפחות חיברו מסירות. נכון, הם היו אפורים ולא קבוצת אליפות נורמטיבית, אבל בין זה ליכולת שלנו, יש הרבה הפרש. הם גם שלטו במשחקים לרוב והגיעו ליותר מהיזדמנות ורבע במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 13:38 
מוות כתב:

אני אחדש לך משהו, זה גם לא יפריע לאף אחד עכשיו. תן לי אליפות עם איך שאנחנו נראים.
אבל אני אגלה לך עוד סוד קטן, ככה בחיים לא תיקח אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
ההבדלים בארץ בין הקבוצות הם כ"כ קטנים, שלפעמים כל מה שאתה צריך בשביל לזכות באליפות זה מומנטום חיובי לך או מומנטום שלילי לקבוצה שנאבקת איתך.
אז כן - אני מאמין שגם עם היכולת הזאת אפשר לקחת אליפות.

ואם במומנטום עסקינן, יש לנו עוד יתרון עצום לקראת ינואר על מכבי. רכש שיגיע אלינו בינואר יעזור לנו הרבה יותר מעוד רכש שיגיע לחמם את הספסל של מכבי. המועדון יהיה בטירוף אם בינואר יחתמו פה זהבי ופאביצ'ביץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 13:50 
מוות כתב:
ההבדלים בארץ בין הקבוצות הם כ"כ קטנים, שלפעמים כל מה שאתה צריך בשביל לזכות באליפות זה מומנטום חיובי לך או מומנטום שלילי לקבוצה שנאבקת איתך.

ואם במומנטום עסקינן, יש לנו עוד יתרון עצום לקראת ינואר על מכבי. רכש שיגיע אלינו בינואר יעזור לנו הרבה יותר מעוד רכש שיגיע לחמם את הספסל של מכבי. המועדון יהיה בטירוף אם בינואר יחתמו פה זהבי ופאביצ'ביץ'.

אני לא זוכר קבוצה ברמה הנוכחית של הפועל שלקחה אליפות, מצטער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 14:00 
אותו דבר מכבי יכולים להגיד על עצמם,שאיך שהם נראים הם גם לא יקחו אליפות.
אם נשחק איך ששיחקנו נגד אשדוד מחצית שנייה זה מספיק לכל משחק בליגה לטעמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 14:08 
הפועל תל אביב נבנתה העונה בצורה כזו שהיא מאד מוגבלת באפשרויות המשחק שלה. יוסי לא יודע לשמור על פיו אבל אמר את האמת היחידה: אין לו שפנים בסגל. ולא יהיו בינואר (קיבלנו מקדמה עם החתמת הקשיש החדש).
יוסי צדק כאשר שיחק נגד מכבי חיפה בונקר כי זו השיטה היחידה שמתאימה לסגל:
ניצול מרבי של שחקני חוד מהירים עם חוש גול מוכח
מניעת חשיפה של קישור אחורי מוגבל (מבוסס כולו על דג'מבה) והגנה זקנה וכבדה
הבעיה של הפועל תל אביב שכל מאמן בליגה כבר יודע שהדרך לפגוע בקבוצה זה להמתין את הפועל תל אביב במגרש כאשר תוקפת ואז לצאת עם מתפרצות (השער הראשון של רמת גן זה בית ספר לכל הליגה איך לכבוש נגד הפועל תל אביב).
אני גם ממליץ להנות מהקבוצה העונה כי בעונה הבאה , הסגל יהיה מוגבל עוד יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 14:30 
redrony כתב:
מוות כתב:

איך קרית שמונה שיחקה במחזורים האלה (לפני סולארי) בעונה שעברה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 15:26 
fidel כתב:
redrony כתב:
מוות כתב:

יותר טוב מהפועל אני אומר לך בוודאות ובלי קשר, אם הפועל ישתפרו, מעולה. זה רק פשוט לא קורה. כל הדיבור הוא על איך הפועל משחקים עכשיו.
מה שמעצבן זה שגם היתה מגמה של עלייה אחרי ק"ש, ב"ש ואשדוד. עלייה מאוד מתונה, אבל היתה התקדמות ובשני המשחקים האחרונים ובמיוחד נגד ר"ג, חזרנו חודשיים אחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 15:29 
Yalla Hapoel כתב:
אותו דבר מכבי יכולים להגיד על עצמם,שאיך שהם נראים הם גם לא יקחו אליפות.
אם נשחק איך ששיחקנו נגד אשדוד מחצית שנייה זה מספיק לכל משחק בליגה לטעמי.

לא מתעסק עם מכבי ומכבי בגדול, להוציא את המשחק האחרון משחקים כדורגל יותר נכון מאשר הפועל. זה שיש להם מאמן שעד עכשיו עושה רושם של פחדן זה כבר משהו אחר. הם עוד לא נפלו במשחקי בית קלים כמו שאנחנו נפלנו.
ונגד אשדוד היו דברים יותר טובים, אבל אל תגזים. הפועל חוץ מהגולים לא עשו בכלל מצבים. היתה בעיטה של ממן מרחוק והפנדל שלא נשרק שלא היה מצב. מה שהיה טוב נגד אשדוד שסוף סוף הם החזיקו את האמצע ושלטו במשחק, מה שלא היה לדוגמא נגד הפועל ר"ג, בבית!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 16:54 
fidel כתב:
redrony כתב:
מוות כתב:

לקריית שמונה הייתה הגנה מעולה והיא לחצה קבוצות בצורה פנטסטית. היא לא הייתה מבריקה והתקפית מאוד אבל היא הייתה חזקה, קונה בשתי ידיים שנשחק כמו ק"ש שנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 16:58 
redrony כתב:
fidel כתב:
redrony כתב:
מוות כתב:

יותר טוב מהפועל אני אומר לך בוודאות ובלי קשר, אם הפועל ישתפרו, מעולה. זה רק פשוט לא קורה. כל הדיבור הוא על איך הפועל משחקים עכשיו.
מה שמעצבן זה שגם היתה מגמה של עלייה אחרי ק"ש, ב"ש ואשדוד. עלייה מאוד מתונה, אבל היתה התקדמות ובשני המשחקים האחרונים ובמיוחד נגד ר"ג, חזרנו חודשיים אחורה.

לגבי החלק השני אני מסכים איתך לגמרי, אבל קרית שמונה ולדעתי גם חיפה עונה קודם שיחקו כדורגל מאוד לא אינטנסיבי, מבוסס על הבלחות בודדות של שחקן או שניים, ובמקרה של קרית שמונה צריך להוסיף את העובדה שאף אחד לא ספר אותם, וזה משפיע כי קבוצות לא התגוננו מולם כמו עכו נגדנו (במטרה להוציא אותנו משיווי משקל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 114 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: