תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 20:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הזדמנות שניה
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2012, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
עונה שעברה, באותו מחזור בדיוק, הפועל מקום ראשון.
הקבוצה לא מבריקה, להפך. מגעילה, אפורה.
אבל בכל זאת, ניצחונות גדולים על חיפה ומכבי, ואיכשהו אנחנו מוצאים את עצמו במקום הראשון.

ואז מתחילה ההידרדרות...

מפסידים לק"ש, מפסידים ללוזונים (שהיא הפועל ר"ג במונחים של עונה שעברה), הלחץ מתחיל לשחק תפקיד... תיקו מול בני יהודה, תיקו מול בית"ר, והלכה האליפות.
ככה ב-4 משחקים, מתחיל תהליך של איבוד עשתונות שבו הפועל מאבדת אליפות, לעומת עקביות של ק"ש.
איזה פיספוס.

כמה פעמים בחיים מקבלים הזדמנות שניה? עכשיו זאת ההזדמנות השניה של הפועל!

גם השנה מנצחים כמה ניצחונות גדולים (דרבי, ק"ש חוץ, אשדוד חוץ), נצמדים למקום הראשון.
ואז תיקו מול עכו, תיקו מול ר"ג...

עכשיו זה הזמן לעשות סטופ!! רגע לפני שמאבדים את העשתונות ואת האליפות.

למזלנו היריבה שלנו היא לא ק"ש, אלא יותר דומה לנו.
זה רק אומר שיש לנו יותר זמן לתקן, אבל עדיין חייבים לתקן!

צריך להרגיע את המערכת, וצריך רכש. דחוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הזדמנות שניה
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2012, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
תגובה? משהו? כלום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2012, 22:17 
מסכים איתך באלף אחוז.
הרי יבוא השלב שהפועל יתחילו להראות קצת יותר טוב וננצח.
מה כבר יכול להיות? הפרש 2 ממכבי? זה כלום.
הפועל חיפה בחוץ זה משחק חוץ עדיף למשל ממכבי חיפה בחוץ,אשדוד בחוץ,ק"ש בחוץ או בטדי.
מקווה שבשבת נעצור את איבודי הנקודות כי זה באמת קריטי בשבילנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2012, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
יש לי הרגשה ואני מקווה ששגויה שאין קברניט להוביל את השינוי הזה הן במגרש וביחוד מחוצה לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2012, 22:22 
ברור שאתה צודק. אבל אתה כותב פה דברים באוויר. בלי תכלס.

מצד אחד להרגיע את המערכת, מצד שני רכש.
או שאתה עושה זעזועים בהרכב או שאתה לא עושה זעזועים בהרכב.

אם תביא עכשיו 3-4 שחקנים חלקם יהיו הימור, אין לך תכסף להביא 4 שחקנים מוכחים.
ואז מה? לא עדיף לך להביא 2 שחקנים מוכחים ולהתמודד עם מה שיש?

למזלנו שבוע הבא אנחנו יוצאים למשחק מול הקבוצה באמת הכי חלשה בליגה, צריך לעלות בהרכב התקפי ולהתפרק עליהם.
המבחן האמיתי יהיה בשבוע שאחרי, נגד בני יהודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2012, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
יש לי הרגשה ואני מקווה ששגויה שאין קברניט להוביל את השינוי הזה הן במגרש וביחוד מחוצה לו

אני מאמין שבאדיר מספיק מנהיג לעשות משהו.
ההתאספות בדרבי לפני השריקה שגם שחקני הספסל הגיעו שינתה מומנטום.

משהו עכשיו שאני פתאום רואה,
נפתחו פה 3 אשכולות נגד יוסי אבוקסיס.
סבבה, הוא כנראה לא המאמן הכי מוצלח בעולם, אבל צריך ללמוד ממקרה בני יהודה ולהרגיע את הרוחות.
אוי ואבוי אם נתחיל לשרוק לו בוז ולצעוק לו להתפטר.
אבוקסיס הוא לא הכי פוליטיקלי קורקט וראינו איך הוא רב עם האוהדים של בני יהודה עונה שלמה, מה שמכניס אי שקט למועדון, ויכול לעלות לנו בתואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2012, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
why כתב:

זעזוע זה להעיף את טוטו... אדל... ורמוט.
להביא מגן ימני לא יזעזע אף אחד.
להביא בלם (שהביאו כבר) לא מזעזע אף אחד.

הרכש צריך להיות נקודתי לנקודות החלשות שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2012, 22:39 
IdanTheLittle כתב:
why כתב:

זה משהו אחר. רכש נקודתי זה דבר אחר.

השאלה היא מאיפה יהיה לך את הכסף?
לא כדאי לשחרר את אדל אם תגיע הצעה טובה ולתת לקליימן?
לא כדאי לשחרר את טוטו אם תגיע הצעה טובה ובכסף הזה להביא 2 מגנים, בלם, קשר אחורי נורמלי. (במקום טוטו יש לך שחקנים אחרים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2012, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
why כתב:
IdanTheLittle כתב:
why כתב:

לא כדאי לשחרר את טוטו אם תגיע הצעה טובה ובכסף הזה להביא 2 מגנים, בלם, קשר אחורי נורמלי. (במקום טוטו יש לך שחקנים אחרים)

את אדל הייתי משחרר... לא או טוטו
אין לנו שחקן אחר במקום טוטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2012, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
why כתב:
IdanTheLittle כתב:
why כתב:

אני מאמין שיביאו שחקנים חופשיים, ויתבססו על הכסף שמתפנה מהשכר של קוטיניו, פנטסיל ועוד מי שישוחרר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2012, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
בואו נחכה גם קצת לפני שאנחנו קובעים שזה הם או אנחנו.
יש סדרת משחקים לקרית שמונה שיכולה להחזיר אותם ביג טיים למירוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2012, 22:58 
בעונה שעברה הפועל הגיע לינואר במצב שהיא חייבת 2 קשרים יצירתיים ואם היא הייתה מצליחה להחתים כאלה היא הייתה רצה עד הסוף , ניצן שירזי אמר את זה בסוף העונה ואני מסכים אותו.

ואתה צודק , הנה שוב ינואר מגיע אוטוטו והפעם הפועל צריכה מגן ימני ושמאלי ברמה טובה, אם תצליח להביא כאלה היא תרוץ עד הסוף , אחרת זה ייגמר באיזור מחזור 20.

זהו , די פשוט העניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 16:55 
קריית שמונה אם היא מנצחת היום היא כולה 5 נק' מאיתנו.

5 משחקים הבאים של מכבי :
נתניה בית , הפועל חיפה בית , ק"ש חוץ , ב"ש בית , אשדוד י"א.

5 משחקים הבאים של הפועל :
הפועל חיפה חוץ,בני יהודה חוץ,רמת שרון בית,סכנין חוץ,ביתר בית.

מיותר להתייחס אלינו,אבל למכבי יש משחקים בכלל לא קלים בחוץ באיצטדיונים כמו הי"א ובק"ש.
מבחינתנו,חייב לעצור את איבודי הנקודות האלו בלי שום קשר לחיזוק או לא,חייב לנצח בשבת.. זה כל כך קריטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 10:45 
אני יודע שאנשים לא נוטים לעשות את זה בפורום הזה, אבל ניכר שיש שינוי קל במנטליות של המועדון ואפשר לפרגן.
ההגנה שלנו למרות נתונים סבירים בהחלט נראית נורא, הביאו בלם פאביצ'ביץ, שכבר שיחק בארץ, מנחיתים אותו חודש לפני, שיתאמן עם הקבוצה שיראו באיזה כושר הוא, שייכנס לעניינים קצת ויתחיל את הקליטה לפני הזמן. זה הרבה יותר טוב מהדבר הרגיל של להביא שחקן ביום האחרון של ההעברות. גם אם ישחררו את פאביצ'ביץ בסוף כי הוא לא מתאים, זה יהיה אחרי שייבחנו אותו קצת וייראו אם הוא מתאים במשך תקופה הגיונית לפני המועד של השינויים.
גם לגבי מגן ימני שהיום כתוב שסיכם, אומנם לא חתם, אבל סיכם, שבועיים לפני שמתחילות ההעברות.
קצת מנסים לשנות. אני רואה בזה צעד יפה של הנהלה שלומדת ממקרים של שנים עברו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
אני קצת הסטתי את הדיון כשכתבתי שצריך רכש.

צריך רכש, זה ברור.
אבל הדגש הוא שגם שנה שעברה (חוץ מק"ש) וגם עכשיו אנחנו מאבדים נקודות קריטיות, בשלב קריטי של העונה (כשאנחנו באמצע המירוץ לאליפות), לקבוצות נחותות מאיתנו לא בגלל מגן ימני, או מגן שמאלי. מאבדים נקודות בגלל לחץ!
לחץ אצל כולם, מהאוהדים, המאמן והשחקנים.

כמה שעשו מגוטמן מאמן היסטרי, במשחקים עצמם זה לא חילחל אל השחקנים.
בעונת הדאבל שקבוצה כמו רעננה הגיע לבלומפילד, זה היה ברור שהיא יוצאת עם 4 או 5 חתיכות.
אז איך זה שקבוצה כמו רמת גן מגיעה לבלומפילד, מול חלק קדמי של הפועל שכולל את תמוז, דמארי, בן חיים, ממן וגורדנה, במקום לגמור את המשחק אחרי ה1-0 נותנים לרמת גן לתקוף חזרה?

את האופי של המאמן אי אפשר לשנות, וגם לא של השחקנים. אבל לפי דעתי גם לנו כקהל יש חלק (אולי קטן) בכל זה.
לקהל של היום יש פחות סבלנות והוא נותן פחות דחיפה מהקהל של הדאבל (למשל, בתיקו 3:3 מול נתניה).

יכול להיות שיש לנו פחות סיבות לעודד כמו פעם (כדורגל לא יפה לעין, שופטים, דיינים. מישהו גם אמר בפורום שמתחלף דור בשער 5), אבל אולי אם אנחנו היינו עושים את שלנו היה יורד קצת לחץ מהקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 14:02 
יש אווירה לא טובה בקבוצה, מכל הכיוונים.
ואני כבר לא ממש יודע מאיפה זה מגיע, הקהל חסר סבלנות לחלוטין מצד אחד זה תמיד היה (קללות לביבראס,אנטבי,בונדר,זהבי לפני שהם בכלל נגעו בכדור) מצד שני כמו בכל שנה נראה שהפתיל מתקצר ומתקצר. אנטבי וג'ון מקבלים מעין נהמות של חוסר סבלנות ברגע שהכדור עושה את דרכו אליהם. כשהפועל עולה לחימום עשרה אנשים שרים את השיר של אדל כשעשרה אחרים שרים לקליימן.
בכללי יש חוסר מוטיבציה ברור של השחקנים והאוהדים.
ויש המון לחץ למרות שנכון להיום אנחנו מקום ראשון(שני עם מכבי עושה תיקו או מנצחת) ולא רחוקים בכלל.
הקהל חייב לחזור לתמוך.
המאמן חייב להרגיע ולעבוד יותר עם הקבוצה על שיטה
והפורום הזה חייב להרגע עם האנטי ולהתחיל להראות תמיכה בשחקנים(יאללה בואו עם כל התגובות הציניות של "הפורום הוא הבעיה")
והשחקנים חייבים להלחם ולשתף פעולה יותר, בקיצור כולנו חייבים לחזור להיות קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
jonati כתב:
יש אווירה לא טובה בקבוצה, מכל הכיוונים.
ואני כבר לא ממש יודע מאיפה זה מגיע, הקהל חסר סבלנות לחלוטין מצד אחד זה תמיד היה (קללות לביבראס,אנטבי,בונדר,זהבי לפני שהם בכלל נגעו בכדור) מצד שני כמו בכל שנה נראה שהפתיל מתקצר ומתקצר. אנטבי וג'ון מקבלים מעין נהמות של חוסר סבלנות ברגע שהכדור עושה את דרכו אליהם. כשהפועל עולה לחימום עשרה אנשים שרים את השיר של אדל כשעשרה אחרים שרים לקליימן.
בכללי יש חוסר מוטיבציה ברור של השחקנים והאוהדים.
ויש המון לחץ למרות שנכון להיום אנחנו מקום ראשון(שני עם מכבי עושה תיקו או מנצחת) ולא רחוקים בכלל.
הקהל חייב לחזור לתמוך.
המאמן חייב להרגיע ולעבוד יותר עם הקבוצה על שיטה
והפורום הזה חייב להרגע עם האנטי ולהתחיל להראות תמיכה בשחקנים(יאללה בואו עם כל התגובות הציניות של "הפורום הוא הבעיה")
והשחקנים חייבים להלחם ולשתף פעולה יותר, בקיצור כולנו חייבים לחזור להיות קבוצה.

:ROSE:

בקשר למשפט המודגש, המילה "למרות" לא במקום. אנחנו קבוצה הרבה יותר לחוצה כשאנחנו במקום ראשון.
אנחנו לא מכבי חיפה של עד לפני שנתיים שיודעת לפתוח מבערים ולהיעלם לליגה, לא ק"ש נטולת הציפיות, ואין לנו עדיפות ברורה כמו בית"ר של גאידמק.
לפי דעתי, גם לא היינו לוקחים את האליפות האחרונה שלנו אם לא היינו מקום שני במחזור האחרון.
משהו במנטליות של המועדון מלחיץ את כל המערכת כשאנחנו מקום ראשון, וזה משהו שישתנה רק אחרי כמה אליפויות רצופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
ששי אבוטבול יחזור אתם תראו הפועל אחרת לגמרי..
אחחחחח כמה אני מחכה ליום הזה
הפועל של היום משחקת על יכולת אישית של כל שחקן ושחקן ואין תלכיד קבוצתי כמו שהיה למשל בדאבל.. אני חשבתי שגילי יחזור ויספק את תפקיד הפליימייקר שמניע את הקבוצה ומסדר אותה על המגרש וכנראה שבינתיים טעיתי כמו עוד הרבה מהאוהדים. שי אבוטבול היה וישאר המנוע של הקבוצה הזאת, זה שמסדר את ההתקפות, זה שנותן גול בבעיטה חופשית או בהתקפה מתפרצת מול חיפה בעשרה שחקנים, זה שמוסר מסירת גאון בדקות שאנחנו חייבים שער, זה שמנהיג על המגרש ונותן תחושה טובה. בקיצור שחקן שיודע להתעלות על הקשיים ולתת את התחושה הזאת גם לשאר השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
הקו כתב:
הפועל של היום משחקת על יכולת אישית של כל שחקן ושחקן ואין תלכיד קבוצתי כמו שהיה למשל בדאבל.. אני חשבתי שגילי יחזור ויספק את תפקיד הפליימייקר שמניע את הקבוצה ומסדר אותה על המגרש וכנראה שבינתיים טעיתי כמו עוד הרבה מהאוהדים. שי אבוטבול היה וישאר המנוע של הקבוצה הזאת, זה שמסדר את ההתקפות, זה שנותן גול בבעיטה חופשית או בהתקפה מתפרצת מול חיפה בעשרה שחקנים, זה שמוסר מסירת גאון בדקות שאנחנו חייבים שער, זה שמנהיג על המגרש ונותן תחושה טובה. בקיצור שחקן שיודע להתעלות על הקשיים ולתת את התחושה הזאת גם לשאר השחקנים.

מכבי.
בכל מקרה, צריך לזכור גם שייקח לו זמן לחזור לכושר, ואי אפשר לשים את כל יהבינו על אבוטבול.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 17:34 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
הקו כתב:

מכבי.
בכל מקרה, צריך לזכור גם שייקח לו זמן לחזור לכושר, ואי אפשר לשים את כל יהבינו על אבוטבול.

http://www.youtube.com/watch?v=aZy1UPUZphQ

הבנתי שהוא מתאמן כבר עם הקבוצה לא? אני מאמין שכשהוא יחזור לשחק, תוך 2 3 מחזורים אנחנו רואים את אבוטבול שאנחנו רוצים לראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 17:41 
סמל אישי של המשתמש
שחקן אחד כמה שלא יהיה גדול לא יכול לחולל לבד שינוי ביחוד שאין מי שידחוף אותו מבחוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
הקו כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
הקו כתב:

מכבי.

http://www.youtube.com/watch?v=aZy1UPUZphQ

הבנתי שהוא מתאמן כבר עם הקבוצה לא? אני מאמין שכשהוא יחזור לשחק, תוך 2 3 מחזורים אנחנו רואים את אבוטבול שאנחנו רוצים לראות.

חשבתי שהתכוונת לזה:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... mKE#t=144s
בכל מקרה, שי כבר לא צעיר, וגם אם הוא מתאמן ייקח לו לפחות עד סוף ינואר לחזור לכושר נורמאלי (פיזית, מנטלית אולי ייקח לו אפילו יותר).

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 18:05 
אבוטבול מושבת כבר מלא זמן, לא יודע מה אתם מקווים לראות ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
גם אחרי אוקוצ'ה אמרו את זה והוא חזר כמו גדול.. אבוטבול מעבר לזה שהוא שחקן ענק, הוא שחקן שנותן הכל על המגרש וזה משהו שאני לא יכול להגיד על שחקנים בהרכב של היום אולי חוץ מבאדיר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 20:11 
הקו כתב:
גם אחרי אוקוצ'ה אמרו את זה והוא חזר כמו גדול.. אבוטבול מעבר לזה שהוא שחקן ענק, הוא שחקן שנותן הכל על המגרש וזה משהו שאני לא יכול להגיד על שחקנים בהרכב של היום אולי חוץ מבאדיר..

איזו דוגמה רעה.
כשהוא חזר אחרי אוקוצ'ה (עונת הדאבל) הוא נראה כמו כלום ושום דבר, לקח לו עוד עונה שלמה לחזור לעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 20:47 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
הקו כתב:

איזו דוגמה רעה.
כשהוא חזר אחרי אוקוצ'ה (עונת הדאבל) הוא נראה כמו כלום ושום דבר, לקח לו עוד עונה שלמה לחזור לעצמו.

זה יחסי.. אתה ראית אותו בקבוצה מושלמת אפשר להגיד ובגלל זה זה נראה כמו כלום ושום גבר, אבל היכולת ההיא בקבוצה הנוכחית בהחלט יכולה לתת הרבה.. להזכירך יש לך קבוצה שנראית כמו מיץ של זבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 22:47 
אז אחרי כל הגועל נפש שלנו,ואחרי כל האיבודי הנקודות האלו , אנחנו מקום ראשון בפור של נקודה.
זה רק מראה שמכבי לא באמת ברמה מעלינו , פשוט הפועל משחקת ממש חלש.
כישרון יש,דרך אין.
חייב לנצח בשבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
יאללה, מה שהיה היה, אנחנו מקום ראשון, כולם לבוא לחיפה לדחוף את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 22:57 
מצטער אבל אנשים חיים פה בסרטים אחרים
אחרי המשחק היום נראה לי שהבנתי מי הקבוצה היחידה שיכולה להוציא ממכבי את האליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 23:02 
יש רק בעיה אחת, מכבי כבר אחרי 2 משחקים מול חיפה, גם אנחנו עוד צריכים לבקר בקללה...
אנחנו בינתיים הפסדנו 4 נק' מאד קריטים במשחקי בית מול קבוצות תחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: