תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 03:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שער 5
הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 12:53 
אדום עד לגרדום כתב:
אני מקווה, שכמו שברגר אמר ,שבעוד כמה שנים שכל "ילדי האייפון" והלידלים שמביאים תציוד יגדלו שער 5 יחזור להיות כמו פעם..

אתה ומולי לוי מעודדים 90 דקות במשחקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
פשוט בושה.
השחקנים עולים לחימום - 600 איש במגרש.

לדעתי גם זו העונה האחרונה של השירי שחקנים בהפועל ,
אין טעם - המעמד מבזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 13:03 
רועי ב כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
אני מקווה, שכמו שברגר אמר ,שבעוד כמה שנים שכל "ילדי האייפון" והלידלים שמביאים תציוד יגדלו שער 5 יחזור להיות כמו פעם..

הפנייה האישית למשתמשים לא ראויה. אני לא רואה את אותם ילדי אייפון מחזירים את שער 5 לימים של פעם. לראייה, הילדים האלה ברובם לא מגיעים לכדורסל, בטח שלא למשחקי חוץ בכדורסל, ואין מה להשוות את האווירה.

מאור הראל כתב:
פשוט בושה.

אין טעם - המעמד מבזה.

הסתבכת עם משפחת דפני. תיזהר :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
רועי ב כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

הפנייה האישית למשתמשים לא ראויה. אני לא רואה את אותם ילדי אייפון מחזירים את שער 5 לימים של פעם. לראייה, הילדים האלה ברובם לא מגיעים לכדורסל, בטח שלא למשחקי חוץ בכדורסל, ואין מה להשוות את האווירה.

מאור הראל כתב:
פשוט בושה.

אין טעם - המעמד מבזה.

לצערי, הם מסכימים איתי.
השיחה הזו לא התחילה בשבוע האחרון, כבר שנתיים שהשירי שחקנים זה ביזיון אחד גדול.
אני יודע שאנשים שזה היה אחד הדברים הכי חשוב עבורם כבר התייאשו, אני בדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 13:22 
רועי ב כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 14:06 
הקהל שלנו מביך כבר כמה שנים, כל מי שעובר את גיל עשרים ושלוש מפסיק לעודד, או עובר לצד של חמש או עובר ל-7,8,13,2 וככה אין קולות בוגרים יותר בתוך היציע, שער 5 מורכב רובו מילדים ובייחוד ילדות שלא מעודדים בכלל, עומדים ומצלמים, עושים צ'ק אין בבלומפילד וזהו.
אבל העניין הוא שיש אנשים שנוסעים בית וחוץ לכל משחק אבל לא מעניין אותם לעודד. יש אנשים שלא מעניין אותם בכלל לקפוץ כל המשחק ולשיר וזה בסדר גמור, רק לא בשער 5 באמצע, אני עומד בשער 5 קצת מחוץ לגוש, כי אני מנסה להעיר שם את האנשים, אני ואח שלי ועוד חבר היחידים שעומדים שם ומעודדים, ואנחנו מקבלים פרצופים מוזרים כשאנחנו צועקים.
ואני יכול להגיד לכם שרוב הזמן אנחנו לא שומעים מה שרים ב"גוש המעודד" שנמצא כמה מטרים מימיננו.
והאמת היא שזה די מעצבן, אז החלטנו לעבור קצת יותר לכיוון הגוש המעודד אולי זה יעזור במשהו שלושתנו מעל גיל 30, אולי נהיה דוגמא לילדים האלה שלא מעודדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
מאור הראל כתב:
ברגר כתב:
רועי ב כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

מאור הראל כתב:
פשוט בושה.

אין טעם - המעמד מבזה.

לצערי, הם מסכימים איתי.

מאור, אולי כדאי לפני שמתחילים את שירי השחקנים פעם הבאה להסביר את המצב, לתת איזה נאום (כמו שרק אתה יודע) ולגרום לגוש בשער 5 לצעוק את השירים ולא לשיר עם כפיים בצורה מרדימה.
ומה שכתבו פה לגבי זה שאנשים מהאולטראס יתפזרו לאורך כל השער זה מעולה, אבל תבינו ש"תפתחו תפה אי בני זונות" לא עובד על אנשים שגם ככה לא מעודדים, איתם צריך לדבר יפה ולהסביר להם כמה זה חשוב.

*ודבר אחרון, כשעושים את "אוווו אדום עולה" שיהיה רק איש אחד על הבמה. כבר פעם חמישית שזה נהרס כי לא יודעים על מי להסתכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
רעיון גדול שאנשי האולטראס יתפרסו על כל הגוש .
הגוש מכיל משהו כמו 1,000 ויש באולטראס בערך 150 שכולם באותו איזור , למה לא להתפצל קצת ?
הרי תמיד האנשי גדר צועקים על צד ימין ושמאל ולא על הגוש , אז שהאולטראס יתפזרו לשם , הגוש באמצע תמיד יהיה מי שיעודד הכי הרבה גם בלי האולטראס .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 15:55 
אני חושב שצריכים להביא גם לשבע איש ברזלים, כי יש שם פוטנציאל עידוד אבל אנשים צריכים דחיפה בכיוון וזה גם יכול לעזור לתיפוף הביזיוני שהולך שם. המצב כיום הוא שכל זין או ילדה קטנה מתחילים לתופף והורסים את הקצב והעידוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 15:59 
דרך אגב כבר כמה משחקים שאין איש ברזל רציני במחצית השניה, מי שהיה במחצית הראשונה אתמול היה טוב מאוד ודמות מוכרת, במחצית השניה היו שתי דמויות לא מוכרות וחסרות כריזמה. נעלמו כמה מאנשי המפתח של העידוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 16:22 
jonati כתב:
דרך אגב כבר כמה משחקים שאין איש ברזל רציני במחצית השניה, מי שהיה במחצית הראשונה אתמול היה טוב מאוד ודמות מוכרת, במחצית השניה היו שתי דמויות לא מוכרות וחסרות כריזמה. נעלמו כמה מאנשי המפתח של העידוד.

בהזדמנות זו.
איפה לעזאזל פואד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 16:29 
19505 כתב:
רעיון גדול שאנשי האולטראס יתפרסו על כל הגוש .
הגוש מכיל משהו כמו 1,000 ויש באולטראס בערך 150 שכולם באותו איזור , למה לא להתפצל קצת ?
הרי תמיד האנשי גדר צועקים על צד ימין ושמאל ולא על הגוש , אז שהאולטראס יתפזרו לשם , הגוש באמצע תמיד יהיה מי שיעודד הכי הרבה גם בלי האולטראס .

רעיון שאני כותב בכל פעם שפותחים נושא על הקהל.בנוסף הגוש צריך לזוז ימינה ושיהיה איש גדר על הגבול של שער 7.הבעיה שאין לי מילה בקהל והאולטראס בכלל לא קורא פה.
יורי חייב להיות על הבמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 16:31 
jonati כתב:

כל אחד וסיבותיו האישיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
עזבו יש עידוד אין עידוד אותי יותר מרגיז לראות ילדי אייפון בני 12 שאשכרה צועקים ומקללים אנשים שיכולים להיות הורים שלהם רק בשביל להתחבב על אנשים בקהל.
תגידו מי אתם שתצעקו ותקללו אנשים שנמצאים ביציע עוד לפני שנולדתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 17:15 
סמל אישי של המשתמש
נשיקה צרפתית כתב:
מאור הראל כתב:
ברגר כתב:
רועי ב כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

מאור הראל כתב:
פשוט בושה.

אין טעם - המעמד מבזה.

לצערי, הם מסכימים איתי.

מאור, אולי כדאי לפני שמתחילים את שירי השחקנים פעם הבאה להסביר את המצב, לתת איזה נאום (כמו שרק אתה יודע) ולגרום לגוש בשער 5 לצעוק את השירים ולא לשיר עם כפיים בצורה מרדימה.
ומה שכתבו פה לגבי זה שאנשים מהאולטראס יתפזרו לאורך כל השער זה מעולה, אבל תבינו ש"תפתחו תפה אי בני זונות" לא עובד על אנשים שגם ככה לא מעודדים, איתם צריך לדבר יפה ולהסביר להם כמה זה חשוב.

*ודבר אחרון, כשעושים את "אוווו אדום עולה" שיהיה רק איש אחד על הבמה. כבר פעם חמישית שזה נהרס כי לא יודעים על מי להסתכל.

"תפתחו את הפה יא בני זונות" זה משפט שאני מכיר טוב מאוד ממשחקי החוץ, כי בתור מנוי לשער 7 אני לא שומע את זה במשחקי הבית.
במשחקי החוץ אני משתדל לעודד ולתמוך הרבה יותר בקבוצה, לא רק שהמשפט הזה לא עובד, הוא אפילו מוריד לי מהחשק לעודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 17:45 
באופן כללי אני חושב שיש פה שני דברים עיקריים :

1. אנשים באופן כללי אוהבים להתרפק על העבר ולומר שתמיד פעם היה טוב יותר.

2. בלי (או עם) קשר, עיקר השינוי בשער 5 נובע לדעתי מהסיבה שגדל דור "שבע" - הדור הקודם (או זה שלפניו) גדלו על הפועל מצליחה פחות, אהודה פחות ועם הרבה פחות אגרנטינה/פאריס סן ז'רמן/בלה בלה בלה - כל ילד היום מתרכז בלצלם איך נראה היציע ולהקליט את העידוד ל 30 שניות רק כדי שהוא יוכל להעלות את זה ליוטיוב ולפייסבוק. העידוד לא צריך להיות בשביל העידוד, הוא צריך להיות בשביל לדחוף את הקבוצה - לקלל את השופט חשוב לא פחות מאשר להמשיך עוד שיר בדיסק.

בכל מקרה, זה נראה כמו עוד תהליך חסר סיכוי לשינוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 18:18 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם הדברים של מאור ואינקוגניטו.
העלוב ביותר הוא שבמשחקים "גדולים" יש לפעמים התעוררות. כאילו 3 נקודות מול חיפה חשובות יותר מ3 נקודות מול עכו.
כי מול חיפה לא שווה לנגב חומוס עד 10 דקות לשריקה ב"אנג'ל" (=אם כל חטאת), אבל מול עכו אפשר לזלזל.
ככה האוהדים נראים, וככה השחקנים נראים. לא פלא שמנצחים את חיפה ומכבי ומפסידים לרמת גן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 19:28 
MENTELCASE כתב:
אני חושב שצריכים להביא גם לשבע איש ברזלים, כי יש שם פוטנציאל עידוד אבל אנשים צריכים דחיפה בכיוון וזה גם יכול לעזור לתיפוף הביזיוני שהולך שם. המצב כיום הוא שכל זין או ילדה קטנה מתחילים לתופף והורסים את הקצב והעידוד

גם שיש תיפוף סביר אתם לא מעודדים שם אז ב3 המשחקים האחרונים היה מזה יבש שם, וכן ניסו לחפש מישהו שיתפוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
אחד הדברים שהכי מעצבנים אותי (ואלי זה רק אני כי זה עניין סובייקטי), זה ילדים מטומטמים שלא קשורים לאולטראס ולא מהווים שום פקטור ביציע, עומדים על המעקה ומשחקים אותה.
אי בחיים אבל בחיים לא אקשיב למישהו כזה, זה קורה לי אוטומטית.

אין מה לעשות, זה כדורגל, ורק הפרצופים המוכרים באמת יכולים לדחוף קדימה. מבחינתי זה מצב נתון וככה אני מרגיש.
נברור שמתישהו חייבים להיכנס פרצופים חדשים, אבל זה חייב להיעשות בשיתוף פעולה ברור.

אבל באופן כללי לבעיה- אנחנו לא ביוון, לא בארגנטינה ולא בכל מיני מדינות ממזרח אירופה. אין תרבות עידוד וזהו, אנשים פה יכולים להיות הכי שרופים בעולם על הקבוצה, וחלילה שאטיל ספק בכך, אבל תרבות העידוד שאנשים שואפים אליה פשוט לא יכולה להתקיים פה.
כי אחוז האנשים שהעידוד באמת באמת באמת חשוב להם מכלל אוהדי הקבוצה הוא פשוט קטן מדי, וזה לא כי האוהדים רעים או אגואיסטים, זה פשוט בדם שלהם....

באופן אבוסרדי נשאר רק לחכות לאיזה עונת תחתית, כי כשאנשים באים בלי שום ציפיות או רצונות מהקבוצה זה נראה אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 20:49 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
יוחזר שאקו האלים לאלתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 20:57 
סמל אישי של המשתמש
jonati כתב:

דווקא את הדמות המבוגרת יותר מבין השתיים במחצית השנייה אני מאד מעריך, רואים שבאמת אכפת לו והאמת שהוא גם טוב בזה. גם בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 21:28 
אתם צודקים כמובן בקטע של השירי שחקנים.אבל לא שאני חלילה מעביר ביקורת או משהו,מי שעוסק במלאכה זכותו גם להחליט שהשיר שחקן של כולם זה לדוד משה היתה פרה,אבל....אולי יש אפשרות שהשירים שנבחרים קצת פחות טובים?
אי אפשר להשוות את השירים של אניימה,דגו ברדה ורמוט שכטר למה שיש עכשיו.אין כמעט שירים מקפיצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 21:41 
אני כל המשחק עסוק בלהעיר לכל מי שלידי ולהעיר את כל מי שלידי.
אני מניח שכל מי שבאיזור הגוש רואה את זה.
לפעמים אני דוחף, לפעמים נסתיר עם הדגל ולפעמים זורק מטבעות של עשר אגורות או כוסות.
אם כל אחד מהאנשים פה יעשה אותו דבר ויעיר כל הזמן לסביבה שלו המצב ישתפר בהרבה.
הרבה מאוד מהאנשים לא מעודדים כי הם פשוט מסתכלים על המשחק ולא שמים לב שהפסיקו לשיר, צריך פשוט להסב את תשומת ליבם לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
שאקו כתב:
לפעמים אני דוחף, לפעמים נסתיר עם הדגל ולפעמים זורק מטבעות של עשר אגורות או כוסות.
הרבה מאוד מהאנשים לא מעודדים כי הם פשוט מסתכלים על המשחק ולא שמים לב שהפסיקו לשיר, צריך פשוט להסב את תשומת ליבם לכך.

תתחיל להשתמש באלות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
ככה זה שעומדים לך ביציע ילדים שרמוטות וילדות בנות 12 שעושות צק אין בפייסבוק
המנאייק האלה יהיד הרכה של האולטראס זיינו לנו תיציע
איפה פואד שיפחיד אנשים.. עומד לך ילד בן 17 על הברזל כוס אמק איזה פאדיחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
עידוד כזה חלש לא היה הרבה שנים בבלומפילד.
משהו רע עובר על הקהל שלנו...
היה מדהים לראות את ההבדל בין המשחק נגד חולון לבין שעה אחרי למשחק נגד עכו(ולא זה שזה אולם ו2000 אוהדים זה לא משנה-כולם עודדו!)
כנראה שהרבה אנשים(כולל אני) התבגרו ועברו את הגיל של לעודד 90 דקות במשחקי ליגה כאלה והדור היותר צעיר לא בא בשביל לעודד.. חבל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 21:50 
שבתאי יחבס כתב:
היה מדהים לראות את ההבדל בין המשחק נגד חולון לבין שעה אחרי למשחק נגד עכו(ולא זה שזה אולם ו2000 אוהדים זה לא משנה-כולם עודדו!)
כנראה שהרבה אנשים(כולל אני) התבגרו ועברו את הגיל של לעודד 90 דקות במשחקי ליגה כאלה והדור היותר צעיר לא בא בשביל לעודד.. חבל..

מה אתה מטומטם?
מה זה התבגרת ועברת את הגיל לעודד 90 דקות?
למה בן כמה אתה יא ילד?
איכס
בדיוק בגלל זה אין עידוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
שאקו כתב:
שבתאי יחבס כתב:

מה אתה מטומטם?
מה זה התבגרת ועברת את הגיל לעודד 90 דקות?
למה בן כמה אתה יא ילד?
איכס
בדיוק בגלל זה אין עידוד

סתום אני אתפוס אותך בבלומפילד חבל :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 21:54 
r200 כתב:
שאקו כתב:

תתחיל להשתמש באלות

הוא כבר הראה בדרבי סל שאין לו בעיה להשתמש גם בכיסאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
בתור יושב שער 7

קודם כל יעזור אם לא יוסיפו שיר חדש כל משחק. ההתלהבות משידרוג הרפרטואר כבר נהייתה פארסה מגוחכת

שנית, כבר כמה משחקים שבשער 7 יש מתופף חסר חוש קצב.

ובלי קשר, גם אנחנו שמנו לב שיש איזה שינוי בקהל, פעם כשהיינו נכנסים למגרש פחות משלושת רבעי שעה לפני השריקה כבר היה קשה לתפוס מקום (אנחנו חמישה אנשים) היום מספיק להיכנס עשרים דקות לפני ועוד יש מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: