joshsoos כתב:
kobster כתב:
joshsoos כתב:
kobster כתב:
לא רק שהוא שחקן על רמה, הוא שחקן עם אופי.
בכל פס לא טוב שלו ראו שהוא לוקח את זה קשה אבל לא מוריד את הראש ולא בוחר בדרך הקלה - לברוח מהכדור ולא לטעות. אופי של שחקן זה לבוא ולדרוש את הכדור, לדחוף את הקבוצה קדימה והוא גם נתן מסירה לדמארי לקראת הסוף שאם השחקן של ר"ג מתעכב חצי שניה בסגירה אז עומר נשאר לבד מול השוער.
עם כל הצ'יפים והמסירות שלעיתים נראות מתחכמות מדי, חמ"ן הוא השחקן הכי יעיל שלנו השנה מבחינת שערים ובישולים, לא מעט בגלל הרצון הזה לקחת את המשחק עליו ולהצליח גם כשלא הולך.
זה אולי אירוני להגיד את זה היום אבל חלק ממה שערן זהבי עשה בשביל להיות ערן זהבי אלו בדיוק הדברים האלה והתגובות כאן מזכירות את אותן תגובות כלפיו במשחקים שלא הלך לו.
שחקן עם אופי לא נשבר כשהוא טועה אלא מנסה שוב כי הוא יודע שהוא יכול והוא יודע שבד"כ זה כן מצליח לו.
תנו לי עוד חמישה חמ"נים על הדשא ואני אהיה מבסוט.
זהבי הוא שחקן עם חוצפה, שלעתים גם הפכה שלילית, אבל לרוב הוא שיחק תכליתי. ממן מנסה כבר יותר מחודש לעשות רק דברים אלגנטיים ומתוחכמים, ממש כמו שיגאל עולה קדימה ואז מוסר אחורה ( אני חושב שבכלל התבלבל במקצוע וצריך היה לשחק ראגבי ) וכמו שטב"ח מנסה לסחוט עבירות ומתווכח עם שופטים. כאלה דברים שאין להם מקום ולא תורמים דבר. אני מצפה מהמאמן שיעיר לו, אבל לא נראה שזה קורה, וזה די מחרב לנו את המשחק ( בנוסף לדברים אחרים שעושים את זה ). אז הוא עדיין תורם את הכדור או שניים לגול במשחק, אבל זה לא מצדיק את מה שקורה בשאר הזמן, בוודאי בקבוצה שמתקשה להגיע למצבים. ינוח בשבוע הבא ואולי זה יעשה לו קצת סדר בראש.
אתה ? מכולם ?
שלא הפסיק לחפור לי במשך רבע שעה על המסירה הזהבית מול אקדמיקה ?
חמ"ן עם 6 שערים ו-6 בישולים מתחילת העונה והוא הקשר הכי תכליתי בהפועל מאז שזהבי עזב.
הטענות לגבי הפעולות הלא נכונות שלו שחוזרות על עצמן צריכות להיות מופנות למאמן. שב איתו חצי שעה על קלטת מהמשחק החרון, תראה לו איפה הוא טעה ומה הוא צריך לתקן ושלום על ישראל.
אבל זה כנראה מוגזם לצפות מיוסי. אולי אסי דומב יעשה את זה.
קודם כל ממן גם בהפועל חיפה ובעקרון גם אצלנו הוא שחקן של הבלחות. גם במשחקים ממש טובים שלו הוא עדיין תקוע חלקים גדולים סתם ככה, והסגירה ההגנתית שלו לוקה חסר בלשון המעטה. העניין הוא שבחודש האחרון התכליתיות הולכת ומפנה מקום לכל ה'טאצ'ים' הכאילו מתוחכמים, והיום זה כבר היה למעלה מ90% מהפעולות שלו, בנוסף לנסיונות מעבר שחקנים מיותרים. ונדמה לי שכתבתי את זה כאן למעלה, שמי שצריך לטפל בזה הוא המאמן...
חולק עליך בענק. חמ"ן הוא דווקא לא שחקן של הבלחות אלא שחקן שנותן בכל משחק לפחות 4-5 מסירות בטוחות לגול בתוספת של אותה כמות של איומים ישירים על השער, וזה המון לשחקן שהוא בסופו של דבר שחקן אמצע.
בחודש האחרון הוא לא תכליתי ?
בדרבי הוא נתן את הפס לדמארי שהוביל לאדום
נגד ב"ש הוא בישל אחד ובישל עוד אחד שנפסל שלא בצדק
נגד אשדוד הוא בישל לטוטו את השיוויון
נגד אקדמיקה הוא נתן גול ומסירה זהבית
אם זה לא תכליתי אז מה כן ?
שנינו מסכימים שלגבי הטעויות תוך כדי משחק זו עבודה של מאמן, במיוחד שאלו טעויות שחוזרות על עצמן משחק שני ברציפות. במקום לבכות לכל העולם ואשתו, יוסי לא הכין את שיעורי הבית למשחק ולא הפיק אף לקח מהמשחק מול עכו.
הוא זה שצריך לקבל את הטענות, לא חמ"ן. קורה ששחקן תופס משחק רע, אבל הוא אחד האחרונים שהייתי מוריד לספסל.
זה לא יועיל ורק יפגע בו ובנו.