RedFox כתב:
Charlie כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:
Charlie כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:
אני לא רוצה את זהבי בהפועל. אני רוצה שהוא לא יהיה במכבי
יש לנו על העמדה שלו את גורדנה וממן.
אני מעדיף שנבזבז את המשאבים המצומצמים שלנו על עמדות המגינים
הבאתו של זהבי לא סותרת את עניין המגינים. אתה בשקט יכול לעשות טרייד עם נתניה או בא"ש ולהביא מגן שמאלי תמורת אלרואי, חיימוביץ' וכו'.
לדעתי זה כן סותר
אני נותן לך שתי אופציות:
או להביא את זהבי, או להביא שני מגינים טובים וזהבי לא בא למכבי. באיזה אופציה אתה בוחר?
אני בוחר באופציית המגינים.
ומי אמר שאין אופציה שלישית? מי אמר שאין מימון חיצוני לעסקת זהבי וע"י טרייד של חיימוביץ' וכהן למשל אתה יכול לפתור את עניין המגינים?!
אתה החלטת או זה או זה. החיים בד"כ הם לא שחור ולבן.
מדברים פה על זה שרוצים למכור את תמוז בשביל שיהיה כסף למגינים.
אז אתה רוצה גם להביא את זהבי וגם להביא מגינים.
הלוואי אבל אין סיכוי
לא יודע מי מדבר ואיפה זה "פה". כשאתה מביא שחקן חופשי (והפועל תחפש רק שחקן בהעברה חופשית) למעשה הכסף היחידי שאתה צריך הוא מה בממילא יש לך, כי הוא בא במקום שחקן קיים. כלומר, אם אתה משתחרר מפנטסיל למשל, אתה חוסר כ200 אלף דולר בעונה, או למעשה מה שנותר מהחוזה - כ-100 אלף דולר. אתה מביא שחקן שזה השכר שלו עד סוף העונה. ככה שבמאזן הסופי אתה יוצא עם 0. לא חריגה ולא חיסכון. זה הרעיון. אלא שבארץ יהיה לך קשה להביא שחקן ככה, אז או שמוצאים זר בשיחוק כמו שעשו עם הבולגרים למשל ב-2008. או שאתה עושה טרייד בארץ ומביא ככה שחקן חופשי, ואולי אפילו חוסך כי למעשה אתה מוותר על 2 משכורות (למשל אלרואי וג'ון ומביא) רק מגן אחד.
אל תערבב בשר עם חלב. את טוטו לא יימכרו אלא אם הוא יקבל הצעה שאי אפשר לסרב לה, ואז עדיף לשחרר אותו ולקבל כסף מאשר להשאיר אותו ממורמר ולאבד אותו בחינם בסוף העונה והוא ישחק חרא כמו מאז פרשת מונאקו אשתקד. וזה יכול לקרות בלי קשר למגינים או זהבי.[/quote]
ממש ממש לא, אתה צריך לסגור עם השחקן על סכום פיצוי מקובל בשביל להשתחרר מהחוזה שלו.
ככה שאם ג'וני מרוויח 150 אלף דולר בעונה, נתת לו כבר 75, תתפשר איתו על 50, נשאר לך 25 אלף דולר לך תביא בזה זר.[/quote]
נראה לך 50 אלף דולר? זו פשרה. נותנים 1-2 משכורות, לא כולל פרמיות וכו'. ובכלל, אם אתה מוצא (או שהסוכן שלו מוצא) קבוצה אחרת שתקלוט אותו, נשאר לך (במקרה הגרוע) רק להשלים שכר, וגם עם זה אפשר להסתדר.
בכל מקרה, להציג את הדילמה: זהבי או תמוז, זהבי או צמד מגינים וכו' זו פשוט גניבת דעת! וכבר יש פה קונספירציות שמכבי בכוונה פונה לזהבי כמו קודם לגילי כדי לגרום להפועל להוציא כספים מטורפים, למוטט אותה כלכלית ולמנוע ממנה להתחזק. אנשים פה פסיכים לגמרי.