תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 16:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1237 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 42  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ערן זהבי-עכשיו זה סופי
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2012, 23:40 
Charlie כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:
אני לא רוצה את זהבי בהפועל. אני רוצה שהוא לא יהיה במכבי
יש לנו על העמדה שלו את גורדנה וממן.
אני מעדיף שנבזבז את המשאבים המצומצמים שלנו על עמדות המגינים

1. אתה אמיתי? אחרי שבשבוע אחד ההתקפה ומרכז השדה שלך לא היו מסוגלים לנצח בבית נמושות כמו עכו ור"ג אתה מדבר איתי על ממן (ממן??) וגורדנה?! ממן הערב (נגד ר"ג) היה חושך כמו שהיה בשבועות האחרונים אלא שהערב גילי לא שיחק וזה שבר את התיאוריה המופרכת כאילו "שניהם לא יכולים לשחק יחד". יכולים גם יכולים. אלא שחנן ממן פשוט לא משחק. גם גורדנה לא משהו מאז הפציעה שלו נגד בא"ש.
2. הבאתו של זהבי לא סותרת את עניין המגינים. אתה בשקט יכול לעשות טרייד עם נתניה או בא"ש ולהביא מגן שמאלי תמורת אלרואי, חיימוביץ' וכו'.
3. זהבי הוא בעיני שובר שיוויון. אסור שיהיה במכבי. חייב להיות בהפועל. כמו גילי. מילא אניימה אבל אם זהבי, כמו גילי, חוזר לישראל - הוא חייב להיות בהפועל. גם מקצועית וגם לטווח הארוך כדי למנוע מצב שבמכבי מתחילה להשתלט עם הכסף שלה כמו בכדורסל.
4. בלי קשר לכלום - לא רואה מצב שבו מיץ' של היום משכיב חצי מיליון יורו נטו לשחקן. לא קונה את זה.

מסכים עם כל הסעיפים שלך חוץ מהאחרון. במצב היום שהקבוצה שלו היא המועמדת מס 1 לאליפות הוא ישים כל סכום שהוא יצטרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ערן זהבי-עכשיו זה סופי? [ידיעה בספורט5 על מעבר למחלה]
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2012, 23:41 
רוני, אתה בלי לשים לב מטיף לאהדה מפלסטיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ערן זהבי-עכשיו זה סופי
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2012, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
מזל שאף פעם לא אהבתי אותו במיוחד.

חבל שורוצ'ינה לא שם את הגול ההוא כמו שחשבתי עד כמה שעות אחרי המשחק. :)

וואי, באותו רגע של הגול ההוא, מהכסא שלי בטדי, היה נדמה לי שזה ורוצ'ינה. באותן שניות (עד שזהבי הוריד חולצה ורץ אלינו ליציע ולא היה ספק מי הוא ה"גילי לנדאו של המאה ה-21...) חשבתי לעצמי, לא להאמין שהנכה הזה שרוסו דחף להפועל בקומבינה מסריחה עם גוטמן יביא להפועל אליפות. אבל אז נרגעתי. זה היה זהבי (אם כי ורוצ'ינה גם ייכנס לספרי ההיסטוריה בתור אחד הזרים האיומים ביותר שידעה הפועל מעולם, ששילמה עליו הון עתק והביאה שחקן נכה).

חשבתי שרק אני טעיתי באותם רגעים.... ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2012, 23:42 
chimpfive כתב:
redrony כתב:
chimpfive כתב:
redrony כתב:
תאמין לי צ'ימפ, יהיה לך יותר קל.
אני לא מדבר עם אנשים חצי יום כי הפועל עשו תיקו נגד עכו והפועל ר"ג, אתה לא צריך לדבר איתי על לא רציונאלי.
יש פה אנשים שעוד אומרים, אני לא רוצה אותו בהפועל, לא צריך. כנראה שגם הפועל חושבים ככה. יכול להיות שלזהבי אין כלום ביד חוץ ממכבי.
באמת ובתמים אני שואל, מה אתה מצפה שיעשה?

באמת ובתמים שישב על הספסל באיטליה ויחכה לצ׳אנס שלו, עזוב אותי מלהבין שיקולים של אין ברירה של שחקני הפועל שמצפים ממני להכשר, אמרתי לך שאין טעם בדין רציונלי

על החלק הראשון אני אענה לך: מי אתה שתגיד לו מה לעשות ולאיזה צ'אנס לחכות ותקבע עבורו מה טוב לו (זה עוד היה בדיון הראציונלי)
ולגבי החלק השני, עזבתי אותך...

מי אני באמת ומי בכלל אוהדי קבוצת כדורגל, מי הם בכלל שבזכותם שחקנים שבועטים לשער מקבלים מיליונים. מה זאת השאלה הלא קשורה הזאת? אני אומר לו מה לעשות? שיעשה מה שהוא רוצה ושישרף אם הוא חותם שם.

אתה החלטת בשבילו שעדיף שיישאר על הספסל ויחכה לצ'אנס. כמו שכתבתי, על סמך מה? כי כמו שכתבת אוגוסטוס, אתה מאמין בו?
אני באמת שלא יודע מה קורה שם, אם הידיעה נכונה, מה הסכומים המדוברים. גם אתם לא יודעים.
בוא נישאר ברמת הלא רציונלי, זה לפחות נותן לגיטימציה למה שהולך פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2012, 23:43 
[quote="שחר"]
בוא ספר לי מה האג'נדה המוזרה שלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

בן של זונה שיישרף ביחד איתם , אפס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

מי אמר שאם תביא את זהבי הוא יהיה יותר טוב ממן או גורדנה?
באיזה סרט אתם חיים? הבן אדם לא שיחק חודשיים באופן רצוף כדורגל ולך תדע איך הוא באמת.

לא צריך להביא אותו,שיזדיין במכבי.
צריך להביא מגנים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ערן זהבי-עכשיו זה סופי? [ידיעה בספורט5 על מעבר למחלה]
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2012, 23:44 
אוגוסטוס היל כתב:

בקיצור ולענין, ראבק אוהדים של ארסנל שרפו תמונות של ואן פרסי אני רוצה לראות את האוהד שיתחיל בסדרת חינוך עלק מושכלת ובוגרת שלהם, ראבק זה כדורגל האסקפיזם האחרון שנשאר וגם כאן מבקשים ממני להבנה של העולם הרקוב של הכסף

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 15 דצמבר 2012, 23:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
בוז'אן קרקיץ' כתב:
Charlie כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:

הבאתו של זהבי לא סותרת את עניין המגינים. אתה בשקט יכול לעשות טרייד עם נתניה או בא"ש ולהביא מגן שמאלי תמורת אלרואי, חיימוביץ' וכו'.

לדעתי זה כן סותר
אני נותן לך שתי אופציות:
או להביא את זהבי, או להביא שני מגינים טובים וזהבי לא בא למכבי. באיזה אופציה אתה בוחר?
אני בוחר באופציית המגינים.

ומי אמר שאין אופציה שלישית? מי אמר שאין מימון חיצוני לעסקת זהבי וע"י טרייד של חיימוביץ' וכהן למשל אתה יכול לפתור את עניין המגינים?!
אתה החלטת או זה או זה. החיים בד"כ הם לא שחור ולבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
מאחל לו המון בהצלחה וכמו שחזר לארץ שיחזור במהרה לעבודה הקודמת שלו ואם רוצה להישאר קרוב לבלומפילד הוא יכול לעבוד בנשיקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אוגוסטוס היל כתב את זה יפה כמה הודעות למעלה...אני חושב שאין צורך להוסיף יותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

redrony כתב:
amirgk כתב:
redrony כתב:
chimpfive כתב:
redrony כתב:
אני לא מדבר עם אנשים חצי יום כי הפועל עשו תיקו נגד עכו והפועל ר"ג, אתה לא צריך לדבר איתי על לא רציונאלי.
יש פה אנשים שעוד אומרים, אני לא רוצה אותו בהפועל, לא צריך. כנראה שגם הפועל חושבים ככה. יכול להיות שלזהבי אין כלום ביד חוץ ממכבי.

באמת ובתמים שישב על הספסל באיטליה ויחכה לצ׳אנס שלו, עזוב אותי מלהבין שיקולים של אין ברירה של שחקני הפועל שמצפים ממני להכשר, אמרתי לך שאין טעם בדין רציונלי

על החלק הראשון אני אענה לך: מי אתה שתגיד לו מה לעשות ולאיזה צ'אנס לחכות ותקבע עבורו מה טוב לו (זה עוד היה בדיון הראציונלי)

רדרוני, אתה חבר של ערן? כי אם כן אז גילוי נאות מתבקש...

אתה יוצא אדיוט לא קטן בשאלה הפאתטית הזו. אם אני לא חושב כמוך אז זה ישר "מחשיד" אותי כחבר של ערן?
אני לא חבר של אף אחד. אני סתם מתבאס לראות את רמת הטינוף, זה הכל ומנסה להסביר לאנשים שיש פה עוד צד.
אבל כמו שכבר כתבתי לשחר, אני באמת לא מבין למה אני מתאמץ.

זו הייתה שאלה רצינית, לא בציניות, כי אני לא רואה סיבה למה אתה מצדיק את הבחור, שעד לפני שקיבל במה, תמיכה ואהבה מהפועל, היה מוכר בורקסים...ואם זה לא צביעות וחוסר כבוד אז אני כבר לא מבין כלום בחיים האלו. ועוד מילה לערן, שוודאי קורא כאן: מי שאין לו עבר, לא יהיה לו עתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2012, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
הרבה יותר גרוע מגרשון
אםםםם הפשע יקרה מדובר בחזיר

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:
Charlie כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:

הבאתו של זהבי לא סותרת את עניין המגינים. אתה בשקט יכול לעשות טרייד עם נתניה או בא"ש ולהביא מגן שמאלי תמורת אלרואי, חיימוביץ' וכו'.

לדעתי זה כן סותר
אני נותן לך שתי אופציות:
או להביא את זהבי, או להביא שני מגינים טובים וזהבי לא בא למכבי. באיזה אופציה אתה בוחר?
אני בוחר באופציית המגינים.

ומי אמר שאין אופציה שלישית? מי אמר שאין מימון חיצוני לעסקת זהבי וע"י טרייד של חיימוביץ' וכהן למשל אתה יכול לפתור את עניין המגינים?!
אתה החלטת או זה או זה. החיים בד"כ הם לא שחור ולבן.

מדברים פה על זה שרוצים למכור את תמוז בשביל שיהיה כסף למגינים.
אז אתה רוצה גם להביא את זהבי וגם להביא מגינים.
הלוואי אבל אין סיכוי

נערך לאחרונה על ידי בוז'אן קרקיץ' בתאריך 15 דצמבר 2012, 23:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

מיץ' לא טיפש, והאנשים שאיתו גם לא. מכבי ישימו כל סכום של כסף לחיזוק כי בשנה הבאה הם (לראייתם) בליגת האלופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
בניגוד לאניימה,
אני לא בטוח שזה מהלך נכון עבורו,
היה צריך לנסות עוד קצת באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ערן זהבי-עכשיו זה סופי
אוגוסטוס היל כתב:
ראצ'ו כתב:
זה לא נכון

מה כן נכון?

שערן לא חתם במכבי והוא מאוד רוצה להגיע להפועל. לא יודע אם זה יקרה (הלוואי שכן) אבל תעצרו קצת את הקללות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אם כך אאחל לו מום בלב כמו של שימון גרשון...
אחגוג כל פציעה שלו ואאחל לו רק לסבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2012, 23:46 
redrony כתב:
chimpfive כתב:
redrony כתב:
chimpfive כתב:
redrony כתב:

מי אני באמת ומי בכלל אוהדי קבוצת כדורגל, מי הם בכלל שבזכותם שחקנים שבועטים לשער מקבלים מיליונים. מה זאת השאלה הלא קשורה הזאת? אני אומר לו מה לעשות? שיעשה מה שהוא רוצה ושישרף אם הוא חותם שם.

אתה החלטת בשבילו שעדיף שיישאר על הספסל ויחכה לצ'אנס. כמו שכתבתי, על סמך מה? כי כמו שכתבת אוגוסטוס, אתה מאמין בו?
אני באמת שלא יודע מה קורה שם, אם הידיעה נכונה, מה הסכומים המדוברים. גם אתם לא יודעים.
בוא נישאר ברמת הלא רציונלי, זה לפחות נותן לגיטימציה למה שהולך פה.

אוי נו, זה פורום כדורגל, מקרמה ורגשות צא ביציאה השניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
Charlie כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:

1. אתה אמיתי? אחרי שבשבוע אחד ההתקפה ומרכז השדה שלך לא היו מסוגלים לנצח בבית נמושות כמו עכו ור"ג אתה מדבר איתי על ממן (ממן??) וגורדנה?! ממן הערב (נגד ר"ג) היה חושך כמו שהיה בשבועות האחרונים אלא שהערב גילי לא שיחק וזה שבר את התיאוריה המופרכת כאילו "שניהם לא יכולים לשחק יחד". יכולים גם יכולים. אלא שחנן ממן פשוט לא משחק. גם גורדנה לא משהו מאז הפציעה שלו נגד בא"ש.
2. הבאתו של זהבי לא סותרת את עניין המגינים. אתה בשקט יכול לעשות טרייד עם נתניה או בא"ש ולהביא מגן שמאלי תמורת אלרואי, חיימוביץ' וכו'.
3. זהבי הוא בעיני שובר שיוויון. אסור שיהיה במכבי. חייב להיות בהפועל. כמו גילי. מילא אניימה אבל אם זהבי, כמו גילי, חוזר לישראל - הוא חייב להיות בהפועל. גם מקצועית וגם לטווח הארוך כדי למנוע מצב שבמכבי מתחילה להשתלט עם הכסף שלה כמו בכדורסל.
4. בלי קשר לכלום - לא רואה מצב שבו מיץ' של היום משכיב חצי מיליון יורו נטו לשחקן. לא קונה את זה.

מסכים עם כל הסעיפים שלך חוץ מהאחרון. במצב היום שהקבוצה שלו היא המועמדת מס 1 לאליפות הוא ישים כל סכום שהוא יצטרך.

וזה עדיין לא יבטיח לו כלום לגבי האליפות. אין 100%. הוא יכול להיתקע בלי אליפות אבל עם חוזה מטורף ל-4 שנים של שחקן חדש, וזה עד שהצליח להיפטר מהחוזים ההזויים של יצחקי וקולאוטי (שמסיים חוזה העונה). עדיין, קשה לי להאמין. הרי זו הסיבה שעד עכשיו הם לא הצליחו להביא שחקנים כמו מליקסון - השכר המטורף. "עבדו" על מיץ' פעם אחת עם סטרול. הוא לא יתן לזה לקרות פעם שניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
ראצ'ו כתב:
זה לא נכון

מה כן נכון?

שערן לא חתם במכבי והוא מאוד רוצה להגיע להפועל. לא יודע אם זה יקרה (הלוואי שכן) אבל תעצרו קצת את הקללות

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2012, 23:47 
אוגוסטוס היל כתב:

זה לא מדויק. אני מבין למה אתה מתכוון, אבל זה לא נכון.
אנחנו נאוהדים לא יכולים להיות מפלסטיק. שחקנים כן. או יותר נכון לא מפלסטיק, אבל ברור ששחקן הוא לא אוהד. הוא קודם כל אדם שמתפרנס מכדורגל ולוקח החלטות שטובות בשבילו.
את זה ברור שלנו בתור אוהדים, קשה יותר להבין. גם לי, שלא תטעה.
אבל כמו שכתבתי, אני גם מבין איך העסק עובד וראיתי כבר הכל בכדורגל. גם שחקנים שבאו אליי, גם כאלה שעזבו. בסוף ולאורך זמן, העשיר מנצח. זה לא אהדה מפלסטיק, זו עובדה.
אם אני על כל ערן זהבי או שמעון גרשון ישחרר כזו כמות של שנאה, אני אהיה אדם אומלל (ובכלל, שנאה בפורום הזה זה לא משהו חדש).
אבל מה זה משנה, אנשים חיים מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
ראצ'ו כתב:
זה לא נכון

מה כן נכון?

רוצה כמו גילי?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אם זה באמת יקרה אני באמת לא יידע איך לאכול את זה, זה כבר הגבול...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2012, 23:48 
גם ששיחק אצלנו וגם אחרי שהבקיע את שער האליפות וכולם פה הפכו אותו לאלוהים, אני תמיד אמרתי
זהבי הוא יותר חלבי מאשר שחקן כזה טוב.
תמיד היה ויהיה אגואיסט שחושב רק על עצמו, אף פעם לא באמת היה סמל או אחד שהיה חשובה לו החולצה או
הקבוצה והאוהדים.
לכן גם עכשיו אני לא מרגיש מוזר אם ההחלטה שלו, והיא די מובנית לי.
יותר מזה אני יכול להגיד שאני ממש לא רוצה שהנהלת הפועל עכשיו פתאום תתקפל תביא כסף שאין
רק כדי שהוא לא יהיה במכבי. עדיף את הכסף הזה שאין לשים על 2 מגנים נורמלים!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2012, 23:49 
אם לא אגב, והוא יגיע להפועל
אני אבכה מאושר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
"אדום עולה", אתר האוהדים של הפועל ת"א, פורסם שהעברת מסרים לקבוצה שאתה רוצה לחזור.
"קודם כול, אני לא מעביר מסרים לאף אחד. הייתה בדיקת אופציה מצדם לא מזמן, אבל זה לא היה משהו רציני. הייתי פצוע עדיין, וחוץ מזה הבנתי שאין להם כרגע את האפשרות הכלכלית לעשות מהלך כזה".

זה לא סוד שמכבי רוצים להביא אותך בינואר.
"כמו הפועל, אותו דבר, אין שום דבר קונקרטי. אף אחד שם לא דיבר איתי. אנשים שוכחים שיש לי פה חוזה ארוך, זה לא שיבואו וישחררו אותי ככה -'תודה רבה, היית נחמד, לך תחתום איפה שאתה רוצה'".

מבחינה רגשית, אתה מסוגל בכלל לעשות מעבר כזה?
"לא חשבתי על זה".

קח כמה שניות לחשוב על זה.
"חחחח. בכמה שניות זה קשה, הכי טבעי לומר שלא הייתי עושה את זה, אבל ברגע שיגיע משהו אני לא יודע במה אבחר. כרגע אני לא חושב על זה".

ראיון של זהבי שפורסם אתמול
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/422 ... 7101&loc=8

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

zink כתב:
שמכבי יהנו, שימו להם את שער האליפות של ערן בעמוד הרשמי של הקבוצה.

או יותר טוב, את השיר שאוהדי מ*בי חיברו לפני כמה שנים על כמה הם הולכים לזיין אותנו בדרבי, ובין השאר טענו שם ש-״ערן זהבי יחזור למכור בורקסים״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1237 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: