שחר כתב:
redrony כתב:
גביזון כתב:
redrony כתב:
שחר כתב:
אם זה נכון, שיישרף,אותו זבל כמו שמעון גרשון.
כל כך לא כמו שמעון גרשון
במידה וזה נכון, בדיוק אותו זבל כמו שימון גרשון.
שמעו, אני לא אגיד לכם שלי זה לא כואבֿ, ואני מבין שכולנו אוהדים, אני בטח לא מאחל לו שם הצלחה, אבל רבאק, מה אתם באמת מצפים ממנו שיעשה?
שמעון גרשון ישב כמו איזה מזדיין במסיבת עיתונאים ובכה אחרי שהיה סגור בבית"ר מחודש אפריל ובלבל את המח על זה שהפועל העליבו אותו וכל הבולשיט הזה.
זהבי אמר בפניםֿ, שהוא יילך ויעשה מה שטוב לקריירה שלו. אני מניח שהפועל לא יכולים להציע לו חצי ממה שמכבי כן יכולים, ואני אומר לכם שגם אני, בתור שחקן כדורגל מקצוען לא יודע מה הייתי עושה.ושוב, אני מבין את האמוציות, זה כדורגל, אדום זה טוב, צהוב זה רע. הכל בסדר, אני רק אומר שיש פה עוד כמה צדדים שלאוהדים קשה לראות.
יש צד אחד בדיוק והוא נמצא למעלה החשבון של העו״ש, גם לגרשון לא היו יכולים להציע חצי ממה שגאידמק מציע והסיבה ששונאים אותן היא בטח לא בגלל מסע״ת הפאתטית ההיא( מה עוד שגם זהבי יכול לקיים כזו וזה לא ישנה. כלום). אותו זבל, אותו חרא. כאמור, אם זה נכון , רק סבל.
ואם זה לא נכון, אז הוא בן אדם זהב?
החשבון של העו"ש, אם עוד לא הבנת, זה אחד הדברים העיקריים עבור כל שחקן כדורגל.
אז גילי ורמוט ויתר על כסף וכל הכבוד לו וגם הוא אמר לך, אם זה היה יותר, לא יודע מה הייתי עושה. ומן הסתם, גם ורמוט חשב קודם כל על טובתו האישית והפועל היתה אופציה יותר טובה עבורו מכל הבחינות.
וזה בסדר שאתה מקלל ומאחל, לא יכול להגיד לך שאני ימות עליו אם יעבור, אבל מכאן לעד הטינופת שרצה פה המרחק גדול.
אני יגיד לך יותר מזה, אני לא שונא את גרשון ובחיים לא שנאתי אותו. עוד שחקן שהיה בהפועל. היה והלך.
אז גם זהבי יהיה עוד שחקן שהיה בהפועל.
אם אתה מצפה ששחקן יעדיף את הפועל במקום משכורת כפולה או יותר מזה בקבוצה אחרת, אתה ילד ומסתכל על העולם כמו ילד, או מקסימום כמו אוהד כדורגל.