קומוניסים כתב:
pokara כתב:
קומוניסים כתב:
ירמי קדושי כתב:
קומוניסים, אתה ממשיך לסנן את השאלה שלי שהוכוונה כלפיך בנוגע לבעיה הדמוגרפית והמדינה הדו-לאומית שעתידה לקום בעוד 30 שנה
התייחסתי לזה בהרחבה. מכיוון שאנחנו עם מוסרי וערכי אני לא מעלה בדעתי לגרש רבבות אנשים מביתם.
הפיתרון היחידי הוא עידוד יציאה של לא יהודים לחו"ל ע"י הטבות ותמריצים כלכליים יוצאי דופן ומנגד התיישבות יהודית מאסיבית, קליטת יהודים מחו"ל באופן שלא היה עד היום ואכלוסם בישובים וערים חדשות שיוקמו במיקומים אסטרטגיים. בכל מקרה לעולם לא תהיה פה מדינה דו לאומית בהגדרה כיוון שיש כאן רק לאום אחד לא שיש את הזכות לעצמאות וזה העם היהודי.
ולאן בדיוק תשלח את אותם "לא יהודים" בדיוק?
אני לא כל כך בטוח שמדינות ערב האחרות ישמחו לקלוט אותם אחרי הגירוש מרצון
וליהודים תושבי הארץ גם תציע את אותן הצעות ותמריצים כלכליים יוצאי דופן ?
כי אם התשובה שלך היא חיובית, ישנו מצב שבו במידה ומה שאתה מציע יקרה, שתשאר בארץ יחד עם עוד כמה הזויים לאומניים לבדכם
אני מתפלא עליך פעמיים. אחת בגלל שאתה מפספס כבר חודשים את הקולות הגיעים מכל העולם, דגש על אירופה, הדואגים להם כ"כ. מדוע שלא יסכימו? קצת שוויץ. קצת ארה"ב, קצת אנגליה, למה לא? ומתפלא עליך שנית איך אתה חושב שכל כך מהר הציונים ממרצ והעבודה יטוסו מפה בשביל איזה וילה ורכב ומליון ש"ח לביזבוזים? אין סיכוי. בכל אופן, ההצעה מיועדת ללא יהודים.
ראשית, אל תתפלא, כנראה שאני חלק מהשמאל ההזוי (למרות שבעבר כשהחלטתי להצביע זה היה רק לעלה ירוק) שכן מאמין בפתרון שני המדינות.
אף אחד לא יקלוט או יפתח את שערי מדינתו לקליטת הרבבות שתגרש (מרצון), והעובדה שהאירופאים והאמריקאים דואגים להם עדיין לא אומרת שהם יקלטו אותם אלא לדעתי מעידה על העובדה שנמאס להם מאיתנו ומההתנהגות המתנשאת שלנו.
ולבעיה היותר מטרידה, את אותם רבבות תגרש ע"י מתן תמריצים מכספי המדינה (והאזרחים), כך שלמעשה אני וחברי ההזויים נממן את הגירוש הזה .............
ועוד יותר גרוע, למעשה מפלה לרעה את אותם היהודים (הלא ציונים רחמנא לצלן) שלא רואים באדמה הזאת קודש קודשים ואשר יעדיפו לעבור ולא להשאר לחיות במדינה של גזענים לאומניים
האם בשלב הבא שלאחר הגירוש גם גם תכניסו את כל השמאלנים ההזויים למחנות חינוך מחדש????