שער 5 הוא קרנבל כתב:
קומוניסים כתב:
זאת עובדה הסטורית שכל הסבים והסבתות שלנו יאשרו פה אחד. זו עובדה הסטורית שניתן להוכיח בקלות ע"י שלל ממצאים הסטוריים, תיעודים רבים . לכנות את ערביי עזה או ערביי השומרון כפלשתינאים זה עיוות הסטורי ושקר מארץ השקרים. עליי, בניגוד אליך אי אפשר לשקר כ"כ מהר. ולגבי מרצ ותנועות אחרות או אנשים מסויימים, מהעבר או מהיום שלקחו את הציונות- ישוב ארץ ישראל ביהודים, מילה שכל מהותה היא יהודית ומשמעותה ציון, כלומר ירושלים.. זאת שאתם מציעים למסור לאוייב בשם הציונות, אין דבר מביך ומביש וחמוף ושקרי ממנו. ציונות ללא יהדות, ציונות ללא הכרה בזכותו של עם ישראל על א"י- היא חסרה מהות ותוכן ואיננה ציונות.
אני לא חוב שבתקופת סבא וסבתא שלי הפלסטינאים היו עם, הם עם מהרגע שהם הכריזו על עצמם ככאלו (1964 אאל"ט), כמו שהעם היהודי (לא היהודים, העם היהודי) קיים רק ממתי שהכריז על צמו כעם (1897).
בתקופת סבא וסבא שלך ושלי, פלשתינה הייתה שם נרדף, מעין כינוי לועזי לארץ ישראל. מוסדים רשמיים של ישראל טרם הקמת המדינה נקראו פלשתינה, כמו בנק לאומי של היום שנקרא כך, כמו עיתון ג'רוזלם פוסט שנקרא פלשתינה פוסט, כמו נבחרת ישראל בכדורגל שנקרא נבחרת פלשתינה, כמו חברות רבות מכל התחומים שנקראו כך. הערבים אכן החלו לכנות את עצמם כך רק לאחר מלחמת ששת הימים, ב64 הוקם הארגון לשחרור פלשתינה, ארגון טרור ערבי שמטרתו, כשמו, להשתלט על פלשתינה- ארץ ישראל. רק שנים סופורות לאחר מכן פרצה מלחמת ששת הימים כך שברור מעבר לכל ספק שפלשתינה היא גם תל אביב, חיפה ואשדוד כי "השטחים הכבושים" עוד לא נולדו.
את כל מה שאמרתי אוכל לגבות, אם תרצה בהוכחו. בניגוד לאחרים כאן אני לא נהנה לחנטרש מילים שאין מאחוריהם כיסוי.
אבל אתה לא צריך אותי, יש את פרופסור גוגל ובכמה לחיצות כפתורים תוכל לחקור ולראות את הדברים בעצמך.