תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 09:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האובססיה של גיא ברזל למקומונים נושאת פרי
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
מהפכה כתב:
אני מסכים שזה גועל נפש
אבל!
אם החליטו שהקללות האלו הם דבר נורא ובלתי נסבל אז לפרקליטה במשרה ציבורית אסור לשיר אותם וזה בהחלט שווה איטם
אם עושים ציד מחשפות אז לכולם לא רק לחלק
נגד שני אוהדי הפועל הוגשו בשבועות האחרונים כתבי אישום בגלל נאצות
במציאות הזו הסיפור הזה בהחלט שווה איטם

!!!
שוב, צריך להבהיר לכולם שאין לנו בעיה עקרונית עם הקללות,אנחנו מודעים לכך שאנשים נורמטיבים מגיעים למגרש ועושים דברים שהם לא עושים בד"כ ובין היתר מוציאים מהפה מילים שהם בד"כ לא אומרים כך שמעולם לא התרגשנו מקללות של אוהדי מכבי,מעולם לא התלוננו עליהן
אלא מה, הם הכריזו מלחמה ובזה אנחנו לא פחות טובים

:D

רוצה לומר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
וכל מי שרוצה לראות ממעלליה, צריך להסתכל בשידור המשחק. רבע אחרון. בערך מהדאנק של אליהו. השירים שם, היא שם, הפגיעה בספסל שלנו שם (היא מטר משם).

ולמי שלא הבין: ביום חמישי הבא אנו עומדים לדין על 2 פרשיות: 1. ע"כ שרגב פאנן נעלב. 2. ע"כ שאיחדו לנו שבעה תיקים שבו קהל צעק על שופטים נאצי, סרטן, ועוד.

אז כל מצקצקי הלשון, יכולים להכנס לתחת הגדול והשמן שלי. הייתם שם בהיכל. אתם מכירים אותה לא פחות טוב ממני. אתם תליתם שלטי שש"ל (שלום שמחון לכנסת) במקום להיות קצת יותר פרודוקטיבים.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 18:06 
אורנה אוסטפלד כתב:
romario כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
מהפכה כתב:
אני מסכים שזה גועל נפש
אבל!
אם החליטו שהקללות האלו הם דבר נורא ובלתי נסבל אז לפרקליטה במשרה ציבורית אסור לשיר אותם וזה בהחלט שווה איטם

!!!
שוב, צריך להבהיר לכולם שאין לנו בעיה עקרונית עם הקללות,אנחנו מודעים לכך שאנשים נורמטיבים מגיעים למגרש ועושים דברים שהם לא עושים בד"כ ובין היתר מוציאים מהפה מילים שהם בד"כ לא אומרים כך שמעולם לא התרגשנו מקללות של אוהדי מכבי,מעולם לא התלוננו עליהן

רוצה לומר?

אחי היקר
אדם שמקלל במגרש בקללות הכי גרועות יקלל גם במקומות אחרים אפילו אם הוא נחשב "כנורמטיבי"
אתה מכשיר פה את השרץ.
אתה מכשיר את הדרך של אריסטו.

אדם בקומתו הרוחנית השלמה צריך להיות אדם בכל מקום שהוא הולך אליו.
זה שחינכו מגיל 0 שמגרש זה מקום שהקללות בו מותרות זה לא אומר שזה מוסרי.
זה שחינכו מגיל 0 שעל כאב ראש לוקחים אקמול זה לא אומר שזה הדבר הנכון.

בשורות טובות.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
romario כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
מהפכה כתב:
אני מסכים שזה גועל נפש
אבל!

!!!

רוצה לומר?

אחי היקר
אדם שמקלל במגרש בקללות הכי גרועות יקלל גם במקומות אחרים אפילו אם הוא נחשב "כנורמטיבי"
אתה מכשיר פה את השרץ.
אתה מכשיר את הדרך של אריסטו.

אדם בקומתו הרוחנית השלמה צריך להיות אדם בכל מקום שהוא הולך אליו.
זה שחינכו מגיל 0 שמגרש זה מקום שהקללות בו מותרות זה לא אומר שזה מוסרי.
זה שחינכו מגיל 0 שעל כאב ראש לוקחים אקמול זה לא אומר שזה הדבר הנכון.

בשורות טובות.

איש יקר,
אני לא מדבר פה בכוונה על הבחינה המוסרית
מבחינה מוסרית גם אם יבוא רגב פנאן בעצמו ויאמר לי שזה בסדר לשיר שירים על אבא שלו לא אשיר
גם שירי שואה לא אשיר ככל הנראה (לא יודע מה יהיה בפועל אם אהיה במגרש,לי נראה שאשתוק)
אני בא לדבר פה על הבחינה החוקתית בלבד. השאר זה בינך לבין עצמך ובינך לבין אלוהיך אלא שלא זה נושא הדיון כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2012, 18:21 
גיא ברזל בצעת תחקיר עיתונאי למופת.
ולמי שטוען שביציע מותר אז לעורכי דין, בטח בתפקידה של מרת פורר, אסור !!
הנושא חייב להיות מטופל ע"י היועץ המשפטי לממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2012, 18:46 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מצליח להבין מה היתה מטרתו של החוקר גיא ברזל ?
להוכיח שיש חולירות גם בקהל הצהוב ?
יש גם יש.
בשביל זה לא צריך לעשות עבודת תחקיר. אבל אם הוא נהנה מזה. סבבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2012, 20:40 
תגידו אתם רציניים?

גם אני עורכת דין, ואני מקללת במגרש ושרה שירים לא נחמדים, ואני לא היחידה. כן, ביציע מותר.

זה ממש לא מעיד על דרך התנהלותי בחיים, זה ממש לא מעיד דבר וחצי דבר על האתיקה המקצועית שלי.

אני חושבת שזה אייטם מטופש שלא מוסיף לנו שום דבר. לא תחקיר ולא נעליים. שטויות במיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2012, 21:45 
mor כתב:
תגידו אתם רציניים?

גם אני עורכת דין, ואני מקללת במגרש ושרה שירים לא נחמדים, ואני לא היחידה. כן, ביציע מותר.

זה ממש לא מעיד על דרך התנהלותי בחיים, זה ממש לא מעיד דבר וחצי דבר על האתיקה המקצועית שלי.

אני חושבת שזה אייטם מטופש שלא מוסיף לנו שום דבר. לא תחקיר ולא נעליים. שטויות במיץ.

חנוכה שמח.
בטח שמעיד אמנם אולי לא על האתיקה המקצועית.
אבל זה מעיד שיש פגם גדול בחברה.
בן אדם צריך להיות בן אדם בכל מקום גם במגרש.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2012, 21:50 
romario כתב:
mor כתב:
תגידו אתם רציניים?

חנוכה שמח.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2012, 22:36 
אם עבורכם להיות בנאדם זה להכתים שם של בנאדם על ידי פרסום רע במקומון זה או אחר, כי הוא שר שיר זה או אחר במסגרת משחק כדורסל או כדורגל,
ואתם עוד כועסים שהוא לא צילם את האירוע המדובר והעביר לעיתונות, אז ההגדרה שלכם לפגמים בחברה שונה מאוד משלי.
חג אנטיוכוס שמח גם לכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2012, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
מעולם לא טענו שגיא ברזל הוא בן אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2012, 17:37 
mor כתב:
תגידו אתם רציניים?

שתי שאלות: ראשית, האם את אוהדת מכבי? כי אם כן אז זה בטח מעניין כי כידוע אוהדי מכבי (במלעיל) אינם מקללים. שנית, האם את בכירה בפרקליטות המדינה.

אם לא ענית על שתי השאלות האלו בחיוב אז הנקודה שלך אינה ממש רלוונטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2012, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
mor כתב:
תגידו אתם רציניים?

את בכירה בפרקליטות המדינה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2012, 17:32 
לא, אני אוהדת הפועל. את הרלוונטיות של זה ממש לא הבנתי, אבל בסדר.
וזה ממש לא משנה שאני לא בכירה בפרקליטות המדינה.

אם הרלוונטיות לא הייתה ברורה, אני אסביר אותה -

היום גיא ברזל מפרסם את שמה של דסי פורר כמי ששרה שירים לא נחמדים, ואני לא מדברת על השורה "טועמה מחבל" כי היא מכחישה ששרה את זה, ומחר עורכי ועורכות דין אחרים או בעלי מקצוע אחרים כאלה ואחרים שגולשים בפורום הזה, או בפורומים אחרים, ושאוהדים קבוצה זו או אחרת (כן, גם הפועל) יצולמו כשהם שרים שירים לא נחמדים (אף כי חוקיים), והדברים יפורסמו בעיתונות וזה עלול לפגוע בפרנסה שלהם.

אני לא בעד זה, ולא אהיה בעד זה, גם אם זה נראה כמשהו שמשרת את האינטרסים שלנו עכשיו (ואני ממש לא בטוחה שזה ככה).

אני בעד מאבק בצביעות של הדון, בעד מאבק בענישה הסלקטיבית של האיגוד, אני פשוט לא בעד הפיכת בנאדם ספציפי לשעיר לעזאזל, ולא בעד הלשנות מהסוג הזה. אני לא חושבת שאני צריכה לפחד שיצלמו אותי וישלחו ללשכת עורכי הדין כשאני שרה ביציע שירים לא נחמדים.

אני ברורה עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2012, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:
mor כתב:
תגידו אתם רציניים?

חנוכה שמח.

מי שמקלל הוא לא בן אדם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2012, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
מור,
ברור מאוד, אבל יש דבר אחד שלא הבאת בחשבון, והוא שדסי פורר מועסקת על ידי מדינת ישראל בתפקיד בכיר באחד הגופים העיקריים שאמונים על שמירת החוק והסדר, וההתנהגות שלה לא מתיישבת עם דרישות התפקיד (דומני שבלשונכם זה נקרא "התנהגות שאינה הולמת").

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2012, 17:49 
אני מבינה לחלוטין.

עם זאת, אני חושבת שזה פותח פתח לשאול אם "התנהגות שאינה הולמת" כביכול , נוגעת לא רק לבכירה בפרקליטות המדינה, אלא לעורכי דין בכלל באשר הם מחויבים לכללי אתיקה, כבוד המקצוע וכו'. אני חושבת שצריך לעשות הפרדה, כמו שאמרתי בהודעה המקורית שלי, בין היציע, לבין ההתנהלות ביומיום, ואני חושבת שזו הפרדה חשובה.

אני מניחה, למשל, שאף אחד לא יקלל שופט שיושב בבית המשפט. לעומת זאת, שופט במגרש שומע כל הזמן מה אמא שלו עושה לכאורה.... יש הבדל.

וכמו שרמזתי קודם, זה פותח פתח שנוגע לא רק לעורכי דין. גם אם יצלמו אוהד הפועל שיש לו עסק כלשהו / בתפקיד בכיר בחברה או בנק ודוגמאות נוספות שלא חשבתי עליהן, ויפרסמו את שמו ואת שם העסק / החברה, למשל, בליווי צילום שלו שר שירים לא נחמדים, זה עלול לפגוע בו. אני מתנגדת לזה באופן כללי, וחושבת שזה לא לעניין. כל עוד האדם לא עשה משהו פלילי, אין סיבה שהוא ייפגע מזה שהוא שר שיר (שהוא כנראה בכל מקרה לא מתכוון אליו) ביציע, או כתב שורה בפייסבוק.

לכן אני לא בעד זה. גם אם אנחנו ב"מלחמה", ואני בהחלט מאמינה שאנחנו צריכים להיאבק בציד המכשפות כנגד אוהדי הפועל, רק שלא זו הדרך.
זכותכם לחשוב אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2012, 17:57 
אני חולק על דעתך וחושב אחרת ממך.

רק שמחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2012, 18:29 
סמל אישי של המשתמש
אמרתי גם לברזל בשיחה טלפונית, שאני מאד אוהב את הרעיון שתואמת אביגיל שרעבי תהיה בתפקיד בכיר בפרקליטות.
יש בזה משהו מאד אנושי, שכל אוהד ספורט ימצא אותו מלבב.
ולכן, אין לי דבר נגד הגב' פורר (למעט, כמובן, הבחירה שלה לאהוד את הקבוצה הספציפית הזאת).
להיפך. הלוואי וכל אדם שיש לו תפקיד רציני יידע גם להיות אינפנטיל (כמונו) כשהוא מחוץ לתפקיד.

אני גם מאד לא אוהב את הכיוון, המוביל לפגיעה בפרנסתו של אדם, רק בגלל שהוא מרשה לעצמו לשיר שירים מסוימים ביציע.
בעניין זה, דעתי היא כדעתה של מור: צריך להילחם בצביעות, בשקרים ובהסתה של הנהלת מכבי. אבל צריך למצוא דרכים טובות מאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2012, 18:45 
סמל אישי של המשתמש
mor כתב:
אני מבינה לחלוטין.

עם זאת, אני חושבת שזה פותח פתח לשאול אם "התנהגות שאינה הולמת" כביכול , נוגעת לא רק לבכירה בפרקליטות המדינה, אלא לעורכי דין בכלל באשר הם מחויבים לכללי אתיקה, כבוד המקצוע וכו'. אני חושבת שצריך לעשות הפרדה, כמו שאמרתי בהודעה המקורית שלי, בין היציע, לבין ההתנהלות ביומיום, ואני חושבת שזו הפרדה חשובה.

אני מניחה, למשל, שאף אחד לא יקלל שופט שיושב בבית המשפט. לעומת זאת, שופט במגרש שומע כל הזמן מה אמא שלו עושה לכאורה.... יש הבדל.

וכמו שרמזתי קודם, זה פותח פתח שנוגע לא רק לעורכי דין. גם אם יצלמו אוהד הפועל שיש לו עסק כלשהו / בתפקיד בכיר בחברה או בנק ודוגמאות נוספות שלא חשבתי עליהן, ויפרסמו את שמו ואת שם העסק / החברה, למשל, בליווי צילום שלו שר שירים לא נחמדים, זה עלול לפגוע בו. אני מתנגדת לזה באופן כללי, וחושבת שזה לא לעניין. כל עוד האדם לא עשה משהו פלילי, אין סיבה שהוא ייפגע מזה שהוא שר שיר (שהוא כנראה בכל מקרה לא מתכוון אליו) ביציע, או כתב שורה בפייסבוק.

לכן אני לא בעד זה. גם אם אנחנו ב"מלחמה", ואני בהחלט מאמינה שאנחנו צריכים להיאבק בציד המכשפות כנגד אוהדי הפועל, רק שלא זו הדרך.
זכותכם לחשוב אחרת.

אני מניח שיש דברים מסוימים שנחשבים "התנהגות שאינה הולמת" גם עבור עורך דין מן השורה, ומן הסתם הם מפורטים בתקנון לשכת עורכי הדין.
לעובדי מדינה יש חוקים אחרים ומחמירים יותר, ודאי שלבכירים שביניהם, ודאי שלאלה שעובדים בגופי אכיפה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2012, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
לי אין בעיה עם זה שהיא שרה שירים לא נחמדים.
יש לי בעיה רק אם במקביל היא עוסקת (ולו אף באופן קלוש, כלומר אחד הכפופים לה מעורב קלות) בצעדים משפטיים נגד מי ששר שירים לא נחמדים שכאלה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2012, 20:08 
its-sick כתב:
יש לי בעיה רק אם במקביל היא עוסקת (ולו אף באופן קלוש, כלומר אחד הכפופים לה מעורב קלות) בצעדים משפטיים נגד מי ששר שירים לא נחמדים שכאלה.

עלית כאן על נקודה נכונה מאד
זה בדיוק מה שהיא עושה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2012, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
its-sick כתב:

עלית כאן על נקודה נכונה מאד
זה בדיוק מה שהיא עושה

זה כבר בכלל חמור, ויש מצב שזאת לא רק עבירה אתית אלא גם עבירה פלילית או משהו דומה.
אבל גם אם היא היתה עוסקת בתחומים אחרים לגמרי שלא חופפים ולא משיקים, עדיין ההתנהגות שלה אינה הולמת את מעמדה ואת תפקידה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2012, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
ככל הנראה כל המתווכחים לא הבינו את הנקודה שהעליתי (בנוסף לנקודה הראויה גם היא של איציק)
אנחנו במלחמה,שלחו לך זינזאנות על קללות.
במלחמה אנחנו צריכים להראות שגם אנחנו יכולים,הנה לא רק אוהדי הפועל מקללים אלא המכובדים (נניח) שבאוהדי מכבי
אולי כך יפסיקו לעלות עלינו,זה הכל. הרי אני לא באמת מתרגש ממה ששרה הגברת פורר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2012, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
דבר אחד רק יש לי להגיד,

יותר מדי עורכי דין יש פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2012, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
http://www.themarker.com/law/1.1846589
ציטוט:
כיום מחזיקה ישראל בשיא העולמי של מספר עורכי דין לנפש. בתל אביב נרשם השיא הישראלי - עורך דין אחד על כל 34 תושבים. יש להניח כי בשנים הקרובות תמשיך ישראל לשבור את השיא העולמי בתחום זה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2012, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
איכשהו יש לי תחושה שבקרב יושבי נוקיה יש שיא עולמי במספר עורכי הדין ביציע של אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: