תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 08:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 24 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: למישהו יש גור כלבים למסירה?
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2012, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
לא בשבילי
לא חשוב הגזע אבל שיהיה באיזור המרכז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: למישהו יש גור כלבים למסירה?
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2012, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
בכל כלבייה באזור תמצא מאולפים ומכל הגזעים שמתחננים לבית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2012, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
לא רוצה מאולפים,רוצה גור ממש קטן למסירה. היכן יש באיזור המרכז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2012, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
נשמע כמו תחילתו של ניסוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2012, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
לחברה שלי יש גורה, היא ואבא שלה מצאו אותה באמצע הכביש ביער ירושלים קפואה ומפוחדת.
הם לקחו אותה הביתה לפני שבועיים בערך. בריאה לחלוטין, לברדור מעורב, בת חודשיים וקצת, חמודה להפליא. לצערה (ולצערי :) ) הם לא יכולים לשמור עליה והם מחפשים לה בית. נראה לי שגם התחילו לה חיסונים, אבל אני לא סגור על מי מו מה.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2012, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
תנסה לבדוק דרך עמותות בסביבה. יש להם בטח איזה 20,000 גורים למסירה.
יש גם מלא עמותות שמפרסמות בפייסבוק, אולי תבדוק דרך קישורים של חברים. תמיד הם מפרסמים מלא כלבים/גורים מסכנים שמחפשים בית.
אתה יכול לבדוק גם ביד 2 וגם הבנתי שיש עכשיו אתר חדש - יד 4(שזה ספציפית לגבי כלבים)
אני יכול לחפש לך אצלי פה, אבל אני גר בסוף העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2012, 06:39 
סמל אישי של המשתמש
Asus22 כתב:
לחברה שלי יש גורה, היא ואבא שלה מצאו אותה באמצע הכביש ביער ירושלים קפואה ומפוחדת.
הם לקחו אותה הביתה לפני שבועיים בערך. בריאה לחלוטין, לברדור מעורב, בת חודשיים וקצת, חמודה להפליא. לצערה (ולצערי :) ) הם לא יכולים לשמור עליה והם מחפשים לה בית. נראה לי שגם התחילו לה חיסונים, אבל אני לא סגור על מי מו מה.

תמונה

מקסימה!

כל הכבוד לאבא של החברה שלך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2012, 07:49 
כנס לאתר הבא- www.yad4.co.il
אתר שמאגד את כל העמותות ומהווה מנוע חיפוש לכלבים ע"פ ההתאמה, תכניס את הגיל (עד 3 חודשים לאם רוצים ממש גור) ואזור המרכז ואפשר גם את הגודל (קטן או בינוני) ויהיה שם עשרות תוצאות עם תמונות שאפשר לבחור מהם.

בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2012, 08:26 
סמל אישי של המשתמש
מילה לגבי גור, בטח גור ממש צעיר - הלא בשבילך יודע או יודעת את כל מה שכרוך באימוץ גור קטן? מדובר בחתיכת שנה-שנה וחצי לא פשוטים בכלל. בכלל בכלל לא פשוטים.

למשל, בחודשים הראשונים (עד גיל חצי שנה) הגור צריך לרדת כל כמה שעות כדי לעשות צרכים למטה וכדי לא לעשות בבית (וע"י כך להרגיל אותו בהדרגה להתאפק) - מדובר בכל שעתיים בגיל חודשיים, כל שלוש שעות בגיל שלושה חודשים, כל ארבע שעות בגיל ארבעה חודשים וכן הלאה. אי אפשר, אני חוזר - אי אפשר לקחת גור בן חודשיים ואז ללכת לעבודה ולהשאיר אותו שמונה שעות לבד בבית. גם לא שש וגם לא ארבע. יש מי שיהיה איתו בבית?

למשל2, גורים, בטח עד גיל שנה, לעיתים גם מעבר לזה, הורסים את הבית. חד משמעית. צריכים להיות ערוכים לזה גם בסידור מחודש של הבית וגם נפשית.

למשל3, גורים וכלבים צעירים, עד גיל שנתיים לפחות, הם פקעות קטנות של אנרגיה לא נגמרת. חייבים להשקיע זמן רב בלצאת איתם לטיולים ממושכים, בריצה (ג'וגינג או אופניים), במשחקי כדור, במשחקים עם כלבים אחרים וכד'. תלוי כמובן בסוג ובגזע הכלב. ויסלה, למשל, או ויימרנר זה מצבור אנרגיה בלתי מתכלה. ואם לא עוזרים לו לכלות את האנרגיה שלו, היא מתכלה מעצמה על השטיח, ועל הספה בסלון, ועל הנעליים, והארונית.

אלו שלוש מהסיבות העיקריות שבגללן (לא בגללן, אלא מחוסר מודעות להן) אנשים לוקחים גורים, ואז, כעבור כמה ימים או שבועות, כשהם מתוודעים למה שכרוך בגידול ובחינוך גור, הם נוטשים אותם. אלו הסיבות העיקריות שבגללן גורים וכלבים צעירים ננטשים - פתאום "מגלים" במה זה כרוך לגדל גור. ממש הפתעה!

אני בכלל תמיד ממליץ לאמץ דווקא כלב בוגר יותר, אפילו צעיר אבל לא גור. כלב בן שנה וחצי או שנתיים, אפילו שלוש, כבר עבר את הגיל ה"בעייתי" (אבל הנפלא), כבר נגמל מכל בעיות הילדות, כבר עבר את גיל ההתבגרות של הכלבים (כלבים בתקופת הטינאייג'ריות שלהם הם בלתי נסבלים לפעמים), כבר יודעים מה אופיו היציב והסופי, יודעים מה לוקחים.

חשוב שהלא בשבילך שלך יהיה או תהיה מודע או מודעת לכל אלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2012, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
תודה לכולכם
קראתי בעיון את התשובות שלכם והעברתי למי שצריך את כל מה שכתבתם (מלבד פרנק,זו כבר באמת חפירה :D )
סמיילית,אחלה אתר
אסוס,כל הכבוד לאבא. אגב היכן אתם גרים?

שוב תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2012, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
(מלבד פרנק,זו כבר באמת חפירה :D )

לך תזדיין, אתה והלא בשבילך שלך

:LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2012, 13:29 
אפשר לקחת גור בן חודשיים וללכת לעבודה. (נבדק ונוסה יותר מפעם אחת).
אפשר לחשוב שכל מי שלקח גור אי פעם גם התפטר בשביל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2012, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אפשר לקחת גור בן חודשיים וללכת לעבודה. (נבדק ונוסה יותר מפעם אחת).
אפשר לחשוב שכל מי שלקח גור אי פעם גם התפטר בשביל זה.

ברור,לרגע לא אמרתי שצריך להתפטר. רק ציינתי שזה דבר שיש לקחת בחשבון ולארגן את הסידורים המתאימים (לקחת לעבודה, ילד בבית שיוריד, הבן של השכנים שיעשה דוגיסיטר, הסבתא, אנא עארף. יש מיליון ואחד סידורים). אלא שלא תאמין כמה אנשים לוקחים גור ובכלל לא חושבים על זה. בכלל לא לוקחים את זה בחשבון. מביאים גור הביתה, יוצאים לעבודה כאילו כלום, ומתאכזבים לחזור הביתה לפיפי-קקי-הרס-וחורבן. כל כל מתאכזבים שמהר מאוד נמאס להם, ומוותרים... מחזירים או מעיפים.

אנשים מטומטמים לא חסרים (לא שאני רומז חס וחלילה שהלא בשבילו של אורנה היא כזאת... :) )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2012, 13:51 
קודם כל בקריאה נוספת, הטון של ההודעה שלי היה קצת לא נחמד, אז סליחה על זה.

מי שלא לוקח בחשבון צרכים בבית, הרס ברמה כזו או אחרת, שערות או כל דבר כזה, באמת עדיף שלא ייקח כלב.

אפשר ורצוי אפילו להשאר עם הגור בבית ביום או יומיים הראשונים, אח"כ הוא יכול להשאר לבד לכמה שעות, אחרי שדאגת לסידורי אבטחה מינימליים בשבילו. הוא יסתדר. יהיו צרכים בבית והוא יהרוס דברים בבית כי הוא תינוק. אם הוא יחונך כמו שצריך זה יעבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2012, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
קודם כל בקריאה נוספת, הטון של ההודעה שלי היה קצת לא נחמד, אז סליחה על זה.

מי שלא לוקח בחשבון צרכים בבית, הרס ברמה כזו או אחרת, שערות או כל דבר כזה, באמת עדיף שלא ייקח כלב.

אפשר ורצוי אפילו להשאר עם הגור בבית ביום או יומיים הראשונים, אח"כ הוא יכול להשאר לבד לכמה שעות, אחרי שדאגת לסידורי אבטחה מינימליים בשבילו. הוא יסתדר. יהיו צרכים בבית והוא יהרוס דברים בבית כי הוא תינוק. אם הוא יחונך כמו שצריך זה יעבור.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2012, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

.

תתפלא כמה מאמצים כאלה יש. פשוט בורות. נתקלתי במלא מקרים כאלה, כולל החזרת הכלב+תלונות כלפיי :)

נערך לאחרונה על ידי dino בתאריך 11 דצמבר 2012, 14:04, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2012, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
הכלב שלי לא חונך כמו שצריך (מפתיע,לא?) ובכל זאת הוא לא הורס ולא קורע לי כלום בבית.
כשהיה גור לעס מספר עטיפות של תקליטים מרגשים כמו הגבעטרון ואוספים של אילן בן שחר.
אני קצת מתגעגע לתקופה המטורללת שלו.
היום הוא כבר בן שנתיים וחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2012, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
פרנק,נראה לך בשבילי? בקושי אני מגדל אשה ו-2 ילדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2012, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
מילה לגבי גור, בטח גור ממש צעיר - הלא בשבילך יודע או יודעת את כל מה שכרוך באימוץ גור קטן? מדובר בחתיכת שנה-שנה וחצי לא פשוטים בכלל. בכלל בכלל לא פשוטים.

למשל, בחודשים הראשונים (עד גיל חצי שנה) הגור צריך לרדת כל כמה שעות כדי לעשות צרכים למטה וכדי לא לעשות בבית (וע"י כך להרגיל אותו בהדרגה להתאפק) - מדובר בכל שעתיים בגיל חודשיים, כל שלוש שעות בגיל שלושה חודשים, כל ארבע שעות בגיל ארבעה חודשים וכן הלאה. אי אפשר, אני חוזר - אי אפשר לקחת גור בן חודשיים ואז ללכת לעבודה ולהשאיר אותו שמונה שעות לבד בבית. גם לא שש וגם לא ארבע. יש מי שיהיה איתו בבית?

למשל2, גורים, בטח עד גיל שנה, לעיתים גם מעבר לזה, הורסים את הבית. חד משמעית. צריכים להיות ערוכים לזה גם בסידור מחודש של הבית וגם נפשית.

למשל3, גורים וכלבים צעירים, עד גיל שנתיים לפחות, הם פקעות קטנות של אנרגיה לא נגמרת. חייבים להשקיע זמן רב בלצאת איתם לטיולים ממושכים, בריצה (ג'וגינג או אופניים), במשחקי כדור, במשחקים עם כלבים אחרים וכד'. תלוי כמובן בסוג ובגזע הכלב. ויסלה, למשל, או ויימרנר זה מצבור אנרגיה בלתי מתכלה. ואם לא עוזרים לו לכלות את האנרגיה שלו, היא מתכלה מעצמה על השטיח, ועל הספה בסלון, ועל הנעליים, והארונית.

אלו שלוש מהסיבות העיקריות שבגללן (לא בגללן, אלא מחוסר מודעות להן) אנשים לוקחים גורים, ואז, כעבור כמה ימים או שבועות, כשהם מתוודעים למה שכרוך בגידול ובחינוך גור, הם נוטשים אותם. אלו הסיבות העיקריות שבגללן גורים וכלבים צעירים ננטשים - פתאום "מגלים" במה זה כרוך לגדל גור. ממש הפתעה!

אני בכלל תמיד ממליץ לאמץ דווקא כלב בוגר יותר, אפילו צעיר אבל לא גור. כלב בן שנה וחצי או שנתיים, אפילו שלוש, כבר עבר את הגיל ה"בעייתי" (אבל הנפלא), כבר נגמל מכל בעיות הילדות, כבר עבר את גיל ההתבגרות של הכלבים (כלבים בתקופת הטינאייג'ריות שלהם הם בלתי נסבלים לפעמים), כבר יודעים מה אופיו היציב והסופי, יודעים מה לוקחים.

חשוב שהלא בשבילך שלך יהיה או תהיה מודע או מודעת לכל אלו.

האם היית אומר שכל הבעיות שהצגת לא קיימות כשיש בית פרטי/עם חצר סגורה ?
כך הכלב חופשי ויכול להשתובב כאוות נפשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2012, 16:12 
אורנה אוסטפלד כתב:

התכוונת שהם מגדלים אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2012, 17:04 
אורנה אוסטפלד כתב:

הם כבר מרימים יד בשריקה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2012, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
פראנק ידידי,
אינני בעלי ניסיון כמוך, אבל לפני יותר מחצי שנה פתחתי אשכול דומה כאן בפורום כשהתלבטתי איך להוציא לפועל החלטה משפחתית שניכפת עלי.

מאז עברו הרבה מיים בדנובה.
לקחנו גור בוקסר לבן יפיפה.
כיום בן שישה/שבעה חודשים. סוס אמיתי ויפה ובעיקר נשמה טובה.
נכון, אספנו את השטיחים בבית והבית שלנו כרגע נטול שטיחים .
בחודשיים הראשונים השתין וחירבן בבית. הפסיק אם זה, ולמעט פעם אחת ביום גשום במיוחד הכל מסתדר כמו שצריך.
מהיום הראשון התחלנו לסגור את כל הדלתות של החדרים כדי שלא יכנס אליהם כולל השירותים.
הוא נע בחדר המדרגות בסלון ובמטבח חופשי.
כן, תמיד יש מישהו שמוציא אותו לטיול בוקר, צהריים וערב. לפעמים גם אחה"צ.
נזקים ממשיים כמעט ולא. כן אנו מקפידים שהספות בסלון יהיו מכוסות בכיסוי כשאנו לא בבית או כשאנו ישנים.

ד"א הוא חבר בפייסבוק.

הדבר החשוב ביותר הוא חינוך ( לא אני חינכתי אותו אלא הבן הבכור שלי). יש לו כרית מישלו. כשאומרים לו ללכת לשם הוא הולך. מאוד מאוד ממושמע.
כשאנחנו אוכלים הוא לא מסתובב בבית אלא רק במקום שלו. אם מקפידים על זה מההתחלה זה עובד.
אני שהייתי המתנגד הגדול הוא המרוויח העיקרי. אין לי מטלות (כי זה ההסכם הבסיסי להסכמתי) חוץ מלעניק ולקבל אהבה.
אחלה של החלטה.

ממליץ לקחת גור צעיר ככל שניתן ולחנך אותו .
לפחות אצלינו זה עובד לא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2012, 22:30 
הכלב השני שלי כבר בן שנה וחצי והוא עדיין הורס..והורס והורס.
זה מה יש :ANG1:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2012, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
סבא טרחני זה גדול מחנכי הכלבים שאני מכיר,וזה בכלל לא חשוב שהוא אדריכל.
הייתי שולח אליו את צבי לסדרת חינוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 24 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: