תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 10:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

האם המשקאות במסעדה משפיעים על החלטתך להיכנס אליה
לא ניכנס למסעדה שאין בה משקאות של קוקה קולה 5%  5%  [ 5 ]
מעדיף מסעדה שיש בה משקאות של פפסי קולה 14%  14%  [ 14 ]
מעדיף מסעדה שיש בה משקאות של קוקה כולה 41%  41%  [ 40 ]
פפסי או קוקה קולה אותו הדבר מבחינתי. לא משפיע על הבחירה של. 40%  40%  [ 39 ]
סך הכל הצבעות : 98
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: פפסי קולה או קוקה קולה
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2012, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
deep red כתב:
teknoboy כתב:
גם לי יש תיק, אבל ההיגיון הבסיסי שלו בנושאי אוכל די הגיוני.

אתה לא מדבר על הגיון אלא על common sense או בעברית "שכל ישר", גישה סוקרטיאנית. המדע והגישה הזו רחוקים מאוד. חלק מהדברים המטופשים בעולם נהגו כך, על ידי אנשים מאוד חכמים, אגב. אנשים מתו משכל ישר. המדע לא מאמין לשכל הישר, רק נתונים אמפירים תופסים.

לא שאני מקשר את רומאריו לשכל ישר.

אבל הוא לא דיבר על מדע, הוא דיבר על הגיון, או שכל ישר לשיטתך.
והמדע, מהו? כל יכול? אלוהים החדש?
המדע מוגבל גם הוא, ואינו חזות הכל.

ולעניין, אפילו למדע ברור שקולה מכל סוג היא דבר מחורבן.
גם לבגוד באשתך זה דבר מחורבן עם סיכוי לא קטן שיקצר לך את תוחלת החיים. עדיין, רוב האנשים לא מתחשבים בכאלה שיקולים כשהם חיים את חייהם.
כל אחד ייתן משקל אחר לערכם של חיים ארוכים וחסרי הנאות לעומת חיים קצרים ומלאי הנאות. זה ענין רגשי, ולכל אחד מתאימה תשובה אחרת.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פפסי קולה או קוקה קולה
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2012, 16:02 
romario כתב:
חברות שצריך להוציא מחוץ לחוק:
1.קוקה קולה
2.אסם
3.עלית
4.תנובה
5.טרה
6.חברות התרופות(לא את כולם)
7.חברות התיקים(לא את כולם)
8.עין גדי
9.סוגת
10.זוגלובק

מי בעשירייה השניה?

מה אתה בתור אדם פרטי עושה בביתך בנוגע לעשרת הסעיפים שרשמת כאן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2012, 16:06 
הבעיה היא לא הקוקה קולה או הפפסי אלא הבירות שהספק מגיש אני מעדיף את הבירות של קוקה קולה

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2012, 16:11 
אבו-כובע כתב:
romario כתב:
חברות שצריך להוציא מחוץ לחוק:
1.קוקה קולה
2.אסם
3.עלית
4.תנובה
5.טרה
6.חברות התרופות(לא את כולם)
7.חברות התיקים(לא את כולם)
8.עין גדי
9.סוגת
10.זוגלובק

מי בעשירייה השניה?

מה אתה בתור אדם פרטי עושה בביתך בנוגע לעשרת הסעיפים שרשמת כאן?

אענה יותר מאוחר.
עכשיו מנחה ואח"כ להזכיר לכולם הדלקת נר שלישי של חנוכה.
אימפריה,אימפריה.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2012, 16:16 
its-sick כתב:
אדום מטלי כתב:
deep red כתב:
teknoboy כתב:

אתה לא מדבר על הגיון אלא על common sense או בעברית "שכל ישר", גישה סוקרטיאנית. המדע והגישה הזו רחוקים מאוד. חלק מהדברים המטופשים בעולם נהגו כך, על ידי אנשים מאוד חכמים, אגב. אנשים מתו משכל ישר. המדע לא מאמין לשכל הישר, רק נתונים אמפירים תופסים.

אבל הוא לא דיבר על מדע, הוא דיבר על הגיון, או שכל ישר לשיטתך.
והמדע, מהו? כל יכול? אלוהים החדש?
המדע מוגבל גם הוא, ואינו חזות הכל.

ולעניין, אפילו למדע ברור שקולה מכל סוג היא דבר מחורבן.
גם לבגוד באשתך זה דבר מחורבן עם סיכוי לא קטן שיקצר לך את תוחלת החיים. עדיין, רוב האנשים לא מתחשבים בכאלה שיקולים כשהם חיים את חייהם.
כל אחד ייתן משקל אחר לערכם של חיים ארוכים וחסרי הנאות לעומת חיים קצרים ומלאי הנאות. זה ענין רגשי, ולכל אחד מתאימה תשובה אחרת.

אז אתה מצדיק בגידה בבת/בן הזוג כי רוב האנשים עושים את זה? כשיהיה כאן דיון על זה, נראה אם כולם יקפצו כמו תיישים לתרום מנסיונם האישי, כמו עם הקולה. רבאק, אנשים קובעים כאן איכות מסעדה לפי סוג הקולה! אתה תופס שקולה נתפסת כמשהו שקשור לאיכות?
קולה זה חרא, ואם צריך להגיד בפרסומות של סגריות שהן מזיקות לבריאות, אז עם קולה צריך לעשות אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2012, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מצדיק שום דבר. אני מסווג הנאה מדברים לא בריאים כענין של טעם. זה משהו שאי אפשר לשפוט אחרים עליו.
איש איש וטעמו. גם המאכלים הכי מגעילים בעולם יש מי שאוהב אותם, ופה מדובר על משהו שדי הרבה אנשים אוהבים.
כפי שאמרתי, לי אסור להכניס קולה הביתה כי זה לא בריא לילדים. אם אתה חושב שהילדים לא יודעים גם ככה שקולה זה טעים ומתחננים שיקנו להם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2012, 16:31 
its-sick כתב:
אני לא מצדיק שום דבר. אני מסווג הנאה מדברים לא בריאים כענין של טעם. זה משהו שאי אפשר לשפוט אחרים עליו.
איש איש וטעמו. גם המאכלים הכי מגעילים בעולם יש מי שאוהב אותם, ופה מדובר על משהו שדי הרבה אנשים אוהבים.
כפי שאמרתי, לי אסור להכניס קולה הביתה כי זה לא בריא לילדים. אם אתה חושב שהילדים לא יודעים גם ככה שקולה זה טעים ומתחננים שיקנו להם?

אני לא שופט אף אחד, כמובן. אני רק לא בטוח שכולם מודעים למשמעויות. בעישון למשל, יש מודעות גבוהה, ומי שמעשן יודע במה הוא מסתכן ומחליט לעשן בכל זאת, וזה בסדר. בכל מה שקשור למזון מחורבן יש הרבה פחות מודעות, וחבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2012, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:
teknoboy כתב:

עד כמה שידוע לי גם הרופאים והמדענים למיניהם ממליצים להימנע ממזון מתועש, לא להפריז באכילת בשר, להרבות באכילת פירות וירקות, וכיו"ב דברים שרומאריו מכוון אליהם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2012, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
לצערי קוקה קולה הקפיטליסטית מחזיקה את רוב השוק ומי שחושב שמדובר אך ורק במשקאות קלים לא מכיר את העסק, קוקה קולה (או אם תרצו "החברה המרכזית...") מספקים גם חביות ובקבוקי בירה לפאבים כשהאספקה שלהם כוללת:
קרלסברג
טובורג
סטלה
ווינשטפן
גינס
לף
(ועוד)

מהצד השני טמפו (ואלה עובדים עם פפסי)
גולדסטר
הייניקן
פאולנר
מכבי
סמואל אדמ'ס
(ועוד)

יחד אגב הם מחזיקים 95% משוק הבירות בארץ ומשאירות בצד חברות כמו רדקס (מייבאת קסטיל לסוגיו) לדוגמה...
הקרב ביניהן הוא מסריח וקפיטליסטי והם דיי משתדלים לסרס אחד את השני בכל מקום חדש שנפתח (גם אם המקום יכשל זה לא משנה את הרווח שלהם הם יעשו) הריב כמובן על בלעדיות של אספקה ונתינת "מבצעים" וכו'.

בנוגע לשאלה שלך אופטימי אני חושב שבמסעדה זה זניח יותר מאשר בפאבים מאחר והדבר העיקרי במסעדה זה אוכל ובפאב זה השתייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2012, 16:49 
אני לא אכנס למסעדה אם אדע מראש שהיא לא מוכרת קוקה קולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2012, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
האמת היא שהרבה יותר "רציני" מפפסי/קולה, שם גם מי שמעדיף קולה בדרך כלל ייקח פפסי, ההבדל הוא במשקאות הנלווים כמו בירה, פאנטה, ספרייט וכו', קולה לוקח בגדול.
בכל מקרה, מעטים האנשים שזה באמת יפריע להם עד לרמה של לא להיכנס למסעדה, הרוב יתפשרו איכשהו, בביקור הבא יכולה להיות לזה השפעה מינורית (אם יש 2 מסעדות דומות מבחינת אוכל, שאחת מגישה את זה והשנייה את זה, זה יכול להשפיע).

אגב, ההיגיון הכללי של רומאירו לגבי אוכל תמיד היה צודק פחות או יותר, העניין הוא שלטעמי הוא קיצוני מדי, אני אמנם עדיין צעיר, אבל אני מעדיף לחיות את חיי עם פחות מגבלות ולמות צעיר יותר, מאשר לחיות את חיי בפרנויות ולמות בגיל מבוגר.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2012, 17:24 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
האמת היא שהרבה יותר "רציני" מפפסי/קולה, שם גם מי שמעדיף קולה בדרך כלל ייקח פפסי, ההבדל הוא במשקאות הנלווים כמו בירה, פאנטה, ספרייט וכו', קולה לוקח בגדול.
בכל מקרה, מעטים האנשים שזה באמת יפריע להם עד לרמה של לא להיכנס למסעדה, הרוב יתפשרו איכשהו, בביקור הבא יכולה להיות לזה השפעה מינורית (אם יש 2 מסעדות דומות מבחינת אוכל, שאחת מגישה את זה והשנייה את זה, זה יכול להשפיע).

אגב, ההיגיון הכללי של רומאירו לגבי אוכל תמיד היה צודק פחות או יותר, העניין הוא שלטעמי הוא קיצוני מדי, אני אמנם עדיין צעיר, אבל אני מעדיף לחיות את חיי עם פחות מגבלות ולמות צעיר יותר, מאשר לחיות את חיי בפרנויות ולמות בגיל מבוגר.

אני לא קיצוני.
אני בעד שכל אדם יכיר את גופו ויראה מה עושה לו טוב.
אם אפשר לחיות יותר ובצורה הרבה יותר מאוזנת ובריאה אז זה מצויין.
לא נבראנו בשביל האוכל,האוכל זה רק כלי כדי שנוכל להתמקד במטרה העיקרית.
ואם עושים ממנו עיקר אז משהו לא עובד כמו שצריך.
גם מאוכל בריא לא צריך לעשות עבודת אלילים,פשוט כמו בתחנת דלק נכנסת תדלקת ונסעת.
כמה זמן אנשים משקיעים במחשבה על אוכל?בזבוז זמן גדול.
מה זה למות צעיר יותר?הרי הנשמה היא נצחית אתה לא מת אתה רק עובר למצב תודעתי אחר.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2012, 18:14 
סמל אישי של המשתמש
רומאריו הקפה הזה בריא יותר?

http://animals.walla.co.il/?w=/5733/2595660

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2012, 00:44 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אודה לעזרתכם.
שימו לה הסדר אינו לגבי איזה משקה אתם מעדיפים יותר.
אלא האם לא תיכנסו למסעדה שאין בה את המשקה המועדף עליכם ( קוקה קולה או פפסי קולה)

אודה לקבלת הסברים על הבחירה.

חסרה לי אופציה.

פפסי וקוקה קולה הן לא אותו דבר בשבילי (אופציה ד'). אם אני כבר שותה אחת מהן, אז מעדיף קוקה קולה בפער.

העניין הוא שאני לא שותה אף אחת מהן במסעדה. (פרט לאבו חסן פעם בשנה).

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2012, 00:47 
סמל אישי של המשתמש
ואגב, כמדומני שמקומו של אשכול זה בפורום מידע (בעיקר) וסידורים (גם קצת) על שם אלי בואנו.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2012, 01:29 
קומוניסים כתב:
סיגריה ביום, 3650 סיגריות בעשר שנים וודאי מזיק באיזושהי צורה לגוף.

הגוף יכול לעכל 5 סיגריות ביום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2012, 01:50 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

אני לא קיצוני.
אני בעד שכל אדם יכיר את גופו ויראה מה עושה לו טוב.
אם אפשר לחיות יותר ובצורה הרבה יותר מאוזנת ובריאה אז זה מצויין.
לא נבראנו בשביל האוכל,האוכל זה רק כלי כדי שנוכל להתמקד במטרה העיקרית.
ואם עושים ממנו עיקר אז משהו לא עובד כמו שצריך.
גם מאוכל בריא לא צריך לעשות עבודת אלילים,פשוט כמו בתחנת דלק נכנסת תדלקת ונסעת.
כמה זמן אנשים משקיעים במחשבה על אוכל?בזבוז זמן גדול.
מה זה למות צעיר יותר?הרי הנשמה היא נצחית אתה לא מת אתה רק עובר למצב תודעתי אחר.

רומאירו, אבל כמו שההנאה שלך זה לעבוד את אלוהים, ככה ההנאה של אחרים היא להתעסק באוכל וזה מה שעושה להם טוב (כמו שההנאה של רוב הכותבים בפורום זה ללכת למבנה מוזר בשביל לשיר ולצעור על כמה בחורים צעירים שמשתדלים להכניס כדור למסגרת שקשורה אליה רשת).
כמובן שתמיד כל אחד חושב שההנאה שלו היא הטובה ביות ולכן מנסה לשדל אחרים להנות ממנה.
בשבילך זה נראה כמו לבזבז את החיים לחשוב כל היום על אוכל, בשבילי זה נשמע בזבוז זמן לקרוא שוב ושוב את אותו פסוק.
ןהראיה שאף פעם לא מתים היא מאוד אופטימית, הלוואי שאתה צודק, אני כנראה יגלה את זה כשאני אמות"

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2012, 07:56 
סמל אישי של המשתמש
איך קוקה קולה וחברות התיקים עוד לא חשבו על למכור קולה בתיק? בקבוקים ופחיות זה כזה מיושן!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: