תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 13:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 195  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2012, 22:03 
קומוניסים כתב:
אדום אופטימי כתב:
קומוניסים כתב:
צור ש. כתב:
קומוניסים כתב:
רק עוצמה לישראל!

הנה הפאשיסט חושף את פרצופו.
מאחל ומאמין שלא יעברו את אחוז החסימה.

לא רק שנעבור את אחוז החסימה, בע"ה נקבל 4 מנדטים לפחות.
לא ציפיתי ממך לתגובה אחרת, אין חד"ש תחת השמש.

אם לא תיכנסו לכנסת את מי תאשימו את ה' ?
מעוניין להתערב שאתם לא מקבלים 3 מנדטים ?
(*) איני נוהג להציע התערבויות רק במקרים יוצאי דופן.

כן, אני מוכן להתערב, בשביל הספורט
אני טוען 3 ומעלה, אתה טוען 2 ומטה (לא נכנסים).
על מה התערבנו?

חנוכה שמח.
עלו והצליחו.
אני מאמין 4 מנדטים-5 מנדטים.
מה היוונים רצו?
לא את הגוף שלנו אלא את הנשמה.
המן רצה את הגוף.
היוונים אמרו שהתורה זה חכמה נפלאה רק אל תגידו לנו שיש קב"ה
וגזרו על המצוות שהם מעל טעם ודעת.
עצם זה שעם ישראל מדליק היום נרות זה הניצחון הכי גדול שיש על תרבות יוון.

דרך אגב מה המצע שלכם אומר לגבי אקולוגיה?

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2012, 22:26 
רומאריו, להלן מצע מפלגתנו- עוצמה לישראל
בראשות ח"כ אריה אלדד וח"כ מיכאל בן-ארי
עיקרי המצע המדיני, ביטחוני, חברתי וכלכלי

(הדגשתי לך את החלק המתייחס לשאלתך)

העם היהודי בארצו
ארץ ישראל היא ביתו הלאומי של העם היהודי מאז ומקדם. סיעת "עוצמה לישראל" מצהירה שזכותנו על ארץ ישראל איננה ניתנת לערעור, ומכריזה שאנו חיים כאן בתוקף זכותנו בת אלפי השנים ונמשיך לחיות בארץ ישראל לעד.
סיעת עוצמה לישראל דורשת ופועלת להחלת החוקה והמשפט הישראלי על כל שטחי הארץ שמהירדן ועד הים התיכון.
סיעת עוצמה לישראל שוללת מכל וכל הקמת ישות מדינית ו/או פוליטית נוספת למדינת ישראל בשטח שממערב לירדן.
סיעת עוצמה לישראל תפעל לביטול הסכמי אוסלו.
סיעת עוצמה לישראל תפעל לפירוק "מנגנוני הביטחון" של צבא המחבלים – קרי: משטרת אש"ף.
סיעת עוצמה לישראל תפעל להמשך גאולת אדמת ארץ ישראל כולה ולשימורה למען הדורות הבאים.
סיעת עוצמה לישראל תפעל להגדרת השפה העברית כשפה הרשמית היחידה במדינת ישראל.
סיעת עוצמה לישראל תפעל לפינויים מהארץ של מסתננים ושוהים בלתי חוקיים.

עלייה וקליטה
סיעת עוצמה לישראל מאמינה שמדינת ישראל היא הבית הלאומי של כל יהודי בכל מקום שהוא, ותפעל לחיזוק והעמקת הקשר של יהודי העולם לארץ ישראל.
סיעת עוצמה לישראל רואה חשיבות עליונה בהבאת יהודי התפוצות לארץ ישראל, זאת בכדי לשמור על הרוב היהודי בארצנו מחד, ובכדי לשמר את יהדות התפוצות מהיטמעות והיעלמות מאידך.
סיעת עוצמה לישראל תפעל להענקת תמריצים משמעותיים וכדאיים לעולים שיגיעו עם יוזמות עסקיות.
סיעת עוצמה לישראל תפעל לפיתוח ויצירת מקורות תעסוקה לעולים – כמו גם לתושבים – ותיקים.
סיעת עוצמה לישראל תפעל להקמתן של שכונות הומוגניות, במטרה להקל על קליטתן של קהילות שיבחרו לעלות לארץ כקבוצה, ויחד עם זה תפתח מיזמים משותפים להם ולתושבים ותיקים, בכדי לאפשר השתלבות העולים החדשים בהוויי היהודי בארץ עד להיותם חלק אינטגרלי בו.

חינוך
סיעת עוצמה לישראל תפעל לכך שילדי ישראל ירכשו, כבר מכיתות היסוד, יידע מעמיק בתולדות העם היהודי לדורותיו.
סיעת עוצמה לישראל תעודד ותתמוך בהשקעת משאבים לחיזוק והעמקת הזהות היהודית בקרב בני הנוער בישראל, למניעת התבוללות.
סיעת עוצמה לישראל תפעל בנחישות לכך שהמשרתים ביחידות קרביות ותומכי לחימה יזכו, עם שחרורם משירות סדיר בצה"ל, במימון מלא של שכר הלימוד במוסדות אקדמאיים.
סיעת עוצמה לישראל תפעל להחזרת מגמות ומסלולי לימודים מקצועיים בבתי הספר התיכוניים.

דיור
סיעת עוצמה לישראל תפעל לכך שיוסר המע"מ על רכישת דירה ראשונה.
סיעת עוצמה לישראל תפעל להקמת רשות עצמאית במשרד השיכון שתוביל פרויקטים של "פינוי בינוי" לצורך שיקום שכונות ברחבי ארץ. פרויקטים אלו יקבלו עדיפות עליונה בהליכי תכנון ובנייה.
הסיעה תפעל להוזלת מחירי הקרקעות לבנייה בפריפריה, כולל סבסוד פיתוח הקרקע, במקביל ליצירת מקורות תעסוקה בסמיכות לשכונות העתידות לקום.
סיעת עוצמה לישראל תפעל להצעת קרקעות לבנייה בפריפריה לחיילים משוחררים.

כלכלה, חברה ורווחה
סיעת עוצמה לישראל תפעל לקידום והענקת תמריצים ייחודיים למכוני מחקר, מדע ופיתוח טכנולוגיות מתקדמות.
סיעת עוצמה לישראל תפעל להשמת דגש מיוחד על פיתוח מקורות אנרגיה חלופיים, בד בבד עם הגברת המודעות לחשיבות השמירה על איכות הסביבה, במסגרת מוסדות החינוך ובציבור בכלל.

סיעת עוצמה לישראל תפעל להגדלת מקורות המים הטבעיים של ישראל, יחד עם תמיכה בפיתוח מקורות מים חלופיים.
סיעת עוצמה לישראל תפעל להגברת התחרות ההוגנת במשק וביטול מונופולים, תוך שמירה על האינטרסים הכלכליים של ישראל וחיזוקם.
הסיעה תפעל לעידוד מקורות החקלאות השונים, קידומם ופיתוחם.
סיעת עוצמה לישראל תפעל להעצמת חוסנה של החברה בישראל באמצעות הידוק האחווה והאחדות בין כל שכבות החברה בארץ.
סיעת עוצמה לישראל תפעל למתן דגש מיוחד בנושאי החינוך והבריאות.
דגש מיוחד יינתן לחיזוקן והעצמתן של השכבות החלשות, כגון קשישים, משפחות חד הוריות, נכי וגמלאי צה"ל, משפחות עם צרכים מיוחדים.
הסיעה תפעל לביעור נגע השחיתות ולשמירת טוהר המידות של נבחרי הציבור.

המערכת המשפטית
סיעת עוצמה לישראלתפעל להפרדת התביעה הכללית ממוסד היועץ המשפטי לממשלה.
הסיעה תפעל לשינוי האופן המקובל כיום של בחירת שופטים ותצמצם עד למינימום את השיטה לפיה "חבר מביא חבר".
סיעת עוצמה לישראל תפעל לאכיפת חוק השוויוניות על כל אזרחי ישראל בכל המישורים, כגון: תשלומי ארנונה ומיסים, חוקי בנייה ותחבורה וכדומה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2012, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
צור ש. כתב:
קומוניסים כתב:
רק עוצמה לישראל!

הנה הפאשיסט חושף את פרצופו.
מאחל ומאמין שלא יעברו את אחוז החסימה.

לא רק שנעבור את אחוז החסימה, בע"ה נקבל 4 מנדטים לפחות.
לא ציפיתי ממך לתגובה אחרת, אין חד"ש תחת השמש.

עוצמה לכהנא תעבור את אחוז החסימה
אבל לא תכניס 24 מנדטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2012, 01:48 
תודה קומוניסים.

אני אבחר בכם בסוף.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2012, 02:00 
סמל אישי של המשתמש
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
Officer Barbrady כתב:
אמיר כתב:
Officer Barbrady כתב:
אני לא מכיר בתנועה הרפורמית, מבחינתי היא תנועה אזרחית ולמנהיגיה אין זכות להיקרא רבנים.
אתה לא מכיר בשום דת חוץ אורתודוקסיה היהודית?
לשיטתך גם נצרות היא תנועה אזרחית?
אני באמת לא לגמרי מבין את הלגויקה שלך פה.

אני מכיר בנצרות(כעבודת אלילים) ובאסלאם(כדת לגיטימית), בתנועה הרפורמית אני לא מכיר כזרם ביהדות. זה לא שאני חושב שהיהדות צריכה להיות חד גוונית, הרי יש ליטאים וחסידים ולאומיים ונוסחי תפילה שונים, אני פשוט לא מקבל תנועה שמייסדת חילוניות וקוראת לעצמה יהדות. אם גלעד קריב וחבריו היו קוראים לעצמם אתאיסטים ופועלים להרחבת האתאיזם בקרב הישראלים, הייתי מעריך אותם הרבה יותר.

בדבר אחד אני מסכים איתך: חילונים הם רפורמיים בארון, מה שהופך למעשה את רוב הציבור הישראלי ורוב עצום של הציבור היהודי בעולם לרפורמי בהווייה גם אם לא בהכרה.
אני אישית מצאתי את עצמי מתקרב בשנים האחרונות לתנועה ליהדות מתקדמת - ולדעתי זה העתיד של העם היהודי בסופו של דבר.
זה שאתם (לצורך הדיון כמובן אני משייך אותך לאורתודוקסים) לא מכירים בנו זה בסדר גמור, גם אני לא ממש מרגיש קשר בין מאמיני הנחשים המדברים, סוקלי ההומואים ומחללי השבת - לביני.
אבל מה שמצחיק הוא שהמיעוט - היהודים האורתודוקסים המאמינים - חושב שאיכפת לרוב אם הוא מכיר בו או לא :)
שובר לי את הלב שהרבובדיה וכמה דוסל׳ך ממאה שערים חושבים שאני לא מספיק יהודי :LOL2:

אתה מאמין באלוהים? ואתה טועה, התנועה הרפורמית חזקה בעיקר בארה"ב, בישראל הרוב המוחלט מכיר ביהדות האורתודוקסית כיהדות האמיתית וההוכחה לכך היא אחוז בתי הכנסת האורתודוקסים בישראל ששואף ל100. גם יהדות צרפת, אחת מהגדולות בעולם, היא ברובה המכריע אורתודוקסית. אני מסכים שצפוייה עלייה בפופולריות של התנועה הרפורמית בישראל, אבל לא גדולה כמו שאתה צופה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2012, 02:07 
בלונדיני

מה זה אומר מבחינתך שאתה מתקרב לתנועה ליהדות מתקדמת?
זה אומר שאתה מאמין בבורא?(הרי הרפורמים הם לכאורה יהודים מאמינים)
איזה תהליך פנימי עברת או מה הרשמים שלך מהשינוי בתפיסת החים שלך שגרם לך להתקרב אליהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2012, 03:30 
רומאריו, יש מפלגת הירוקים
("הירוקים והצעירים לעתיד ירוק")

אם הם יכנסו לכנסת הם ישפיעו הרבה יותר על החיים שלך וישפרו אותם הרבה יותר מאשר עוצמה לישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2012, 05:45 
Officer Barbrady כתב:
Officer Barbrady כתב:
אמיר כתב:
Officer Barbrady כתב:
אני לא מכיר בתנועה הרפורמית, מבחינתי היא תנועה אזרחית ולמנהיגיה אין זכות להיקרא רבנים.
אתה לא מכיר בשום דת חוץ אורתודוקסיה היהודית?
לשיטתך גם נצרות היא תנועה אזרחית?
אני באמת לא לגמרי מבין את הלגויקה שלך פה.

אני מכיר בנצרות(כעבודת אלילים) ובאסלאם(כדת לגיטימית), בתנועה הרפורמית אני לא מכיר כזרם ביהדות. זה לא שאני חושב שהיהדות צריכה להיות חד גוונית, הרי יש ליטאים וחסידים ולאומיים ונוסחי תפילה שונים, אני פשוט לא מקבל תנועה שמייסדת חילוניות וקוראת לעצמה יהדות. אם גלעד קריב וחבריו היו קוראים לעצמם אתאיסטים ופועלים להרחבת האתאיזם בקרב הישראלים, הייתי מעריך אותם הרבה יותר.

בדבר אחד אני מסכים איתך: חילונים הם רפורמיים בארון, מה שהופך למעשה את רוב הציבור הישראלי ורוב עצום של הציבור היהודי בעולם לרפורמי בהווייה גם אם לא בהכרה.
אני אישית מצאתי את עצמי מתקרב בשנים האחרונות לתנועה ליהדות מתקדמת - ולדעתי זה העתיד של העם היהודי בסופו של דבר.
זה שאתם (לצורך הדיון כמובן אני משייך אותך לאורתודוקסים) לא מכירים בנו זה בסדר גמור, גם אני לא ממש מרגיש קשר בין מאמיני הנחשים המדברים, סוקלי ההומואים ומחללי השבת - לביני.
אבל מה שמצחיק הוא שהמיעוט - היהודים האורתודוקסים המאמינים - חושב שאיכפת לרוב אם הוא מכיר בו או לא :)
שובר לי את הלב שהרבובדיה וכמה דוסל׳ך ממאה שערים חושבים שאני לא מספיק יהודי :LOL2:

אתה מאמין באלוהים? ואתה טועה, התנועה הרפורמית חזקה בעיקר בארה"ב, בישראל הרוב המוחלט מכיר ביהדות האורתודוקסית כיהדות האמיתית וההוכחה לכך היא אחוז בתי הכנסת האורתודוקסים בישראל ששואף ל100. גם יהדות צרפת, אחת מהגדולות בעולם, היא ברובה המכריע אורתודוקסית. אני מסכים שצפוייה עלייה בפופולריות של התנועה הרפורמית בישראל, אבל לא גדולה כמו שאתה צופה.

מרבית היהודים בישראל הם חילונים או מסורתיים לייט. כאלו שהולכים לבית הכנסת אולי פעם או פעמיים בשנה, אם בכלל. היהודים האלו הם לא ממש אורתודוקסים או רפורמים. הם חילונים.
מרבית יהודי העולם שאינם חילונים אינם אורתודוקסים. האמת שזה אפילו לא קרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2012, 06:15 
http://www.haaretz.co.il/news/elections/1.1882141

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2012, 08:12 
moshiko כתב:

ע"פ הסקר הזה עוצמה לישראל מקבלת שני מנדטים.
חייבים לפעול ביצירתיות כדי שתוצאות האמת יהיו כפולות ומכופלות.
שבוע טוב חברים:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2012, 08:14 
ראיון בדה מרקר עם ח״כ ד״ר דב חנין
מאלף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2012, 08:47 
romario כתב:
בלונדיני

איזה תהליך פנימי עברת או מה הרשמים שלך מהשינוי בתפיסת החים שלך שגרם לך להתקרב אליהם?

אין בי, ולא היתה בי, אמונה במשהו אל-טבעי ובכלל זה בוראים ואלים למיניהם.
מה שכן אני מתחיל להבין הוא שבני אדם לא יכולים לקרוע את עצמם בבת אחת משורשיהם ומתרבותם, וזה גם מוביל לתוצאות לא רצויות של ריאקציה (כמו ש״ס למשל שהיא ריאקציה מזרחית לאובדן הדרך של יהדות המזרח לאחר העליה ארצה).
היהדות הרפורמית היא אמצעי לחיים של יהדות כתרבות ומסורת ללא רכיב האמונה - באופן דומה לאיך שיווני יונק מהתרבות היוונית (האלילית) למרות שאינו עובד אלילים, וכפי שהדבר נהוג בעוד הרבה מאוד עמים ותרבויות.
כמובן שמדובר במסגרת רחבה שכוללת גם מאמינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2012, 09:26 
romario כתב:
בלונדיני

אין בי, ולא היתה בי, אמונה במשהו אל-טבעי ובכלל זה בוראים ואלים למיניהם.
מה שכן אני מתחיל להבין הוא שבני אדם לא יכולים לקרוע את עצמם בבת אחת משורשיהם ומתרבותם, וזה גם מוביל לתוצאות לא רצויות של ריאקציה (כמו ש״ס למשל שהיא ריאקציה מזרחית לאובדן הדרך של יהדות המזרח לאחר העליה ארצה).
היהדות הרפורמית היא אמצעי לחיים של יהדות כתרבות ומסורת ללא רכיב האמונה - באופן דומה לאיך שיווני יונק מהתרבות היוונית (האלילית) למרות שאינו עובד אלילים, וכפי שהדבר נהוג בעוד הרבה מאוד עמים ותרבויות.
כמובן שמדובר במסגרת רחבה שכוללת גם מאמינים.

סבבה.
תודה על ההסבר.
כמובן שאני לא מסכים(כי מה זה יהדות בלי רכיב האמונה)
אבל שיהיה לך הצלחה רבה בכל אשר תלך.

נדב.ב
בהחלט אופציה לבחירה
תוכל לתת לי לינק למצע שלהם?
למרות שיהיה לי קשה לבחור במפלגה שלא שמה בראש את עניין החינוך התורני
ובכלל מפלגה שאולי מנתקת את עצמה מהתורה הקדושה מקור חיינו.

בשורות טובות שבוע טוב חנוכה שמח ומשיח עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2012, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:

הכתבה הזו רק ממחישה את גודל הפספוס (בינתיים) של לבני והרכב הרשימה שלה.
היתה לה הזדמנות להרכיב רשימה שתיקח קולות באופן ישיר ממצביעי הימין ובכך להעביר קולות בין הגושים אבל רשימה שכוללת בשני המקומות שאחריה שניים מראשי העבודה לשעבר לא מספיק קורצת כנראה. אולי אם 4 המפלגות הגדולות בגוש (עבודה,לבני,לפיד ומרצ) ישבו ביחד ו"יחלקו" בינהן עבודה, כל אחת ואיך היא תוקפת את ביברמן, אז יהיה סיכוי לקחת יותר קולות. כרגע, רק שלי הכריזה אתמול שהיא לא מתעסקת עם המהלכים של לבני אלא רק עם ביבי בעוד שלפיד עדיין עסוק בלצייר את עצמו כפוליטיקאי "נקי" בניגוד ללבני.
הם לא אויבים אחד של השני, וככל שהם יבינו את זה יותר מוקדם, כך יהיה סיכוי לעשות את מה שכל אחד מהם רוצה לעשות - להחליף את השלטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2012, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
מה זתומרת "לא אויבים אחד של השני"?
הסיבה היחידה שיש בגוש הזה בכלל 4 מפלגות ולא 3, או אפילו 2, היא אך ורק כניעה לאגו. עצם הפיצול הזה מקורו בכך שאנשים שמו מראש את האגו שלהם לפני הנכונות לעשות מה שנדרש כדי להחליף את השלטון.
אין שום סיבה שהם פתאום "יבינו" שזאת לא הדרך הנכונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2012, 10:38 
קובי, הקמפיין של לבני התפרסם הבוקר, מתעסק אך ורק בביברמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2012, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
קמפיין נגד ביבי זה ביזבוז זמן, מאמץ וכסף מוחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2012, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
הסיבה היחידה שיש בגוש הזה בכלל 4 מפלגות ולא 3, או אפילו 2, היא אך ורק כניעה לאגו. עצם הפיצול הזה מקורו בכך שאנשים שמו מראש את האגו שלהם לפני הנכונות לעשות מה שנדרש כדי להחליף את השלטון.

מסכים שהאגו המטופש זה מה שיצר מלכתחילה את המצב הלא בריא הזה (האגו זה גם מה שגרם לפרץ לחבור ללבני ולא אג'נדה מדינית כזו או אחרת) אבל אם הרשימה של לבני היתה יותר ימנית באופיה, זה מהלך שלא בטוח שהיה מזיק אלא אפילו מועיל.
עם לבני כמספר 2 העבודה היתה יכולה להגיע לאזור ה 30 מנדטים, לפי הסקרים האחרונים שתי הרשימות ביחד עוברות את המספר הזה (מצד שני, לפיד נחלש אבל לא בטוח שזה לא היה קורה גם ככה).
עכשיו הם נמצאים במצב בו אפשר לעשות מתקפה תלת-ראשית, ולחלק את העבודה בינהם. האם זה יקרה ? לא בטוח. אולי ההצהרה של שלי מאתמול פלוס עבודה מאחורי הקלעים תעזור להם להגיע להחלטה הזו. אנחנו רווי אכזבות מהשמאל, אולי הפעם מישהו שם יקבל שכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 09 דצמבר 2012, 10:51 
האלטרנטיבה תגיע בבחירות הבאות, אחרי שגבי אשכנזי יחליט להתמודד. הוא היחיד שיכול לקחת קולות מהימין ולצמצם את הפער הדמוגרפי שמשפיע בצורה נרחבת על התוצאות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2012, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
האלטרנטיבה תגיע בבחירות הבאות, אחרי שגבי אשכנזי יחליט להתמודד. הוא היחיד שיכול לקחת קולות מהימין ולצמצם את הפער הדמוגרפי שמשפיע בצורה נרחבת על התוצאות...

מסקנה: אם מפלגת שמאל-מרכז רוצה לעמוד בראש השלטון, היא צריכה לשים אצלה כמנהיג איש ביטחון
למעשה זה מה שקרה גם בפעמיים האחרונות שהם היו בשלטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2012, 11:41 
romario כתב:
תודה קומוניסים.

אני אבחר בכם בסוף.

לא שאני בא לסכסך,
אבל אתה באמת מתכוון לבחור במפלגה שהעומד בראשה הוא ד"ר אריה אלדר.
ביום חמישי האחרון הוא נצפה בכנס בוגרי הפקולטה לרפואה בבנייני האומה אוכל ארוחת צהריים מפוארת שניתנה בחסות "טבע" ו"רוש". ובכלל נראה לי שדעתו על חברות התרופות (ויש מצב שגם חברות התיקים) הפוכה מהדעה שלך.

יש סיכוי שאם מישהו מגיע אליו עם כוויות או חתך רציני בעור והוא שולח אותו לניתוח אצל אח של דני נוימן ואחרי זה נותן לו סטרואידים אנטיביוטיקות ועוד מרעין בישין במקום צום מיצים פשוט ושני פרקי תהילים.

שאתה מכל האנשים תצביע ליבסקציה?
בפורים הקרוב לא מגיע לך וודקה זולה בבית חב"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2012, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
קובי, הקמפיין של לבני התפרסם הבוקר, מתעסק אך ורק בביברמן

ראיתי עכשיו את הסלוגנים. למרות שזו עבודה גרפית של ילד בן 5, הרעיון הוא נכון ותוקף את ההתנהלות המדינית של ביברמן.
גם העבודה השיקה את הקמפיין שלה היום - ביבי טוב לעשירים. שלי טובה בשבילך.
לפיד ערך אתמול מצעד לפידים (הוי המגלומניה) בב"ש והציב 5 קריטריונים לכניסה לממשלה, אף אחד מהם לא מתעסק בצד המדיני אלא רק בצד החברתי-כלכלי.
הכי חשוב שהם לא יתעסקו אחד בשני, אין לזה טעם וזה משרת את המטרה ההפוכה.

אני עדיין ממתין לפתיחת הקמפיין של ש"ס, לאורך השנים הם המפלגה הכי חזקה בשטח ונראה עד כמה הראש המשולש יפריע על ההתנהלות שלהם.
מי שצפה אתמול בתוכנית בערוץ 10 עם דרעי, ראה לבד כמה כעס וסלידה יש לו מביבי. לא היתי מקל ראש ביכולת שלהם לפגוע ישירות בליכוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2012, 11:55 
תמונה

קובסטר, הבעיה פה היא לא הגרפיקה הגרועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2012, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
סוף סוף מישהו עושה שימוש מקצועי בmicrosoft paint.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2012, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
זינק,
מעבר לעובדה שאני בטוח שאתה היית עושה עבודה פי כמה וכמה יותר רצינית, הרעיון הוא סביר.
ביברמן הם הצד הרע, לבני היא הצד הטוב. הגיון בסיסי ומפגר אבל ככה ביבי ניצח ב 96.
צריך לזכור שמדובר בעם ישראל, לא בפורום שדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2012, 12:16 
ברגר כתב:

עכשיו נזכרת?
או שאתה מושפע ממצנע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2012, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי שכדאי להפסיק לחכות לפתרון פלא בדמות המשיח הבא שיגיע מהבקו"ם על וולבו לבן.
כמה פעמים כבר אפשר לנסות את זה ולהתאכזב, במקום לעשות עבודה אמיתית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2012, 12:30 
איזה עבודה אמיתית אפשר לעשות כאן?
מ-1977 מנסים ,כבר 35 שנים ,וכלום לא עוזר פרט לדמות בטחונית סמכותית (רבין , ברק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2012, 12:39 
הקמפיין של לבני והשימוש בשם התקווה בצורתה וצבעה של מפלגת התקווה שהיא חלק מעוצמה לישראל לדעתי מצריך בדיקה משפטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2012, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
הפועל כתב:

מסכים שהאגו המטופש זה מה שיצר מלכתחילה את המצב הלא בריא הזה (האגו זה גם מה שגרם לפרץ לחבור ללבני ולא אג'נדה מדינית כזו או אחרת) אבל אם הרשימה של לבני היתה יותר ימנית באופיה, זה מהלך שלא בטוח שהיה מזיק אלא אפילו מועיל.
עם לבני כמספר 2 העבודה היתה יכולה להגיע לאזור ה 30 מנדטים, לפי הסקרים האחרונים שתי הרשימות ביחד עוברות את המספר הזה (מצד שני, לפיד נחלש אבל לא בטוח שזה לא היה קורה גם ככה).
עכשיו הם נמצאים במצב בו אפשר לעשות מתקפה תלת-ראשית, ולחלק את העבודה בינהם. האם זה יקרה ? לא בטוח. אולי ההצהרה של שלי מאתמול פלוס עבודה מאחורי הקלעים תעזור להם להגיע להחלטה הזו. אנחנו רווי אכזבות מהשמאל, אולי הפעם מישהו שם יקבל שכל.

זה הבעיה של השמאל, הפחדנות. מה זה "אם הרשימה הייתה יותר ימנית באופיה" ומה זה שהדיקטטורית בעבודה מכריזה שהם לא מפלגת שמאל? מה זה הפחדנות הזאת, איך הגענו למצב הזה שגם הימין הורס את המדינה הציונית והשמאל עדיין מתבייש בזה שהוא כזה. במקום להפוך את הימניות הלאומנית לגנאי, להקים את המחנה הדמוקרטי כנגד המחנה הלאומני, אתם ממשיכים לחפש לא להיראות יותר מדי שמאלנים.
בא לי להקיא מתפיסת העולם הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 195  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: