אוגוסטוס היל כתב:
אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:
בלי להיכנס להיסטוריה המשותפת שלכם כי זה לא ענייני ולא מעניין, חייב לציין שאופטימי גם מפרסם הצעות עבודה בפורום, נותן עדיפות לאוהדי הפועל וגם בדרבי האחרון הוא עשה מבצע מיוחד לאוהדים ככה שכולם מרוויחים מזה.
מבחינתי, כל עוד זה לא ניצול ציני ובוטה (כמו ההוא מהאתר שקרכלשהו בתקופת טביב) אין עם זה בעיה.
אם כבר בפרגונים, האיי ליסט היה מצוין השבוע. דרכך לאחראים...
תודה על הפרגון.
לא חושב שאני משתמש בפורום לפרסום. לא ציינתי אף פעם בפורום את שם העסק. גם לא פרסמתי מבצעים. גם בדרבי בכדורסל לא אני פרסמתי אלא שיתפתי פעולה.
אני רחוק מלהיות מושלם ולאחר מחשבה עדיין לטעמי להשתתף בדיון ולציין איך נהוג במקום העבודה שלי אינו נחשב לפרסום כפי שנטען כאן.
למרות הפרגון, אני בפירוש חושב שלנצל את הפורום לפרסום מכל סוג שהוא ולקידום עסקים אינו במקום.
לפני שנה הבאתי לינק של ראיון עם שני אוהדי הפועל שברקע הופיע הלוגו של העסק. יש שיאמרו שזה פרסום מסווה . לי לא הייתה כוונה כזו.
אני לא נוהג להכנס לדיונים האלה, אבל בחיאת אופטימי. אין פה משתמש שלא יודע את שם המקום. ומעבר לכך, כבר בערך 20 שנה פרסום זה קצת מעבר לאמירה- "בואו תקנו אצלי"
לומר שהאמירות שלך כאן הן לא פרסום, זה שקול לאמירה שהפרסומת של קוקה קולה לעיר המוזיקה - היא לא פרסומת כי היא לא באה למכור את המשקה עצמו.
אז איפה בדיוק יש פה פרסום?
הוא לא מזכיר את שם המסעדה, וגם אם כ-ו-ל-ם מכירים אותה, זה בוודאי לא משום שהוא מפמפם את שמה פה בפורום. הוא הזכיר את שמה פעם אחת בלבד בכל היסטוריית הפורום, לפני כמה שנים, באשכול האאוטינג העצמי שלו, כשאז רכש את המסעדה.
הוא לא מפאר או מרומם את איכות המוצר או השירות שאותו הוא מציע. בסך הכל פירט איזה סוג מנות צמחוניות הוא מגיש - נדמה לי שזה הובא יותר כדוגמה ממקור ראשון, דוגמה שהיא רלוונטית לאשכול, יותר מאשר פירסום.
הוא לא מציין מחירים, מבצעים, לא מפרסם מנות פופולריות (בחייך, הפשטידת תרד הצמחונית, זה הפרסום? זו בוודאי אחת המנות הכי פחות פופולריות שלו).
ולראייה - היתה לו אחושרמוטה הזדמנות לעשות פרסום רציני למסעדה שלו לפני שבוע. הוא בחר שלא. ממקור ראשון אני יכול להעיד שהיה זה קורמן שלחץ עליו ליידע את הפורום בעניין השידור הישיר של המשחק על מסך ענק אצלו במסעדה לטובת האוהדים מחוסרי הכרטיס. ממקור ראשון אני יכול גם להעיד שאופטימי הסתייג מכך (מעצם היידוע) מאוד. ולא מפני שהוא שונא את אוהדי הפועל. (טוב גם. אבל לא רק

)
בקיצור, אל תחפשו איפה שאין. נדמה לי שדווקא בעניין הזה אופטימי מקפיד מאוד.