תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 04:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 123 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 7/12+8/12 [מידע+דיונים]
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2012, 18:32 
Oleg Neduda כתב:
רואה שחורות כתב:
Oleg Neduda כתב:
רואה שחורות כתב:
יובל כתב:
אני מעדיף שישאירו את פטקוביץ' וישחררו את חיימוביץ' ובן יוסף.
פטקוביץ' גם יותר טוב, גם מרוויח פחות וגם אני מניח שיהיה יותר קל למצוא קבוצה לחיימוביץ'. ולא נראה שתהיה לנו בעיה עם מכסת הזרים.

לגמרי. פטקוביץ' גם יותר טוב מסאבו בכל פרמטר.
נכון לעכשיו שני השחקנים שאמורים להגיע, מוטב אם ייכשל המו"מ איתם.

באיזה נחרצות את קובע את זה
מזכיר לי את הקביעות שפצלקה לא מתאים לפני שחתם
יהיה מעניין להקפיץ את האשכולות האלו עוד חודש, אחרי שאולי בטעות פביצביץ יתברר עוד כשחקן טוב (מה שלדעתי יקרה)

שלא תבין לא נכון, סאבו לא שחקן רע לדעתי. אבל כשאתה מביא שחקן, אתה מצפה שהוא ישפר את הסגל ושירגישו את זה. כשאתה מביא זר בן 31 אתה מצפה שלפחות בקריטריון היכולת הוא יפצה על החסרונות האחרים, אבל במקרה שלו זה לא בדיוק ככה.
לגבי בונדר, ראיתי אותו מספיק כדי לדעת שהוא לא שחקן כדורגל. בטח לא לאליפות. (וכן, אני זוכר שהוא שחקן בית לב לב פרח פרח, גם אני מת עליו, אבל בחייאת, אנחנו מנהלים קבוצת כדורגל).

סבבה. לטעמי פאביצביץ של רוב התקופה במכבי (למעט החודשים האחרונים שם) טוב בהרבה מפטקוביץ, ובטח מחיימוביץ ובן יוסף (שלדעתי אותם הוא יחליף ויצטרף לוואליד ופטקוביץ).
בנוגע לגיל, גם טופוזקוב ופצאלקה הגיעו לפה בני 31. זה גיל מצויין לבלם בד"כ

על בונדר לא דיברתי ואני מסכים איתך שהוא בינוני להחריד ולא טוב יותר מפנסטיל. מה גם שבשום מקום מלבד אתר חובבני אחד (ספורט 1) לא היה רשום שהוא מגיע

פאביצ'ביץ' זה שחקן שנוטה להיפצע הרבה, ואני לא מדבר על העובדה שהוא בקושי שיחק העונה וגם על העובדה שהוא מגיע לפה בגרושים כשחקן חופשי משום מה.
זה לא נשמע כל כך אופטימי ולא נשמע כמו השחקן שישדרג את ההגנה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2012, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
הכתבה בONE מלחיצה לי תתחת.
לא רוצה לחשוב אם ישקיעו פה הרבה כסף ובסוף לא ניקח אליפות.
תנו לעבוד בשקט.

דווקא הכתבה הרגיע אותי קצת ובעיקר השורות הבאות:

ציטוט:
לכן, אנשי העסקים המובילים כיום את הפועל ת"א רואים את כל הדברים מבחינה עסקית, ובימים אילו עובדים מאחורי הקלעים על תוכנית להביא חיזוק לקבוצה בחודש ינואר, כאשר אנשי העסקים יתנו את הגב הכלכלי לכך . המטרה להבטיח זכייה באליפות בכל מחיר בסוף העונה, שעשויה להיות מכרעת מבחינה כלכלית עבור הקבוצה לשנים הבאות.

אם זה נכון סימן שיש לנו גב כלכלי יחסי שיאפשר החתמה בינואר בלי יותר מידי פחד מאי הצלחה בעתיד וכניסה לחובות.. אם אנשי העסקים שלנו מסוגלים להכניס כולם את היד לכיס ולהביא תקציב נאה לחיזוק אז זה כבר חדשות טובות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2012, 20:18 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
אופירה אסייג כתב:
תמונה

שלא תערכי יא שרמוטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 123 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: