תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 13:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 120 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 6/12
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 15:33 
פאביצ'ביץ'?
:facepalm:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
EZMAN כתב:
IdanTheLittle כתב:
קוטיניו עובר לבני יהודה.

עגייב, עכשיו!

אתה חי בסרט...

אולי, אבל אם קוטיניו עובר לבני יהודה שווה לפחות לנסות לקנות אותו ולהשאיל אותו עד לסוף העונה לבני יהודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע מה מדהים יותר, שבהפועל חוזרים על אותם טעויות שהביאו לרכש הכושל בקיץ, או האוהדים חסרי המושג ששוב משבחים את "ההתנהלות הנכונה".

רק חסר שירצו שוב למכור את טוטו בשביל לממן את הרכש הכושל וימכרו לנו שאין ברירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 15:35 
EZMAN כתב:
IdanTheLittle כתב:
EZMAN כתב:
IdanTheLittle כתב:
קוטיניו עובר לבני יהודה.

עגייב, עכשיו!

אתה חי בסרט...

אולי, אבל אם קוטיניו עובר לבני יהודה שווה לפחות לנסות לקנות אותו ולהשאיל אותו עד לסוף העונה לבני יהודה

עם איזה כסף? מביאים לעמדה הכי חשובה שלנו שאריות של מכבי , אז לעמדה שאנחנו לא צריכים יהיה מספיק כסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 15:36 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
תמשיכו להזות שבינואר תימצאו בלם ברמה גבוהה, במחיר רצפה, שאין לו בעיות אישיות/בריאותיות/נפשיות וכיו"ב ושהוא בכושר משחק סביר וכמובן חולם לבוא ולשחק בהפועל.
בהצלחה!

אפשר, אפילו יותר מאחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
יש כתבה ב-One על ישיבת הדירקטוריון הראשונה:
http://www.one.co.il/Article/209488.html

למה בכור צבאן אומר שם שלא מחפשים רוכשים נוספים?
יש עוד 50% שצריך לקנות מטביב לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 15:37 
אדום נחמד כתב:
הוקיץ' כתב:
אתה יכול להפסיק עם הזריקת קלישאות שלך? שחקנים כמו חוטבא, אלרואי, ויקטור, חיימוביץ' ושושן אלו לא שחקנים שצריך "לטפח" אותם, אלו שחקנים שצריך להחליף אותם כי הם לא שווים אגורה.
פטקוביץ' עוד איכשהו שווה צ'אנס כי למרות שהוא נכה לפחות יש לו נתונים פיזיים טובים.
אני לא יודע מה פאביצ'ביץ' יתן, אצלו לפחות אני יודע שיש שם גרעין של שחקן טוב, אצל כל השאר זה חסר סיכוי.
אתה "מטפח" שחקנים שיכול לצאת מהם משהו, לא כאלו חסרי כישרון כי הם תמיד ישארו כאלה.

אתה רק מוכיח את מה שאני טוען כל הזמן. הרצון הזה להחליף בינוניים בבינוניים אחרים הוא חסר טעם וסיכוי להצליח.
כל השחקנים האלה שציינת, פרט לחיימוביץ', הם שחקנים שהלואי והיו נשארים במועדון עוד 5 שנים. בטח ובטח עדיף על להחליף אותם בינואר ברשימה חדשה, שתוחלף שוב ביולי ושוב בינואר.
שווים כמה שהם שווים (אולי אגורה), אבל ככה גם כל השאר כולל אהובי הפורום הזמניים מגרלשוילי וורטה. בזמנו רצינו את טוואטחה ובודדים כמוני לא הבינו ממה ההתלהבות. ואז עברו לדוידזדה.
שלא תבין, כולם מוכשרים בבינוניותם. עכשיו תעשה את השיקולים שלך.
אתה צריך להביא שחקנים שישדרגו אותך. לא כאלה שאולי ישדרגו אותך על סמך חצי עונה טובה.

אתה שוב נופל לקלישאות. מה זה לעזאזל "כולם בינוניים"? אפשר לחשוב שכולם אותו שחקן.
אתה מביא שחקנים לפעמים הולך ולפעמים לא. לפעמים יוצא חנן ממן ולפעמים מחמוד עבאס.
הדבר הכי גרוע זה להישאר עם הקיים, כי במקרה שלהם זה כבר בטוח שאין להם מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
Charlie כתב:
תמשיכו להזות שבינואר תימצאו בלם ברמה גבוהה, במחיר רצפה, שאין לו בעיות אישיות/בריאותיות/נפשיות וכיו"ב ושהוא בכושר משחק סביר וכמובן חולם לבוא ולשחק בהפועל.
בהצלחה!

אפשר, אפילו יותר מאחד.

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 15:39 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
Charlie כתב:
בהצלחה!

אפשר, אפילו יותר מאחד.

למה אתה מחכה?
הנה הכתובת:
ucp.php?i=pm&mode=compose&u=740

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
אתה שוב נופל לקלישאות. מה זה לעזאזל "כולם בינוניים"? אפשר לחשוב שכולם אותו שחקן.
אתה מביא שחקנים לפעמים הולך ולפעמים לא. לפעמים יוצא חנן ממן ולפעמים מחמוד עבאס.
הדבר הכי גרוע זה להישאר עם הקיים, כי במקרה שלהם זה כבר בטוח שאין להם מושג.

אם השתמע מדברי שאני נגד רכש, אז לא. אני בעד רכש. רכש זה טוב.
רכש מתוך לחץ, ובלי מעקב אמיתי אחרי שחקנים, ובעיקר רדיפה אחרי שחקנים שהתקשורת מרימה, זה טעות.
חוץ מזה, שאני מקבל את העובדה שלא כל ה11 יהייו כוכבים, ושחקנים בינוניים הם הכרח בכל קבוצה, גדולה או קטנה.
ומכיוון שבכל מקרה יהייו בינוניים על התפקיד של אותם שחקנים שציינת, אני מעדיף להשאר איתם מאשר להמר כל שנה על מישהו אחר.

אבל כמו שאמרתי, מאז הדאבל לאנשים נכנס ג'וק לראש שכל שחקן שלא מקפיץ כל הדרך עד המספרת לשער חייב להיות מוחלף.
לרף הציפיות של הפורום פה, אין הרבה שחקנים שמגיעים. תמיד יהייו תלונות
כאילו, למען השם, אחרי שלקחנו דאבל אדיר עם קבוצה מהטובות שנראו פה, כל הקיץ דיברו שצריך להביא לפחות 5 שחקנים. 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 15:48 
יש הבדל בין שחקן טוב עם חסרונות מסוימים, לבין שחקן לא מתאים.
השחקנים המדוברים הם שחקנים לא טובים ולא מתאימים להפועל ת"א. כולם. במקרה הטוב חלקם יכולים להיות סותמי חורים שרואים דקות פעם בעשרה משחקים.
מנסים להביא במקומם שחקנים טובים יותר. יכול להיות שיצליח ויכול להיות שלא. זה בטוח עדיף על פני "לתת צ'אנס" ו"לטפח" שחקנים שלא מתאימים להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
השחקנים המדוברים הם שחקנים לא טובים ולא מתאימים להפועל ת"א. כולם. במקרה הטוב חלקם יכולים להיות סותמי חורים שרואים דקות פעם בעשרה משחקים.
מנסים להביא במקומם שחקנים טובים יותר. יכול להיות שיצליח ויכול להיות שלא. זה בטוח עדיף על פני "לתת צ'אנס" ו"לטפח" שחקנים שלא מתאימים להפועל.

קודם כל, אני לא מסכים איתך. חוטבא שושן אלרואי ומרעי הם אחלה שחקנים ביחס לליגה. פטקוביץ' מסתדר לא רע.
את הכוכבים הבאנו לקישור ולהתקפה. ואנחנו רואים את ההצלחה שם.
אי אפשר להחליף את כל הקבוצה לכוכבים. תתמודד עם זה.
מה גם, שקבוצה עם כוכבים מתפרקת בקלות (ראה ערך קבוצת הדאבל), בעוד קבוצה מוכשרת אך בינונית שיכולה לקחת אליפות בארץ שומרת על הסגל שלה.
מכבי היא דוגמה מצוינת לקבוצה כמעט בלי כוכבים, אבל עם שחקנים בינוניים מספיק טובים כך שהסגל לא יתחלף ברובו. חסר להם חלוץ חזק וזהו.

אני לא אומר שאי אפשר לשפר את הקיים. אני אומר שזה מיותר. עדיף להתמודד עם החסרונות שלנו, ויש, מאשר לנסות להחליף כל הזמן חלקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 15:59 
לא יודע,אני אישית חושב שלקוטיניו יש הרבה כדורגל אבל הוא פשוט לא מתאים לסגנון המשחק שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
פאביצ'ביץ' עולה להתקפה בספורט5:
"למה שאחשוב על מכבי? הפועל מועדון גדול, ואשמח לחתום שם"

אז עכשיו אנחנו יודעים שהוא גם טוב בהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
אדום נחמד כתב:
אנטיגונה כתב:
אין מה לצפות ליותר מזה.
סביר ביותר בהתאם לנסיבות.
לא ציפיתי ליותר, גם לא מהמגן הימני או הקשר האחורי שיגיעו או לא יגיעו.
יותר מודאג משחרור של טוטו, כשאין לו מחליף ראוי.
וגם אסור לשחרר את אלרואי כהן אם לא מביאים קשר התקפי.

במה פביצ'ביץ' עדיף מפטקוביץ' שסוף סוף נכנס לעניינים?
וגם מור שושן התחיל להראות ניצוצות של אחריות.

החתמה מיותרת ובזבוז של כסף. מקווה שזה לא אמיתי.

לפטקוביץ אין קשר לכדורגל ופביצביץ בלם טוב.

אני באמת חושב שהפתיחה של פטקוביץ בהפועל יותר מרשימה מהפתיחה של דגלאס , הוא בינתיים נותן משחקים סבירים והרבה יותר טובים מהשניים האחרים שמתמודדים איתו על ההרכב .

באמת שאני מתקשה לזכור פעולה אחת סבירה שלו.
רק על המחצית הראשונה נגד ב"ש לא הייתי נותן לו לראות דשא יותר.
איבד כדור כשהוא אחרון, ואז העיף לקרן שניה לפני שהכדור בידיים של בוריס.
רק היה חסר שהוא היה שם גול עצמי מהקרן והוא היה קובע שיא של 3 טעויות במהלך אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
kobster כתב:
KID A כתב:
kobster כתב:
בחלק הקדמי (למעט קוטיניו) אסור לגעת, כולל אלרואי ומרעי . זה היתרון שלנו על כל הליגה

אם יוצא לנו משהו מזה (חסכון בכסף או כל דבר אחר), לא יקרה לנו כלום אם זה יהיה שרם במקום מרעי.
אולי אפילו יותר טוב.

למה במקום אם אפשר בנוסף ?
עדן צריך לקבל את ההזדמנות שלו בבוגרים וחבל שלא מנצלים את המשחק היום בשביל לתת לו את ההזדמנות הזו.
מרעי חלוץ מחליף לגיטימי לליגת העל, לא חושב שצריך לוותר עליו לחלוטין.

KID A, תמות.
קובסטר :HEART2:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 16:55 
אדום נחמד כתב:
הוקיץ' כתב:

קודם כל, אני לא מסכים איתך. חוטבא שושן אלרואי ומרעי הם אחלה שחקנים ביחס לליגה. פטקוביץ' מסתדר לא רע.
את הכוכבים הבאנו לקישור ולהתקפה. ואנחנו רואים את ההצלחה שם.
אי אפשר להחליף את כל הקבוצה לכוכבים. תתמודד עם זה.
מה גם, שקבוצה עם כוכבים מתפרקת בקלות (ראה ערך קבוצת הדאבל), בעוד קבוצה מוכשרת אך בינונית שיכולה לקחת אליפות בארץ שומרת על הסגל שלה.
מכבי היא דוגמה מצוינת לקבוצה כמעט בלי כוכבים, אבל עם שחקנים בינוניים מספיק טובים כך שהסגל לא יתחלף ברובו. חסר להם חלוץ חזק וזהו.

אני לא אומר שאי אפשר לשפר את הקיים. אני אומר שזה מיותר. עדיף להתמודד עם החסרונות שלנו, ויש, מאשר לנסות להחליף כל הזמן חלקים.

אז אני חושב, או יותר נכון בטוח, שהשחקנים המדוברים הם לא מספיקים לכלום. לא אליפות ולא נעליים.
אתה זורק את המושג "בינוניים" כאילו כל השחקנים בקטגוריה הזאת הם באותה רמה. אז יש לי חדשות בשבילך: הסגל של מכבי אולי לא מבריק, אבל ברמת השחקנים המשלימים הוא עולה על שלך.
לצורך העניין, קולאוטי, ורד ומיכה טובים בהרבה מויקטור, חוטבא ואלרואי.
אבל עזוב, אם אתה חושב שהשחקנים האלו הם אחלה שחקנים אז באמת שאין על מה לדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 17:48 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
אז אני חושב, או יותר נכון בטוח, שהשחקנים המדוברים הם לא מספיקים לכלום. לא אליפות ולא נעליים.
אתה זורק את המושג "בינוניים" כאילו כל השחקנים בקטגוריה הזאת הם באותה רמה. אז יש לי חדשות בשבילך: הסגל של מכבי אולי לא מבריק, אבל ברמת השחקנים המשלימים הוא עולה על שלך.

אתה לא חייב לדבר איתי
אבל אני בטוח, משוכנע, שלא הייתי מחליף אף אחד משלנו באף אחד משלהם. למכבי יש תלכיד בינוני שמחובר הרבה יותר מאשר התלכיד הבינוני שלנו. ורואים את זה.

וכן, אני מודע לעובדה שבינוני זו לא קטגוריה טובה, ויש בה הרבה רמות. אבל בעיני אלרואי ורד ועזרא זה אותו שחקן. חוטבא שומוביץ' דוידזדה עומר ורד וורטה זה אותו שחקן. מרעי דאבור עזריאל אזולאי ותורג'מן זה אותו שחקן.
אז כן, יש הבדלים ביניהם ומן הסתם יש כאלה שטובים מאחרים. זה לא אומר שאני ארצה מיד להחליף אותם.
בשביל להחליף שחקן של הפועל בשחקן אחר, המחליף צריך להצדיק את ההעברה.
אמרתי את שלי יותר מדי פעמים, ואתה את שלך. לא חייבים להסכים.
יאללה הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום חמישי 6/12
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 17:54 
אדום נחמד כתב:
הוקיץ' כתב:

אתה לא חייב לדבר איתי
אבל אני בטוח, משוכנע, שלא הייתי מחליף אף אחד משלנו באף אחד משלהם. למכבי יש תלכיד בינוני שמחובר הרבה יותר מאשר התלכיד הבינוני שלנו. ורואים את זה.

וכן, אני מודע לעובדה שבינוני זו לא קטגוריה טובה, ויש בה הרבה רמות. אבל בעיני אלרואי ורד ועזרא זה אותו שחקן. חוטבא שומוביץ' דוידזדה עומר ורד וורטה זה אותו שחקן. מרעי דאבור עזריאל אזולאי ותורג'מן זה אותו שחקן.

אחינו, תן לי גם ממה שאתה לוקח. הם אפילו לא באותו אזור חיוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 18:04 
סמל אישי של המשתמש
בן יוסף וחיימוביץ' בדרך החוצה מהפועל תל אביב
http://www.one.co.il/Article/209501.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
לא נראה שברדה בדרך למכבי

ברדה: "אני מוכן לסיים את הקריירה שלי פה גם אם זה אומר לשחק בחינם"
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/420/ ... 629&loc=67

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 18:36 
IdanTheLittle כתב:

האמת שזו התשובה האדומה לאניימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 18:46 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
IdanTheLittle כתב:

לא קרוב אפילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 19:01 
moshiko כתב:
IdanTheLittle כתב:

ממש תשובה מוחצת..
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
סימרוטיץ כתב:
ראצ'ו כתב:
לא יודע אם פאיבצ'ביץ' מספיק טוב. ימים יגידו.
מה שאני כן יודע זה שבמסגרת התקציבית שיש (גם אם ישחררו 3 שחקנים אחרים) זו בהחלט החלטה הגיונית לקחת
ושהסקאוט של הקבוצה וגם יוסי עקבו אחריו במשך תקופה ורצו להביא אותו ושניהם המליצו להנהלה להחתים אותו (שוב - במסגרת התקציבית המוגבלת).
דבר טוב שבטוח אפשר להגיד זה שסוף סוף החתימו שחקן בזמן ולא חיכו לדקה האחרונה של חלון ההעברות.
מקווה שהוא באמת יהיה טוב ויצדיק את עצם ההחתמה.

האם ידוע לך אם הוא בא במקום או בנוסף לפטקוביץ ?

לא מאמין שיחזיקו בסגל את כל הבלמים שיש (וכמובן גם לא את בן יוסף). אני לא יודע אם ישחררו את פטקוביץ' או את חיימוביץ' אבל אחד מהם יישאר.
לא יודע עד כמה זמן בדיוק עקבו אחריו אבל זה שם שהיה מוכן בקנה ולא מהרגע להרגע.
באופן אישי אני מאוד מעריך את ניר אפרתי הסקאוט שעושה עבודה מעולה (וגם עבודת הכנה כבר לעונה הבאה) וכמו שאני מבין גם בענייני הסקאוטינג
יש כוונה להשתדרג.

יש סיכוי שיהיו בסגל 2 בלמים ממוצא יוגוסלבי
דינו באופוריה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 02:33 
זה שבהפועל מחתימים בתחילת דצמבר שחקן לינואר זה משהו מדהים
זו ההתנהלות הכי מקצועית שראיתי בקבוצה מזה שנים
אני מקווה שלא צריך להזכיר את פגרות החורף המבזות בשנים האחרונות שרק בינואר התחילו לחפש מועמדים ואז רצו לבקרה ביום האחרון לבקש טובות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 02:57 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
זה שבהפועל מחתימים בתחילת דצמבר שחקן לינואר זה משהו מדהים
זו ההתנהלות הכי מקצועית שראיתי בקבוצה מזה שנים
אני מקווה שלא צריך להזכיר את פגרות החורף המבזות בשנים האחרונות שרק בינואר התחילו לחפש מועמדים ואז רצו לבקרה ביום האחרון לבקש טובות

גם בקיץ הביאו מהר חיזוק לא טוב ולא מתאים בשביל לסתום את הסגל ולהגיד "הבאנו". וגם בקיץ כולם שיבחו את ההנהלה על "ההתנהלות הנהדרת". רק שכולם שוכחים שיותר חשוב מלקנות בזמן (וזה חשוב) זה לקנות שחקנים טובים. והפלא ופלא, אחרי חודש כולם גילו שהרכש הבינוני שכולם שיבחו נראה גרוע על המגרש, ומזל שלמרות בזבוז הכסף, הזמן והמקום בסגל של מסע הרכש הכל כך נכון הצליחו לתקן ובלחץ האוהדים הגיע ברגע האחרון חיזוק אמיתי של גילי וטוטו, שבלעדיהם היינו היום רואים את מכבי משייטת לאליפות קלה.

והנה, הגענו לינואר ושוב עושים את אותה טעות - מחתימים את השחקן הראשון שמוצאים, בלי לחשוב בצורה שקולה אם זה הצעד הנכון ביותר. אבל בעצם אין מה להתפלא, אם שוב כל האוהדים קונים את זה וחושבים שמדובר בהתנהלות נכונה, למה שההנהלה בעצמה תחשוב אחרת?

להתחיל לחפש חיזוק באמצע ינואר ולהחתים שחקן חלש ביום האחרון זו התנהלות נוראית. אבל להתחיל לחפש בדצמבר ולהחתים את השחקן הראשון שמוצאים למרות רזומה כל כך לא מרשים זו התנהלות גרועה לא פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 04:23 
מאיפה אתה יודע שפאביצ'ביץ' זה השחקן הראשון שראו?
אתה יודע אחרי כמה שחקנים עקבו? אתה יודע מה היו העלויות של אלה שעקבו אחריהם?
בשורה התחתונה, הקבוצה כנראה בגרעון. אם היה כסף היה מגיע שחקן יותר טוב ויותר צעיר מפאביצ'ביץ'. אבל התקציב לבלם הוא: בחינם ובמשכורת נמוכה. במצב כזה כנראה החליט אבוקסיס שאין מה לחכות כי לא יהיו מציאות ועדיף ללכת על מישהו שהוא מכיר וראה והוא כשיר וזול. והכי טוב זה שהוא מגיע חודש לפני ינואר, כדי שיתאקלם מהר ולא תיכנס ללחץ זמן בינואר כמו בכל שנה. ככל שאני חושב על זה, מדובר בהחלטה נכונה של אבוקסיס.
אגב, אתה טוען שבקיץ החתימו מהר מדי. נכון, את קוטיניו. לדעתי שביט גזר שם קופון. ודווקא עם הבלם התעכבו, כי לניצן שירזי היו המון אופציות והוא לא הצליח להחליט. חיכה וחיכה וחיכה לבלם המושלם ובסוף הגיע ליום האחרון של ההעברות כשאין זמן, אין בלם ואין ברירה אלא לקחת את פטקוביץ' ששירזי אפילו לא הספיק לראות, ואת בן יוסף שזו החתמה שערורייתית בפני עצמה.
מה שאבוקסיס הצליח להפיק מהסגל ומהקבוצה הלא מאומנת שהוא קיבל, מוכיחה שהוא פשוט מאמן מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 05:00 
bergkamp כתב:
מאיפה אתה יודע שפאביצ'ביץ' זה השחקן הראשון שראו?
אתה יודע אחרי כמה שחקנים עקבו? אתה יודע מה היו העלויות של אלה שעקבו אחריהם?
בשורה התחתונה, הקבוצה כנראה בגרעון. אם היה כסף היה מגיע שחקן יותר טוב ויותר צעיר מפאביצ'ביץ'. אבל התקציב לבלם הוא: בחינם ובמשכורת נמוכה. במצב כזה כנראה החליט אבוקסיס שאין מה לחכות כי לא יהיו מציאות ועדיף ללכת על מישהו שהוא מכיר וראה והוא כשיר וזול. והכי טוב זה שהוא מגיע חודש לפני ינואר, כדי שיתאקלם מהר ולא תיכנס ללחץ זמן בינואר כמו בכל שנה. ככל שאני חושב על זה, מדובר בהחלטה נכונה של אבוקסיס.
אגב, אתה טוען שבקיץ החתימו מהר מדי. נכון, את קוטיניו. לדעתי שביט גזר שם קופון. ודווקא עם הבלם התעכבו, כי לניצן שירזי היו המון אופציות והוא לא הצליח להחליט. חיכה וחיכה וחיכה לבלם המושלם ובסוף הגיע ליום האחרון של ההעברות כשאין זמן, אין בלם ואין ברירה אלא לקחת את פטקוביץ' ששירזי אפילו לא הספיק לראות, ואת בן יוסף שזו החתמה שערורייתית בפני עצמה.
מה שאבוקסיס הצליח להפיק מהסגל ומהקבוצה הלא מאומנת שהוא קיבל, מוכיחה שהוא פשוט מאמן מצוין.

+1
אם פביצ'וביץ' כשיר ובהתחשב באיכויות הקיימות, שיחוק של ההנהלה. כולל גם מגן ימני + מגיע בזמן להשתלב בקבוצה + מכיר את הליגה ואת ישראל.
אבוקסיס אמר ששיחק לפני מספר שבועות בנבחרת, אז יש סיכוי.

לגבי הקופונים צריך אשכול נפרד ולהתחיל מבן יוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
לפי מה שהבנתי פאביצ'ביץ' עומד לנחות בתחילת שבוע ורק אם יראה שהוא בכושר אז הוא יחתום, אם כך אז באמת יש מקום לשבח את ההנהלה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 120 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: