villa crespo כתב:
Frank Serpico כתב:
joshsoos כתב:
כן, מס שפתיים. הסברה, דיבור יפה, בלה בלה. כולם יודעים במה מדובר וכולם יודעים שזה חרטא, שום מילים יפות ושום מילים בכלל לא יעזרו. עד שההנהלה לא תחליט שהיא זו שמנהלת את המועדון ולא אותם אוהדים שום דבר לא יזוז, ולמעלה מ90% מהאוהדים ימשיכו לסבול ממי ששם עצמו כבר לפני שנים ארוכות מעל המועדון.

לא קראתי את האשכול, אבל מההודעה הזו אפשר לחשוב ש- 10% מהקהל בעד השלט הזו או בכלל בעד תופעת הדווקא שהורסת לכולם ואם זה מה שאתם חושבים, אז באמת שאין לכם מושג.
אני מניח שאפשר לספור על שתי ידיים את כמות האוהדים שהשלט הזה עשה להם טוב על הלב. 3-2 הם אנשים שאחראים לשלט הזה והיתר הם אנשים כמו אופטימי וקורמן שעל כל מקרה כזה פותחים בבית שמפניות, כי הדבר שהם הכי שונאים בעולם כולו מקבל עוד מכה, הופך לשק חבטות ובכל פעם מאבד עוד ועוד מהקונצנזוס שלו.
כולי תקווה שנצליח לשים לזה סוף, לפני שזה יגמור את כולנו, אבל ההכללה הזאת שלכם, לא רק שאין לה מקום, אלא שאין לה שום קשר למציאות. כלומר, אני מבין בדיוק למה ג'שסוס מתכווון, אבל הוא שוכח שגם בקרב האנשים עליהם הוא מדבר, יש דעות שונות. להגיד על חלקם שהם מנהלים את המועדון, זה אבסורד.
אם זה 10 אנשים זה עוד יותר מגוחך כי הם בעצם מכתיבים את ההתנהלות של המועדון מול התקשורת.
שים לב, רוב הזמן במקום להתקיף אתה מתגונן.
איזה כיף היו ה24 שעות של לחרבן לשימון על הראש? מתקפה תקשורתית מיומנת ומתואמת שהמסרים שלה ברורים : "אנחנו לא מתערבים במועדון אחר, שלא יתערבו אצלנו", "ששימון ינקה את החרא שלו"
כזו פגיעה בשימון ובעגל הזהב שלו לא הייתה. ולדעתי, זו רק ההתחלה.
אבל אתה לא יכול לתכנן קמפיין תקשורתי כשמישהו תוקע אותך כל הזמן בעמדה מתגוננת.
זו הכוונה במנהלים את המועדון.
והאמת? חוץ מלהפסיק תמיכה כספית (אני מתמיד מאז מלחה לא לקנות/לתרום, ואוסר על חברים שלי לעשות כן) ולצעוק בוז בשירי שואה אין לי שום רעיון איך אפשר להתמודד עם זה. אין לי חשק להתעמת עם אף אחד, בעולם, ובטח בקהל של הפועל.
אולי בבחירות הבאות בכדורגל/סל נצביע למישהו עם מצע בעניין.
אם יש לך רעיון אני פתוח.