תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 13:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 203 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קמיקזה הפועל (ספיחי פניני)
הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 12:25 
Fez כתב:
yossi כתב:
Fez כתב:
yossi, יש לך חשיבה מעוותת לחלוטין שכולה תחושת קורבן, התמסכנות, בכיינות, תרצנות, הטלת אחריות על כל שאר העולם ובריחה מאחריות
אין לי מושג איך אתה מסתדר עם הגישה הזאת בחיים "האמיתיים" אבל בכל אופן גם כאן היא טובה בדיוק באותה מידה - כלומר גרועה מאוד

בחיים מחוץ לפורום אני פשוט מתרחק כמו מאש מאנשים עם הגישה שלך, פה לצערי אין לי ברירה כי משום מה המציאות של עולם הכדורגל מחזיקה אותי ואותם כלואים יחד באותה משבצת

תודה
צודק
הילד אשם
צריך להעיף אותו מהמגרשים לתמיד העיקר שהתחושה של הביחד עובדת

לגבי התפיסה שלי - לפחות היא שלי והיא מקבלת כל ילד וכל מעשה קונדס
מה שהיא לא מקבלת זה גילויי גזענות כלפי שחקן שחום עור שאת זה אתה תקבל כדי לצאת נחמד עם הליגה ולהישתתף בפרויקט החינוך הזה שהתחיל (וכמובן להוציא את הגזענים האמיתיים שהם לא בפרויקט כי לא "ראו" בננה וכי על זריקת מצת צריך לקבל מתנה - הכנסה שתסדר את העונה)
תמשיכו לקבל את העובדה שבחברה הישראלית רק הוכחה היא חזות הכל
ואם לא ראו בננה אז אתם תשירו "לא הייתה בננה"
ואם ראו שלט אז אתם תעלו את הילד לגרדום עם כולם

אתה זה שמסכן הכל בשביל "תחושת הביחד" המזויפת שלך, לא אני
אתה דמגוג בשקל (כל הזמן חוזר על ססמאות ריקות מתוכן "לתלות את הילד" ועל כל מיני בננות לא קשורות)
קל לך להציג אותו כקורבן וכ-"ילד מסכן" וכ-"מעשה קונדס" כי אתה כבר מומחה גדול בקורבניזם ובתרצנות
אתה מאשים פעם אחר פעם איזו בננה שלא ברור לאף אחד איך היא קשורה לנושא, מה לעזאזל קשור בננה עכשיו? כמו שדיפ רד כתב אולי זה ההתחממות העולמית בכלל אשמה

יש לך תואר בתרצנות ובריחה מאחריות, וזה תואר שאין לו ביקוש באזרחות חבר יקר
כשמישהו יעשה הכל כדי להאשים כל גורם אפשרי "מבחוץ" כדי לא לפגוע חס וחלילה בתפיסת העולם השטחית יקרת הערך שלו, אין עם מי לדבר
רק תזכור שאתה לא שמן בגלל הגנטיקה, לא עני בגלל בעלי ההון, לא פוטרת מהעבודה כי הבוס שלך מניאק, וההיא ברחוב לא נפנפה אותך בגלל שהיא רעה

סורי חבוב אני באמת מרגיש שרק מלדבר איתך החשיבה שלי מזדהמת
תהיה בריא עם הגישה הזאת כן?

לא זה ענק הסיפור הזה עם ה"ילד", ה"ילד" שהחזיק את השלט הוא אולי ילד במוח, במציאות הוא אוהד מוכר שאמור להיות למעלה מ30...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 12:32 
גרמנרי כתב:
לא שאני מסכים עם השלט , אבל התגובות פה מעוררות חלחלה, ''סבל וייסורים לאותו אוהד'' מי שמאחל דבר כזה לאוהד שלנו צריך להגלות אותו מבלומפילד.

בכל מקרה, שוב, אני לא מסכים עם השלט, אבל מתי כבר תבינו שיש אנשים שרואים את הפועל בצורה שונה ממכם, אותם אנשים שלא בהכרח מעניין אותם המשחק, ובשבילם הפועל זה דת,בשבילם זה לא לבוא 10 דקות לשריקה ולצאת שהשופט שורק לסיום, זה לעבוד 24\7 על תפאורה ותמיכה בקבוצה. גם בהפועל יש זרמים קיצוניים יותר ופחות, ותמיד יהיו, לבוא לבכות בפורום לא יעזור לאף אחד , חוץ מלתקשורת שבינתיים כבר הספיקו לצטט אוהדים מכאן.

עוד גאון
מה שאתה בעצם אומר פה זה "יש אנשים ששמים עליכם זין ואתם צריכים להבין את זה ולשתוק", למעשה לא אמרת שום דבר
מה זה עוזר לי "להבין" שאותם אנשים רואים את הפועל "בצורה שונה ממני"? למה הם לא אלה שצריכים "להבין"? מה פה עניין של "הבנה"? אם מישהו מאיים לרצוח אותך ואת המשפחה שלך אז אתה צריך "להבין" שהוא פשוט רואה את החיים בצורה שונה או שאתה צריך לפעול נגדו?

אחלה סלוגן נתת עם "בשבילם הפועל זה דת", האמת שזה לגמרי תופס כי גם בשם הדת נעשו דברים איומים לאורך ההיסטוריה
והאמת שהשלט הזה אתמול היה מאוד דומה למחבל מתאבד שצועק "אללהו אכבר" וצולל אל מותו תוך שהוא לוקח איתו יציע שלם

מעבר לזה, האמת שלדבר עם אנשים כמוך וכמו דומיך זה באמת כמו לדבר עם חרדים
תודה שהזכרת לי מאיפה התחושה הזאת מוכרת לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 12:36 
אין לי בעיה עם השלט, כמו שאין לי בעיה עם זה שהקפיטן של מכבי אמר נאצי.
יש לי בעיה עם זה שמי שתלה את השלט ידע שהוא הולך לגרום נזק למועדון ולאוהדים ועדיין עשה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 12:41 
יש לי בעיה באבוה עם השלט, ועם מי שהניף את השלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 12:41 
שלט מגעיל בעיתוי הכי מפגר שיש
שימון מזרחי מוסר לכם נשיקות ופרחים
אנשים מפגרים שהגיע הזמן שההנהלה והעמותה יעיפו מהיציע לתמיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 12:48 
נמאס לי מההתפלספויות, רוצים חופש ביטוי אז הנה - על הזין שלי, כל מי שיוצא בקריאות האלה פשוט דופק את הפועל, הוא דופק את האהבה שלו, לא אותי, לא את זה שיושב לידי, רק את הפועל.
בסופו של דבר הוא לא רואה מעבר לאף של עצמו אף אחד, אגואיסט !

גילוי נאות, נאמר ע"י אחד שאין לו בעיה עם המילה 'שואה', אבל יש לו בעיה שיוצרים פילוג בקהל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 12:53 
vangroder כתב:
נמאס לי מההתפלספויות, רוצים חופש ביטוי אז הנה - על הזין שלי, כל מי שיוצא בקריאות האלה פשוט דופק את הפועל, הוא דופק את האהבה שלו, לא אותי, לא את זה שיושב לידי, רק את הפועל.

גילוי נאות, נאמר ע"י אחד שאין לו בעיה עם המילה 'שואה', אבל יש לו בעיה שיוצרים פילוג בקהל !

לא, ההתאחדות דופקת את הפועל כשהיא מענישה קולקטיבית על דבר כזה מגוחך. ההתאחדות היא הכתובת לא מי שמניף את השלט. אם אתה מוכן להכנע לרודנות של ההתאחדות ולהכנע לכל גחמה שלהם מהפחד לעונש זו בעיה שלך. יש כאלה שלא מוכנים וחבל שאתם לא מכבדים את זה. תנו להתאחדות אצבע מחר היא תרצה את כל היד תאסור תופים שירה עמידה על כסא או קללות אחרות. גם אז תגידו שצריך להיות ילדים טובים כי אנחנו "דופקים את הפועל"? הגישה של הכניעה להתאחדות היא זו שלטווח האורך דופקת את כולנו כאוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 12:58 
גרמנרי כתב:
לא שאני מסכים עם השלט , אבל התגובות פה מעוררות חלחלה, ''סבל וייסורים לאותו אוהד'' מי שמאחל דבר כזה לאוהד שלנו צריך להגלות אותו מבלומפילד.

בכל מקרה, שוב, אני לא מסכים עם השלט, אבל מתי כבר תבינו שיש אנשים שרואים את הפועל בצורה שונה ממכם, אותם אנשים שלא בהכרח מעניין אותם המשחק, ובשבילם הפועל זה דת,בשבילם זה לא לבוא 10 דקות לשריקה ולצאת שהשופט שורק לסיום, זה לעבוד 24\7 על תפאורה ותמיכה בקבוצה. גם בהפועל יש זרמים קיצוניים יותר ופחות, ותמיד יהיו, לבוא לבכות בפורום לא יעזור לאף אחד , חוץ מלתקשורת שבינתיים כבר הספיקו לצטט אוהדים מכאן.

אותם אנשים לא רואים בטובת הפועל.
אז כן, הם רואים את הפועל בצורה שונה ממני. גם אוהדי מכבי רואים את הפועל בצורה שונה ממני.
בסופו של דבר, האוהדים האמיתיים הם אלה שבאמת רואים רק בטובת הקבוצה. בטח לא כאלה שמזיקים לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 13:00 
באמת מזרחי לא ידע איך להסיט את האש ממכבי באלגנטיות
הוא מוסר שוב תודה רבה למי שטרח לעשות עבורו את המלאכה
מרתיח כמה טיפשים האנשים שהכינו והיה להם כלכך חשבו שיראו אותם אז פרסו את השלט פעמיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 13:01 
tamiror כתב:
vangroder כתב:

לא, ההתאחדות דופקת את הפועל כשהיא מענישה קולקטיבית על דבר כזה מגוחך. ההתאחדות היא הכתובת לא מי שמניף את השלט. אם אתה מוכן להכנע לרודנות של ההתאחדות ולהכנע לכל גחמה שלהם מהפחד לעונש זו בעיה שלך. יש כאלה שלא מוכנים וחבל שאתם לא מכבדים את זה. תנו להתאחדות אצבע מחר היא תרצה את כל היד תאסור תופים שירה עמידה על כסא או קללות אחרות. גם אז תגידו שצריך להיות ילדים טובים כי אנחנו "דופקים את הפועל"? הגישה של הכניעה להתאחדות היא זו שלטווח האורך דופקת את כולנו כאוהדים.

הנה עוד פעם התפלספויות, אל תבוא להסביר לי על הגחמות של ההתאחדות, תאמין לי שאני מתעב את הגוף הזה, אבל אנחנו נותנים לו דלק, אנחנו מכשילים את עצמנו, בתור בן אדם שעזר לקריאות האלה להיכנס ליציע אני אומר לך את זה, די, נמאס, צריך לחשוב על דרך יותר חכמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 13:05 
לקחת אקדח,להכניס את הקנה לפה,לטעון ולירות.זה מה שהשלט הזה עושה.ועוד אחרי שהאויב מתנדנד קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 13:10 
JR12 כתב:
לקחת אקדח,להכניס את הקנה לפה,לטעון ולירות.זה מה שהשלט הזה עושה.ועוד אחרי שהאויב מתנדנד קצת.

האויב מתנדנד קצת ? קצת ? אתם לא מבינים איזה עוצמה ותהודה אנחנו יכולים לייצר מהאירוע הזה, פניני צריך להיות מורחק מהנבחרת ושלא נדבר על זה שמכבי חייבים להעיף אותו מהקבוצה, העמדנו אותם במלוא מערומיהם.
גיא פניני זה לא עוד אוהד מהיציע, הוא דמות ייצוגית, קפטן הקבוצה של המדינה, המועדון שלו יצר סימפוזיון שלם על הדם שלנו שבוע שלם רק בעקבות הקריאות האלה והם קיבלו את זה הפוך על הפוך והתמודדו עם זה כמו חבורה של מוגי לב וצבועים ושלט כזה יכול לדפוק את כל העסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 13:35 
yossi כתב:
סימרוטיץ כתב:
[qe="yossi"]
סימרוטיץ כתב:
yossi כתב:
deep red כתב:
גבי ההזיה שלי - מוסרניות זה סוג של אלימות ודרישת מוסר ברמת עיקרון היא דבר שאף אחד לא יכול לעמוד בה

ולכן אם אני עצמי לא זורק בננות על שחקנים שחורים ולא משתמש בביטויי שואה לא כדי לתרץ יחס לערבים ולא ליחס למקקי או אז העאניין הוא בציפיה שלי מהסביבה הקרובה אלי ומהסביבה הנגדית
הניסיון לחנך את את החברים שלי כקודם לניסיון שלי למנוע מהאחרים להתנהג כמצופה הוא המוסרני
אין לי שום בעד השלט
יש לי נגד החינוך פנימה , זה מוסרני לא להבדיל בין אוהד הפועל לגזען מההר או לאחד שאוהב הריסה של אולמות
אני מבדיל בין אלה שסבלו גזענות כל חייהם (כקבוצה של השמאל המנודה) לבין אוסף שונאי הערבים ששרים שירים לסלים
מי ששרפו לו את המגרש בגלל תוצאה לא יכול להתקיים בעולמו מבלי שיפתח איזושהי הגנה מפני האפשרות הבאה לאותו עניין - זה נקרא תראומה

אין מה לעשות עניין כזה מילד שהניף שלט
יש מה לעשות עניין מקפטן נבחרת שמדבר כך
יש מה לעשות עניין מבננה שנזרקת על שחום עור
יש מה לעשות עניין מקבוצה שלא רוצה שחקן ערבי
אין מה לעשות עניין נגד כמה גזענים שמכים כמה ערבים בשירותים של הקניון

זה ההבדל

די כבר למי אכפת מה אחרים עשו ? תפסיק להיתמם הטיפול מתחיל בתוכנו אצלנו

נכון (בתאוריה של האינדיבידואל)
לא נכון כאשר יש לך עוד משחקים בהר
ממש לא נכון כאשר בסוף העונה בר יקבל הצעה מהדון
תפסיק אתה להיתמם
עניי עירך קודמים
לא אכפת לי מה אחרים עושים או שופטים אותי
אכפת לי שיש "אחרים" בתוך אוהדי הקבוצה שלי

טוב איבדתי אותך לגמרי נראה לי שגם אתה איבדת קצת את עצמך

ממש לא יקירי אבל זה היה וויכוח טוב על הבוקר
הרעיון הכללי שלי הוא ללמוד מהם את האחדות ואת החוסר יכולת לשפוט את עצמם ואת הסביבה בקו אחד
ולכן על הילד עם השלט אני קודם מגן אח"כ מטפל בתוך הקבוצה שלי
ובגדול אין מצב בעולם שמישהו יכול להדביק לנו גזענות או גיזענות גם אם נשתמש בביטויי שואה מהיום עד קץ כל הדורות
וזו האיוולת הגדולה

ולכן כל מה שיוצא לתישקורת מהפה זה לא משנה ולא משנה מה הילד עשה
כי הם ינסו להדביק לנו את הגזענות עוד הרבה הרבה שנים ופעמים וניסיונות
אז עזוב אותך מהילד או מכל חולצה שכתוב עליה שואה
הבעיה היא בהר[/quote]
זהו, אתה לא גזען אז אתה בנאדם מושלם (טוב, ברור שלא מושלם, אבל כמעט) ?
ורגע, אתה אומר שאנחנו צריכים לנקוט בשיטה של אוהדי בית"ר שהם מגינים על הגזענים שבתוכם ? בוא אני יגלה לך סוד, רוב אוהדי בית"ר תומכים בגזענות (אולי זה לא מתבטא בכך שהם ירימו שלטים אבל עדיין) ולכן הם לא מגנים את אותם אוהדים. לא כמונו שרובנו מתנגדים לשירי שואה גם ככה, ובנוסף לכך שזה פוגע בקבוצה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
יואב כתב:
פורום סאחים

אם להיות סאחי, זה לרצות שלא יאמרו מילים או יעשו שלטים שפוגעים אך ורק בקבוצה שלי, ולא באף אחד אחר, אז אני סאחי בלטה.
ואגב סאחים, יש לך את השם הכי סאחי בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 14:00 
הבעיה היחידה שהאנשים האלו לא סופרים אותכם ולא את ההנהלה ולא אף אחד , מבחינתם הם זה הפועל והפועל זה הם .
והדרך היחידה לנתק את בלון החמצן שמזין את הגישה הזו , זו פעולה של ההנהלה וחלק מהעמותה כנגד אותם אנשים שפעם אחר פעם פוגעים בהפועל .
אין עוד מקום לספק האירועים האלו יחזרו פעם אחר פעם אם לא נטפל בזה בעצמנו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
הבעיה היחידה שהאנשים האלו לא סופרים אותכם ולא את ההנהלה ולא אף אחד , מבחינתם הם זה הפועל והפועל זה הם .
והדרך היחידה לנתק את בלון החמצן שמזין את הגישה הזו , זו פעולה של ההנהלה וחלק מהעמותה כנגד אותם אנשים שפעם אחר פעם פוגעים בהפועל .
אין עוד מקום לספק האירועים האלו יחזרו פעם אחר פעם אם לא נטפל בזה בעצמנו .

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: קמיקזה הפועל (ספיחי פניני)
הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
הסבתא של הפועל כתב:
יואב כתב:
פורום סאחים

אם להיות סאחי, זה לרצות שלא יאמרו מילים או יעשו שלטים שפוגעים אך ורק בקבוצה שלי, ולא באף אחד אחר, אז אני סאחי בלטה.
ואגב סאחים, יש לך את השם הכי סאחי בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 14:23 
Frank Serpico כתב:
יואב כתב:
פורום סאחים

פורום של ילדים בני 12.
לא הגיע הזמן להתבגר?

עד כאן.
הפורום שלי הוא פורום מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
גרמנרי כתב:

מעניין לי ת'ביצה. הם מיעוט סורר, ואנחנו הרוב השפוי.
לא יכול להיות שבגלל המיעוט הזה כל שנה נחטוף 2/3/4 משחקי רדיוס, שבסופו של דבר פוגעים ב"דת" שלהם.

בעולם מתוקן (פריימרליג לצורך העניין), המשטרה תופסת את הסוררים והופ! מורחקים לכל החיים.
ככה צריך לעשות, במקום להעניש את כל האוהדים.
העונשים האלה שאנחנו חוטפים פשוט מופרכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 16:17 
עמותת האדומים בפייסבוק כתב:
עמותת 'האדומים' מגנה את השימוש בשלט שהונף אמש במשחק באשדוד. נציגי עמותת 'האדומים' עסוקים מזה זמן רב בפעולות הסברה קדחתניות בכדי למנוע את השימוש בביטויים הפוגעים בזכר השואה, להם אין מקום ביציעים. שימוש שכזה מהווה פגיעה קשה באוהדים, בעמותה וחשוב מכל- במועדון עצמו.
העמותה כבר פנתה אל הנהלת המועדון וביקשה לקחת אחריות לטיפול בנושא. אנו נמשיך במאמצינו בכדי למגר את התופעה בשיתוף פעולה עם האוהדים.
מכאן, אנו מבקשים וקוראים לכלל האוהדים, אנא הימנעו מלהשתמש באותם ביטויים- שימוש בהם פוגע באהבה הגדולה של כולנו !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 16:26 
כן, מס שפתיים. הסברה, דיבור יפה, בלה בלה. כולם יודעים במה מדובר וכולם יודעים שזה חרטא, שום מילים יפות ושום מילים בכלל לא יעזרו. עד שההנהלה לא תחליט שהיא זו שמנהלת את המועדון ולא אותם אוהדים שום דבר לא יזוז, ולמעלה מ90% מהאוהדים ימשיכו לסבול ממי ששם עצמו כבר לפני שנים ארוכות מעל המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 16:31 
אני מקווה שיהיו אנשים שירוצו לנציגות בעמותה על הקול הזה , שהם יהיו מי שישימו סוף לכך .
הקול שלי מובטח להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 16:35 
Kyahs כתב:
עמותת האדומים בפייסבוק כתב:
עמותת 'האדומים' מגנה את השימוש בשלט שהונף אמש במשחק באשדוד. נציגי עמותת 'האדומים' עסוקים מזה זמן רב בפעולות הסברה קדחתניות בכדי למנוע את השימוש בביטויים הפוגעים בזכר השואה, להם אין מקום ביציעים. שימוש שכזה מהווה פגיעה קשה באוהדים, בעמותה וחשוב מכל- במועדון עצמו.
העמותה כבר פנתה אל הנהלת המועדון וביקשה לקחת אחריות לטיפול בנושא. אנו נמשיך במאמצינו בכדי למגר את התופעה בשיתוף פעולה עם האוהדים.
מכאן, אנו מבקשים וקוראים לכלל האוהדים, אנא הימנעו מלהשתמש באותם ביטויים- שימוש בהם פוגע באהבה הגדולה של כולנו !

קצת קשה להסביר למי שלא רוצה שיסבירו לו
אין לי בעיה עם הפעולה הזו שנוקטת העמותה (תפקיד ההנהלה הוא למצות את הדין) אך אולי כדאי לפעול בדרכים יותר תכליתיות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 16:42 
joshsoos כתב:
כן, מס שפתיים. הסברה, דיבור יפה, בלה בלה. כולם יודעים במה מדובר וכולם יודעים שזה חרטא, שום מילים יפות ושום מילים בכלל לא יעזרו. עד שההנהלה לא תחליט שהיא זו שמנהלת את המועדון ולא אותם אוהדים שום דבר לא יזוז, ולמעלה מ90% מהאוהדים ימשיכו לסבול ממי ששם עצמו כבר לפני שנים ארוכות מעל המועדון.

רק תיקון מספרי קטן: 99% ואולי אפילו יותר
מדובר לכל היותר ב50 איש שכולם מכירים
תרחיק אותם ופתרת את כל הבעיות גם בכדורסל וגם בכדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: קמיקזה הפועל (ספיחי פניני)
הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אני מקווה שיהיו אנשים שירוצו לנציגות בעמותה על הקול הזה , שהם יהיו מי שישימו סוף לכך .
הקול שלי מובטח להם.

כנ"ל. גם בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 17:06 
mkorman1 כתב:
joshsoos כתב:

רק תיקון מספרי קטן: 99% ואולי אפילו יותר
מדובר לכל היותר ב50 איש שכולם מכירים
תרחיק אותם ופתרת את כל הבעיות גם בכדורסל וגם בכדורגל

אני חייב לומר לך משהו מקורמן, אני גם לא "מת", בלשון המעטה, על הגישה שלך, אתה גם יוצר אנטי, ממש שערי משפט וצדק מהלך על גבי הפורום, החברה האלה הם תוצר שלך, שלי, של כל אחד ואחד ששם על עצמו חולצה אדומה ובא למשחקים של הפועל, חלקנו הכניסו את האמריות האלה ליציע, חלקנו עמד שם בהתחלה ורק נהנה לראות את אוהדי מכבי מתפתלים למשמע האמירות, לא באמת נלחמת כל חייך שהם לא יהיו שם, החברה האלה הם אוהדי הפועל, נותנים את הנשמה לא פחות ממך ואף יותר, רק וואלה הם נסחפו קצת, אף פעם לא מאוחר לעשות את השינוי, קודם כל תגיד אתה "טעיתי" אחרי זה תבקש מאחרים לעמוד על טעותם, אבל תפסיק להתיפייף ולהתעסק בעריפת ראשים, אני מת על הילדים האלה הם אלופים, דעתנים, חלק מהם יודע בדיוק על מה הוא מדבר ואני חייב לומר לך שיש דברים שאני ממש מסכים איתם אחד לאחד, הם ממש לא פראיירים, רק וואלה נסחפו קצת, צריך לשנות צד בתקליט ולחשוב בצורה יותר חכמה איך אנחנו נלחמים על האג'נדות שלנו, צריך להבין גם שמה שקרה עם פניני זה בדיוק מה שניסינו להשיג, אסור בשום פנים ואופן שבמלחמה על האג'נדות שלנו, שבסופו של דבר מייצגות את התפיסה שלנו לגבי הפועל, נגרום לפילוג בקהל (גם אם לא כולנו תמיד מיישרים קו אחד עם השני) ההתדיינות קודם כל צריכה להשען על כבוד הדדי, אנחנו, כולנו, הפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 17:17 
תרשה לי לא להסכים עם אף מילה שכתבת
לא אוהב אותם ואף פעם לא אהבתי
לא מסכים עם שום עמדה שלהם
ואף פעם לא התלהבתי מהתפאורות שלהם
לעניות דעתי הם גורמים לנזק אדיר למועדון
הרבה מעבר ל״תועלת״ של העידוד והתפאורות
נכון שאני לא אוהד כזה גדול , בסך הכל 43 שנים
שבהם אני אוהד אבל מאידך גם לא הסבתי אף פעם לנזק כלשהו להפועל
הם בפרוש כן וזה לא מהיום ולא מאתמול
כשתתפכח לבסוף ותבין גם אתה את מה שאני אומר כבר יכול להיות שיהיה מאוחר מדי
בטח עבור הכדורסל שהוא בבת עיני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 17:18 
גם פניני נסחף קצת.

הטיעון הזה אולי היה קביל אם אחרי הפעם הראשונה, השניה, השלישית או השבעת אלפים עשרים וחמש
שהסבירו להם שהם פוגעים בקבוצה הם היו "מבינים" שהם נסחפו קצת ומתקנים את דרכם.

מבחינתם הדרך שלהם היא היחידה וכל השאר על הזין שלהם (עאלק הם עוד באים בדרישה לכבוד הדדי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 17:54 
סמל אישי של המשתמש
דמגוג בשקל, מילים ריקות מתוכן
וכן שאר התגובות שלכם שוות בדיוק לכתב המסכן מעורץ 5 שרוצה שננקה את השורות שלנו
url]http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.133548.html[/url]
שוב ההשוואה הבסיסית שאני מבדיל ואתם לא
בננה על שחקן שחום עור - מעשה כזה לא יביא את ערוץ הספורט לכתבה כזו על ההם מירושלים
שלט שלנו יביא את העליהום הקיים גם כך אצל הערוץ הצהוב מת"א או הערוץ הצהוב מרוממה
אין לנו מה לשתף פעולה עם מי שרואה את 2 הפעולות האלה כאחת!
גם משפטית וגם פיסית יש עוצמות שונות וסוגים שונים של אלימות ולכן ההבדל אצלי
האובייקטיזיות הצהובה שלהם מביאה אותם לראות הכל אותו דבר (הכל "אלימות") ולדרוש ניקוי אורוות מאיתנו אחרי שהם ניקו את פניני ובלי שההם ינקו את הזורק של הבננה או את השרים לטועמה
אין לנו מה לשתף פעולה עם זה, זה לא נכון ולא צודק
קודם שינקו מי שצריך לנקות את מאלימות גזענית ושירים לטועמה רק בסוף אנחנו ננקה ילדים שמניפים שלט

בין הנפת שלט לזריקת בננה על טוטו יש מרחק שלא אמור להיות בערוץ תקשורת אמיתי
אבל אצל החברים שעוד מעט יתחילו לברבר על הילד עם השלט ב 103 יש מרחק קטן מאד (אפילו יש הובלה לילד עם השלט)
ואתם עוד משתפים פעולה עם זה
ובסוף אני דמגוג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 18:08 
yossi כתב:
דמגוג בשקל, מילים ריקות מתוכן
וכן שאר התגובות שלכם שוות בדיוק לכתב המסכן מעורץ 5 שרוצה שננקה את השורות שלנו
url]http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.133548.html[/url]
שוב ההשוואה הבסיסית שאני מבדיל ואתם לא
בננה על שחקן שחום עור - מעשה כזה לא יביא את ערוץ הספורט לכתבה כזו על ההם מירושלים
שלט שלנו יביא את העליהום הקיים גם כך אצל הערוץ הצהוב מת"א או הערוץ הצהוב מרוממה
אין לנו מה לשתף פעולה עם מי שרואה את 2 הפעולות האלה כאחת!
גם משפטית וגם פיסית יש עוצמות שונות וסוגים שונים של אלימות ולכן ההבדל אצלי
האובייקטיזיות הצהובה שלהם מביאה אותם לראות הכל אותו דבר (הכל "אלימות") ולדרוש ניקוי אורוות מאיתנו אחרי שהם ניקו את פניני ובלי שההם ינקו את הזורק של הבננה או את השרים לטועמה
אין לנו מה לשתף פעולה עם זה, זה לא נכון ולא צודק
קודם שינקו מי שצריך לנקות את מאלימות גזענית ושירים לטועמה רק בסוף אנחנו ננקה ילדים שמניפים שלט

בין הנפת שלט לזריקת בננה על טוטו יש מרחק שלא אמור להיות בערוץ תקשורת אמיתי
אבל אצל החברים שעוד מעט יתחילו לברבר על הילד עם השלט ב 103 יש מרחק קטן מאד (אפילו יש הובלה לילד עם השלט)
ואתם עוד משתפים פעולה עם זה
ובסוף אני דמגוג

אתה כנראה מסרב להפנים , לא מעניינים אותי אוהדי בית"ר לא מעניינים אותי אוהדי מכבי , לא מעניינת אותי ההתאחדות לכדורגל על כל שלוחותיה .
אותי מעניין המצפון שלי המוסר שלי והכי חשוב ההיגיון שלי , אני מתמקד בעצמי וזולתי , אם אני לא מסוגל לתקן דברים אצלי בבית על מי אני מלין ?
ותפסיק להסיט את הדיון אלא עם כן אתה נהנה מדמגוגיה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 203 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: