ofri כתב:
tamiror כתב:
כבר אמרתי פעם ואני אגיד את זה שוב למרות אני יודע שזה לא פופולארי פה. בלי קשר לתוכן של השלט הספציפי הזה (למרות שהוא בהחלט לא מפריע לי ופניני זכה בו ביושר) העונשים של ההתאחדות על השטויות האלו (כולל על זריקת מצית או מה שלא יהיה) הם הבושה האמיתית פה. זה רק משחק לידיים של ההתאחדות שבמקום לצאת כנגד ההתאחדות אתם יוצאים כנגד האוהדים שלכם שבסך הכל לא עשו משהו שמגיע לקבוצה/אוהדים כקולקטיב לחטוף עונש בגללו. במקום לצאת כנגד הרודנות של ההתאחדות בנושא אתם יוצאים כנגד האוהדים? מחר יגידו לכם שאסור לעמוד על הכסא או לקלל בן זונה אז גם תגידו לאותם מקללים שהם הורסים להפועל וחבל לקבל עונשים? אנחנו כבר בדרך לשם עם השיח על איסור הורדת חולצות או קונפטי או לא זוכר מה עוד היה. אסור להכנע לעונשים האלו, זה מגוחך להשתיק חלקים בקהל כדי לא לקבל עונש שמלכתחילה לא צריך להנתן לקבוצה כקולקטיב על שלט או מצית שמישהו בודד זורק. במקום לצאת כנגד ההתאחדות שהיא הפושעת אתם דורשים מהקהל שלא מוכן להכנע לרודנות שלה להכנע כדי לא להענש. תביעו את דעתכם כנגד זריקת חפצים, שלטים, שואה או לא משנה מה זה בסדר גמור, אבל בנוגע לענישה הכתובת לתלונות צריכה להיות אך ורק ההתאחדות, אם מישהו זורק חפץ או שר שואה אין שום סיבה בעולם שכל הקהל או הקבוצה תענש על זה, ואתם משלימים אם זה כאילו זה גורל משמיים ואין מה לעשות נגד זה.
צודק בהחלט
בוא נניח שאני מסכים איתך, אז מה הדרך להילחם להמשיך ולבצע את העבירות "שאסור להעניש" עליהן ולפגוע בקבוצה שלך?
או אולי להילחם בהתאחדות דרך העמותה/ דרך חברי כנסת/ אתרי ספורט/ מחאה במגרש, כזאת שלא תפגע בנו?
אולי אתה צודק, אולי משחק הבא נשליך אבן על השופט ונטען שזה מגוחך להעניש את הקבוצה בגלל אוהד, משחק אחרי נפגע בשחקן, כן אני חושב שאתה צודק, זאת הדרך הנכונה להביע את המחאה נגד העונש הדיבלי הזה.
ולמה מעמידים על שלט? כי זה קל. אנחנו היחידים שמרימים שלט דבילי כזה, אם היינו שרים מוות ליהודים לא היו מעמידים אותי לדין. על שלט ששולח שחקן לגז כן מה לעשות ככה אנחנו רגישים לנושא השואה פחות לגזענות. זה בסדר? לא אבל זה מה יש ואם זה צריך להילחם. קריאות שואה לא נלחמות בזה אלא רק גורמות לנו נזק.
לחיפה גם נותנים להבקיע מנבדל, אולי מעכשיו ניתן הוראה לשחקנים שלנו להבקיע רק מנבדל בכדי להגחיך את השיפוט בארץ או אולי נתחיל להתעלם מפסילת השער, כי תכלס, זה האבסורד האמיתי שלקבוצה אחת מותר ולנו אסור. אנחנו נחגוג כל שער שנכבש באופוסייד כשער חוקי.
אם יהיה חוק שחובה לשבת אז תשב, כי זה החוק, כמה שהוא דבילי בעיניך. אתה חי במדינת חוק לא במערב הפרוע.
אם יהיה חוק שחובה לשים חולצה תשים חולצה.
אם יהיה חוק לא חוקתי תוכל לפנות לבית המשפט ולבקש לפסול אותו. אולי פעם תנסה לבוא לתיאטרון בלי חולצה מעניין אם יתנו לך להיכנס.