ראצ'ו כתב:
NARKOTIKA כתב:
ראצ'ו כתב:
אתה מוזמן לבוא ולהיות דובר המועדון. יש אחלה משכורת.
מה הקשר? אסור לבקר?
אין לי בעיה עם ביקורת ואני אומר את זה כל הזמן, אבל יש דרך ויש צורה.
מיום שישי אני שומע כל הזמן מהמשתמש רדנקו כמה אנחנו חבורה של סמרטוטים, כמה אנחנו חבורה של מטומטמים.
יש אסטרטגיה תקשורתית מאוד ברורה למועדון. יש דרכים בהן אנחנו פועלים בעיקר מאחורי הקלעים. בין אם תרצו או לא תרצו,
ערוץ הספורט מחזיקים בזכויות השידור של הליגה. אנחנו מחויבים להם כמעט בכל תוכן אפשרי. זה נורא קל לקרוא להחרים אותם
בתור אוהדים, אבל יש פה חשיבה אסטרטגית לגבי ההמשך וראייה כוללת של המצב.
קרו, קורים ויקרו לא מעט דברים מאחורי הקלעים מול הערוץ. אני מבין שנורא בער לכולם להתנקם בערוץ הספורט בדיוק באמצע פרשת
פניני, בער להתנקם בהם בזמן שעצרנו את המתקפה הציבורית מול אוהדי הפועל, אבל אנחנו חושבים אחרת. וכמו שאמרתי - מי שחושב
שהוא יכול לעשות זאת טוב יותר מוזמן להציע את עצמו ולהצטרף לצוות הדוברות של המועדון. יש ה-מ-ו-ן עבודה ותמיד נשמח לעוד
אנשים שיבואו ויקחו על עצמם אחריות.
אנחנו מחוייבים לשלוח את אורי ויונתן ליציע העיתונות? אנחנו מחוייבים לענות לכל שאלה של גלדסטון במסיבת עיתונאים? אנחנו מחוייבים להתראיין בתכניות מול אותם אנשים שהסיתו ומסיתים נגדנו? אסור לנו להתקיף בחזרה?
אז כן. אני חושב שאנחנו מתנהגים בצורה פאסיבית ונרפית בענין הזה. שוב ושוב.
ברור לי שאנחנו מחוייבים לערוץ הספורט ולא יכולים להחרים אותו לחלוטין. אבל אני חושב שאנחנו צריכים לשתף פעולה באופן הכי מינימלי שאפשר וזאת בדיוק בגלל ההסתכלות לעתיד.
כי העובדה שאנחנו התנהגנו ומתנהגים כאילו שום דבר לא קרה, וכאילו הם לא עמדו בראש מסע ההסתה נגדנו והובילו אותו, ולא גורמים להם להבין שיש השלכות להתנהגות כזו מבחינת שיתוף הפעולה שהם זוכים לו מצדנו, היא זו שתביא לכך שבהזדמנות הראשונה שתקרה בפניהם הם יחזרו על אותה התנהגות.
ולמישהו יש ספק שההזדמנות הזו לא תפול לידיהם בקרוב?
וראצ'ו - אני לא קראתי לך באופן אישי סמרטוט רצפה.
כבר למדתי והבנתי שאתה לא מסוגל לקבל ביקורת, וחושב שהכל אישי נגדך, אבל אולי הגיע הזמן שתבין שכשאתה נושא בתפקיד מסויים, יש לך גם אחריות והיא להתייחס למה שאנשים אומרים באופן ענייני.
לפחות בענין הזה ברור לי שזו לא החלטה שלך (ואולי לא של אף אחד לבדו) באופן אישי אלא החלטת מדיניות של כל ההנהלה.
אני חושב שהיא מוטעית מאד כמו שכתבתי. ואני חושב שאנחנו נצטער בקרוב מאד על הפספוס הנוראי של ההזדמנות הזו.
הלוואי שאתבדה. אשמח מאד אם זה יקרה. זה בדיוק המקרה לגביו אני מקווה שלא תהיה לי הזדמנות לומר "אמרתי לכם".