Frank Serpico כתב:
לירון האדום כתב:
spoof כתב:
חבל לא ישבת ביציע של מכבי שם אין דגלים
יש לך תשובה יותר בוגרת?
למה מי אתה בכלל שתסתיר לי עם דגל מזדיין?!
Frank Serpico כתב:
וואו, חזרת עצבני.
שמע, אין מה לעשות, באמת. מדובר בדרבי חוץ. לדרבי חוץ באמת שלא הולכים כדי לראות משחק.
מזכיר לי את ההוא שעד שמצאתי לעצמי מקום פנוי, עוד מעז לומר לי "אתה מתכוון לעמוד? אז לא לפני. אני רוצה לשבת".
הלכתי מאחוריו.
כן חזרתי עצבני רצח על הנושא הזה, בכדורגל זה דיי הופסק , אין סיבה שזה יהיה, בטח שלא במשחק חוץ בו אתה לא יכול לבחור את המקום שלך...
מילא לעמוד זה בסדר הגיוני, אבל לא הבנתי מה הקשר לדרבי חוץ או בית, למה להסתיר לאחרים?
בא לך לנופף בדגל כמו ילד מאגניב אולטראס בארגנטינה תנופף אותו מול הפרצוף שלך !
לא מול הפרצוף שלי!
כי בדרבי חוץ בלאו הכי התנאים הם כאלה שעם או בלי דגלים משחק אתה לא יכול לראות כמו שצריך. תוקעים אותך בפינה של עליית הגג של ההיכל המסריח והעצום הזה. מה גם שכל האוהדים יושבים אחד על השני צפופים, הגוש המעודד עם הורי השחקנים, המבוגרים עם הצעירים, ואין ברירה, יש מקום לדגלים ויש להם חשיבות.
בבלומפילד, למשל, יש מקום לדגלים ויש גם שפע של מקום לכולם מסביב, גם בשער חמש וגם בשפע היציעים האחרים. גם בראשון יש מספיק מקום לכולם גם כשמניפים דגלים ללא הרף. כשכולם מצטופפים בפינה אפלולית בעליית גג של איזה היכל, אז אין מה לעשות, הדגלים תופסים חלק מהמקום.
ואני משוכנע שיש חשיבות מכרעת לנוכחות צבעונית של הקהל שלנו בדרבי חוץ - דגלים, צעיפים, לעמוד, לקפוץ, לשיר, לקרוע את הגרון.
פרנקי, הכל נכון, אבל טעות אחת, גם מעליית הגג ביד אליהו, אפשר לראות יופי את הפרקט ואת הסלים...
שיש מקום לכולם ביציע או שיש לנו כמה יציעים, אז סבבה שיש דגל באיזור המועדד.
אבל פה לא היה לאן לברוח, משחק חוץ, צפוף אז למה לגרום לאחרים לא לראות את המשחק?
ואני מדבר איתך על כל זמן המשחק, הילד פשוט לא התעייף!
לא 5 דק, לא בשירים החזקים, אלא כל המשחק !
אפשר לעודד ולקרוע את הגרון גם בלי דגל (תתפלא), דגל זה יפה ויש לו זמן גם.
להסתיר לאחרים זה לא סולידריות, שהקהל של הפועל רוצה להפגין סולידריות (כמו במקרה של אוהד שגונב כסף) הוא יודע לעשות את זה יפה.
אבל סולידריות כלפי כאלו שבאים גם לעודד וגם לראות את המשחק?
זה כבר מוגזם...
ילדים פישרים.