תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 20:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 87 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש (30/11) - (1/12)
הודעהפורסם: 01 דצמבר 2012, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
אילו שינויים מתכנן אבוקסיס בהפועל בחודש ינואר?
האדומים עם עין אחת על המשחק מול אשדוד, אך העין השנייה כבר חושבת על חלון ההעברות. פנטסיל, פטקוביץ' וקוטיניו צפויים לעזוב. ומי יגיעו במקומם?
. בהפועל תל אביב אמנם מתכוננים במרץ למשחק הליגה המסקרן הקרוב מול מועדון ספורט אשדוד שייערך ביום שני, אך מאחורי הקלעים במועדון האדום כבר חושבים על חלון העברות של חודש ינואר הממשמש ובא.

המאמן יוסי אבוקסיס מעוניין לעשות שינויים בקבוצה, כאשר נכון לעכשיו נראה כי האדומים ירצו להיפרד משלושה זרים: הבלם/מגן ניקולה פטקוביץ׳, הקשר ברונו קוטיניו והמגן ג'ון פנטסיל, שלא מרשימים עד כה.

כזכור, הסרבי החל להיכלל בסגל הקבוצה ולקבל דקות משחק רק לפני כחודש (ולאחר שהיה כחודשיים חלק מהמועדון) כשפתח במשחק מול מכבי נתניה. קוטיניו, שחזר היום מברזיל שם שהה בטיפולים רפואיים, אינו משחק מזה תקופה לא קצרה בעקבות בעיה בברך, אך גם לפני כן לא היו מרוצים ממנו לגמרי.

גם מהמגן הגנאי בהפועל לא שבעי רצון וטוענים כי מדובר בשחקן אחר מזה ששיחק בקדנציה הקודמת שלו באדום. לעומת השלושה, הזרים שצפויים להישאר עד תום העונה הם השוער אפולה אדל (שמסיים את חוזהו בקיץ) והקשר הקמרוני אריק דג'מבה דג'מבה שחתום לשנתיים במועדון האדום. בנוסף, בהפועל ירצו לעבות את מרכז ההגנה ולהתחזק בבלם. אם אכן פטקוביץ' ישוחרר, הדבר ישאיר את אבוקסיס עם הבלמים וואליד באדיר, מור שושן, זאביק חיימוביץ' ותומר בן יוסף, שטרם קיבל את ההזדמנות שלו. מתחילת העונה גם ניצן שירזי וגם אבוקסיס טרם מצאו את השילוב המנצח של שני הבלמים, כאשר לצידו של באדיר משחקים לסירוגין בעיקר שושן וחיימוביץ'. למרות החיפושים אחר בלם חדש, חשוב לזכור כי ההגנה האדומה ספגה עד כה שבעה שערים בלבד בליגה, כשרק אשדוד, היריבה ביום שני, ספגה פחות.

בתוך כך, האדומים המשיכו את הכנותיהם למפגש מול חניכיו של יוסי מזרחי ולפי ההרכב שתירגל אבוקסיס, נראה כי המאמן ימשיך עם אותו הרכב שניצח את הפועל באר שבע בתחילת השבוע. משמעות הדבר היא כי המאמן לא תירגל את החלוץ עומר דמארי, שחזר רק לפני יומיים בהדרגתיות לאימונים לאחר מחלה, בעקבותיה לא לקח חלק בניצחון הגדול על הקבוצה מבירת הנגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2012, 14:56 
NARKOTIKA כתב:
The Brothers כתב:
שחר כתב:
כרגיל הרובוט מבלבל את המוח ופולט שטויות שאין להן שום קשר למציאות.
בני יהודה מכרה כרטיסים ב50 ש"ח במסגרת פיילוט של ההתאחדות לכדורגל ובמסגרתו היא פטורה מהקצבות כרטיסים לנוער ולילדים במסגרת הפיילוט ההתאחדות התחייבה להשלים לבני יהודה את הממוצע השנתי במידה והן יפסידו כסף מהפיילוט, הפיילוט הצליח ההתאחדות לא נדרשה להשלים את הכסף ובני יהודה ממשיכים באותה מדיניות.

איזה חזי מגן, איזה אני מאמין ואיזה נעליים..

http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/742/817.html

"גידול של למעלה מ100 אחוז בהכנסה"
:ROSE:

?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2012, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
זה נכון בעיקרון אבל בנוגע אלינו כאשר המגרש הביתי נשאר בלומפילד זה קצת "בעייתי".
לפי ONE ממוצע הצופים שלנו עד כה במשחקי הבית הוא 11000, כלומר גם אם אנחנו לוקחים בחשבון בלומפילד מלא כל הזמן אנחנו מדברים על
תוספת של כ 3500 כרטיסים בלבד, שזה בערך 25%. בהנחה ומחיר כרטיס ממוצע כיום לבלומפילד הוא 80 שקל, על-מנת לא לרדת בהכנסה ממכירת
כרטיסים המחיר המינמלי שניתן למכור הוא ב 60, 10 שקל יותר מהמחיר האחיד בפרוייקט של בני יהודה ומזה שסוכם מול אשדוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2012, 10:58 
שחר כתב:
בני יהודה מכרה כרטיסים ב50 ש"ח במסגרת פיילוט של ההתאחדות לכדורגל ובמסגרתו היא פטורה מהקצבות כרטיסים לנוער ולילדים במסגרת הפיילוט ההתאחדות התחייבה להשלים לבני יהודה את הממוצע השנתי במידה והן יפסידו כסף מהפיילוט, הפיילוט הצליח ההתאחדות לא נדרשה להשלים את הכסף ובני יהודה ממשיכים באותה מדיניות.

כמובן שאתה צודק אך חלקית (כמובן).
הפיילוט התקיים עונה אחת. בני יהודה המשיכו עם המדיניות.

http://football.org.il/Archive/Articles ... Pilot.aspx

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2012, 11:04 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
The Brothers כתב:
שחר כתב:

?

מה לא ברור? תקרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2012, 11:07 
moshiko כתב:
שחר כתב:

כמובן שאתה צודק אך חלקית (כמובן).
הפיילוט התקיים עונה אחת. בני יהודה המשיכו עם המדיניות.

http://football.org.il/Archive/Articles ... Pilot.aspx

לא. גם הלינק שלך מוכיח שאני צודק לחלוטין, ואתה טועה לחלוטין.

עכשיו תחזור למטען ותפסיק לבלבל את המוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2012, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
תחזור למטען זה גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2012, 11:49 
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
The Brothers כתב:
שחר כתב:

?

מה לא ברור? תקרא.

לא מבין. שהם אמרו שיש גידול של יותר מ-100%?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2012, 12:47 
לקחת את מסיללה לפני שמכבי תיקח אותו יכול להיות קטלני במקום יגאל
לא מאמין שיעלה יותר מדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2012, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
אלון כתב:
לא מאמין שיעלה יותר מדי

מי ישלם,בנון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2012, 13:06 
עזרא כתב:
אלון כתב:
לא מאמין שיעלה יותר מדי

מי ישלם,בנון?

אין לי מושג לא בקיא בתחום אבל אם באמת כמה מהזרים יעזבו יכול להתפנות מקום להשאיל אותו עד סוף העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 2/12
הודעהפורסם: 02 דצמבר 2012, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/209279.html

הפועל תגיע להתאחדות לאשר את רוכשי המניות
ההתאחדות צפויה לתת אישור מה שיאפשר העברת 6 מיליון ש"ח לטביב. אבוקסיס צפוי לפתוח עם אותו הרכב מחר ב-20:50 מול אשדוד, שהקצתה כרטיסים נוספים

כשבועיים לאחר שאספו את סכום התשלום הראשון לאלי טביב, העומד על 6 מיליון שקלים, יגיעו מחר (שני) קברינטי הפועל ת"א להתאחדות לכדורגל על מנת לאשר את כל רוכשי המניות, שקנו בסך הכל 50 אחוז ממניות הקבוצה. לטענת האדומים, מהלך זה המלווה באישור של ההתאחדות ובהצגת כתבי העברת מניות על שם הרוכשים החדשים יאפשר את העברת הכסף לבעלים הקודם.

כזכור, בעלי הקבוצה חיים רמון, גייס את ששת מיליוני השקלים באמצעות עמותת האוהדים, "האדומים", שהעבירה 2.4 מיליון שקלים ורכשה 20 אחוזים מהמניות, כשאת שאר הסכום תרמו אנשי עסקים אמידים, רובם אוהדי הקבוצה

מאיר תושב (10 אחוזים), בכור צבאן (7 אחוזים), עידו חג'ג' (5 אחוזים) סיימון כץ (4 אחוזים) והאחים יצחק ואיתן ניסנוב (4 אחוזים) הם אלו שתרמו את הכסף.

הסכום נמצא בחשבון נאמנות אצל היועץ המשפטי של המועדון, עו"ד עמית פינס, ואצל עו"ד יואב שניצר. "כל אנשי העסקים הם ישראלים עם מוניטין, כך שההתאחדות צפויה לאשר אותם בקלות. גם עם עמותת האוהדים לא צפויה להיות כל בעיה", ציינו במועדון.

בתוך כך, חניכיו של יוסי אבוקסיס יערכו אחר הצהריים את האימון המסכם לקראת המשחק המסקרן מול מועדון ספורט אשדוד שיתקיים מחר (שני, 20:50) באצטדיון הי"א. נראה כי אבוקסיס יעלה עם אותם ה-11 שפתחו בניצחון על הפועל ב"ש במחזור הקודם, כשעומר דמארי שמתאושש עדיין ממחלה לא צפוי לפתוח.

לאחר שסאגת מחירי הכרטיסים הסתיימה והנהלות המועדונים סיכמו על מחיר אחיד העומד על 50 ש"ח למשחקי הקבוצות, רכישת הכרטיסים לקהל האדום נפתחה במוצאי שבת, ועד כה נמכרו 800 כרטיסים. הנהלת הפועל ביקשה הקצאה נוספת מהנהלת אשדוד ונענתה בחיוב, כך שבמועדון האדום מעריכים כי 1,200 אוהדים אדומים יגיעו לאצטדיון באשדוד לדחוף את קבוצתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2012, 16:59 
פטי פצוע ולא ישחק נגדנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2012, 17:18 
נגמר הנוער כתב:
פטי פצוע ולא ישחק נגדנו.

טוב מאוד,תמיד שהוא משחק נגדנו הוא לוקח את תמוז ומנטרל אותו כל המשחק.
חבל חבל שדמארי לא יפתח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2012, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
פטי דווקא הוא פג תוקף, כבר לא מה שהיה. השאלה אבל מי המחליף שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2012, 18:40 
סמל אישי של המשתמש
מה הטמטום הזה של לשנות את שם האשכול של חדשות סוף השבוע לחדשות יום א?
כאילו אנחנו צריכים לחפש לבד איפה מתחילים הדברים החדשים?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2012, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
איציק התבאסת עליי????? חכה אני יסדר לך את העניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 2/12 (עמוד 3)
הודעהפורסם: 02 דצמבר 2012, 19:01 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/209286.html

המהפכה הגיעה: כרטיס למשחק יעלה 50 שקלים
פרסום ראשון: מהלך חסר תקדים. למעט המשחקים בין הגדולות (מכבי, הפועל, חיפה ובית"ר), כרטיס לליגת העל יעמוד על מחיר אחיד. דרושה רק החתימה הסופית

אחרי התקדים שייצרו הפועל תל אביב ומ.ס. אשדוד, לפיו כרטיס למשחק בין השתיים יעלה 50 ש"ח בלבד, היום (ראשון) נערך פורום מנכ"לים בהתאחדות לכדורגל והוסכם כי מהיום ועד סוף העונה במשחקים בין כל הקבוצות למעט המפגשים בין ארבע הגדולות, מחיר כרטיס יעמוד על 50 ש"ח, מחיר אחיד.

את המהלך הובילה ההתאחדות לכדורגל, בראשותו של יושב הראש, אבי לוזון. במעמד הישיבה הוסכם בין הקבוצות ולאור בקשות רבות מאוהדים שרוצים לפקוד את האצטדיונים ברחבי ישראל, כי בימים הקרובים יארגנו מנכ"לי הקבוצות נוסח ובו הקבוצות יחתמו ויתחייבו כי עלות כרטיס תעמוד על סכום זה

ההחלטה שהתקבלה לא תכלול את המפגשים בין הקבוצות הגדולות ביניהן, מכבי חיפה, מכבי ת"א, הפועל ת"א ובית"ר ירושלים.

כזכור, ישנן קבוצות רבות שכבר דוגלות במחיר זה לאורך השנים האחרונות. בבני יהודה לדוגמא לאורך זמן רב מחיר הכרטיס עומד על 50 ₪ בלבד וישנן עוד קבוצות שדוגלות בכך וכבר אימצו את הרעיון

חשוב לציין שצעד זה גם נועד על מנת להחזיר את האוהדים למגרשים היות ובשנתיים האחרונות חלה ירידה משמעותית בכמות האוהדים שפוקדים את המגרשים ולהם כאמור יש תפקיד חשוב מאוד כשחקן ה-12 והרוח הגבית החזקה לשחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2012, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
למרות כתבת היח"צנות הדוחה כרגיל (אופירע, תחזירי את הלשון לפה שלך) , זו תוכנית מצוינת שתשים סוף בעיקר לכל מה שקשור לכרטיסי נוער ולביזיון המתמשך עם ההקצאה והמכירה שלהם.
רצוי גם לתת תקרה למחיר כרטיס במשחקים בין הגדולות כדי שזה לא יגיע להשתוללות מחירים כשכל קבוצה תעלה את המחיר ותגרור תגובה מצד הקבוצה השניה שתעלה עוד יותר וכן הלאה.
מקווה שבאמת יחתמו על זה ויעשו סוף סוף צעד נורמאלי לכיוון האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2012, 19:18 
רק שהרבה מחזיקי מנוי אוהדי מכבי והפועל ירגישו עכשיו פראיירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2012, 19:25 
שערוריה שזה קורה באמצע העונה
אני מצפה מהנהלת הקבוצה להחזיר לי את החלק היחסי במנוי
חבל מאוד שמישהו מרשה לעצמו להתעלם מ8000 איש שנתנו אמון במערכת וכרגע נראה שיצאו פריארים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2012, 19:29 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
חבל מאוד שמישהו מרשה לעצמו להתעלם מ8000 איש שנתנו אמון במערכת וכרגע נראה שיצאו פריארים

אם זה ימשיך מעבר לסוף העונה, אין לי בעיה להיות זה ש"יצא פראייר" שנה אחת, בשביל שהמחירים יחזרו לשפיות.
אבל אם זה רק עד סוף העונה, ובעונה הבאה שוב יקחו 1100 למנוי ו-80 לכרטיס, זה ביזיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2012, 19:32 
ברור שזו שערוריה, אבל בת'כלס לא רואה איך זה רלוונטי אלינו כי רוב בעלי המנויים לשערים הלא מקורים שילמו פחות, ולא מאמין שלשער 2 ו13 יקחו 50 שקל ( זה גם לא הגיוני שבכל שער ישלמו אותו הדבר )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2012, 19:56 
סמל אישי של המשתמש
KID A כתב:
מהפכה כתב:

אם זה ימשיך מעבר לסוף העונה, אין לי בעיה להיות זה ש"יצא פראייר" שנה אחת, בשביל שהמחירים יחזרו לשפיות.
אבל אם זה רק עד סוף העונה, ובעונה הבאה שוב יקחו 1100 למנוי ו-80 לכרטיס, זה ביזיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2012, 21:23 
RedFox כתב:
KID A כתב:
מהפכה כתב:

בדיוק.
וההודעה הראשונה היא אגואיזם במיטבו.

מנוי הוא הרבה מעבר למחיר משתלם. הוא חוסך לך זמן בקופה, שבבמצטבר יכול להגיע לשעות כל שנה, הוא מבטיח לך מקום בכל המשחקים, לאלו שמקפידים אז מקום קבוע, חוץ מזה שהוא תורם לקבוצה כלכלית, והרבה פעמים לא היה אכפת לי לשלם קצת יותר אם אני יודע שזה אומר חיזוק.

אחרי שקניתי את המנוי, האינטרס הבא שלי הוא שכל משחק האצטדיון יהיה מפוצץ.
אם זה אומר 30 שקל כרטיס, שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2012, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
לא יהיו שינויים מהותיים במחירי המנויים.
ל-5, 7 ו-2 יש את הקהל שיקנה מנוי במחירים הרגילים.
יכול להיות שתהיה ירידה קטנה ב-8.
ואני מצטרף להערכה שהמחיר האחיד לא יכלול את היציעים המסומנים, אחרת תהיה ירידה גדולה במנויים ל-13, שגם ככה פחות אטרקטיבי ועם מנוי זה ייצא בערך כפול במחיר למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2012, 23:39 
NARKOTIKA כתב:
RedFox כתב:
KID A כתב:
מהפכה כתב:

בדיוק.
וההודעה הראשונה היא אגואיזם במיטבו.

מנוי הוא הרבה מעבר למחיר משתלם. הוא חוסך לך זמן בקופה, שבבמצטבר יכול להגיע לשעות כל שנה, הוא מבטיח לך מקום בכל המשחקים, לאלו שמקפידים אז מקום קבוע, חוץ מזה שהוא תורם לקבוצה כלכלית, והרבה פעמים לא היה אכפת לי לשלם קצת יותר אם אני יודע שזה אומר חיזוק.

אחרי שקניתי את המנוי, האינטרס הבא שלי הוא שכל משחק האצטדיון יהיה מפוצץ.
אם זה אומר 30 שקל כרטיס, שיהיה.

אבל זה יצטרך להשפיע על המחיר של המנויים בעונה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 87 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: