redrony כתב:
el dudernio כתב:
כמו שיכלנו לראות מול מדריד בויסנטה שלישיה התקפית שתכלול את ורמוט, טל ועומר היא מדהימה לרמת הליגה הישראלית. אם בעזרת מכירת טוטו נוכל להפוך את חוליית ההגנה לקרוב לזה אני לא חושב שיש בכלל ספק שזה צעד מבורך.
טוטו חלוץ שמשחק טיפה אחרת מהשניים האחרים. טב"ח בכלל על הקו ודמארי חזק יותר עם הפנים לשער. טוטו יודע לשחק עם הגב לשער ולהחזיק כדור ולזה אין תחליף, בטח לא לנתונים הפיזיים שלו. אין לו מחליף וזו תהיה אבדה גדולה מאוד אם הוא לא יהיה.
בהגנה יש בעיות אבל בעיקר "התקפיות". הפועל צריכים מגינים שיכולים לעלות למעלה ולעשות משהו יותר משמעותי מסתם הרמה.
בלם טוב הייתי לוקח בכיף, אבל בליגה שלנו אפשר גם איכשהו לחיות בלי.
כאשר טביב הביא את טוטו אמרתי שהוא החלוץ הישראלי הכי טוב שיש. העוצמה שיש לו, הפיזיות הבעיטה מהמקום או בסיבוב זה בשלוש רמות מעל כל
חלוץ ישראלי אחר. אין ספק שטוטו הוא אבידה גדולה אם הוא ילך,לכן הצעתי לתחילת השבוע להציע לו חוזה ארוך טווח אשר תלוי אשר תלוי בכך שנזכה
באליפות.
כאשר מסתכלים על הסגל שלנו צועקות 4 בעיות מרכזיות:
1. קשר אחורי מחליף.
2. בלם ליד באדיר / חימוביץ.
3. מגנים.
4. וזאת בעיה טובה, כמות כישרון אדירה בחלק ההתקפי (גילי, ממן, טועמה, טוטו, דאמרי, טב"ח ואלרואי + קוטיניו).
כלומר אם יש נקודה שבה אתה יכול "להחלש" זה בעיה מספר 4, וכרגע העזיבה היחידה שיכולה לפתור לך בעיות אחרות היא של טוטו.
בהנחה ו"באמת" יש כסף להחליף 3 זרים אני חושב שנכון יהיה לנסות לפתור את כלל הבעיות.
בעיה 1:
ניתן לפיתרון בכמה דרכים, ראשית שי אמור לחזור, אנחנו לא יודעים אבל באיזו רמה הוא יהיה ומתי זה בדיוק יקרה, אפשר לקחת עליו הימור ולא לגעת
בעמדה. אם מחליטים לגעת בכל מקרה אפשר להביא את דג'אני ואז הוא מגיע לספסל במודע, או לחילופין להביא זר שיוכל לתפוס את העמדה אבל יכנס
ברב הפעמים להרכב על חשבון ממן / גורדנה.
בעיה 2: להביא בלם זר.
בעיה 3: אם יש כסף לפי "מה שרמון אומר" לבצע את השידרוג הזה בכל מקרה וכבר מדברים על דודזאדה מכירה של טוטו תוכל תאורטית להביא גם אותו וגם את גבאי מק"ש.
בעיה 4: נכון שבמידה ונמכור את טוטו ונשחרר זר לטובת הקישור האחורי יותר, נהיה פתאום ב"מחסור" קל, אבל הבאת סבע, אפילו לחצי שנה עם אופציה יכולה לסגור את הבינה הזאת.
כלומר אם בסוף חלון העברות הסגל שלנו יראה ככה, כאשר בצבע אדום אלו השחקנים שחתומים לשנה הבאה אני ממש לא יהיה עצוב.
שוערים : אדל +
קלינמןמגן שמאל : אנטבי +
דנין + דודזאדה.מגן ימין : חוטבא +
גבאיבלמים : באדיר + בן יוסף
+ שושן + חימוביץ + זר קשרים אחוריים :
דג'מבה + שי + דג'אני / זר
קשרים מקדימה :טועמה +
גורדנה + ממן + זרקיצוניים + חלוצים:
אלרואי + דאמרי + גילי + טב"ח + סבע