תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 19:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קבוצת אוהדי ביתר ביצעו לינץ' באוהד חיפה לאחר המשחק
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 19:42 
אנטיגונה כתב:
ושלא יספרו לכם סיפורים שפעם היה יותר מסוכן.
כשטדי נפתח לא היה הפרדות, ואפשר היה ללכת חופשי בחוץ (אוהדי הפועל, חיפה, מכבי ועוד) בלי סכנת חיים, מקסימום הקנטות של כמה ילדים.
וגם בפנים כשהאורחים ישבו עוד במזרחי (בהתחלה במזרחי הקרוב לצפוני) היו כמה עשרות אוהדי בית"ר ולא היה בלאגן.
היום מספיק להסתבובב עם חולצת הקבוצה היריבה בכדי לחוות לינץ'.

למזלך לא היית אף פעם בימק״א
מי שהיה יודע שאז הם היו הרבה יותר אלימים
ולא באופן מילולי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: קבוצת אוהדי ביתר ביצעו לינץ' באוהד חיפה לאחר המשחק
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 19:46 
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
כדאי לעשות הפרדה בין ארועים ספורדים לבין תופעה חברתית.
מי שלא רואה את התופעה שיש בבית"ר אל מול ארועים שרואים בכל קבוצה פה ושם, צריך וואחד ריאליטי צ'ק.

ין ויכוח בכלל.
שם זה נפוץ יותר וטומן בחובו תופעה חברתית מסוכנת שיוצאת מחוץ לגבולות הכדורגל.
הטענה שלי היא שזה פשוט לא קשור לכדורגל..
פאביו, תמשיך לצעוק.

עכשיו תעבור לאשכול השכן, תראה את התגובה של קורנפיין ותגיד שזה לא קשור.
האפס הזה שכל הזמן מחפש סיפורים כדי להצדיק, לברוח מאחריות ולהגיד שזה כמו כולם.

קורנפיין, בין אם מאמין במה שהוא אומר או לא, עושה את הדבר היחיד שמצופה ממנו לעשות, וזה להגן על המועדון שלו.
הלואי ולנו היה מישהו שעושה את התקפיד בצורה דומה.
אני לא מכיר לעומק את הפעולות שלו, אבל העובדה שהלהפמיליה שונאים אותו מראה שהוא עושה לפחות משהו חיובי בהקשר הזה.

אחלה שהוא מגן על הקבוצה. למיטב הבנתי הם שונאים אותו כי הוא נכנס בהם אישית, אבל בדיוק בגלל זה הוא אחת הסיבות לשימור אגדת הקומץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אנטיגונה כתב:
ושלא יספרו לכם סיפורים שפעם היה יותר מסוכן.
כשטדי נפתח לא היה הפרדות, ואפשר היה ללכת חופשי בחוץ (אוהדי הפועל, חיפה, מכבי ועוד) בלי סכנת חיים, מקסימום הקנטות של כמה ילדים.
וגם בפנים כשהאורחים ישבו עוד במזרחי (בהתחלה במזרחי הקרוב לצפוני) היו כמה עשרות אוהדי בית"ר ולא היה בלאגן.
היום מספיק להסתבובב עם חולצת הקבוצה היריבה בכדי לחוות לינץ'.

למזלך לא היית אף פעם בימק״א
מי שהיה יודע שאז הם היו הרבה יותר אלימים
ולא באופן מילולי

הייתי ויצאתי משם בחיים בלי שמירה הדוקה.
בכל מקרה ההשוואה היא לתקופה שטדי נפתח לתקופה של השנים האחרונות.
או בכלל בשנות השמונים ותחילת ה-90, שאפשר היה להתערבב בר"ג במשחקי גביע בלי הפרדות, שמירות, כליאת הקהל וכו', ולא היתה אלימות ברמה של היום - בפנים ובחוץ - בטח לא כתוצאה מהליכה עם פרט עידוד של קבוצה אחרת שלא קוראים לה בית"ר.
במהלך המשחק היו כמה דקות של העברת פירות מיציע אחד לשני ובחזרה, וזאת בערך האלימות שהיתה אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע מה היה פעם, אני יודע שהיום כל ילד ערס או שמנסה להיות ערס אוהד את בית״ר כי זה מגניב לשנוא את הפועל ואת הערבים. זה לאו דווקא משהו שהם מאמינים בו.
רובם מתחילים ללכת למשחקים ושם הם עוברים שטיפת מח.
היה לי ילד בשכבה שהיה הולך למשחקים רק כדי להיות ״מגניב״ ולהתחבר עם הלה פמיליה. אני לא אשכח שבאחת השיחות שלנו על כדורגל הוא אמר לי שצ׳ה גאוורה הרג מיליון יהודים ואיך אני יכול לאהוד קבוצה שמזדהה איתו. כששאלתי אותו מאיפה הוא השיג את המידע הזה הוא אמר לי שחברים ביציע הצפוני אמרו לו.
הרבה מהם הולכים למשחקים רק כדי להרביץ לאוהדים. כי הם לא מפותחים וכדורגל זה לא מה שמעניין אותם.
בצבא נתקלתי בהרבה אוהדי בית״ר שתומכים באלימות של הלה פמיליה, או שזה מצחיק אותם. 99 אחוז מאוהדי ביתר שאני מכיר לא מגנים את האלימות הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: קבוצת אוהדי ביתר ביצעו לינץ' באוהד חיפה לאחר המשחק
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אם אתה אומר שהדבר היחיד שמצופה ממנו זה להגן על המועדון שלו וזה מה שהוא עושה, אתה כנראה לא מבין מה זה להגן על המועדון שלו.
להגן על המועדון שלו, זה לנסות לגרום לכך שכל התחלואים בו ייעלמו. אם הטענה שלו היא שגם הפועל עשו את זה, זה לא להגן על המועדון שלו אלא להבטיח שזה יקרה עוד פעם ושגם בפעם הבאה הם ייענשו.
מתן נאור הגן על המועדון שלו!

אני מסכים איתך חלקית.
התפקיד שלו הוא בשני מישורים. כלפי פנים וכלפי חוץ
כלפי חוץ- הוא אכן הציל את המועדון שלו מלא מעט עונשים
כלפי פנים- אמרתי שאני לא מודע, אבל כנראה הוא עושה משהו כי אותו חלק אלים שונא אותו.
dr.avi כתב:
אדום נחמד,
אני אתמצת לך את זה:
כל האוהדים האלימים הם אוהדי ביתר, לא כל אוהדי ביתר הם אלימים.

יש מאפיין לאותם אנשים אלימים. למרבה הצער (של אוהדי ביתר), אותו מאפיין קשור קשר הדוק לבית"ר.
הנקודה שלי היא שאותם אנשים לא באמת קשורים לבית"ר או לכדורגל. הם גורם זר שהמשטרה צריכה לגרש מהרחובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 20:53 
סמל אישי של המשתמש
הכל מתחיל בראש הפירמדיה: ממשלת השלטון. מאז 96', למעט שנתיים, רק מפלגות ימין היו בשילטון. מאז עמישראל רק מקציו בדיעותיו בנושא הביטחוני-מדיני ובסוגיית הפלסטינאים . ישנו לכאורה קשר בין מה שאמרתי לבין כך שהמועדון הפאשיסטי עם האוהדים האלימים שייך למי שיושבת בשלטון רוב השנים מאז 96'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
נו נו, וארגון האוהדים בכדורסל "הלב הצהוב" ביקש היום מהמשטרה שאוהדי הפועל לא ירביצו להם :LOL2:
כי זה קורה פשוט כ"כ הרבה, ולא כי חלילה שימון מזרחי, האוהדים ואמא של כולם מאיימים שאוהדי הפועל לא יעזו לפצות פה נגד הדיקטטורה.
אוהדי ביתר ילדים טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 22:23 
הפועל כתב:
עכשיו התראיין האוהד ברדיו, סיפר שחבר שלו התקשר למשטרה ואמרו לו שלא מעניין אותם ו"אל תתקשר לפה יותר"
איזו מדינה :LOL2:

לפני כמה שנים היה קטנוע חשוד בכניסה לביניין,מושען על הקיר לא על הרגלית,ניראה שטיפלו שם בסוויץ חוטי חשמל בחוץ וכ'ו.
התקשרתי למשטרה שאלו אותי לגבי מספר רישויי אמרתי שתלשו אותו והם הבטיחו לשלוח ניידת.
קמתי בבוקר הקטנוע עדיין שעון על הקיר התקשרתי שוב ענה לי איזה בחור,סיפרתי שזה פעם שנייה הוא אמר שהוא רק פקיד ולא שוטר (נראה לי שהם מפעילים מוקדים עם אזרחים).
והוא לא רואה את התלונה הראשונה והבטיח לטפל בנושא...
חזרתי הבייתה ומה אני רואה??? את הקטנוע עדיין שעון על הקיר...
סיפרתי לחבר והוא אמר לי מיד "אתה אידיוט-תתקשר למשטרה ותגיד שניראה שהקטנוע החשוד יכול להיות עם מטען".

וכך עשיתי התקשרתי ואמרתי שיש קטנוע שעומד יומיים על הקיר בלי מספר ויצאים שם כל מיני חוטים ואני מקווה שהוא לא ממולכד...

תוך שתי דקות-נידת סגרה את הרחוב בצד הצפוני ניידת נוספת סגרה את הרחוב בצד הדרומי וחבלן בדק את הקטנוע,לאחר הבדיקה הגיע גרר וסוף סוף סיפור הקטנוע נגמר.

לגבי האוהד אם לפני השיחה עם המשטרה היה מתקשר לחבר שלי זאת הייתה השיחה-"אתה אידיוט-תתקשר למשטרה ותגיד שמחבלים תוקפים את החבר שלך..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
חבק אותי... כתב:
הפועל כתב:
עכשיו התראיין האוהד ברדיו, סיפר שחבר שלו התקשר למשטרה ואמרו לו שלא מעניין אותם ו"אל תתקשר לפה יותר"
איזו מדינה :LOL2:

לפני כמה שנים היה קטנוע חשוד בכניסה לביניין,מושען על הקיר לא על הרגלית,ניראה שטיפלו שם בסוויץ חוטי חשמל בחוץ וכ'ו.
התקשרתי למשטרה שאלו אותי לגבי מספר רישויי אמרתי שתלשו אותו והם הבטיחו לשלוח ניידת.
קמתי בבוקר הקטנוע עדיין שעון על הקיר התקשרתי שוב ענה לי איזה בחור,סיפרתי שזה פעם שנייה הוא אמר שהוא רק פקיד ולא שוטר (נראה לי שהם מפעילים מוקדים עם אזרחים).
והוא לא רואה את התלונה הראשונה והבטיח לטפל בנושא...
חזרתי הבייתה ומה אני רואה??? את הקטנוע עדיין שעון על הקיר...
סיפרתי לחבר והוא אמר לי מיד "אתה אידיוט-תתקשר למשטרה ותגיד שניראה שהקטנוע החשוד יכול להיות עם מטען".

וכך עשיתי התקשרתי ואמרתי שיש קטנוע שעומד יומיים על הקיר בלי מספר ויצאים שם כל מיני חוטים ואני מקווה שהוא לא ממולכד...

תוך שתי דקות-נידת סגרה את הרחוב בצד הצפוני ניידת נוספת סגרה את הרחוב בצד הדרומי וחבלן בדק את הקטנוע,לאחר הבדיקה הגיע גרר וסוף סוף סיפור הקטנוע נגמר.

לגבי האוהד אם לפני השיחה עם המשטרה היה מתקשר לחבר שלי זאת הייתה השיחה-"אתה אידיוט-תתקשר למשטרה ותגיד שמחבלים תוקפים את החבר שלך..."

הם עסוקים בלעשות חיפושים ולהציק לסטלנים, כי יותר חשוב לדעת מאיפה הם הביאו את החצי אצבע... זו סכנה קיומית למדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 23:52 
לפעמים, אבל רק לפעמים, אני מוצא דמיון די גדול בין טקנו וחבריו כשהם 'מגינים' על הערבים לבין אדום נחמד כשהוא 'מגן' על אוהדי בית"ר. אבל שוב פעם, רק לפעמים.

מצטער על ההכללות הגסות, לא היה לי כח לפרט יותר מדי, אבל אני בטוח שהבנתם ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2012, 00:14 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA כתב:
לפעמים, אבל רק לפעמים, אני מוצא דמיון די גדול בין טקנו וחבריו כשהם 'מגינים' על הערבים לבין אדום נחמד כשהוא 'מגן' על אוהדי בית"ר. אבל שוב פעם, רק לפעמים.

מצטער על ההכללות הגסות, לא היה לי כח לפרט יותר מדי, אבל אני בטוח שהבנתם ..

נניח וזה המצב, מה המסקנות שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2012, 06:28 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2012, 11:36 
בינתיים הכותרת הראשית בוואן עוסקת בחוקיות או אי חוקיות הקילולים לשימון מזרחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 00:36 
סמל אישי של המשתמש
בגיל 14-15 בעודי עושה את דרכי מבלומפילד לצומת חולון כדי לתפוס אוטובוס הביתה, עקבו אחרי 20 אוהדים של בית"ר.
מהפחד נכנסתי לתחנת דלק "פז" שהייתה בדרך והתחבאתי שם.. שם הם כבר התחילו להסתיר את הפנים שלהם וללכת לכיוון שלי..
מזל שרצתי מהר מהם, רק חבל שנפלתי ופרקתי את הכתף בדרך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: