תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 18:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שביט פותח על יוסי
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
ראיון של שביט לפשחרא (מעניין למה דווקא לו...) שעלה בחלקו לאתר ערוץ הספורט, כנראה שבחדשות הערב יהיה הראיון המלא.

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.133172.html

ציטוט:

אלימלך: "אבוקסיס מנסה ללכלך אותי. הביקורת שלו אינפנטילית"

לסמל שנזרק מהפועל נמאס לשמוע את הביקורות עליו. בראיון בלעדי לאתר ערוץ הספורט הוא יורה: "לא אני זה שהצהרתי שלעולם לא אהיה יותר עוזר כשגוטמן שוכב בבי"ח, לא אני קרצתי למצלמה בתקופת גיא לוזון בזמן שהקבוצה הפסידה"

11 עונות באדום, דאבל היסטורי, 4 גביעי מדינה ומסע אחד קסום באירופה שכלל את משחק חייו מול צ'לסי. עם הרזומה הלא רגיל הזה, או אולי למרות הרזומה הלא רגיל הזה, שביט אלימלך פוטר בשבוע שעבר מתפקידו כעוזר מאמן הפועל ת"א. ואם חשבתם שההליך ההדחה עבר לידו, טעות גדולה בידיכם.

אחרי שסיים רשמית את התפקיד שלו בחודורוב, תפסנו את אלימלך לראיון בלעדי בו פתח את הלב ודיבר על הכל. מההנהלה של האדומים שלא גיבתה אותו, דרך הגעגוע לקהל בבלומפילד ועד לתחושותיו לגבי האיש שאחראי במישרין או בעקיפין להעזבתו - יוסי אבוקסיס.

"אין בי מרמור או עצבות", פתח שוער העבר בדברים ונתן הסבר לסיבה בגללה התקיים הראיון מלכתחילה. "אני מדבר כי מאותו יום ששמעתי שאבוקסיס או אמיר לובין מנסים ללכלך את השם שלי או להסיט לעברי אש על כך שלא קפצתי בדרבי אמרתי 'עד כאן'. לא יכולתי לתת לאוהדים לצאת בהרגשה שלא שמחתי בשמחתם. ברור שקפצתי בגול, אבל גם בזכיות שלי כשחקן אני מאוד מתון ברגשות שלי וגם אחרי הפסדים אני לא עצוב מדי".

"מלכתחילה ניסיתי ליזום שיחה עם יוסי, התירוצים שלו היו שאני מדבר עם שחקנים באימונים ואולי הוא חשש שאני מדבר עליו מאחורי הגב", אמר אלימלך. "מהר מאוד עצרתי את זה ואמרתי שזה לא לרמה שלי. אם יוסי היה בא ואומר לי 'בוא נעצור את זה עכשיו' אני הראשון שהייתי מסכים. איך יכול להיות שהחיבור הזה לא מתאים, אבל כשיוסי נוסע לחו"ל ל-4-5 לילות ובינתיים אני מעביר את האימונים אז זה מתאים? עכשיו כשאין יותר משימות זה פתאום הפך שוב ללא מתאים?".

"אבוקסיס מנסה ללכלך אותי", המשיך לירות העוזר לשעבר. "לא אני זה שהצהרתי בזמן שגוטמן שוכב בבית חולים ואני העוזר ש'אני לא אהיה עוזר יותר'. לא אני זה שבזמן שגיא לוזון מאמן את הפועל ואני הסקאוט, אני קורץ למצלמה כשהקבוצה מפסידה. לא אני תורם כסף לבית"ר בזמן שאני מאמן את הפועל ומזוהה עם הפועל, ולא אני זה שאמר עליו סמל אחר של הפועל שיש לי אות קין על המצח".

וזה לא נגמר כאן. "לא אני רבתי עם דרור קשטן, המאמן הכי מעוטר בכדורגל הישראלי, דרך התקשורת. ולא אני עשיתי בעיות בחדר ההלבשה אחרי זכייה בגמר הגביע בגלל ששמעון גרשון לא הניף איתי את הגביע. יוסי הופך את הדברים איך שהוא רוצה. והוא האחרון שיכול להעביר ביקורת על האהבה ועל הלויאליות שלי להפועל ת"א. אני איש של המועדון, והדבר האחרון שאני רוצה שהמניפולציה של יוסי תעבוד. ההערות שלו ושל ולובין אינפנטיליות וחסרות היגיון".

גם לביקורות מתוך המועדון על האופן בו נבנתה הקבוצה העונה, על ידי אלימלך עצמו וניצן שירזי, התייחס שביט. "כל חטאי היה שרציתי לבוא לקראת המועדון ולעבוד בצוותא, לנסות להוציא את המיטב על מנת שהקבוצה תצליח. לבוא ולהגיד שהזרים לא טובים ושהקבוצה לא טובה אחרי הפסדים, ואחרי ניצחונות לשתוק?".

לאלימלך היה חשוב להבהיר שהזיקה שלו למועדון לא תיפגע מהפרשה הזו. "אני שבוע לא בהפועל. ביום יומיים הראשונים הרגשתי שנפלה עליי מכה, היום אני מרגיש טוב, שכנראה אני לא צריך להיות עם האנשים האלה. זה מועדון מיוחד בשבילי, מהיום שפרשתי היה חשוב לי לחזור, ויש גם את העניין הכספי. אני מתפרנס מכדורגל, איפה ללכת הביתה, מתי, למה? למה לוותר על הקבוצה שאני כל כך רוצה להיות בה?".

תגובתה הרשמית של הפועל תל אביב: "המנכ"ל ואבוקסיס לא אמרו מעולם ששביט לא שמח בגול בדרבי, אלא ציטטו איש תקשורת שדיבר על כך באחת התוכניות, ובכל מקרה ההחלטה שאלימלך לא ימשיך כעוזר מאמן הינה מקצועית בלבד. זו זכותו של המאמן הראשי לבחור את עוזרו, זוהי משרת אמון וכך מתנהלת כל קבוצה מקצוענית בעולם. הקבוצה תעמוד בהסכם עימו על פי הדין".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שביט פותח על יוסי
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 22:27 
הוא יוצא שם אדיוט שזה לא יתואר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
מיותר.
היה יכול לחכות עם זה עד לסיום העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 22:32 
redrony כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
הגיע הזמן שיתבטא בקול ויקבל קרדיט, כמה פעמים אפשר לקרוא לו דמות בכירה במועדון?

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: שביט פותח על יוסי
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 22:43 
אבי כתב:
redrony כתב:

אי אפשר לא לצאת אדיוט מכתבה כזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
מהפועל מלכלכים עליו, הוא מלכלך על יוסי, כולם מוצצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 22:57 
יש משהו גדול במה שהוא אומר. אבוקסיס הוא בן אדם זבלה ומאמן סמרטוט פחדן ואפס. לא יכול לראות אותו על הקווים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
adomi כתב:
יש משהו גדול במה שהוא אומר. אבוקסיס הוא בן אדם זבלה ומאמן סמרטוט פחדן ואפס. לא יכול לראות אותו על הקווים.

גם אם השטן בעצמו ירד וילכלך על יוסי, יהייו כאלה שישתו את זה בשקיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 23:12 
לא במקםן,לא יפה,לא לויאלי אפילו קצת מסריח.

אבל אם כמה שזה כואב כל מה שהוא אומר על יוסי נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
זה נבלה וזה טרפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
בהצלחה לשני הצדדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 23:35 
אומנם מה שהוא אומר נכון, ואומנם שביט הוא סמל גדול יותר מאבוקסיס בהפועל (האחרון להזכירכם היה סמל בבית"ר וגם השקיע בעמותה שלהם).
ועדיין בסופו של יום למאמן מותר לבחור עוזר וזאת השורה התחתונה של כל הרפש שיוצא בין השניים עכשיו.
לשביט אין מקום במועדון אחרי פתיחת פה כזו לצערי... היה יכול לשתוק עד סוף העונה.
אבוקסיס מצידו היה צריך ביום הראשון לשבת איתו ולהגיד לו שהוא מחפש עוזר אחר ולא למשוך את זה כל כך הרבה זמן!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
אומנם מה שהוא אומר נכון, ואומנם שביט הוא סמל גדול יותר מאבוקסיס בהפועל (האחרון להזכירכם היה סמל בבית"ר וגם השקיע בעמותה שלהם).
ועדיין בסופו של יום למאמן מותר לבחור עוזר וזאת השורה התחתונה של כל הרפש שיוצא בין השניים עכשיו.
אבוקסיס מצידו היה צריך ביום הראשון לשבת איתו ולהגיד לו שהוא מחפש עוזר אחר ולא למשוך את זה כל כך הרבה זמן!

הוא משך את זה כי הוא ראה את התגובות במינוי שלו ע"ח שירזי. היה חשוב אז לא ללבות את האש, שגבוהה עלינו גם ככה.

ואני אחדש לך. שניהם לא סמלים. מספיק עם זה כבר.
יוסי עשה תמיד מה שמתאים לו (וזה בסדר).
שביט גם (וגם זה בסדר, למרות שהוא שיתף פעולה עם טביב ולכן אוטומטית צריך למות מבחינתי).

יוסי מאמן כדורגל טוב, כך נראה, וכל עוד הוא כזה הוא מוזמן להשאר פה.
כל השאר זה קשקושי ביצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 23:43 
אבו-כובע כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 00:17 
בני12 כתב:
אבו-כובע כתב:
לא במקום,לא יפה,לא לויאלי אפילו קצת מסריח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 00:22 
בני12 כתב:
אבו-כובע כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 02:11 
עוד הוכחה למי שהיה ספק אחרי כל הלכלוכים האלה, שהסמל היחיד של הפועל תל אביב הוא זה:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 02:20 
כל מילה שלו על אבוקסיס נכונה, וזה לא מזיז לי.
כאוהד שראה את שניהם על הדשא אני תמיד מחכה שיגדל לנו אבוקסיס חדש ולא שביט חדש, וזה אולי אינפנטילי לאהוב שחקן נטו בגלל הדברים הטובים אבל ככה אני עם אבוקסיס, ואני לא אכעס אם יום אחד הוא יקבל בעיטה בגלל שהוא נכשל מקצועית. בזמן ש2 סמלים בפוטנציה מדברים, הם שוכחים שאחד שהיה הקפטן של שניהם חירב להם את כל העניין הזה שנקרא סמל בהפועל תל אביב.
יוסי אבוקסיס, ושביט צריכים להתבגר ולהבין שאם יש להם זיקה למועדון הזה היא צריכה להיות סמלית לסמל, כי לקהל שלנו יש זכרון קצר, ובניגוד לאחרים, אצלנו זה מבחירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 04:29 
אולי זה לא יפה (ואני לא רואה איך זה לא לויאלי. איזה לויאליות צריכה להיות לשביט כלפי אחד מבעלי בית"ר?) אבל כל מילה שאומר המלך של הפועל שם נשמעת לי נכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 06:24 
צודק בהכל
שכח את המעבר המפואר והלויאלי לאשדוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 07:03 
סמל אישי של המשתמש
שביט הוכיח בפעם האלף שמה שמעניין את שביט אלימלך זה רק שביט אלימלך.
כל אחד אחר היה מחכה לסוף העונה כדי לא לפגוע בקבוצה, אבל לא הוא.

זה המלך שלכם. המלך עירום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 07:06 
כל עזיבה של שביט בכל נקודת זמן הייתה יוצאת עם לכלוך,
הם לא סובלים אחד את השני ,
ולכן לא היה סיכוי שבעולם שישארו יחד.
זהו ,אין מה יותר לדוש בזה.
ללא קשר-מקצועית שביט היה מיותר מלכתחילה כמו שירזי ,
ולאבוקסיס שנבחר כמאמן גם אם אוהבים וגם אם לא סובלים אותו ,בכל סיטואציה יש לו זכות לבחור את העוזר שלו .

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 07:57 
עידן הסוהר כתב:
צודק בהכל

אני לא חושב שהוא שכח, רק שלספר על כל עלילותיו של אבוקסיס, כולל למשל משחק השרוכים, האמירות נגד אוהדי הפועל, המלחמות הפנימיות בכל המועדונים בהם היה וכו' וכו' וכו' היה גוזל שעה שעתיים מזמנו של שביט ומצריך פרסום מוסף מיוחד רק לראיון.
ואגב, שביט אומר שם מפורשות שאם אבוקסיס היה מבקש ממנו לעזוב כאשר הגיע למועדון לא הייתה לו בעייה עם זה. כרגיל הבעייה היא הדרך. ואגב 2, אני מסכים שכל הפרשה הזאת היא די שטויות. אין לי שום ציפיות במישור האתי מאבוקסיס וכל הנושא הזה הוא באמת באמת בקטנה יחסית לדברים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 08:16 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
אבוקסיס מצידו היה צריך ביום הראשון לשבת איתו ולהגיד לו שהוא מחפש עוזר אחר ולא למשוך את זה כל כך הרבה זמן !

אף אחד משניהם לא סמל לטעמי. בוודאי שלא אבוקסיס. שניהם שכירי חרב.
למה שאבוקסיס יעשה זאת ? הרי ראשו היה אז גם בניבחרת, ואלי בואנו סירב להעביר אימונים לקבוצה כשיוסי בניבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
עידן הסוהר כתב:
צודק בהכל

אני לא חושב שהוא שכח, רק שלספר על כל עלילותיו של אבוקסיס, כולל למשל משחק השרוכים, האמירות נגד אוהדי הפועל, המלחמות הפנימיות בכל המועדונים בהם היה וכו' וכו' וכו' היה גוזל שעה שעתיים מזמנו של שביט ומצריך פרסום מוסף מיוחד רק לראיון.
ואגב, שביט אומר שם מפורשות שאם אבוקסיס היה מבקש ממנו לעזוב כאשר הגיע למועדון לא הייתה לו בעייה עם זה. כרגיל הבעייה היא הדרך. ואגב 2, אני מסכים שכל הפרשה הזאת היא די שטויות. אין לי שום ציפיות במישור האתי מאבוקסיס וכל הנושא הזה הוא באמת באמת בקטנה יחסית לדברים אחרים.

לא רק זה, הטענה המרכזית של נגד שביט היא שהוא שיתף פעולה עם טביב,
להזכירכם, יוסי כבר סגר עם טביב הכל, אבל היה יוסי והלך לנסות לסחוט עוד כספים מהפועל בעזרת הקשרים שלו עם מוני.
טביב לא אהב את זה, והחתים את קשטן במקומו. אבוקסיס לא רק שסגר עם טביב הוא גם עזה את זה כאשר הוא יודע בדיוק מה קורה בהפועל מפנים,
מה ששביט וניצן לא ידעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
להזכירכם, יוסי כבר סגר עם טביב הכל, אבל היה יוסי והלך לנסות לסחוט עוד כספים מהפועל בעזרת הקשרים שלו עם מוני.
טביב לא אהב את זה, והחתים את קשטן במקומו. אבוקסיס לא רק שסגר עם טביב הוא גם עזה את זה כאשר הוא יודע בדיוק מה קורה בהפועל מפנים,
מה ששביט וניצן לא ידעו.

מאין לך שמה שיוסי ניסה לעשות זה לסחוט כספים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
ברור ששביט הוא לא טלית שכולה תכלת,אבל חלאה נאלחת וזיקית מסוגו של אבוקסיס,באמת שאין הרבה.
לא מבין את הטענות בדבר חוסר לויאליות,לא במקום וכו' - שביט עבר פה רצח אופי ע"י אבוקסיס ולובין הכלבלב,והיה חייב לעשות כן כדי לשמור על כבודו,ולתת גם לו להגיד את אשר על לבו.
כל הכבוד לו על שלא בחל באמצעים להראות מי זה אותו סמל שנקרא יוסף אבוקסיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
el dudernio כתב:
מה ששביט וניצן לא ידעו.

מאין לך שמה שיוסי ניסה לעשות זה לסחוט כספים?

הוא לא ניסה לסחוט עוד כספים, הוא סתם הלך לדבר עם מוני לאחר שהוא "סגר" תנאים עם טביב,
אולי הוא אמר לו שהוא מוכן לעבוד בחינם אם הוא לוקח את הבמבי ולכן טביב התעצבן, ככה זה עם תימנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
גיא האדום כתב:
עידן הסוהר כתב:
צודק בהכל

מה ששביט וניצן לא ידעו.

ברור, שביט וניצן לא ידעו מה קורה בהפועל בדיוק כמו אלה שהיו בפנים.
והם גם לא האריכו חוזה בקיץ.
מעניין אם אתה בעצמך מאמין להזיות שיוצאות לך מהמקלדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: