פאביו כתב:
עמי נאווי כתב:
ואף מילה היום על קלגסי המשטרה שהרחיקו אוהדי בית"ר וחיפה לשנתיים(!!!) מהמגרשים?
לתפיסתי, פגיעה כזו בחופש התנועה (בטח ובטח כשצריך להתייצב במשטרה במחצית כל משחק) אמורה להיות להעשות בצורה מדודה ובעקבות מעשים חמורים.
אז למה הורחקו אוהדים?
מישהו זרק נקניקיה מהיציע. קיבל שנתיים מחוץ למגרשים. אני לא אומר שהוא מלאך, הוא די דביל. אבל הוא זרק פאקינג נקיניקיה. תחשבו על זה.
מישהו עשה mooning ביציע (או בעברית: הראה לכולם את התחת שלו). שנתים בחוץ. אני לא אומר שהוא גאון הדור, אבל כולה עשה mooning. זה שווה שנתיים של טירטור לתחנת המשטרה.
עד כמה שהבנתי מהידיעה, התהליך, אלא מה, נעשה ע"י החלטת מפקד כלשהו במשטרה, מבלי שהאוהדים ראו שופט, וללא שום צורך לתת דין ודברים בנושא.
והפרחים לאבו-וילן המנוול.
לזרוק נקניקיה זה בסדר ומצת לא?
מלפפון חמוץ גם בסדר?
נו באמת.
זרק נקניקיה?
שיעוף ל10 שנים משם,לא שנתיים.
אני חושב שקצת מפספסים במשטרה ובהתאחדות את הבעיות של האלימות.
לא שאני חושב שלזרוק משהו למגרש זה בסדר, רחוק מזה. שייענשו ובחומרה.
עניין הנאצות והגזענות הוא חמור וצריך לטפל בו (כן, גם בצד שלנו).
אבל ללינצ'ים שעושים אוהדי בית"ר מחוץ למגרש אין ממש מענה ואין ענישה (ובצדק. אתה לא יכול להעניש קבוצה על מה שהאוהדים שלה עושים מחוץ למגרש).
הבעיה היא שהמקרים האלה, מכיוון שלא מגיעים להעמדה לדין ולא קורים בתחומי המגרש אין מספיק הד. יכולים לעשות 1000 כתבות על כך שהאלימים האמיתיים הם אוהדי הפועל, אבל אוהדי הפועל לא אלה שמגיעים לכדורגל בשביל ללכת מכות אחרי המשחק ולא אלה שתופסים אוהד מסכן בסמטה ומפוצצים אותו רק כי הוא אוהד הפועל.
אלה המקרים שצריכים להיות מלווין בענישה חמורה ואני מדבר על כמה שנים טובות בכלא. ואלה המקרים שצריכים להיות מועלים על נס בתקשורת.
ושוב, זה עדיין לא פוטר אותנו מלהתנהג כמו בני אדם. אם זה בעניין הנאצות הדוחות, או לזרוק דברים למגרש (הרי לא האלימות יוצאת הדופן של אוהדי בית"ר גרמה למצית לפגוע בקוון. זה גם היה בקלות יכול להיות אנחנו)