האדס כתב:
פאביו כתב:
האדס כתב:
טוב, אני באמת לא חושב שזה עניין הפורום הכללי מה ואיך אני מנהל את הזמן הפנוי שלי,
אם זה נורא מעניין אותך אתה מוזמן לשלוח בפרטית.
לנושא עצמו נראה לי שכולנו מסכימים שהשעה הייתה גרועה והמיקום היה מעצבן.
וזה פגע בכולנו באותה מידה, פחות או יותר. (ברור שככל שגילך עולה, כמות הילדים שלך עולה ומקום העבודה שלך קשה יותר, ככה היה לך יותר חרא אתמול)
אבל מה שמפריע לי פה זה שאנשים מתייחסים לזה בדיעבד ובהפתעה. כאילו אם יש משהו שהייתי מודע אליו כאשר יצאתי מהבית שלי אתמול, זה שאני הולך לשרוף 3 שעות על הכבישים, ועוד 100 שקל של דלק. הייתי מוכן לשלם את המחיר הזה, ואני ממש מבין את אלו שלא היו מוכנים.
אני לא מוצא אף אחד אשם בנושא, חוץ מהתשתית של המדינה הקקה שלנו.
אסיים בברכת טוטו תמוז עולה.
1 - יש לנו מדינה קקה (והיא תהיה עוד יותר לאור תוצאות הליכוד הפשיסטי ימני יותר)
2 - טוטו תמוז עולה
3 - ההתאחדות יכלה לדחות את המשחק ב -15-30 דק או לחילופין לקבוע שעה יותר נוחה לציבור הלקוחות שלה.
לגבי 3, אם נעמיק את הוויכוח, אתה חושב שזה היה כל כך משנה? 15 דק' לפה או לשם?
להפועל היו 2 שיקולים. לשחק את המשחק ברמת גן ולבאס את הקהל, אבל לדאוג לו להגעה נוחה יחסית ותנועה "נוחה". או לשחק בנתניה, אצטדיון שנותן אפקט יותר ביתי והסיכוי שלו לגרום להפועל לנצח גדול יותר ולגרום לקהל שלה לפקקים אין סוף.
מציע שנסתכל קודם כל על הנהלת הפועל ת"א לפני שאנחנו מעבירים ביקורת על ההתאחדות. לא ?
האדס :
15 דקות לכאן או לכאן היו עבור כמה מהחברים שלך ליציע דיי מהותיים,אל תזלזל בזה.
הרעיון פה שהטלויזיה מכריעה מתי יהיה משחק לא מקובל עליי : אחלה שיש אנשים שמשלמים 50 שקל בחודש לצארלטון הללו,אבל אני לקוח (מנוי) יותר חשוב של ההתאחדות ושל הפועל.שיתחשבו בי לפני שמתחשבים באלו שיושבים בבית בספה ורואים תמשחק.
אין לי מילת ביקורת אחת על הפועל תל אביב,אלא על קביעת השעה ועל אי דחיית המשחק :
השעה זה ההתאחדות בשילוב צארלטון (וזלזול באוהדים שצריכים גם להגיע למשחק) ואי דחיית המשחק זה התאחדות נטו.
מה גם ששוב הייתה אפלייה מול המשחק של ביתר-סכנין והמשחק חיפה-בני יהודה ששניהם נדחו,מאיזה סיבה אתה יודע?
למה לזלזל במאות (אני מאמין שאלפים) שתקועים בפקקים?
אנחנו לקוחות האדס,לא סתם מפגרים חארות שלא יצאו 6 שעות לפני המשחק אלא "רק" שעה וחצי.