תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 אוגוסט 2025, 08:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 383 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקללות לרגב
הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 13:40 
19 כתב:
מזכיר לי את דיוני ה"רק שתפסק הפירוטכניקה ביציע, זה פוגע ומביא אש על הפועל. על שירים אף אחד לא יבוא אלינו בטענות, רק שלא תהיה פירו' והכל יהיה בסדר".

כל מילה של בוסטרו.

זה פשוט לא נכון.
נגד שירי "השואה" ושירים סטייל אהובה תומר או הבובה של אובארוב היתה התנגדות מאז ומעולם
ואף פעם לא חיברו את זה לפירוטכניקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 13:42 
בני12 כתב:
19 כתב:
מזכיר לי את דיוני ה"רק שתפסק הפירוטכניקה ביציע, זה פוגע ומביא אש על הפועל. על שירים אף אחד לא יבוא אלינו בטענות, רק שלא תהיה פירו' והכל יהיה בסדר".

כל מילה של בוסטרו.

זה פשוט לא נכון.
נגד שירי "השואה" ושירים סטייל אהובה תומר או הבובה של אובארוב היתה התנגדות מאז ומעולם
ואף פעם לא חיברו את זה לפירוטכניקה.

לא, מה שאתה כותב זה לא נכון.
בתחילת ה2000 אלה היו הדיונים אחד לאחד.
כמו הדיונים של לפני 5 שנים על "רק לא השיר שתהיה שואה למכבי, כל השאר נופל בגדר חופש הביטוי ואף אחד לא יציק לנו על זה".

אל תשכתב את ההיסוטריה, לא יפה.

מחפשים את הפועל כי מחפשים את הפועל.
הבטיחו לנו (בפורום כמובן, כי כאן מתרכזים כל הגאונים) שלא יהיו שוטרים ביציע בלי פירו', כי אין להם מה לחפש שם. והשימוש בפירו' מזמין ומחפש אלימות עם המשטרה וזו אשמת הקהל.
ד"ש מטדי והגז המדמיע, או מקריית שמונה.

בלבולי המוח של הפורום כבר מזמן לא רלוונטיים, הם הוכחו ככאלה פעם אחרי פעם.
יש להם ערך בידורי בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 14:02 
מה שאתה כותב לא נכון (הכל עובר עליך וכו').
אני אמנם הצטרפתי לפורומים רק ב-2002 אבל לא ממש זכורים לי דיונים בנושא מאדום לוהט
ואני בספק אם בשנת 2000 היו דיונים כאלה (הפירוטכניקה הרצינית נכנסה יותר מאוחר ואני לא מדבר על רימון עשן
פה ושם בדרבים).
נגד שירי השואה היתה התנגדות מאז ומעולם ונפתחו עשרות אשכולות בנושא ואף אחד לא טען שאם תפסק
הפירוטכניקה תהיה הסכמה על השירים הללו.

בנוגע לשוטרים הרי שאתה מציין כאן 2 מקרים ב-4 שנים האחרונות (ולא שהם מוצדקים כמובן) לעומת
כניסה של שוטרים ליציע כל שבועיים-שלושה בערך. הייתי אומר שזה שינוי ניכר.
והפעם האחרונה בכדורסל היתה כמובן בגלל אבוקה.

בנוגע לשירים, הרי שהבעיה שלהם היא שהם נכנסים כשיש אווירת אנטי בגלל השירים האחרים.
יש בין שירי פנאן כאלה שהם לגיטימים (אבל אני אף פעם לא אשיר אותם) וכאלה שהם לא לגיטימים (בעיני)
אבל בלתי אפשרי להגן עליהם בכלל (על שמעון מזרחי תתאבד כבר אין לי שום בעיה להגן) כשכל שבוע
(כולל במשחק נגד גליל) יש דברים נוספים.
חוצמזה שברגע ששחקני הקבוצה טוענים שזה פוגע להם במשחק זה כבר משהו אחר שכלל לא קשור לתקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 14:05 
אני מציין את השניים הכי מוכרים
יש עוד הרבה.
כרגיל, בפורום קשקשו ובלבלו בשכל, ואח"כ מה שהם אמרו הוכח כלא נכון.

וזכותך לחשוב מה שאתה רוצה על כל שיר ולהגן על מה שבא לך. זה סולם הערכים הפרטי והאישי שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
מה שאתה כותב לא נכון (הכל עובר עליך וכו').
אני אמנם הצטרפתי לפורומים רק ב-2002 אבל לא ממש זכורים לי דיונים בנושא מאדום לוהט
ואני בספק אם בשנת 2000 היו דיונים כאלה (הפירוטכניקה הרצינית נכנסה יותר מאוחר ואני לא מדבר על רימון עשן
פה ושם בדרבים).
[flix] נגד שירי השואה היתה התנגדות מאז ומעולם ונפתחו עשרות אשכולות בנושא ואף אחד לא טען שאם תפסק
הפירוטכניקה תהיה הסכמה על השירים הללו.[/flix]

.

!!!!
ולא רק,
למשל היו ויכוחים סביב האמירה של אוהד הפועל לגור שלף ( האח של ...) "אבא מתהפך בקבר" במשחק של הניבחרת באוסישקין.
בדיוק כמו סביב נושא הבן של פאנן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 15:39 
זה לא פוגע בהפועל, לא יעמידו לדין...

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&DocID=133029&Lang=he

הפועל לדין...

וטוב לדעת שיש תת סעיף של נאצה, אם זה נכון, אז העונש יהיה חוקי ולא ניתן יהיה לתקוף אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 15:44 
אין שום קשר בין הדעה של כל אחד מאיתנו על הקריאות הללו (דעתי השלילית ידועה) לבין החלטת האיגוד להעמידנו לדין.

אין גם מקום לתקוף את מי שמקלל את רגב בגלל החלטת האיגוד, שכן מחר גם אני עלול לגרום לקבוצה לעמוד לדין (מדי פעם יוצאות לי מהפה קללות, שאני תופס כלגיטימיות, אבל לך תדע...)

זו החלטה מגונה וצבועה וצריך להילחם בה. אולם, לא על ידי קללות ונאצות אלא על ידי ניצול כל הזדמנות, שיש לכל אחת ואחד מאיתנו, להעלות את הענין העקרוני (מי קובע את גבולות חופש הביטוי) ואת הענין הקונקרטי (למה דווקא במקרה הזה מחליט היועץ המשפטי הפופוליסט להפעיל את הסעיף הנדון ואיפה הוא היה בכל המקרים האחרים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
אוהד ותיק כתב:
אין שום קשר בין הדעה של כל אחד מאיתנו על הקריאות הללו (דעתי השלילית ידועה) לבין החלטת האיגוד להעמידנו לדין.

אין גם מקום לתקוף את מי שמקלל את רגב בגלל החלטת האיגוד, שכן מחר גם אני עלול לגרום לקבוצה לעמוד לדין (מדי פעם יוצאות לי מהפה קללות, שאני תופס כלגיטימיות, אבל לך תדע...)

זו החלטה מגונה וצבועה וצריך להילחם בה. אולם, לא על ידי קללות ונאצות אלא על ידי ניצול כל הזדמנות, שיש לכל אחת ואחד מאיתנו, להעלות את הענין העקרוני (מי קובע את גבולות חופש הביטוי) ואת הענין הקונקרטי (למה דווקא במקרה הזה מחליט היועץ המשפטי הפופוליסט להפעיל את הסעיף הנדון ואיפה הוא היה בכל המקרים האחרים).

:ROSE:

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 00:01 
דרך אגב, גם את הכלב בשחור שהצדיע היום במועל יד לעבר אוהדי הפועל בשער 2 והזמין אותם למכות אחרי המשחק רק כי הם העזו לא למחוא לו כפיים בשירת שתהיה שואה למכבי (שהמון אנשים הסבירו כל השבוע איך היא נכחדה מהיציעים) צריך לחבק, לנשק, ללטף ולקרב כדי שלא ירגיש מסכן.
מאחל לו שיזכה בקרוב לקלל את מוני פנאן פנים אל פנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 00:07 
זה הרי אותו גאון שדאג להחזיק את הסלולרי שלו מול המצלמה בשבוע שעבר בגליל.

כולם כאן יודעים מי האנשים האלה ואף אחד לא יעשה עם זה כלום. זה לא חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 01:10 
סמל אישי של המשתמש
במקרה שלו באמת נכונה ההגדרה של קורמן "סיכול ממוקד במועדון".

אם זה מה שהוא עושה, שבוע אחרי שבוע, אז צר לי מאוד - צריך לסכל אותו לפני שהוא יגמור אותנו.

עריכה: ומבחינתי הצדעה במועל יד ביציעים של הפועל זה האמ-אמא של כל הקווים האדומים.

כשאני בא למשחק של הפועל עם הבן שלי, אני לא מוכן לראות הצדעות במועל יד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
ההוא שהצדיע לעבר 2 הוא חלאה..
ולמה? כי הם שרקו בוז לשואה למכבי, אני לא מבין אתה רוצה תשיר, מה זה החרא הזה.
התנהג כמו נאצי אשכרה, אם לא היו עוצרים אותו היה מביא להם מכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 12:40 
ההעמדה לדין: רק אחרי הדרבי.
ספורט5 כתב:
באיגוד הכדורסל החליטו להעמיד לדין את הפועל תל אביב בעקבות קריאות הנאצה לעברו של רגב פנאן במחזור הקודם מול הפועל גלבוע/גליל, רק לאחר הדרבי התל אביבי שייערך במחזור הקרוב, וזאת כדי לא לגרום להתססת האווירה לפני הדרבי. כזכור, כבר אתמול פורסם דבר ההחלטה באתר ערוץ הספורט, אך התביעה עדיין לא נשלחה למועדון האדום בגלל הרצון להמתין. גורמים באיגוד ציינו כי אכן הקבוצה תועמד לדין בעקבות הארוע החמור. בתקנה האוסרת קריאת קריאות גזעניות במהלך משחקים יש סעיף האוסר גם קריאות נאצה, מהסוג שנשמעו כנגד רגב פנאן באותו משחק בגן נר, וזה הסעיף שבו תואשם הקבוצה, כאמור רק אחרי הדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 12:42 
Kyahs כתב:
ספורט5 כתב:
באיגוד הכדורסל החליטו להעמיד לדין את הפועל תל אביב בעקבות קריאות הנאצה לעברו של רגב פנאן במחזור הקודם מול הפועל גלבוע/גליל, רק לאחר הדרבי התל אביבי שייערך במחזור הקרוב, וזאת כדי לא לגרום להתססת האווירה לפני הדרבי. כזכור, כ בר אתמול פורסם דבר ההחלטה באתר ערוץ הספורט, אך התביעה עדיין לא נשלחה למועדון האדום בגלל הרצון להמתין. גורמים באיגוד ציינו כי אכן הקבוצה תועמד לדין בעקבות הארוע החמור. בתקנה האוסרת קריאת קריאות גזעניות במהלך משחקים יש סעיף האוסר גם קריאות נאצה, מהסוג שנשמעו כנגד רגב פנאן באותו משחק בגן נר, וזה הסעיף שבו תואשם הקבוצה, כאמור רק אחרי הדרבי.

נראה לי שעוד אחד מהדברים החמורים פה זה שהכוונה להעמדה לדין עוברת דרך העיתונות לפני שהיא מגיעה למועדון..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
ספורט5 כתב:
באיגוד הכדורסל החליטו להעמיד לדין את הפועל תל אביב בעקבות קריאות הנאצה לעברו של רגב פנאן במחזור הקודם מול הפועל גלבוע/גליל, רק לאחר הדרבי התל אביבי שייערך במחזור הקרוב, וזאת כדי לא לגרום להתססת האווירה לפני הדרבי. כזכור, כבר אתמול פורסם דבר ההחלטה באתר ערוץ הספורט, אך התביעה עדיין לא נשלחה למועדון האדום בגלל הרצון להמתין. גורמים באיגוד ציינו כי אכן הקבוצה תועמד לדין בעקבות הארוע החמור. בתקנה האוסרת קריאת קריאות גזעניות במהלך משחקים יש סעיף האוסר גם קריאות נאצה, מהסוג שנשמעו כנגד רגב פנאן באותו משחק בגן נר, וזה הסעיף שבו תואשם הקבוצה, כאמור רק אחרי הדרבי.

לא רוצים לגרום להתססה או רוצים שיהיה להם חומר רב יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
אחרי טקס יום השואה שיהיה ביד אליהו, יהיה להם מספיק חומר בשביל דיונים לכל השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
בקשה לכל מי שמגיע ליד אליהו:
הרי ברור לכולנו מה תוכן השירים שהולך להישמע שם, אני מכבד,אולי לא מסכים, אבל מכבד את הדעות של שני הצדדים, אבל בבקשה מכם,
מי שלא רוצה לשיר שלא ישיר אבל ספציפית למשחק הזה תחדלו מהשריקות בוז, אנחנו מגיעים לשם אחרי מי יודע כמה שנים ואנחנו צריכים להפגין שם מפגן כוח ואחדות שעוד לא נראה, להראות להם:"הנה רציתם להיפטר מאיתנו,לא הצלחתם,זין עליכם". אני יודע שהבקשה הזאת חריגה אבל תחשבו עליה טוב.
תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
יואב כתב:
הרי ברור לכולנו מה תוכן השירים שהולך להישמע שם, אני מכבד,אולי לא מסכים, אבל מכבד את הדעות של שני הצדדים, אבל בבקשה מכם,
מי שלא רוצה לשיר שלא ישיר אבל ספציפית למשחק הזה תחדלו מהשריקות בוז, אנחנו מגיעים לשם אחרי מי יודע כמה שנים ואנחנו צריכים להפגין שם מפגן כוח ואחדות שעוד לא נראה, להראות להם:"הנה רציתם להיפטר מאיתנו,לא הצלחתם,זין עליכם". אני יודע שהבקשה הזאת חריגה אבל תחשבו עליה טוב.
תודה.

אתה רוצה אחדות?
תשיר שירים שכולנו יכולים לשיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 13:44 
deep red כתב:
יואב כתב:
תודה.

אתה רוצה אחדות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 13:53 
רדנקו כתב:
deep red כתב:
יואב כתב:
תודה.

אתה רוצה אחדות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 14:01 
שאלת תם ,
את חולון על הקללות לאשתו של מורן מעמידים לדין ?
שחקן של הפועל חולון יצא בהודעה נרגשת להפסיק את זה ?
אוהדי חולון אחרים כתבו בפורום של הקבוצה שאלה שקיללו הורסים להם את המועדון ?

מעניין אותי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 14:08 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
רדנקו כתב:
deep red כתב:
יואב כתב:
תודה.

אתה רוצה אחדות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 14:24 
יואב כתב:
מי שלא רוצה לשיר שלא ישיר אבל ספציפית למשחק הזה תחדלו מהשריקות בוז, אנחנו מגיעים לשם אחרי מי יודע כמה שנים ואנחנו צריכים להפגין שם מפגן כוח ואחדות שעוד לא נראה, להראות להם:"הנה רציתם להיפטר מאיתנו,לא הצלחתם,זין עליכם ". אני יודע שהבקשה הזאת חריגה אבל תחשבו עליה טוב.
תודה.

איפה הימים שהדרבי היה משחק כדורסל חשוב ומעניין ולא תחרות ב"להראות להם". אבל כנראה שאני לא מבין שום דבר.
אולי זו הסיבה שאין סיכוי שאלך למשחק ואני ממש לא בטוח שאפילו אצפה בו בטלוויזיה. כי הרי קרב כדורסל לא יהיה. "להראות להם" - זה לא משהו שמושך אותי לאיצטדיון הכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 14:26 
רוי האדום כתב:
שאלת תם ,
את חולון על הקללות לאשתו של מורן מעמידים לדין ?
שחקן של הפועל חולון יצא בהודעה נרגשת להפסיק את זה ?
אוהדי חולון אחרים כתבו בפורום של הקבוצה שאלה שקיללו הורסים להם את המועדון ?

מעניין אותי .

1. יש דרישה של מכבי שיעמידו אותם לדין. אתה יודע לבד מה זה אומר.
2. יכול להיות שאין אצלם בני אדם באיכות של מתן נאור.
3. אם הם יקבלו עונש אחרי עונש אחרי עונש אני מניח שיהיו כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 14:30 
purvis short כתב:
יואב כתב:
מי שלא רוצה לשיר שלא ישיר אבל ספציפית למשחק הזה תחדלו מהשריקות בוז, אנחנו מגיעים לשם אחרי מי יודע כמה שנים ואנחנו צריכים להפגין שם מפגן כוח ואחדות שעוד לא נראה, להראות להם:"הנה רציתם להיפטר מאיתנו,לא הצלחתם,זין עליכם ". אני יודע שהבקשה הזאת חריגה אבל תחשבו עליה טוב.
תודה.

איפה הימים שהדרבי היה משחק כדורסל חשוב ומעניין ולא תחרות ב"להראות להם". אבל כנראה שאני לא מבין שום דבר.

ממה שאני זוכר , לפחות בשבילי ובשביל מי שהלך איתי למשחקים , וזה התחיל שהיינו הולכים כל קבוצת הילדים של הפועל לפני 22 שנה , זה אף פעם לא היה עוד משחק כדורסל חשוב ומעניין , זה תמיד היה בוא נראה להם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
רוי, אתה אצלם בפורום? כי אני לא.
אני כן יודע שעוד אתמול אוהדים שלהם ניסו למנוע את הקללות לרוט וגם למזרחי.

פרוויס, למשחק הזה יש ערך ספורטיבי גם במובן שיש פה קהילה ספורטיבית שניסו לרסק ובכל זאת היא קמה.
ולעשות את זה אצל שמעון "אין שם מזגנים" מזרחי שעשה לנו דה לגיטימציה מעל כל במה זה בעל משמעות.
זה לא "רק ספורט". זה ספורט!
יש פה רגשות עזים, יצרים. צריך רק לתעל אותם למקום הנכון.
תמיד למשחק מול בית"ר ומקבי תהיה משמעות מעבר לעוד משחק. אם זה לא ככה אצלך, אתה מפסיד, לדעתי.

אה, וגם ננסה לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 14:51 
deep red כתב:
.

האמת שלא , אבל יש לי חבר שרשום שם , ושאלתי אותו אם גם אצלהם יש כזה דיון ער בנושא קללות , והאשמות על הרס הקבוצה וכו' והוא אמר לי שלא .
אבל לך תדע .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 14:58 
רוי האדום כתב:
deep red כתב:
.

האמת שלא , אבל יש לי חבר שרשום שם , ושאלתי אותו אם גם אצלהם יש כזה דיון ער בנושא קללות , והאשמות על הרס הקבוצה וכו' והוא אמר לי שלא .
אבל לך תדע .

ראית דיון כזה אצלנו בפעם הראשונה ששרו ליניב גרין ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 15:03 
מוזר. מצד אחד מדליפים לעיתונות ביום ראשון ולא מודיעים לקבוצה. מצד שני אומרים לעיתונות ביום ראשון בערב שלא יגישו כתב אישום לפני הדרבי
כדי לא להתסיס, ואז ביום שני בבוקר (אחרי שעבר משחק שקט ללא שום בעיות) מגישים כתב אישום בן 9 עמודים ומוציאים הודעה לתקשורת.
אם זה לא היה עצוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 15:32 
בני12 כתב:
רוי האדום כתב:
deep red כתב:
.

אבל לך תדע .

ראית דיון כזה אצלנו בפעם הראשונה ששרו ליניב גרין ?

אוהדי חולון פעם ראשונה מקללים ?
אוהדי חולון לא התפרעו בעבר ?
על איזה פעם ראשונה אתה מדבר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 383 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: