תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 15:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 195  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
אדמונד לוי? נו באמת.
שמע metal, מילולית-טכנית אתה מתנסח בסדר - יחסית לכל מיני יצורים שצצו פה לאורך השנים ונעלמו לעומת שבאו - אבל כפי שכבר הספקתי להבין באיזה דיון לפני כמה חודשים, די ריק שם מאחור בקופסה שלך.
חוץ מזה שאתה גזען, במובן הכי פשוט וסטנדרטי של המושג. זה לא תנאי מספיק לכל מיני אחרים פה כדי לא לנהל איתך דיונים חסרי טעם (אי אפשר לצפות ליותר מאנשים שגם חושבים שהפיתרון לאנשים כמו קומוניסים או romario זה להתדיין איתם), אבל זה תנאי הכרחי להזכיר בכל פעם שאתה מגיח החוצה מצינור הביוב שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 18:41 
ערן כתב:
אדמונד לוי? נו באמת.
שמע metal, מילולית-טכנית אתה מתנסח בסדר - יחסית לכל מיני יצורים שצצו פה לאורך השנים ונעלמו לעומת שבאו - אבל כפי שכבר הספקתי להבין באיזה דיון לפני כמה חודשים, די ריק שם מאחור בקופסה שלך.
חוץ מזה שאתה גזען, במובן הכי פשוט וסטנדרטי של המושג. זה לא תנאי מספיק לכל מיני אחרים פה כדי לא לנהל איתך דיונים חסרי טעם (אי אפשר לצפות ליותר מאנשים שגם חושבים שהפיתרון לאנשים כמו קומוניסים או romario זה להתדיין איתם), אבל זה תנאי הכרחי להזכיר בכל פעם שאתה מגיח החוצה מצינור הביוב שלך.

הגעת למסקנה לפי דיון שולי (סביר להניח) שאין לי הכנה למוח? אני לא מדען טילים אמנם, אני כן הייתי השחקן שח הכי טוב בתיכון. אתה מוזמן לבוא ליאהו למשחק שתיים חמש. אני אביך אותך. חוצמזה, אני יכול ללמד אותך על דו קיום. מתי ישבת/עבדת עם ערבים על בסיס קבוע? בטח אף-פעם. אני לא גזען, אני פשוט לא סומך עליהם (נו, על המנהיגים) ומשוכנע שהם לא רוצים אותנו פה. ידידי ליציע, כל הקטע בוויכוחים זה דעות שונות. אגב, ספר לי למה אתה מזלזל במופגן בדו"ח אדמונד לוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
metal כתב:
ערן כתב:
אדמונד לוי? נו באמת.

הגעת למסקנה לפי דיון שולי (סביר להניח) שאין לי הכנה למוח? אני לא מדען טילים אמנם, אני כן הייתי השחקן שח הכי טוב בתיכון. אתה מוזמן לבוא ליאהו למשחק שתיים חמש. אני אביך אותך. חוצמזה, אני יכול ללמד אותך על דו קיום. מתי ישבת/עבדת עם ערבים על בסיס קבוע? בטח אף-פעם. אני לא גזען, אני פשוט לא סומך עליהם (נו, על המנהיגים) ומשוכנע שהם לא רוצים אותנו פה. ידידי ליציע, כל הקטע בוויכוחים זה דעות שונות. אגב, ספר לי למה אתה מזלזל במופגן בדו"ח אדמונד לוי.

אתה מוכן לספר מה אתה עושה כשאתה עובד עם ערבים ועדיין כל כך שונא אותם?
אגב, יש לי שאלה, אתה רוצה את הערבים פה?

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 19:01 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
metal כתב:
ערן כתב:
אדמונד לוי? נו באמת.

סוג של שיפוצים. כסף טוב, אם תהית.
אני בעד זכות קיום למיעוטים, אבל כאלה שמראים נאמנות למדינה. לא כאלה שעלולים להוות גיס חמישי. דרוזים זאת דוגמה מצוינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
רוב אלה שמצביעים למפלגות ימין, ברמה של ש"ס והליכוד (ובשנים האחרונות גם ליברמן) הם או חיים ועובדים עם ערבים, או שבאו ממדינות ערב.
זה דיי מדהים שרוב אלה הכי מכירים אותם הם בסוף תומכים במפלגות שהעקרונות שלהם זה נגד הערבים.
אולי הם פשוט מכירים אותם יותר טוב מ"הסמולן האשכנזי" המצוי.
אבל זה סיטואציה דיי מוזרה, חייב להגיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 19:42 
הפריימריז בעבודה - למי תצביעו?

ה-12 שלי:

אבישי ברוורמן
יוסי יונה - גם מחאה, גם פרופסור, יהיה מעניין
עומר בר-לב - נו, צריך בטחוניסט
סתיו שפיר - כי צריך מישהי להשתיק את מירי רגב
משה מזרחי - ראש יאח"ה. יחד עם ליברמן בכנסת יהיה כיף
ספי רכלבסקי - חריף, חד, לא מתפשר, וגם קרוב משפחה...
מירב מיכאלי - כמה שיותר גל"צניקים בכנסת. וגם היא מעניינת ולא מתפשרת
איילת נחמיאס ורבין - רק כי אהבתי את מה שכתבה על עצמה (נינה למייסדי נהלל..לא יכלה לראות כיצד הימין מפורר את המדינה שאבותיה בנו בלי לתת פייט בחזרה...)
אראל מרגלית - הרבה מאוד רקורד עסקי וחברתי
עמיר פרץ - לא יודע למה, אולי בגלל השבחים שקיבל
גלעד קריב - עוד אחד מהחברים של אשתי. יהדות רפורמית וקונטרה לחרדים המטורפים
מיקי רוזנטל - אני מאמין שיביא את המרץ שלו גם לכנסת

וגם את איציק שמולי אני שוקל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
איציק שמולי מזכיר לי את לפיד בצורת הכתיבה שלו (ע"ע יומן המלחמה במוסף של הסופ"ש הנוכחי בידיעות אחרונות) אבל לזכותו ייאמר שהוא לא רק מדבר אלא גם עושה, ולראייה הקמת הגרעין של הסטודנטים בעיר לוד.

הלוואי שיכנס לרשימה של העבודה

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 24 נובמבר 2012, 19:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 19:45 
סמל אישי של המשתמש
אה, 20,
למה לא איתן כבל?
אני מתרשם ממנו מאוד לטובה מהפעילות שלו בפוליטיקה וכבר כתבתי פה עשרות פעמים שהתקווה שלי היא לראות אותו יו"ר המפלגה (או את עמיר פרץ) לאחר יחיימוביץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
ירמי קדושי כתב:
רוב אלה שמצביעים למפלגות ימין, ברמה של ש"ס והליכוד (ובשנים האחרונות גם ליברמן) הם או חיים ועובדים עם ערבים, או שבאו ממדינות ערב.
זה דיי מדהים שרוב אלה הכי מכירים אותם הם בסוף תומכים במפלגות שהעקרונות שלהם זה נגד הערבים.
אולי הם פשוט מכירים אותם יותר טוב מ"הסמולן האשכנזי" המצוי.
אבל זה סיטואציה דיי מוזרה, חייב להגיד

זה לא כזה מדהים, כמו שחוזרים בתשובה הרבה יותר קיצוניים מחרדים מלידה
וכמו שהרבה הומופובים קיצוניים הם בעצם הומואים בארון
ככה גם פה, אלו שקרובים אליהם ובאים מאותם מדינות, מרחיקים את עצמם מהם בכך שהם יותר קיצוניים כלפיהם
וגם אנשים שעובדים עם ערבים (ויש להם יסודות ימניים) פתאו מגלים שהם די דומים לנו... זה גילוי מאוד מאיים
כדי להרחיק אותם מהם ולפתור את הפער, גם הם לעיתים מפתחים דעות מאוד קציוניות וגזעניות
לא סתם, אחת הקלישאות בעניין היא "כמה מחבריי הטובים" וגו'

נערך לאחרונה על ידי סומך בתאריך 24 נובמבר 2012, 19:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 19:50 
ירמי קדושי כתב:
איציק שמולי מזכיר לי את לפיד בצורת הכתיבה שלו (ע"ע יומן המלחמה במוסף של הסופ"ש הנוכחי בידיעות אחרונות) אבל לזכותו ייאמר שהוא לא רק מדבר אלא גם עושה, ולראייה הקמת הגרעין של הסטודנטים בעיר לוד.

הלוואי שיכנס לרשימה של העבודה

אני מסכים. גם על הדיבור וגם על העשייה. הוא קצת חשוד בעיני ולכן אני מתלבט.

לגבי כבל, אתה צודק. אולי במקום עמיר פרץ. לא חושב עליו כמנהגי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אני מסכים. גם על הדיבור וגם על העשייה. הוא קצת חשוד בעיני ולכן אני מתלבט.

הדבר היחידי שיכול לעורר אצלו חשד זה שהוא היה חבר מרכז ליכוד

ציטוט:
לגבי כבל, אתה צודק. אולי במקום עמיר פרץ. לא חושב עליו כמנהיג

שניהם ביחד. לא אחד ע"ח השני
נותנתים את התשובה של המזרחי מהפריפריה, שזה חשוב מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
די כבר עם איתן כבל שלך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
די כבר עם איתן כבל שלך!

:SHOCK3:

קוטלר,
תגובתך בסוגיית כבל-פרץ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 20:38 
הבית היהודי :ROSE:

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:

נ.בנט מסתמן כאדם מרגש. אם לא היתי מצביע לשלי כנראה היתי שם לו את קולי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
לירן כהן כתב:
romario כתב:

אה?! כאילו, אופציה א' - מפלגת העבודה, אופציה ב' - הבית היהודי?!
כאילו דהא?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
ירמי קדושי כתב:
ערן כתב:
די כבר עם איתן כבל שלך!

קוטלר,
תגובתך בסוגיית כבל-פרץ..

שניהם יהיו בעשיריה הראשונה, ובצדק.
איתן כבל איש יקר למרות היותו מכביסט,חוצמזה ערן לא התייחס לכבל אלא לחפירות שלך עליו...
הייתי מאוד רוצה לראות את יוסי יונה, מיקי רוזנטל, עומר בר לב, חילי טרופר, מיכל בירן ונינו אבסדזה מגיעים למקומות גבוהים.
הכי הייתי רוצה לראות את ציפי במקום השני, מהלך שיכול להפוך את הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
אתה עדיין מאמין שציפי תצטרף לעבודה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
ירמי קדושי כתב:
ערן כתב:
די כבר עם איתן כבל שלך!

קוטלר,
תגובתך בסוגיית כבל-פרץ..

שניהם יהיו בעשיריה הראשונה, ובצדק.
איתן כבל איש יקר למרות היותו מכביסט,חוצמזה ערן לא התייחס לכבל אלא לחפירות שלך עליו...
הייתי מאוד רוצה לראות את יוסי יונה, מיקי רוזנטל, עומר בר לב, חילי טרופר, מיכל בירן ונינו אבסדזה מגיעים למקומות גבוהים.
הכי הייתי רוצה לראות את ציפי במקום השני, מהלך שיכול להפוך את הכל.

אני הכי הייתי רוצה לראות את ציפורה מקום ראשון.
אני לא תמים ויודע שהסיכוי לכך אפסי, אבל בכל זאת כל האגואים הגדולים חייבים לשים את האגו בצד וליצור איזשהו סיכוי להעיף את ביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:

לא, אני די בטוח שהיא הולכת לעשות מהלך שגוי ולהקים מפלגה חדשה או יותר נכון לרכב על מפלגת מדף קיימת.
חבל שזה יפול על אגו או על שטות אחרת. אין לה סיכוי להיות המפלגה הגדולה בגוש ואם היא תיקח קולות מהעבודה אז זה לא יועיל בכלום.
מצד שני, אם היא מצטרפת לעבודה ויוצרת מצב (אפילו למראית עין) בו כל מי שאכפת לו מהמדינה שיצביע עבודה, זה מהלך שיכול לעשות לה אישית ולמדינה אותה היא מתיימרת לשרת רק טוכ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 22:08 
אגב, נדמה לי שהטענה בדבר הסכנה של בנט הומחשה היטב באשכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
לירן כהן כתב:
romario כתב:

אה?! כאילו, אופציה א' - מפלגת העבודה, אופציה ב' - הבית היהודי?!
כאילו דהא?!

אתה אופציה ראשונה אם תרוץ לכנסת (כבר כתבתי את זה בעמוד קודם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אדום אופטימי כתב:

אין לה סיכוי להיות המפלגה הגדולה בגוש.

כנראה שלא אבל בכל זאת הייתי ממתין לראות את הרשימה שהיא תציג.
לא הייתי פוסל את האפשרות שיאיר לפיד יחבור אליה לפני שיימחק.
הסתובב איזה דיבור על הצטרפות של התנועה הירוקה.
ושאלת השאלות: מי, אם בכלל, יהיו אנשי מפלגת העבודה שילכו איתה?
אמש הוזכר עמרם מצנע. יולי תמיר הוזכרה כמי שמנהלת מו"מ עם אולמרט. לאן נעלם אופיר פינס בזמן האחרון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
metal כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
metal כתב:
ערן כתב:
אדמונד לוי? נו באמת.

אני בעד זכות קיום למיעוטים, אבל כאלה שמראים נאמנות למדינה. לא כאלה שעלולים להוות גיס חמישי. דרוזים זאת דוגמה מצוינת.

אבל יש הבדל בין דרוזים לפלסטינאים, אתה לא יכול להשוות ביניהם, הדרוזים הם קבוצה אתנית, כמו הבדואים, הפלסטינאים הם לאום אתני, מעצם הגדרתם הם שואפים למדינה, ולכן אתה לא יכול להכריח אותם לחיות כמיעוט בתוך לאום אחר.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
kobster כתב:
אדום אופטימי כתב:

אין לה סיכוי להיות המפלגה הגדולה בגוש.

כנראה שלא אבל בכל זאת הייתי ממתין לראות את הרשימה שהיא תציג.
לא הייתי פוסל את האפשרות שיאיר לפיד יחבור אליה לפני שיימחק.
הסתובב איזה דיבור על הצטרפות של התנועה הירוקה.
ושאלת השאלות: מי, אם בכלל, יהיו אנשי מפלגת העבודה שילכו איתה?
אמש הוזכר עמרם מצנע. יולי תמיר הוזכרה כמי שמנהלת מו"מ עם אולמרט. לאן נעלם אופיר פינס בזמן האחרון?

מצנע,תמיר ופינס זה רכש יותר אפור מאל באנדי...
אני חושב שהשיקול המרכזי צריך להיות מה האופציה שלוקחת הכי הרבה קולות מביברמן.
עבודה עם לבני שווה לדעתי באיזור ה 26-27 מנדטים בתוספת של לפיד עם 10-12 מנדטים ויכולה להוריד את ביברמן לרמה של 33-34 מנדטים.
אם לבני רצה לבד היא תרסק לדעתי את לפיד עד לרמה של 4-5 מנדטים ותיקח עוד 2-3 מנדטים מהליכוד ומהעבודה.
לא בטוח שזה ישנה את מאזן הכוחות בגושים.
מעבר לכך, ההצטרפות של אחת שגדלה בחירות למפלגת העבודה היא מהלך תודעתי חזר מאוד שיכול לשכנע את המתנדנדים גם במרכז וגם בימין ללכת אחריה לעבודה.
אגב, בכל מקרה המקום הרביעי משורין לאישה ברשימה של מפלגת העבודה, כל מה שצריך זה רק לעשות הצבעה על כך שהיא תשובץ במקום הזה. הכי פשוט והכי נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 09:35 
kobster כתב:
אדום אופטימי כתב:

לא, אני די בטוח שהיא הולכת לעשות מהלך שגוי ולהקים מפלגה חדשה או יותר נכון לרכב על מפלגת מדף קיימת.
חבל שזה יפול על אגו או על שטות אחרת. אין לה סיכוי להיות המפלגה הגדולה בגוש ואם היא תיקח קולות מהעבודה אז זה לא יועיל בכלום.
מצד שני, אם היא מצטרפת לעבודה ויוצרת מצב (אפילו למראית עין) בו כל מי שאכפת לו מהמדינה שיצביע עבודה, זה מהלך שיכול לעשות לה אישית ולמדינה אותה היא מתיימרת לשרת רק טוכ.

לפי הפרשנים ברדיו כל האיחודים הללו ייערכו בשבוע הראשון של דצמבר, לפני ההגשה של הרשימות.
עד אז כל אחד מהצדדים מנסה להגיע למשא ומתן הזה עם כמה שיותר כוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 10:21 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
metal כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
metal כתב:
ערן כתב:
אדמונד לוי? נו באמת.

אבל יש הבדל בין דרוזים לפלסטינאים, אתה לא יכול להשוות ביניהם, הדרוזים הם קבוצה אתנית, כמו הבדואים, הפלסטינאים הם לאום אתני, מעצם הגדרתם הם שואפים למדינה, ולכן אתה לא יכול להכריח אותם לחיות כמיעוט בתוך לאום אחר.

ספר לי על הלאום האתני שנקרא פלסטינאים. לשיטתי זו המצאה כלל ערבית להעיף אותנו מכאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 18:09 
סמל אישי של המשתמש
יאיר לפיד מוכיח שהוא דבק בעקרונות שלו ומציע ללבני להיות מס' 2 שלו, כל זאת אחרי שרק לפני חצי שנה הוא הצהיר את הדבר הבא :

ציטוט:

לכל מי ששאל: לא דיברתי עם ציפי לבני כבר חודשים ארוכים, ואנחנו לא נחבור למפלגה אחת.
כפי שהסברתי בעבר - אף פוליטיקאי מכהן לא יהיה במפלגתי. בכל העולם כשפוליטיקאים נכשלים, מחליפים אותם באנשים חדשים עם רעיונות חדשים

פיקציה כבר אמרנו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
יאיר לפיד מוכיח שהוא דבק בעקרונות שלו ומציע ללבני להיות מס' 2 שלו, כל זאת אחרי שרק לפני חצי שנה הוא הצהיר את הדבר הבא :

ציטוט:

לכל מי ששאל: לא דיברתי עם ציפי לבני כבר חודשים ארוכים, ואנחנו לא נחבור למפלגה אחת.
כפי שהסברתי בעבר - אף פוליטיקאי מכהן לא יהיה במפלגתי. בכל העולם כשפוליטיקאים נכשלים, מחליפים אותם באנשים חדשים עם רעיונות חדשים

פיקציה כבר אמרנו ?

לבני התפטרה מהכנסת ולכן איננה פוליטיקאית מכהנת. ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
kobster כתב:

ציטוט:

פיקציה כבר אמרנו ?

לבני התפטרה מהכנסת ולכן איננה פוליטיקאית מכהנת. ;)

צודק, היא חוזרת כפוליטיקאית חדשה לחלוטין.
יכול להיות שיש לו גם חוקי צינון משלו ואם פוליטיקאי נמצא בחוץ מעל חצי שנה אז הוא יכול להצטרף לרשימה שלו , כי הרי יאיר אלוף בלהגדיר מחדש עקרונות שהוא קבע בעצמו.

גם ברור שאין לזה שום קשר לכך שלפי הסקרים מפלגה חדשה בראשות לבני גורמת לכך שהוא מקבל 4-5 מנדטים. בכלל לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 195  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: