תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 19:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 23/24-11
הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 15:23 
כל מילה של קראוס ולא רק - גם התביעה המגוכחת לפיצויי פיטורין, שאמנם חוקית אבל לא מקובלת בשום מקום בעולם.

מדהים כמה לאוהדים פה לא אכפת מכסף שיוצא מהמועדון לכל מיני שנוררים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 15:36 
למה היא מגוכחת? אני מניח שהוא התייעץ עם עורך דין לפני שהגיש אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 16:03 
טור מצוין, לי זה הזכיר את מה שהספקתי כבר לשכוח לגבי העונה האחרונה של שביט והשביתה האיטלקית, וכן אלימלך לא סמל, ולמה זה רלונטי? כי בכל ידיעה מטעם הוזכר הענין של "האוהדים לא יסלחו על איך שמתייחסים לשביט שבעייני הקהל הוא סמל" אז שילך להתנייק, וזה לא קשור לאבוקסיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 16:26 
אוגוסטוס היל כתב:
מהפכה כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
ברור שלא, אז מה?

אז איך העבר של יוסי לביתר קשור?
שביט פוטר.באו החברים שלו ואמרו לא עושים ככה לסמל
בא חגי ואמר שביט לא סמל
עכשיו תסביר לי איך יוסי קשור לכתבה הזו?

שוב,
הוויכוח סמל או לא, איננו רלוונטי. מה שכן רלוונטי מבחינתי זה שמכל הזוויות האפשריות, המחבר בחר לבחון את הסיטואציה המורכבת, בנקודת הזמן הזאת דווקא דרך הפריזמה הצרה של שביט לא סמל, מבלי לסטות מילימטר הצידה. זה העניין.

בדיוק.
גם איך אפשר להתייחס לטור ולהתעלם ממה שאנחנו יודעים על דעותיו של הכתב?
שביט גם אותי איכזב לפעמים והוא בטח לא הסמל האולטימטיבי של קבוצה, אבל לנסות לגמד את התרומה האדירה שלו להפועל זה מגוחך. אצל רבים מאיתנו, בעיקר ילידי תחילת שנות ה- 80, שביט הוא אחד הסמלים הכי גדולים של הימים הגדולים הראשונים של הפועל מאז שאנחנו אוהדים. הוא רשום על הגביע, ועל הדאבל ועל אירופה.
וכמובן, בן-אדם שחושב שאבוקסיס, שברח לאשדוד בשביל בצע כסף, הוא סמל, מוטב שלא ידבר על שביט.
ובן-אדם שתומך במוני הראל, שלא ידבר איתנו על אנשים שפוגעים במועדון. חכם על שביט אלימלך.
והוא גם יכתוב כאן שהוא יצא גם על מוני הראל בעבר, אבל כשבאמת היה צריך לכתוב עליו, הוא נדם. הוא בטח לא הוציא עליו רבע מהרעל שהוא הוציא על שביט. תראו לי טור אחד שלו בסגנון הזה על מוני הראל.
אז שיבוא לכאן בן-אדם אחד שחושב ששביט אלימלך תרם להפועל פחות ממוני הראל והזיק לה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
יוסי רחוק מלהיות טלית שכולה תכלת. הוא שיחק בבית'ר, סגר במכבי וגם עזב לאשדוד כשהפועל היתה במצב רע. מנגד הוא גדל בהפועל, כבש את השער היקר ההוא ב-1990 בארצית ויש לו עוד מניות בהצלחות של הפועל כשחקן וכעוזר מאמן בליגה, בגביע ובאירופה.
סמל יש על החולצה . לא על הדשא.

ועל הספסל.
ויקטור :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
Charlie כתב:
יוסי רחוק מלהיות טלית שכולה תכלת. הוא שיחק בבית'ר, סגר במכבי וגם עזב לאשדוד כשהפועל היתה במצב רע. מנגד הוא גדל בהפועל, כבש את השער היקר ההוא ב-1990 בארצית ויש לו עוד מניות בהצלחות של הפועל כשחקן וכעוזר מאמן בליגה, בגביע ובאירופה.
סמל יש על החולצה . לא על הדשא.

ועל הספסל.
ויקטור :HEART2: :HEART2:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
מעניין אם המשתמש וילה קרספו יצליח להוכיח את ההכפשות שלו בבית משפט, עם או בלי הוכחת נזק.
el dudernio יצאת שפנפן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 19:02 
שחר כתב:
למה היא מגוכחת? אני מניח שהוא התייעץ עם עורך דין לפני שהגיש אותה.

התביעה שהוא הגיש בזמנו היתה מגעילה בדיוק כמו שאם שחקן היה פודה את עצמו בעזרת חוק וובסטר (?) זה היה מגעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ"ש 23/24-11
הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
מעניין אם המשתמש וילה קרספו יצליח להוכיח את ההכפשות שלו בבית משפט, עם או בלי הוכחת נזק.
el dudernio יצאת שפנפן.

מאחר ואני מסכים עם כל מילה של קרספו במקרה הנוכחי, אשמח להגיע לבימ"ש ולחזק את עדותו.
כי הוא צודק בענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 20:45 
מתי אימון מסכם לקראת המשחק בב"ש ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
במחזור הבא אנחנו באשדוד מסתמן כמשחק של יום שני 20:50
(דרבי חיפאי = משחק תחתית, בית"ר-נתניה לא מעניין, סכנין-מקקי לא מעניין)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו לא יכולים לשחק ביום שני כי ביום חמישי יש משחק מול אקדמיקה בבית וגם חא ביום ראשון כי יש דרבי כדורסל.
מקווה שישבצו אותנו במוצ"ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 21:17 
kobster כתב:
אנחנו לא יכולים לשחק ביום שני כי ביום חמישי יש משחק מול אקדמיקה בבית וגם חא ביום ראשון כי יש דרבי כדורסל.

עם כל הכבוד, אם זה לא המשחק המרכזי זה בזיון ברמת היחס לאשדוד. זה שיש אקדמיקה זה נחמד, אבל זו לא סיבה שלא נשחק ביום שני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 21:18 
kobster כתב:

גם אני מקווה,
שמעתי שהיינו אמורים לשחק ביום שני מול אשדוד,
אלא שהמלחמה בנושא הזה אולי עשתה עמנו חסד ,
ואנחנו נשחק במוצ"ש ואת משחק ההשלמה תשחק אשדוד ביום שלישי,
כולי תקווה שכך יהיה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
kobster כתב:

עם כל הכבוד, אם זה לא המשחק המרכזי זה בזיון ברמת היחס לאשדוד. זה שיש אקדמיקה זה נחמד, אבל זו לא סיבה שלא נשחק ביום שני.

מדאיג אותך היחס לאשדוד או מנוחה לשחקנים לפני יום חמישי ?
אין לנו סיכוי לעלות שלב אבל ניצחון שווה הרבה כסף שחסר לנו ומשפר קצת את הנזקים שהעונה הזו עשתה לדירוג שלנו באירופה.
חיפה בלי תארים לא מעניינת אותי בכלל, והיחס אליהם הוא כמו לכל קבוצה ברמתם. זה שהם מקום ראשון עדיין לא עושה אותם ק"ש של 2013

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 21:45 
kobster כתב:
redrony כתב:
kobster כתב:

אין לנו סיכוי לעלות שלב אבל ניצחון שווה הרבה כסף שחסר לנו ומשפר קצת את הנזקים שהעונה הזו עשתה לדירוג שלנו באירופה.
חיפה בלי תארים לא מעניינת אותי בכלל, והיחס אליהם הוא כמו לכל קבוצה ברמתם. זה שהם מקום ראשון עדיין לא עושה אותם ק"ש של 2013

האמת שלא מדאיג אותי כלום ואני גם לא כתבתי שאני רוצה שהמשחק הזה יהיה בשני. כתבתי שהמשחק הזה צריך להיות המשחק המרכזי.
ואי אפשר כל פעם שמשחקים בהפרש של שלושה ימים לקפוץ ולהתבכיין. הפועל עשו את זה בעבר וגם יעשו את זה בעתיד. ניצחו בהפרש של 3 ימים והפסידו שקיבלו יותר מנוחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
kobster כתב:
redrony כתב:
kobster כתב:

האמת שלא מדאיג אותי כלום ואני גם לא כתבתי שאני רוצה שהמשחק הזה יהיה בשני. כתבתי שהמשחק הזה צריך להיות המשחק המרכזי.
ואי אפשר כל פעם שמשחקים בהפרש של שלושה ימים לקפוץ ולהתבכיין. הפועל עשו את זה בעבר וגם יעשו את זה בעתיד. ניצחו בהפרש של 3 ימים והפסידו שקיבלו יותר מנוחה.

רק קח בחשבון שאחרי אקדמיקה יש לך משחק חשוב נגד עכו בבית שסוגר את הסיבוב.
עדיף לשחק שבת-חמישי-שני מאשר שני-חמישי-שני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 23:03 
kobster כתב:
redrony כתב:
kobster כתב:
redrony כתב:
kobster כתב:

רק קח בחשבון שאחרי אקדמיקה יש לך משחק חשוב נגד עכו בבית שסוגר את הסיבוב.
עדיף לשחק שבת-חמישי-שני מאשר שני-חמישי-שני.

ברור שעדיף, אני גם מעדיף שזה יהיה בשבת. למה שכתבתי אין שום קשר לרצונות שלי. ועוד הערה, אין משחק לא חשוב. זה שהמשחק נגד עכו סוגר את הסיבוב לא עושה חשוב יותר מהמשחק שבוע אחרי נגד הפועל ר"ג או כל משחק אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

היו מקרים שקבוצה אירחה משחק ארופאי ביום חמישי והיא שיחקה משחק מרכזי ביום שני שלפניו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי הדרבי החיפאי יהיה המשחק המרכזי. הפועל תשחק בשבת ולא בראשון כדי שאשדוד תשלים את המשחק החסר שלה באמצע השבוע על מנת לסיים כמו שצריך את הסיבוב הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 01:28 
kobster כתב:
טור דוחה של חגי, לא מתאים לו

אדם דוחה כותב טורים דוחים. טינופת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 01:32 
ורק בישראל יציע תחתון נחשב 'יוקרתי' יותר, כמה מטומטם אפשר להיות מועדון שמבקר באירופה ורואה איך זה עובד באמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: