קומוניסים כתב:
א- כפי שכבר אמרתי כאן הרבה מאוד פעמים בעבר (וגם הוכחתי באמצעות מסמך רשמי שסרקתי והעליתי לכאן) אינני משתמט משירות צבאי.
ה- לא זכור לי שאמרתי לך משהו דומה לזה ש"חבל שלא נשלח לעזה" או שאפילו פניתי אליך ישירות בצורה אחרת. אגב, בסוגיה שעלתה לגבי הכנסת כוחות קרקע לא הבעתי עמדה ברורה כיוון שאני לא רואה את התמונה הרחבה ומכיר את העובדות והפרטים ולא מומחה לצבא ובטחון ולא נחשף למידע מודיעיני, אני חושב שזה שכל אחד מרגיש חופשי לענות על השאלה איך - זה מטומטם. אני יודע מה אני רוצה לקבל וברור לי איך זה צריך לקרות (שלווה ושקט שיקרו רק אחרי השמת האוייב ויכולותיו). נטיית הלב שלי היא דווקא לא להכניס כוחות קרקע, כי אני פשוט מפחד פחד אימים על כל חייל שלנו- מודה. זה לא אומר שלא היה צריך להיכנס, זה אומר בוודאי שלא אני זה שמוסמך להכריע בשאלה כזאת.
אני חושב שמגיע לי התנצלות ממך, deep red. מטקנובוי אין ציפיות. "על מזבח העקרונות שלו" WTF?!?
אם לא הבנת, אני לא חושב שאתה בוגד. אם זה מה שהיה נדמה לך, אני מתנצל.
אני כן חושב שאתה או בור מוסת או בוטה באופן קיצוני לאור מה שכתבת על בגידה מצד המנהיגים פה. תבחר.
אני מצטער בשבילך שזה המצב (כי אתה אוהד הפועל ובכלל בן אדם) , אבל דעות כמו שאתה מביע פה הן פאשיסטיות קיצוניות, לא דמוקרטיות ומהוות (לא גובלות) הסתה. יש עוד כמה מילים, אבל אני חוסך.
באשר למסמכים, לא ראיתי אותם, אבל אם מדובר בבעיה בריאותית ולא נפשית לא תצליח לסחוט ממני דמעות.
רק בשביל ל"ישר" דברים, אני התנדבתי לשירות סדיר ומילואים עם פרופיל 21 גופני, ובמבצע האחרון סופחתי מחיל הים לחייל ירוק. נכון, זה דורש מאבק וועדות, אבל מי שרוצה מצליח.
אף אחד, כאמור, לא מכריח אותך להתנדב ולשרת, אבל בתור מישהו שכל כך שש אלי קרב ו"השמדה של אויבינו" אני מצפה שיהיה לך המצפון להבין במה מדובר - סיכון חיי אדם. במקרה כזה, לשבת בבית ולחרחר מלחמה זו צביעות (ועוד מילים קשות).
אני אכן לא הבנתי אותך בקשר לכניסה הקרקעית, זו הייתה הנחה על סמך פוסטים קודמים שלך הקוראים להשמיד את האוייב ולהתנחל בכל ארץ ישראל. אני הנחתי שהדרך לשם עוברת דרך כניסה קרקעית, אני מבין שאתה בונה על נשק קסום או "טרנספר מרצון".