שער 5 הוא קרנבל כתב:
bloodbrother כתב:
עזרא כתב:
bloodbrother כתב:
מדובר על התיק על תקיפת הנער כביכול?
לא הבנתי - איך זה קשור? הרי לבעלים שלנו יש יותר מתיק, יש הרשעה בעבירה פלילית של מעשה מגונה בחיילת. ממתי זה אמור להשפיע על בעלות על קבוצה?
כי אין על זה קלון,אינעל דינאק!!!
עברית.
אם יוצאים בלי קלון מ"הנאשם תפס לה את הסנטר בידו, נשק לשפתיה והחדיר את לשונו לפיה. היא הייתה המומה, נרתעה לאחור, הביטה בעיניו בתמהון ועזבה את החדר בלי אומר ודברים. היא נכנסה להלם ורעדה בכל הגוף", שזאת חדירה לגוף בכוח ובכפיה, אז זאת בושה וחרפה.
ציטוט:
יו"ר שדולת הנשים בישראל, רינה בר טל, הגדירה את הפסיקה כ"סאלטה" משפטית שנבעה מלחצים שהפעילו אנשי ציבור להחזיר את רמון לחיים הפוליטיים. ח"כ זבולון אורלב טען שההחלטה היא "אות קלון" לממשלת ישראל
אז אתה בעצם אומר שמערכת המשפט טועה?
מדהים שאצלך בית הדין לכדורגל על שלל דייניו ההזויים תמיד צודק, אבל מערכת המשפט דווקא טועה.
כן, אני חושב שהיו חייבים להטיל עליו קלון. לא יתכן ששר בממשלה שחדר בכוח ובכפיה לגופה של חיילת שכפופה לאחד ממשרדי הממשלה, יוכל להמשיך להיות שר או ח"כ. זה מעיד על כשל מוסרי חמור ביותר.
אישית, אני חושב שגם אדם שהורשע בעבירה פלילית יכול להיות בעלים של קבוצת כדורגל בלי קשר לקלון או לא, אחרי ששילם את חובו לחברה. אותי חיים רמון מגעיל ביותר. הרבה יותר מאשר מישהו שעומד לדין על עבירה של פגיעה פיזית שאינה מינית אחרי התגרות בו מול ביתו.
ואני לא מבין את השאלה שלך בכלל. לא נראה לך שמערכת המשפט יכולה לטעות? יש מישהו שלא יכול לטעות? מה הקשר לשאלה השניה שלך? ח"כ זבולון אורלב גם חושב שמערכת המשפט טועה.זאת לא מחשבה כל-כך הזויה. לא מבין את השאלה שלך.
ואני לא תמיד חושב שבית הדין לכדורגל צודק. אתה טועה (במודע או שלא).